Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Aralık 2011, 16:44
Bellagio adlı üyeden alıntı
Dün Erdal Usta'da gördüm senin ve ahmetin motosikletleri.
Senin problemi çözebildiniz mi?
Benim sornunm konjektor ama bir akü aldım herseyi sıfırlamak adına konjektorde ayarlayacaklar haber bekliyorum.
Reklamlar
-
23 Aralık 2011, 18:35
benim motor ridvanimin emin ellerinde artik ;oD parayi buldum sayilir... bakimi yarin basliyor aslanimin
-
23 Aralık 2011, 19:17
pazara yetiştirsinler ahmet
ARMAGAN SABIRSIZ BİR TUR YAPAMADIK DİYOR BAK
-
23 Aralık 2011, 19:25
Motoru serviste olup da metrobus kullananlari anlamak icin ben de motorsuz kaldim metrobuse dogru gidiyorum. :D
-
23 Aralık 2011, 19:38
selamlar herkese..
hava çok rüzgarlı arkadaşlar motor kullanırken dikkat edin.. işyerinden eve gelene kadar 60 km hızı geçmedim hiç..çok fena rüzgar var..bir sağa atıyor bir sola..
ee tabi gelince de sildim bizim canavarı şimdi geldim yukarı
yaşasın ultra fiber bez
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Motoru serviste olup da metrobus kullananlari anlamak icin ben de motorsuz kaldim metrobuse dogru gidiyorum. :D
motorsuz kaldım derken ?
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
23 Aralık 2011, 19:58
Kask kafandami
-
23 Aralık 2011, 19:59
benim icin parca almaya gidiyor ridvan, ne gunah isladiyse gv almadan once iyilik yap yap silemedi daha ;oD
-
23 Aralık 2011, 21:26
ben de bu akşam bir turladım motosikletle,
yağmurda çok daha keyifli oluyor fakat frenajda sıkıntı yaşıyorsun
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
selamlar herkese..
hava çok rüzgarlı arkadaşlar motor kullanırken dikkat edin.. işyerinden eve gelene kadar 60 km hızı geçmedim hiç..çok fena rüzgar var..bir sağa atıyor bir sola..
ee tabi gelince de sildim bizim canavarı şimdi geldim yukarı
yaşasın ultra fiber bez
-
23 Aralık 2011, 22:21
Sen rüzgar mı gördün 2 adım yolda, ben o rüzgarla seviştim. Ama aktif olan rüzgardı.
Sabit esen rüzgar sorun çıkarmıyor da ara ara gelen sert rüzgar ilginç şeylere sebep olabiliyor. önümde bir kurye vardı rüzgar çarptığında adam viraja yatar gibi yatmış oluyordu, kendimi izleme şansım olmadığı için bilmiyorum ama muhtemelen ben de öyle oluyorumdur. Ama güzel bir tarafı da vardı, rüzgar yandan vurduğunda bir anda vizördeki su damlacıkları temizleniyordu. Karşıdan vurduğundaysa ön camım olmamasına rağmen 90 km/s sabit hızla giderken rüzgar vurduğunda bir anda 80'e düşüyordum.
motorsuz kaldım derken ?
Baktım ki benim motor hiç beni yolda bırakmıyor, ben onu yolda bıraktım.
Haramidere-Mecidiyeköy arası 40 km'lik yolcuğumuzun sonlarına doğru eldivenlerin su geçirmesi, dolayısıyla 6 derece olan hava sıcaklığını ellerimde eksibilmemkaç değerde hissedip ellerimin üşüme aşamasını atlayıp soğuktan acıma aşamasına gelmesinden dolayı motorumu, Ahmet'e parça almaya gittiğim Mecidiyeköy'de Cevahir'in otoparkına bıraktım. Kaskı kilitleyip, pantolon ve yağmurluk takımını da çantalara koyup metrobüse binip servise parçaları bıraktım. Ama ellerim hariç, motorsuzken daha çok ıslandım ve üşüdüm.
