Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Ocak 2009, 18:28
Reklamlar
-
07 Ocak 2009, 19:59
-
07 Ocak 2009, 22:00
arkadaşlar motorun pazarlığını yaptım.kaporamı verdim bi hafta sonra da paramı alaryayım tamamen alıyorum gv 250 mi
-
07 Ocak 2009, 22:08
-
07 Ocak 2009, 22:28
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
07 Ocak 2009, 22:53
emekkoray adlı üyeden alıntı
tşk ler arkadaşım evet ankara da ki motor benzin deposunda çökük olaan :D
mrock adlı üyeden alıntı
tşk ler şimdi aldım motorumu allahın izni ileama ankaradan izmir e nasıl götüreceğim onu bilmiyorum :d
birde alım satım üstüme alma esnasında nelere dikkat edeyim
-
07 Ocak 2009, 22:56
naklov, hayırlı uğurlu olsun. En kısa zamanda resimlerini bekliyoruz
Ayrıca GV tercihinden ötürü kutluyorum seni... Umarım seni üzmeden binlerce km yaparsın
-
07 Ocak 2009, 23:06
Orko_ye adlı üyeden alıntı
naklov, hayırlı uğurlu olsun. En kısa zamanda resimlerini bekliyoruz
Ayrıca GV tercihinden ötürü kutluyorum seni... Umarım seni üzmeden binlerce km yaparsın
tşk ederim inşallah diyelim. İlk motorum çok mutluyum çok değişik bir duygu şimdi bi problemim var ankaradan izmir e bu motoru nasıl götüreceğim
diğer sorum ise şimdi bu alım satım ne kadar tutar birde dikkat etmem gereken herangi birşey var mı ?
daha kaskım ve montum da yok onları da almam gerekiyor
-
07 Ocak 2009, 23:16
Seni çok iyi anlıyorum naklov, benimde ilk motorum zaten GV 250'im...
Motoru otobüsle getirebilirsin İzmire, ama montunu-kaskını-eldiven ve dizliğini ilk olarak almanı öneririm. Sonra da kalan korumalarını tamamlarsın.
Alım Satım sırasında dikkat edeceğin birşey pek fazla yok, noterde satışı yapmadan parayı verme. Yada sözleşme imzalama aşamasında paranı verir sonra sen sağ, adam selamet ayrılırsın. Yalnız motor kullanmayı bilen bir arkadaşla gitmeni öneririm. Motoru otobüse kadar götürmek için
-
07 Ocak 2009, 23:25
naklov hayırlı olsun. Bende GV almayı düşünüyorum ama önce ehliyet i alıp ondan sonra motorumu alıcam hayırlısıyla. Allah kaza bela vermesin.
-
07 Ocak 2009, 23:45
naklov hayırlı olsun şimdiden
arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim süper bilgiler verdiniz valla gitmeden görmüş gibi oldum. Bende biraz huylanmıştım açıkcası km fazla 2005 model filan. 4000tl diyince kafam takılmıştı. Güngörendeki motora bakmadım daha ... zamanım yok bide tam parayı hazırlayıp öyle bakmak istiyorum açıkcası. Bu arada 5000 tl ye 2007 1900km de var gv galiba onu alıcam koruma gemiri sisi bar çanta rüzgarlık hepsi vat motorda sahibinin dediği bir tek egzos da alta görünmeyecek kadar küçük bir çizik varmış. bakacaz artık
bu arada ALLAH muhabetinizi arttırsın arkadaşlar..
