Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1281
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    noter satışında adresi istanbul verip.Emniyetten ruhsat alışını kütahyadan yaparsam plaka 34 olmaz mı???
    Hiç sanmıyorum Emrah, Kütayha Emniyeti o işlemi yapmaz diye biliyorum. İstanbulda yaptırman gerekir diyebilirler. Ama yine de bir sor istersen Kütahya Trafik Emniyet Amirliğine belki yapılabiliyordur.
    ..::.. GO ..::..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1282
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    kardeşimm montu ve balaklavayı bugün vermişler kargoya feyizoğlundaki arkadaşlar sağolsunlar.. aklınızda bulunsun ben hiç sormadan yurtiçi kargoyla gönderdim 15 liraya.. feyizoğlunun diğer kargolarla anlaşması varmış 5 liraya :( onu söylediler sağolsunlar hiç degilse teslim alırken 15 ödemiycem.. ruhsat için çarşamba olur demişlerdi takipçiler.. bende yarın sabah bi arıycam onları.. ruhsatımda gelsinde tam olsun.. ya orhan evin etrafında turladım bir iki kere benim bitek bacaklarım üşüyor.. pantolondamı alsaydık acaba? gerçi kuruş kalmadı varı yoğu harcadım... ilk gelecek olan parayla motorun yagını degiştiricem.. temizleyip zinciri yağlıycam.. aaaa bu gün ne buldum VOLKAN sagolsun söylemişti ama ben motor almanın verdiği heyecanla unuttum ZİP marka galiba zincir yagı var benim heybelerden birinde.. önce gaz yagı sonrada onunla yapıcam dimi diş fırçası ile? KARDEŞİMM sen git gel hayırlısı ile bir güzel hava yakalayalım.. giyinip kuşanıp sahilde çektiririz fotoları olmazmı? ben zaten resim ekleyemiyorum :( hadi git gel artık söz sen gelene kadar düzelticem burda havaları EMRAH ; sanırım ruhsat işlemi motorun kayıtlı oldugu emniyet müdürlüğünden yapılıyor.. NAKLOV ; bizim içinde riskli.. herkes mutlu gv sinden.. şimdi senin ilk motorun.. biz derizki al gv 250.. ankaradaki motor kötü kullanılmış olur.. mutsuz olursun.. bizde vicdan azabı duyar , üzülürüz.. ama şunu söyleyebilirim çeyrek motor tecrübemle.. çok çok konforlu bir alet bu gv 250.. ben bi bmw r 26 kullandım bide bunu.. ondan sonra haliyle harika geldi bu.. bide gerçekten ikisinin tarzı çok farklı.. sürerken verdiği keyifte farklı.. bence bi kere gv 250 dene almadan önce sonra karar ver.. hayırlısı olsun..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  3. #1283
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Alıntı naklov adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor konusunda çok acemiyim sadece ybr 125'i birazcık sürdüm en fazla üçüncü vitese geçtimonu da öğrenmek amacıyla motor ehliyetinin direksiyon sınavı için. O ybr çok zevkli geldi cbf i hiç kullanmadım gv yi de kullanmadım ikisine de acemiyim.motor sürmeyi bile bilmiyorum doğru dürüst ama hep bi ilgim hevesim olmuştu motorlara karşı.kısmetse alacağım yakın zamanda kafama koydum.fiyatı tipi herşeyi çok güzel gv nin kafama yatıyor ama geçenlerde arkadaşım kesinlikle alma markasından dolayı falan deyince kafam karıştı birde motoru izmir e götürmesi falan var(suan ankaradayım ama izmir de oturuyorum).izmir de de var bi tane satılık ama 5250 yazmış benim bulduğum 3500 arada 1500ylt var(benimkinin benzin deposunda çökük var başparmağın ucu kadar 2cm capında falan) bir an diyorum al motoru at arabaya götür izmire (aslında oda 120 falan patlar bana ama olsun )
    bir yandanda cbf 150 mi alsam izmirden hiç götürmekle uğraşmam garantisi olur markada sağlam (arkadaşımında dediği gibi) ama onun da tipi hiç sevmedim bisiklet gibi kafam karışık ne önerirsiniz arkadaşlar
    ya ne zor iş ya

