Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Aralık 2011, 22:50
mayildiz adlı üyeden alıntı
Elciklerin önünde cam gibi duran şeffaf rüzgarlıklar. En azından düzgarın doğrudan çarpmasını kessek o bile yeter. Ama fiyatı ürüne göre fazla pahalı. 42 TL kargoda bi o kadar tutsa 80TL. Evde pleksiglass kesip kendim yapmayı deneyeyim beceremezsem o zaman şipariş veririm
Kargosu 48 TL tutuyor, yani toplam 90 TL. Kargo olmasa fiyatı normal sayılır ama kargoyla beraber pahalı oluyor. Eğer alacak olursan yanında başka şeyler(filtre vs.) de alıp toplam maliyeti düşürmeye çalışabilirsin. En azından ben alırsam öyle yapacam. Kendin yapma işi de, kalıp olsa benim için hiç sorun değil, pleksiyi ısıtacak fırın bile var iş yerinde ama kalıp olmayınca olmuyor. Kendim yapabilsem biraz daha büyük/kapalı yapıp daha koruyucu bir şey yaparım, görüntü biraz daha kötü olabilir ama 1-2 ay takılı kalacak sonuçta. Çok kötü olmaz.
Bellagio adlı üyeden alıntı
Konuyu gönderirsen sevinirim.
Sorunlu bir yerse gidip orjinal cam alırım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2530356
Reklamlar
-
26 Aralık 2011, 00:00
benim elciklerden kalıp yapabiliyorsanız çıkarın kalıplarını yapın... motorlara girişmemiz lazım bak ayar oluyorum uzuuuunnn zamandır bi çivi çakamadım aslanıma, okadar aklımdan geçen şey vardı ama yapamadık hiçbişi... en azından şu sisleri takaydım ühühüüüü...
-
26 Aralık 2011, 00:46
Batuizm adlı üyeden alıntı
benim elciklerden kalıp yapabiliyorsanız çıkarın kalıplarını yapın... motorlara girişmemiz lazım bak ayar oluyorum uzuuuunnn zamandır bi çivi çakamadım aslanıma, okadar aklımdan geçen şey vardı ama yapamadık hiçbişi... en azından şu sisleri takaydım ühühüüüü...
Aklıma geldi ama sıcak pleksi senin parçalara zarar verebilir. Riske girmeye gerek yok. Sisler için de bizim reklamcıları boş yakalarsam ve alüminyum boru geldiyse yaptıracam. Aklından başka neler geçiyor?
-
26 Aralık 2011, 01:06
kalıp işini farklı biliyordum ben, kireçle falan kalıp çıkarıp sıcak zamazingoları çıkan kalıba döküyoruz falan?
-
26 Aralık 2011, 01:37
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
26 Aralık 2011, 01:38
kalıp işini farklı biliyordum ben, kireçle falan kalıp çıkarıp sıcak zamazingoları çıkan kalıba döküyoruz falan?
Pleksi dökme olarak değil bükme olarak yapılıyor. Yani düz pleksiyi ısıtıp (100+ derece) sıcakken şeklini almasını istediğin şeyin üzerine bastırdığında aynen onun şekline giriyor. Fabrikasyon yapılacak şeyler dökümle yapılıyordur muhtemelen. Senin dediğin şeklide şöyle yapabiliriz; sendeki parçanın üzerinden fiberglas kalıp yapılıp, fiberglas kalıpla pleksi şekillendirilebilir. Ama hem çok uğraştırır hem de fiberglasla uğraşacak yer lazım. Çok kötü kokuyor. Bizim atölye de bile yapsam beni kovarlar.
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
sen onu x6 yap
Hatta fabrikasyona dökeyim işi.
-
26 Aralık 2011, 02:24
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Hatta fabrikasyona dökeyim işi.
olur, hatta satarız bile fazla yapıp
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
çok hoş durmasa da şu elcik koruma işe yarar bir şeye benziyor..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66123024/detay
-
26 Aralık 2011, 03:38
-
26 Aralık 2011, 10:43
Allah allah özenplexi'ye geçen sene gitmiştim bir şey yaptırmadım fakat camlar hakkında biraz bilgi almıştım gayet güzel ilgilenmişlerdi fena biryer değil gibi geldi bana.
