Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Aralık 2011, 17:26
Rıdvan bana yuasa akü bul :S ytx - 14 bs sesimi duy rıdvan
---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:12 ----------
rıdvan istyanbulda yuasa ytx 14bs yok ama exide veya haze buldum bir baksana.
Reklamlar
-
22 Aralık 2011, 17:44
Can çok geçmiş olsun.
Forumda bir uğursuzluk olabilir Benim de motorun brandası çalındı. Hem de hırsızlığın olacağını hiç beklemediğim bir yerde :(
-
22 Aralık 2011, 18:06
serdarsom adlı üyeden alıntı
Can çok geçmiş olsun.
Forumda bir uğursuzluk olabilir
Benim de motorun brandası çalındı. Hem de hırsızlığın olacağını hiç beklemediğim bir yerde :(
Çalınan branda olsun boş ver. Ayrıca muhtemelen çalınmamıştır, rügzardan uçmuştur. Tekrar branda alacaksan, bagaj lastiği diye satılan, iki ucunda kanca olan bir lastik var, file şeklinde değil de tek ip gibi. Ondan alıp motorun üzerinden geçirmeni tavsiye ederim.
-
22 Aralık 2011, 18:24
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Çalınan branda olsun boş ver. Ayrıca muhtemelen çalınmamıştır, rügzardan uçmuştur. Tekrar branda alacaksan, bagaj lastiği diye satılan, iki ucunda kanca olan bir lastik var, file şeklinde değil de tek ip gibi. Ondan alıp motorun üzerinden geçirmeni tavsiye ederim.
Branda sarıp sarmalıyordu bayağı, Feyizoğlu'ndaki L bedendi. O yüzden pek sanmıyorum uçacağını. Kuvvetli bir rüzgarda paraşüt gibi şiştiyse bile zor ama neyse uçtuysa da giden branda olsun dediğin gibi.
Şu alarmı monte etsem içim rahatlayacak biraz daha. Sinyal kabloları bizim motorda siyah ve yeşil galiba. Onlara alarmın sarı kablolarını bağlayacağız galiba. Kırmızı aküye, siyah şasiye bağlanacak. Turuncuyu turuncuya bağlayacağız galiba. Diğerlerine gerek yok diye düşünüyorum.
Branda şimdilik almayı düşünmüyorum ama yağmurda da motora üzülmüyor değilim. Şöyle üstü kapalı bir yere alabilsem iyi olacak ama...
-
22 Aralık 2011, 20:08
Bosh un aküsünü aldım yarın gelir tahminimce. En azından bildiğimiz bir marka 145 tl tutdu. yuasa istanbulda yok aramayın boşuna
-
22 Aralık 2011, 20:10
Branda sarıp sarmalıyordu bayağı, Feyizoğlu'ndaki L bedendi. O yüzden pek sanmıyorum uçacağını. Kuvvetli bir rüzgarda paraşüt gibi şiştiyse bile zor ama neyse uçtuysa da giden branda olsun dediğin gibi.
Şu alarmı monte etsem içim rahatlayacak biraz daha. Sinyal kabloları bizim motorda siyah ve yeşil galiba. Onlara alarmın sarı kablolarını bağlayacağız galiba. Kırmızı aküye, siyah şasiye bağlanacak. Turuncuyu turuncuya bağlayacağız galiba. Diğerlerine gerek yok diye düşünüyorum.
Branda şimdilik almayı düşünmüyorum ama yağmurda da motora üzülmüyor değilim. Şöyle üstü kapalı bir yere alabilsem iyi olacak ama...
Alarmı hangi marka takacaksın bilmiyorum ama ben daha önce taktığım alarmın montajını forumda paylaşmıştım istersen bi incele:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...i-anlatim.html
-
22 Aralık 2011, 22:42
Uçmaz sandığın branda lodosta öyle bir uçuyor ki kuşlar görse kıskanır.
Ben eski motorumu 2 tarafı duvara sıfır olacak şekilde bahçe içinde bir yere koyup branda çekmiştim. 1 hafta sonra branda bahçenin başka köşesindeydi. Orada da uçtuktan sonra birileri çöpe atmış olabilir.
Alarm için de, Mustafa takarken çok güzel fotoğraflayıp başlık hazırlamış. Ben de hep fotoğraflayacam diyorum ama eller kirli olunca olmuyor tabi.
-
23 Aralık 2011, 00:41
Bir daha branda alacak olursam ben de kesinlikle alttan bağlantısı olanlardan alacağım,
böyle olunca şekilden şekile giriyor branda
Seleye oturan kedilere ne gibi bir önlem almak gerekiyor? Güzel havalarda otursunlar ama şimdi patiler çamurlu ,
seleyi her seferinde silmek zorunda kalıyorum
Rıdvan senin üst kattaki pleksiciyle konuşurmusun yarın , bana bir ön cam kestirelim?
Uçmaz sandığın branda lodosta öyle bir uçuyor ki kuşlar görse kıskanır.
Ben eski motorumu 2 tarafı duvara sıfır olacak şekilde bahçe içinde bir yere koyup branda çekmiştim. 1 hafta sonra branda bahçenin başka köşesindeydi.
Orada da uçtuktan sonra birileri çöpe atmış olabilir.
Alarm için de, Mustafa takarken çok güzel fotoğraflayıp başlık hazırlamış. Ben de hep fotoğraflayacam diyorum ama eller kirli olunca olmuyor tabi.