    Naklov, hiç motor kullanmayı bilmiyorsan benim tavsiyem önce bir motor eğitimi al. Ehliyet kurslarının verdiği eğitim eğitim değil zaten bunu herkes biliyor. Eğer hiç motor kullanmamışsan CBF de olsa YBR de olsa GV250 de olsa senin için tehlikeli olacaktır. Kendine güveniyorsan çok dikkatli bir şekilde boş arazide felan motora alışma ve tekniklerini öğrenme turları atman gerekir. Yalnız nokta dönüşlerde (özellikle GV ağırlığından dolayı) zorlanabilirsin. Benim tavsiyem önce bir eğitim al, eğitim veren yerler yoksa oturduğun şehirde (ki vardır mutlaka) motoru olan birinden bir miktar ücret karşılığı sana bir kaç ders vermesini isteyebilirsin.
    Mesela bende hayatımda sadece 1 gün (1998 yılında) scooter kullanmış biriydim. Daha sonraki 10 yıl hiç motor selesine oturmamış biri olarak 2008 Haziranda ikitekere birden bire gönül verdim. Önce gidip Güvenli Sürüş Eğitiminin ilk dersini aldım. Daha sonra ilk motorum olan GV 250'mi (yavrukuşumu ) aldım. Motor kullanmayı biliyorsan gözüm kapalı GV 250 derim sana ama hiç binmedim diyorsan daha hafif bir motor olan YBR veya CBF tercih etmelisin. Bu benim görüşüm farklı düşünenler olabilir. Karar senin arkadaşım, klişe olacak ama "Eğitim şart"

    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşimm montu ve balaklavayı bugün vermişler kargoya feyizoğlundaki arkadaşlar sağolsunlar.. aklınızda bulunsun ben hiç sormadan yurtiçi kargoyla gönderdim 15 liraya.. feyizoğlunun diğer kargolarla anlaşması varmış 5 liraya :( onu söylediler sağolsunlar hiç degilse teslim alırken 15 ödemiycem.. ruhsat için çarşamba olur demişlerdi takipçiler.. bende yarın sabah bi arıycam onları.. ruhsatımda gelsinde tam olsun.. ya orhan evin etrafında turladım bir iki kere benim bitek bacaklarım üşüyor.. pantolondamı alsaydık acaba? gerçi kuruş kalmadı varı yoğu harcadım... ilk gelecek olan parayla motorun yagını degiştiricem.. temizleyip zinciri yağlıycam.. aaaa bu gün ne buldum VOLKAN sagolsun söylemişti ama ben motor almanın verdiği heyecanla unuttum ZİP marka galiba zincir yagı var benim heybelerden birinde.. önce gaz yagı sonrada onunla yapıcam dimi diş fırçası ile? KARDEŞİMM sen git gel hayırlısı ile bir güzel hava yakalayalım.. giyinip kuşanıp sahilde çektiririz fotoları olmazmı? ben zaten resim ekleyemiyorum :( hadi git gel artık söz sen gelene kadar düzelticem burda havaları

    Kardeşim benim, aslında pantolon sadece kış için değil her mevsim şart. Ama benim sana tavsiyem havalar soğukken fazla kullanma motorunu. Hem bizim motorların orjinal lastikleri sert hamurdan o yüzden ısınmadığında lastiklerden verim bekleme hiç. Bende istiyorum pantolon ama seneye artık. Biliyorsun alırken nişanlıma söz verdim kışın kullanmiycam diye o yüzden pantolonu bu sene unuttum artık Bacaklarım hariç üşümüyorum diyorsun ama seni birde otobanda görmek isterim bu havada Bakiyim o zaman nerelerin üşüyecek Şaka bir yana en çok bacakların üşür şimdi. Gerçi sokak aralarında evin etrafında turluyorsun, biraz gezmeye başladın mı soğuk elleri mahvediyor.

    Zincir temizleme işinide bulabilirsen gazyağı ile yoksa benzin yada mazotla eski bir diş fırçası yardımıyla temizleyip sonra Volkan'ın verdiği yağ ile yağlayabilirsin. Yalnız bu işlemleri yaparken garajdan çıkar motoru yada altına geniş bir kap koy yoksa mahveder yerleri. Sonradan çok kötü bir görüntü oluşur yerde.

    Evet gidip geleyimde bir ondan sonra havalar düzeldiğinde bir sahil turu yaparız seninle. Yalnız çok dikkatli olacaksın di mi kardeşim. Özellikle E5 çok tehlikeli motorlar için...
    ..::.. GO ..::..