Bu arada soğuklarla ilgili hiçbir sıkıntım yok çünkü motora binmiyorum Dükkanın içinde sıcak sıcak yatıyor.
-
26 Aralık 2011, 10:45
istanbulda hava gunesli ama buz gibi
kabugum sert icim yumus, karpuz gibi
yilbasindan sonra gene is degistirecegim
klup begenmiyorum mehmet topuz gibi ;oD
gunaydin ahali, sari dolmustan sevgiler laylalay
-
26 Aralık 2011, 11:44
Günaydın. Bu güneşli İstanbul sabahında anladım ki "imaj hiçbir şeydir, soğuktan donmak her şey" Sprite reklamı gibi oldu.
Şimdiye kadar biraz üşütüp çok da rahatsız etmeyen eldivenlerimle bu sabah parmak uçlarım dondu. Eldivenler bu kadar mı dayanıyordu yoksa bir kaç kere suyunu sıkınca hava almaya mı başladı bilmiyorum ama acilen bir çözüm bulmam gerek.
-
26 Aralık 2011, 12:22
elini sicak tutacak marjinal bir fikrim var ama beni surekli yaninda gezdirmen gerekiyor isinmak icin ;oP
-
26 Aralık 2011, 12:46
elini sicak tutacak marjinal bir fikrim var ama beni surekli yaninda gezdirmen gerekiyor isinmak icin ;oP
Hayatımın geri kalanında motora binmemek bile daha iyi bir fikir.
-
26 Aralık 2011, 12:51
7. resimde elcikte bulunan zamazingo nedir arkadaşlar?
-
26 Aralık 2011, 13:00
erro adlı üyeden alıntı
manual cruize kontrole benzettim
Rıdvan doğru mu? Ne dersin
-
26 Aralık 2011, 13:06
erro adlı üyeden alıntı
Armağan'ın dediği gibi hız sabitleyici. Uzun yolda kullanışlı bir şey olur. Çünkü bir kaç yüz km sonra sağ kol ağrımaya başlıyor gazı çekmekten dolayı. 15-20 TL arası bir fiyatı vardı.
-
26 Aralık 2011, 14:09
Günaydınlar herkese
şu el koruma olayı için, teyzemlere gidersem bakarım ben.. ya da hiç uğraşmam en fazla 30 tl param gider denerim
hyosung source dekini alsak bile gelmesi 2 haftayı bulacak.. o zamana kadar da eller haşat olur
-
26 Aralık 2011, 14:12
Günaydınlar herkese
şu el koruma olayı için, teyzemlere gidersem bakarım ben.. ya da hiç uğraşmam en fazla 30 tl param gider denerim
hyosung source dekini alsak bile gelmesi 2 haftayı bulacak.. o zamana kadar da eller haşat olur
Biraz daha yumuşak hatlı bir şey olsaymış daha iyi olurmuş. Adamlar araba aynasından kalıp almış sanıyorum.
-
26 Aralık 2011, 14:17
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Armağan'ın dediği gibi hız sabitleyici. Uzun yolda kullanışlı bir şey olur. Çünkü bir kaç yüz km sonra sağ kol ağrımaya başlıyor gazı çekmekten dolayı. 15-20 TL arası bir fiyatı vardı.
anladım ama nasıl kullanıldığını çözemedim...mesela belli bir seviyeye kadar açtık kazı sonra bu aleti takıyomuyuz yoksa o zaten takılı ve gazın kapanmasını mı engelliyo..gaz kesmek için gazı biz mi kapatıyoruz sonra...
-
26 Aralık 2011, 14:23
erro adlı üyeden alıntı
anladım ama nasıl kullanıldığını çözemedim...mesela belli bir seviyeye kadar açtık kazı sonra bu aleti takıyomuyuz yoksa o zaten takılı ve gazın kapanmasını mı engelliyo..gaz kesmek için gazı biz mi kapatıyoruz sonra...
O alet hep takılı kalıyor ve gaz kolunu çevirebilecek kadar sert, geri ittiğimizde gidebilecek kadar gevşek bir şekilde tutuyor. Gazı ayarlayıp bu aleti de avuç içine gelecek şekilde ayarlıyoruz. Böylece sağ el gidonda olduğu sürece gaz sabit kalıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)
Bu Konudaki Etiketler