enjoy your ride
and enjoy forever
-
07 Ocak 2009, 23:58
-
08 Ocak 2009, 01:30
kardeşim sana da hayırlı olsun. Ben de Ankaradayım zaten topu topu 3 satılık gv250 vardı Ankara da bende almak üzereydim ama şimdilik başka bi bahara kaldı.. Sen 3 250 olanı mı aldın ) Vallahi onun fiyatı çok ii eğer onu aldıysan ama hala ilan yerinde hemde güncel... Emek alım satıma o kadar gitmemesi lazım değil mi kardeş. Araba mı buu neyse artık halletmişsin sonuçta. Muayenesi 57 civarı galiba o ne durumda aldığın motorda bir de trafik sigortasını yaptırdın mı ..çok saçma oldu yaptırmışsındırt tabi de o bu sene kaç para olmuş. Son olarak B ehliyetle herhangi bi motora binilebiliomu bilen var mı 100cc veya 50 cc gibi ii geceler
Bir Tanrım Var Bir Motorum Bu Ankarada Yapyalnızım
-
08 Ocak 2009, 02:08
yorumsal adlı üyeden alıntı
kardeşim sana da hayırlı olsun. Ben de Ankaradayım zaten topu topu 3 satılık gv250 vardı Ankara da bende almak üzereydim ama şimdilik başka bi bahara kaldı.. Sen 3 250 olanı mı aldın
) Vallahi onun fiyatı çok ii eğer onu aldıysan ama hala ilan yerinde hemde güncel... Emek alım satıma o kadar gitmemesi lazım değil mi kardeş. Araba mı buu neyse artık halletmişsin sonuçta. Muayenesi 57 civarı galiba o ne durumda aldığın motorda bir de trafik sigortasını yaptırdın mı ..çok saçma oldu yaptırmışsındırt tabi de o bu sene kaç para olmuş. Son olarak B ehliyetle herhangi bi motora binilebiliomu bilen var mı 100cc veya 50 cc gibi ii geceler
tşk ler inşallah sende kısmetinde ki motoru alırsın en yakın zamanda.ewet ben o 3250 yazanı aldım en son 3150 ye bıraktı yeni akü de almış bujilerde yeni :d bakmışmıydın sen bu motora daha önce
-
08 Ocak 2009, 02:09
80 lira sigorta , 160 lira ( muameleci ve ruhsat yenileme ) muameleciye vekalet noterden : 27 lira ............ noter alımsatımı : 163 toplam=430 TL... işte toplam.. tabi çok can sıkıcı.. ama mecbur işte.. eğer alım satımı 2008 de yapabilseydik tahmini 60 lira karımız varmış.. neyse işte vardır bir hayır..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
08 Ocak 2009, 02:12
yok dedim ya sadece netten takip ettim. Hayırlı olsun baya ii fiyat..Kışın motor almanın avantajını kullanmış oldun ve bence çok iyi yaptın. Abim bana kanuniyi otobüsle yollamıştı ama bazı otobüslerin bagajı daha büyük oluyo ve tabi boş bi sefer bulman lazım yollamak için en az 100 tl de cabası ) ama bagaja iyi sabitlettir ki motora bişiicik olmasın.Herkese ii geceler diliorum
Bir Tanrım Var Bir Motorum Bu Ankarada Yapyalnızım
-
08 Ocak 2009, 02:13
ya süper heyecanlı bizim topic
sürekli atraksyon
lost uda geçti prisonbreak ide
nightshift o motoru banada önermişlerdi ben o kadar para çıkaramadım.. vardır herşeyde bir hayır sana kısmet olur inşallah.. NAKLOV ;alım satıma 400 ün üzerinde bir para gidiyor malesef.. trafik takipçiye yaptırmak zorunda kaldım ben onun masrafı dahil.. sen izmirde olacaksın o zaman yazın
yokmu ayvalık buluşmasına başka gelen
bi yapsak şu buluşma işini tam süper olacak
400 mü çokmuş ya valla o kadar tutuyorsa beni çok zorlar noterden alıp bi süre beklesem mi o zaman ya
-
08 Ocak 2009, 02:14
gv'cileeeeeeeeeeeeeeerrrrr ne güzel insanlarsınız yaa... sizi gıpta ile her akşam izliyorum. koray ben de bugün gvme bindim dayanamadım güneşe sen de benim gibi gözün kara ama sana tavsiyem, kuryelerin kullandığı dizlikten ve eldiven al mutlaka. yoksa bu soğuklarda rahat durmayıp bineceksin gvne... anlıyorum seni. ama soğuklardayız, mutlaka bacaklarını ve ellerini de koru soğuktan. bacak örtüsünü deri alırsan kir de tutmaz. ve mutlaka eldiven... sağlıcakla kalın arkadaşlar. gvmi seviyorum, gvleri sevenleri de seviyorum.
iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...