  4. #1284
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    orhan, söz verdim abi sana dikkatli olucam diye.. sözümün eriyimdir.. yavaş yavaş.. acele yok.. zaten ehliyet balıkesirde.. daha dosya halinde.. mahallede kullanıcam kuru havalarda.. bizim orayı gördün, sanki sürücü kursu sınav alanı yokuş var, viraj var.. bozuk satıh, asfalt.. ya gitmeden olursa fırsatımız görüşelim orhan.. ya harbiturk ön cam olayını anlatsaydı keşke.. nasıl yaptıki? merak ettim acayip..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  5. #1285
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    TURK CHOPPER MK-Kütahya
    Motosikleti
    Shadow VT750
    evet gerçekten lastiklere dikkat daha hafif frenleme ve daha az keskin dönüşler yapmak gerek....
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

  6. #1286
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Evet Koraycım sizin oralar tenha ve dediğin gibi her türlü yol şartları var. Özellikle yokuş inerken virajlarda dahada dikkat et olur mu. Aynı şekilde yokuş yukarı eğimli virajlarda motorun dengesini sağlayıp yatırmak biraz deneyim gerektiriyor. Mümkün olduğunca yavaş gir o virajlara.

    Valla pazar sabah 6'da çıkıcam evden kardeş, bende görüşmek isterim. Haftaiçi akşam bu tarafa yolun düşerse görüşebiliriz. Benim o tarafa gelmem biraz zor gibi, hem motoru kaldırdım biliyorsun, hemde havaların durumu malum. Haftasonu da cumartesim var bir tek onda da kursa gidip son bir yapılacakları konuşucam, sonrasında nişanlımla buluşur son bir ufak alışveriş felan yaparım artık. Artık görüşemezsek dönüşte görüşürüz kardeşim. Bilgisayarımı da yanıma alıyorum mailleşir mesajlaşırız zaten her fırsatta siteye girerim
    Ayrıca orda motosiklet mağazası görürsem uygun fiyatlı ürünlerden almak istiyorum. Burdan yazarım zaten isteyene getiririm ordan motorla ilgili ürünler.
    ..::.. GO ..::..

  7. #1287

    Üyelik
    04 Ocak 2009
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    gv 250
    zaten o aklı veren ardaşamı ayarladım o öğretecek sözünü aldım bende tam olarak kendime güvenmeden bi delilik yapmam.yani kendimden iyice emin olduktan sonra ancak trafiğe falan çıkacağım o arkadaşımın eğitim yeterli gelmezse eğitim dersi veren bi hoca var izmir de ondan ders alacağım ama kısmet bakalım bu ankarada ki motor olursa inşallah zaten ilk buraya koyacağım fotoraflarımı allah kısmet ederse

  8. #1288
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    tamam kardeşim görüşemesekde telefonlaşırız.. dediklerinize dikkat edicem zaten çok temkinli kullanıyorum.. yani öyle çok gözü kara bi adam değilimdir, aklımın yatmadığına girmem... sen sağsalim git gel kardeşim..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  9. #1289
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    TURK CHOPPER MK-Kütahya
    Motosikleti
    Shadow VT750


    çok şekil olmuş bu yaaa
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

  10. #1290
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    bide kırmızı siyahı var o yabancı sitelerin bitanesinde o da çok yakışmış..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  11. #1291

    Üyelik
    04 Ocak 2009
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    gv 250
    arkadaşlar bi sorum daha var
    şimdi enim almayı planladığım motorun deposunda çökük ve eksoz da çizik var ya sizce bu motorun fiyatını ne kadar düşürür
    cevapınız için şimdiden tşk ler

  12. #1292
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    fiyat konusunda diğer tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olurlar ama ben nacizane görüşümü söylemek istiyorum.. deponun üzerindeki ezik ve egzostdaki çizikler seni ne kadar rahatsız eder? ben olsam önce onu düşünürdüm.. bide düzeltilebilir şeylermi? ben bu gv yi almadan önce o ankara sitelerdeydi yanlış hatırlamıyorsam o senin baktıgın gv, aradım ve bakmaya gelecekler acele edin fazla durmaz dedi.. düzeltilebilirmi diye ve motorun genel durumu için güvenebileceğin birilerine göstermeden karar verme derim.. tabi bu verdiğim cevaplar kendimce naklov.. sonuçta ben motordan hiç anlamıyorum.. ama paylaşım işte.. düşündüklerimi söylüyorum.. inşallah içine sinen çok güzel bir motorun olur.. hangi marka olursa olsun..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  13. #1293