-
23 Aralık 2011, 01:08
Bellagio adlı üyeden alıntı
Seleye oturan kedilere ne gibi bir önlem almak gerekiyor? Güzel havalarda otursunlar ama şimdi patiler çamurlu ,
seleyi her seferinde silmek zorunda kalıyorum
Brandanın içine bile giriyor onlar, yapacak bir şey yok kabullenmek lazım. Ama motorun önüne paspas koyabilirsin, belki ayaklarını silerler.
Rıdvan senin üst kattaki pleksiciyle konuşurmusun yarın , bana bir ön cam kestirelim?
Yarın arasana beni görüşelim, ben unuturum.
-
23 Aralık 2011, 01:13
Necati, sanırım ön cam yaptıracaksın kendine..
camı bulmak sorun değilde, o aparatları nereden temin edeceksin ?
Birde yakın zamanda Castrol zincir yağı alan varmı , varsa temin ettiği yeri söylerse makbule geçer.
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
23 Aralık 2011, 01:22
Linkteki bağlantı aparatını aldım Uğur,
bugün İstanbul içine inip kestirecektim cam ama yağmur bastırınca geri döndüm
Hasan abi'nin neden otobüsle işe gittiğini daha iyi anladım, pırıl pırıl parlayan motosikletim çamur içinde kaldı
http://www.anesmotor.com/?urun-668-G...ow-On-Cam.html
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
Necati, sanırım ön cam yaptıracaksın kendine..
camı bulmak sorun değilde, o aparatları nereden temin edeceksin ?
-
23 Aralık 2011, 01:22
Birde yakın zamanda Castrol zincir yağı alan varmı , varsa temin ettiği yeri söylerse makbule geçer.
Castrol Bauhaus'da yok mu?
-
23 Aralık 2011, 01:27
Bu spreyden kullanan var mı acaba?
http://www.motobakkal.com/?urun-39-K...REY-75-ml.html
Yarın ararım , yağmur yağmazsa da görüşelim haftasonu
Brandanın içine bile giriyor onlar, yapacak bir şey yok kabullenmek lazım.
Ama motorun önüne paspas koyabilirsin, belki ayaklarını silerler.
Yarın arasana beni görüşelim, ben unuturum.
-
23 Aralık 2011, 01:31
Linkteki bağlantı aparatını aldım Uğur,
bugün İstanbul içine inip kestirecektim cam ama yağmur bastırınca geri döndüm
Hasan abi'nin neden otobüsle işe gittiğini daha iyi anladım, pırıl pırıl parlayan motosikletim çamur içinde kaldı
http://www.anesmotor.com/?urun-668-G...ow-On-Cam.html
kaça temin ettin acaba ?
-
23 Aralık 2011, 01:35
200 TL , ön camı takınca daha klasik bir havaya bürünecek motosiklet
Linkteki alternatifi de değerlendirebilirsin,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3984844/detay#
kaça temin ettin acaba ?
-
23 Aralık 2011, 01:40
Castrol Bauhaus'da yok mu?
,
bakmadım açıkçası.. Ahmet geçen haftalarda sürekli baktım ama yok diyordu.. o yüzden bakmadım..
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:37 ----------
neredeyse bizim ön cam fiyatına aparat veriyor amcamlar
evet shadowa ön cam süper gidiyor.
Ayrıca bir ara denk gelelimde şu shadowu bi kullanayım ya sen bi tur ver, bende sana fiber bez vereyim
-
23 Aralık 2011, 01:45
Forumda birilerinin işe yaramıyor dediğini hatırladığım için almadım.
-
23 Aralık 2011, 01:47
Kullanma konusunda sıkıntı yok , beylikdüzü tarafına gelirsen ara görüşelim ;)
Ön cam neyse de , sissy bar fiyatına biraz daha ekleyip çinli bir motosiklet alabiliyorsun
http://www.anesmotor.com/?urun-650-G...w-Sisibar.html
,
neredeyse bizim ön cam fiyatına aparat veriyor amcamlar
evet shadowa ön cam süper gidiyor.
Ayrıca bir ara denk gelelimde şu shadowu bi kullanayım ya
sen bi tur ver, bende sana fiber bez vereyim
-
23 Aralık 2011, 01:52
castrol bile sıçratıyorsa, gerisini sen siz düşünün
şu maaşı alayımda kapıcam würth'ü..
---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:49 ----------
Kullanma konusunda sıkıntı yok , beylikdüzü tarafına gelirsen ara görüşelim ;)
Eyw.
bauhause ye gelicem castrol zincir yağı için..müsait olursan görüşürüz
işte o yüzden shadow alırsam ( zaten abim shadow alacak gv kalacak yani ) ön camı, sisy barı, koruma demiri olanı tercih edeceğim..sıfır almaya kalksak dediğin gibi şu 3 parça 1500 tl yi buluyor hatta fazlası var..
-
23 Aralık 2011, 01:59
Buna çanta bağlantı demiri , yan çanta ve custom egzoz eklediğinde 3000 TL'yi buluyor,
şeytan dürtüyor bir tane GV al diye , akarı yok kokarı yok
işte o yüzden shadow alırsam ( zaten abim shadow alacak gv kalacak yani ) ön camı, sisy barı, koruma demiri olanı tercih edeceğim..sıfır almaya kalksak dediğin gibi şu 3 parça 1500 tl yi buluyor hatta fazlası var..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)
Bu Konudaki Etiketler