-
08 Ocak 2009, 02:18
sanırım 1 ay süresi var naklov.. cezası falan varmı onu bilmiyorum.. bunun içinde ruhsat işlerini takip eden trfik takipçininde ücreti var.. sanırım 80 lira onlar alıyor.. eger zamanın varsa kendin elden yaparsın.. ben mecbur kaldım yaptırmaya.. kocaadam abim; dediğin gibi dayanamadım eldiven mont süper koruyor.. bitek bacaklarımın yanları üşüyor.. parayı tüketmiş olmasam bide pantolon alıcaktım ama bitti para :( zaten 1 saat turlamışımdır en fazla daha uzun gitmek için çok erken gerçekten.. dediğin gibi gv cilerin arasında gereksiz adama rastlamadım hiç.. bende hem motorumu seviyorum hemde gv ci arkadaşlarımı seviyorum.. abi havalar düzelince grupça gezi yaparız dimi? nisan mayıs? çok özeniyorum ya gezi yazılarında fotolara bakıp bakıp iç çekiyorum..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
08 Ocak 2009, 02:36
sanırım 1 ay süresi var naklov.. cezası falan varmı onu bilmiyorum.. bunun içinde ruhsat işlerini takip eden trfik takipçininde ücreti var.. sanırım 80 lira onlar alıyor.. eger zamanın varsa kendin elden yaparsın.. ben mecbur kaldım yaptırmaya.. kocaadam abim; dediğin gibi dayanamadım
eldiven mont süper koruyor.. bitek bacaklarımın yanları üşüyor.. parayı tüketmiş olmasam bide pantolon alıcaktım ama bitti para :( zaten 1 saat turlamışımdır en fazla daha uzun gitmek için çok erken gerçekten.. dediğin gibi gv cilerin arasında gereksiz adama rastlamadım hiç.. bende hem motorumu seviyorum hemde gv ci arkadaşlarımı seviyorum.. abi havalar düzelince grupça gezi yaparız dimi? nisan mayıs? çok özeniyorum ya
gezi yazılarında fotolara bakıp bakıp iç çekiyorum..
ben suan uygunum kendim takip edeceğim motorun ruhsat sahibi kırıkkalede ya o gelecek yada ben oraya gideceğim pek alım satım işlerindende anlamıyorum aslında.şimdi kırıkkalede noterden kendi üstüme alacağım(adam da bankacıymış belki noter masrafa daha az tutabilir.Çünki noterlerin hepsi aynıo işlem için aynı parayı almıyor .) daha sonra da emniyetten mi kendi üstüme alıyorum.benim anladığım kadarıyla öyle olacak.Emniyet demişken ben a-2 ehliyet için sınavları geçtim dosyam hazır sadece gidip emniyetten almak kaldı birde ona para lazım olacak( ne kadar giderki ?)
bunlar bitecek birde mont kask falan da almam lazım
sanırım 1 ay süresi var naklov.. cezası falan varmı onu bilmiyorum.. bunun içinde ruhsat işlerini takip eden trfik takipçininde ücreti var.. sanırım 80 lira onlar alıyor.. eger zamanın varsa kendin elden yaparsın.. ben mecbur kaldım yaptırmaya.. kocaadam abim; dediğin gibi dayanamadım
eldiven mont süper koruyor.. bitek bacaklarımın yanları üşüyor.. parayı tüketmiş olmasam bide pantolon alıcaktım ama bitti para :( zaten 1 saat turlamışımdır en fazla daha uzun gitmek için çok erken gerçekten.. dediğin gibi gv cilerin arasında gereksiz adama rastlamadım hiç.. bende hem motorumu seviyorum hemde gv ci arkadaşlarımı seviyorum.. abi havalar düzelince grupça gezi yaparız dimi? nisan mayıs? çok özeniyorum ya
gezi yazılarında fotolara bakıp bakıp iç çekiyorum..
bu arada inşallah yaza o geziye fırsat buşup bende katılabilirim.O zaman vay be 3 ay önce motoru yeni aldığımda bunları konuşmuştuk deriz :p
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)
Bu Konudaki Etiketler