    Üyelik
    04 Ocak 2009
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    gv 250
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyat konusunda diğer tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olurlar ama ben nacizane görüşümü söylemek istiyorum.. deponun üzerindeki ezik ve egzostdaki çizikler seni ne kadar rahatsız eder? ben olsam önce onu düşünürdüm.. bide düzeltilebilir şeylermi? ben bu gv yi almadan önce o ankara sitelerdeydi yanlış hatırlamıyorsam o senin baktıgın gv, aradım ve bakmaya gelecekler acele edin fazla durmaz dedi.. düzeltilebilirmi diye ve motorun genel durumu için güvenebileceğin birilerine göstermeden karar verme derim.. tabi bu verdiğim cevaplar kendimce naklov.. sonuçta ben motordan hiç anlamıyorum.. ama paylaşım işte.. düşündüklerimi söylüyorum.. inşallah içine sinen çok güzel bir motorun olur.. hangi marka olursa olsun..
    tşk ler koray cevabın için hani pazarlıkta bastırmak lazım sonuçta bende devamlı takip ediyorum bir 3800 yazıyo bir 4000 bir 3500 ytl yazıyor aynımotoru iki değişik ilan falan.en azından bende pazarlık esnasında bi depo atıyorum su kadar bu motorun fiyatı onun için düşük sezon sonu falan filan bastırmam lazım ama anlamadığım bilgim olmadığı için zor olacak fiyatta bastırmak .bu arada kararı verdim servis motor sağlam derse bastırıp alacağım yoksa düşün düşün bi şey olduğu yok düşündükce insan kararsızlaşıyor.:d bir ay önce baktımda motora dış görünüş güzel allah var ama ben motordan anlamadığım için bilemiyorum yürüyen aksamını.ankarada güvendiğim bildiğim bir usta da yok.aklıma gelen en iyi fikir bayisi var ordaki ustaya göstereceğim
    başka bildiğiniz bi yer varsa ankara da ona da göstereyim

  14. #1294
    nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2008
    Şehir
    Tekirdağ-Süleymanpaşa
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    arkadaşlar şuna bir bakıp yorum yaparmısınız. 4000 e bıraktı. model eski gibi biraz ama biliyosunuz2006 model 5000tl 1900km de de bulmuştum ama genede yorumlarınızı alabilirmiyim

    http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
    enjoy your ride and enjoy forever

  15. #1295
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşlar Tekrar Merhabalar...
    Uzun zamandır GV yerine daha değişik modeller üzerinde araştırma yapıyorum. Bu arada umarım yazdıklarım Naklov kardeşimi bilgilendirir. Ben motor specifikasyonlarını teknik tabloları incelemeyi çok severim. Zaten her zaman teorik bilgim uygulamadan daha iyidir. Bakdığım modellerin ismini söylemek istemiyorum çünkü yanlış anlaşılmalara neden oluyorum.
    Naklov arkadaşım ve diğer GV almaya niyetli arkadaşlarım. Aldığınız şey bir makina ve almak için bence teknik değerler çok önemlidir. Lütfen aşağıda söylediğim rakamları diğer alacağınız modeller ile karşılaştırın.
    MOTOR
    4 zamanlı hava ve yağ soğutmalı ( Yağ soğutma kimyası gereği çok çabuk ısınır ve çok çabukta soğur yani şehir içi çok dur kalk larda negatif etki yaratırken-ısınan motor yağı motor bloğunu dahada ısıtır- uzun yolda ise sürekli ve devamlı sürüşte pozitif etki yaratır- rüzgar ile yağ, su soğutmaya göre avantaj sağlayacaktır, çünkü sudan çok daha hızlı soğur- o sebeble cruiser tip motor devamlı sürüşte yağ soğutma ciddi bir soğutma katkısu sağlar.) Yani sürdükçe motor dahada kolay soğuyacaktır.
    V-2 Motor İki Silindir
    Silindir Hacmi; 249 cm küp
    Toplam Maksimum Güç; 29 HP
    Toplam Maksimum Tork; 22 NM
    Kompresyon Oranı 10.2;1
    Çift (İkili) BDS Mikuni Karbüratör
    Kuru Ağırlık 155 kg
    Ön Lastik 110/90-19
    Arka Lastik 150/80-15
    GDI Tip Ateşleme Elektrikli Marş
    Yakıt Tankı; 17 lt (485KM Cruiser Mesafe)
    Yakıt Tüketimi; 3,5lt/100km
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