Batuizm adlı üyeden alıntı
benim icin parca almaya gidiyor ridvan, ne gunah isladiyse gv almadan once iyilik yap yap silemedi daha ;oD
Sen sus. Zaten senin yüzünden şimdiye kadar hiç ıslanmadığım kadar ıslandım.
Mecidiyeköy'de Cevahir-Metrobüs arası 500 mt yolu yürüyene kadar sırılsıklam oldum, pantolon üzerime yapıştı sudan. Yağmurda ortaya çıkan fırsatçı şemsiyeciler bile yoktu.
-
23 Aralık 2011, 23:07
okadar dedim o islak halinle gel ben seni ellerimle kurularim diye ohh yeah ;oP
-
23 Aralık 2011, 23:17
Çok tehlikeli.
Bu arada ben servise parçaları verdim ama, onay vermemişti falan dediler. Yarın seni arayıp başlayalım mı diyecekler. Sen onlardan önce sabahtan ara istersen. He bir de para falan vermedim oraya. Sonradan aklıma geldi. Para isterlerse Rıdvan beni dolandırdı dersin.
Necati, aklıma gelmişken; sana bugün söylediğim gibiymiş. Cam kesmek sorun değil ama bükmek için kalıba ihtiyaç var.
-
23 Aralık 2011, 23:21
Helal olsun prof boyle arkadaş zor bulunur sen kaçta cikiyon işten ben senden önce gidiyom ise senden sora cikiyom anlamadım ben bu işi bu arada otobüsteyim bende islandim şemsiye ters dönüyor bi olan yaramıyor ruzgarde cevahirin onundeyim cevahirin otoparkinami siginsam bende
-
23 Aralık 2011, 23:53
myhammer adlı üyeden alıntı
sen kaçta cikiyon işten ben senden önce gidiyom ise senden sora cikiyom anlamadım ben bu işi
Benim iş şu sıralar o kadar güzel ki tarif edemem.
-
24 Aralık 2011, 00:09
Teşekkürler Rıdvan , Özen Plekside yaptıracağım camı havalar düzeldiğinde.
Necati, aklıma gelmişken; sana bugün söylediğim gibiymiş. Cam kesmek sorun değil ama bükmek için kalıba ihtiyaç var.
-
24 Aralık 2011, 00:28
herkese iyi akşamlar..yarın akşam ahmet ve hasan abi için saat 15:00 gibi metrobüse binip anma töreni icra etme teklifinde bulunuyorum
bu arada zincir yağı için karacayı olgaç abiye vermeden önce yamalube marka zincir yağı almıştım,yağladıktan sonra yaklaşık yarım saat gibi kullanmazsanız motoru yağ kolay kolay sıçramıyor.ben memnun kalmıştım..deneyebilirsiniz...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
24 Aralık 2011, 00:32
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
herkese iyi akşamlar..yarın akşam ahmet ve hasan abi için saat 15:00 gibi metrobüse binip anma töreni icra etme teklifinde bulunuyorum
bu arada zincir yağı için karacayı olgaç abiye vermeden önce yamalube marka zincir yağı almıştım,yağladıktan sonra yaklaşık yarım saat gibi kullanmazsanız motoru yağ kolay kolay sıçramıyor.ben memnun kalmıştım..deneyebilirsiniz...
ilker güldürdun gece gece hehe saol tenku ayaz bebis nasıl iyimi tosuncuk selam soyle hasan amcasindan
Harbi prof ne iş kiskaniyom hee pazara nbiyoz hava duzgün gibi
-
24 Aralık 2011, 00:43
Ahmet in keyfi yerinde anlaşılan
-
24 Aralık 2011, 00:50
Armağan pazar nbiyoz kimseden ses çıkmıyor
-
24 Aralık 2011, 00:57
Armağan pazar nbiyoz
kimseden ses çıkmıyor
walla pazar hava yagıssız guneslı ama soguk, benden gelecek teklifler belli gezelim dolasalım toplanalım (=
-
24 Aralık 2011, 01:04
Armağan pazar nbiyoz
kimseden ses çıkmıyor
Pazar deyip duruyorsun da Pazar günü havanın maksimum 6-7 derece olacağından haberin var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler