ehliyeti aldım ya o yuzdendir (=
ehliyeti aldım ya o yuzdendir (=
arkadaşlar sitede bir arakadaş regal raptor dd 350 e-6 önerdi ne diyorsunuz?Hala gv250 mi???
350cc 26 HP bir Çinli. Hem üst vergi diliminde hem de 250cc gv250 kadar bile güç vermiyor. Yani boşa benzin sarfiyatı. Sadece görüntü olarak güzel.
Gv250'ye karşı, benzin tüketimini önemsemezsek tabii ki dragstar650 derim ama o paraya alacağın dragstar 13-14 yaşında olacağı için başka hiç bir sorunu yoksa bile km'si 10 sefer geri sarılmıştır. Yani dragstar için bütçeyi arttırman gerekir.
Linkteki arkadaşımın motosikleti, eğer bütçen elveriyorsa japon motosiklet almak bence daha mantıklı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67314643/detay
---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:17 ----------
Regal Raptorların görünüşleri çok güzel ancak kullananlar çok şikayetçi.
En çok duyduğum sorunları titreşim ve vitesin boşa geçmemesi.
selam arkadaslar,
dun on capraz baglarim koptugu icin ameliyat oldum, bikac gun daha hastanede kalacagim, sonra da evde takilacagim baya, o yuzden havalarin kotu olmasi iyi yoksa icim icimi yerdi bu havalarda motor suremiyorum diye.
gezi isi de gene bir onceki gibi son dakkada degisince gelemedim, motor icin son haftam oldugu icin cuma gecesi 3 motorla yola cikip izmit'e gittik, gece orda kalip sonraki gun de yuvacik gezisi yaptik, hava soguktu ama saglam giyindigimiz icin sorun olmadi.
gezide gv250, kymco venox ve piaggio x8 vardi. venox bizim motorlardan daha performasli gibi, kalkista venox'un eline versem de, sonradan gelip geciyordu. yakit olarak da gv250'den az yakti gezi suresince.
bu arada ilker, gozun aydin, saglikli mutlu olur insallah bebeginiz.
Geçmiş olsun önce sağlık motor sonra gelir.
Venox'u bende çok araştırmıştım daha iyi diyenler vardı fakat birinci olarak görüntüsü pek hoşuma gitmiyor bir de bizim motorlara göre biraz daha kullanımı zor diyorlardı yani tabiri caizse biraz daha hantalmış o yüzden seçimim GV'den yana olmuştu.
Ggeçmş olsun mototor ALLAH şifa versin
---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 17:19 ----------
dün gördüm sirkecide bi venox tip olarak bence gv daha güzel
venox almaya niyetlensen bile satan kişi sayısı çok az...yollarda da pek rastlayamıyorum ben...sıfır modelleri de yok bildiğim kadarıyla, bu da serviste ya da parçada problem oluşturur mu bilemem tabi..
Merhabalar dostlar. siteyi ve forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum. artık üye olmanın vakti geldi diye düşündüm. Hyosung zamanından beridir GV250 sahibi olmayı çok isterdim. Konuyu başından sonuna okumuşumdur. Şu an gümüşhanede yaşıyorum, 30 yaşındayım. aslen izmirliyim. bu yaz tayinciyim. izmir yada memlekete yakın bir yere gidince bir GV250 sahibi olmayı istiyorum. hiç motorum olmadı lakin yıllardır motorsiklet dünyasını takip ederim. scoter dışında motor sürmedim. ehliyetim var. inşallah en kısa zamanda bende motosiklet dünyasına motosiklet sahibi olarak dahil olurum.
Gargi amca hoşgeldin gönlüdeki GV Ye kavuşursun inşallah
@mototor, çok geçmiş olsun. Bu kadarına şükretmek gerek, Allah'tan daha büyük bir sıkıntı olmamış. Yine de doktorlarının tavsiyelerine harfiyyen uymanda fayda var. Çapraz bağ kopmaları iyi iyileşmezse ileride sıkıntı çıkarabilir. Tekrar geçmiş olsun..
@gargi amca, hoşgeldin. Ne iş yapıyorsun? Tayin olayı çok çetrefilli, beklemek insana çok koyuyor. İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir yere tayin ve gönlüne göre bir motor sahibi olursun. Ben de izmirliyim bu arada.
@adrenalin876, linkteki motorun motor olarak ne kadar temiz olduğunu bilmiyorum ama neticede dragstar. Kaç yaşında olursa olsun. Her türlü alınır satılır o aletler. Yeter ki temiz olsun. İnşallah bigün hepimiz bi dragstar olsun, bi "shadow" olsun -her ne kadar bu kısım bazı abilerimiz tarafından geride bırakılmış olsa da - ne bileyim bi harley olsun bineriz..
selamlar herkese..
öncelikle yeni arkadaşlar hoşgeldiniz umarım gönlünüzdeki Gv ye sahip olursunuz
Mesut, geçmiş olsun kardeşim.. dikkat et kendine, ani hareketlerden kaçın.. lazımsın sen bize
Necati, venox şaftlı değil zincir aktarmalı kanka haberin olsun
Diğer tüm herkese selamlar saygılar
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Mesut çok geçmiş olsun acil şifalar... Biran önce toparlanda havalarda düzelsin hepberaber gezilere çıkalım...
Hee bu arada Armağan hala haber yokmu bu orta sehpadan ya
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)