  16. #1296
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Alıntı nightshift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şuna bir bakıp yorum yaparmısınız. 4000 e bıraktı. model eski gibi biraz ama biliyosunuz2006 model 5000tl 1900km de de bulmuştum ama genede yorumlarınızı alabilirmiyim

    http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
    nightshift, biz bu motora baktık Koray'la birlikte. Yalnız motor bence ve Koray'ında fikrince resimlerde göründüğü gibi değil. Mesela sol motor koruma demirinin orasında kırık var, çok problem değil kaynak yapılması lazım. Sebebini sorunda dükkandaki çocuklar dükkandan içeri-dışarı alırken bir kenara vurup kırmışlar dedi motorun sahibi. Ayrıca bazı yerlerinde paslanmalar görmüştük. Motor 16000 km.de fakat sesinde herhangi bir anormallik hissetmemiştim. Hava çok soğuk ve kar yağıyordu biz motora baktığımızda, o yüzden motoru kullanma şansım olmamıştı. Be nedenle yürüyen aksam hakkında bir yorum yapamayacağım. Ayrıca çantaları yırtık durumda, o yüzden sahibi yeni çantalarla vereceğini söylemişti ilanda da belirtildiği gibi. Birde bazı elektrik kablolarında sarkmalar görmüştüm, bunlarda motor hakkında düşündürmüştü beni. Yalnız motora baktığımızda hava kararmıştı, gündüz gözüyle bakamadık motora, hem bir ustanın bakmasıyla benim yada Koray'ın bakması bir olmaz tabi. Tanıdığın bir motor ustasıyla motora bakmanı tavsiye ederim bu motoru almayı düşünürsen.
    ..::.. GO ..::..

  17. #1297
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    kardeşimin dediği gibi motorun durumu.. tabiki eski olduğu için yıpranması normal.. motor konusunda hiç birşey bilmiyorum ben genel görünüşüne göre bana biraz yorgun göründü tabi karanlıkta ve kar altında baktık motora.. yanlız sahipleri çok tatlı ve iyi insanlar.. çok nazikler.. konuşmaları tavırları çok kaliteli.. bu motorun sahiplerinde bir motor daha var 2007 model pendikte sanıyorum şu an.. onuda sordunmu? en son ne kadara olur diye? eğr sormadıysan bide onu sor nightshift.. biz hanımıyla görüşmüştük kendisi pendikteydi.. mutlaka o arkadaşla gidip tanışmak bi çayını içmek istiyorum.. orhan, döndükten sonra gidelim o arkadaşın yanına olurmu? bu arada güngörendeki motora gidip bakan oldumu ben o motoru çok merak ediyorum..http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  18. #1298
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşimin dediği gibi motorun durumu.. tabiki eski olduğu için yıpranması normal.. motor konusunda hiç birşey bilmiyorum ben genel görünüşüne göre bana biraz yorgun göründü tabi karanlıkta ve kar altında baktık motora.. yanlız sahipleri çok tatlı ve iyi insanlar.. çok nazikler.. konuşmaları tavırları çok kaliteli.. bu motorun sahiplerinde bir motor daha var 2007 model pendikte sanıyorum şu an.. onuda sordunmu? en son ne kadara olur diye? eğr sormadıysan bide onu sor nightshift.. biz hanımıyla görüşmüştük kendisi pendikteydi.. mutlaka o arkadaşla gidip tanışmak bi çayını içmek istiyorum.. orhan, döndükten sonra gidelim o arkadaşın yanına olurmu? bu arada güngörendeki motora gidip bakan oldumu ben o motoru çok merak ediyorum..http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
    İnşallah Koraycım, gider tanışırız kendisiyle. Hatta belki o zamana motorlarımızla gideriz ha ne dersin
    ..::.. GO ..::..

  19. #1299
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    allah derim ne diyim.. aslında biraz güneş çıktı gibi yarında böyle olursa çıkarım biraz belki.. bu arada montum geldi harika oldu.. tam oturdu korumaları.. simsiyah.. kaskında markalarını söktüm o da simsiyah.. kendimde çok beyaz sayılmam zaten.. ruhsatımda geldi.. kardeşim sadece balıkesir emniyet a 2 yi ekliycek tamamdııııııırrr şükürler olsun ya bişeyler yolunda gidiyo... ben kursa gidiyorum sende iştesindir sanırım.. kolay gelsin kardeşim.. akşam görüşürüz..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  20. #1300
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Ohh ohh çok sevindim montun tam olduğuna, daha rahat edeceksindir montun tam üzerine oturunca. Kaskınla da uyumlu oldu süper valla. Evet burada da hava önceki günlere göre güzel, yarında öyle olacak sanırım. Ehliyetide aldın mı bu iş tamamdır, ondan sonra havaların düzelmesini ve gezmeleri bekleriz artık

    Tamam kardeşim, sana da kolay gelsin.... Görüşürüz akşam..
    ..::.. GO ..::..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler