Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cancalskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Herkese günaydın massalah neşeniz eksiK olmasın benim elektrik su bugün gelecek kısmet ise sıkıntı ortadan kalkacak gibi olmadı aksam müsait olurlarsa Ahmet'e banyo yapmaya gideceğim Ahmet sırtımı keseler diye korkuyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    wallaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı cancalskan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese günaydın massalah neşeniz eksiK olmasın benim elektrik su bugün gelecek kısmet ise sıkıntı ortadan kalkacak gibi olmadı aksam müsait olurlarsa Ahmet'e banyo yapmaya gideceğim Ahmet sırtımı keseler diye korkuyorum
    Ahmet geçen yaptığın ilk yardımdan sonra çok bilenmiş haberin olsun, elinde kitap gezip seni soruyormuş diyorlar

Öğlen hava o kadar güzel di ki, çıkıp motorumla gezdim evet evet trafik filan dinlemedim fenerbahçe kızıltoprak gezdim bir güzel her heçen gün motorumu daha çok seviyorum.
    Bana bol teşvik ve gaz veren tüm saygıdeğer forum üyelerine tek tek teşekkür ediyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı cancalskan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet'e banyo yapmaya gideceğim Ahmet sırtımı keseler diye korkuyorum
    Böyle bir şey yaparsan bazı tercihlerini değiştirmek zorunda kalabilirsin.

Alıntı wallaby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öğlen hava o kadar güzel di ki, çıkıp motorumla gezdim evet evet trafik filan dinlemedim fenerbahçe kızıltoprak gezdim bir güzel her heçen gün motorumu daha çok seviyorum.
    Bana bol teşvik ve gaz veren tüm saygıdeğer forum üyelerine tek tek teşekkür ediyorum...
    İyi yapmışsın, polis falan çevirirse en çok gaz veren olarak bana küfretme ama Yarın alıyor musun ehliyeti? Yarın alacaksan polis çevirdiğinde ehliyeti unuttum diyebilirsin. Zaten çoktan hazırlanmıştır ehliyetin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    S&T Kanuni GV250 Aquila (2009)
    okadar cagirdik dun cani gel kese atayim sana hayrina diye ama dusmedi tongoya ;oD onumuzdeki maclara bakicaz ;oP

Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi yapmışsın, polis falan çevirirse en çok gaz veren olarak bana küfretme ama Yarın alıyor musun ehliyeti? Yarın alacaksan polis çevirdiğinde ehliyeti unuttum diyebilirsin. Zaten çoktan hazırlanmıştır ehliyetin.
    Haftaya saat 14:00da gel al demişlerdi geçen cuma. Dediğin gibi büyük ihtimal basıldı hazır şuan kartım o yüzden içim rahat maksimum 72 tl ehliyeti yanında taşımama cezası var onu öderim onuda dil döker hallederim olmadı Can ı ararım o çok güzel bağlama çekiyor anlttığı hikayelere halen gülüyorum.

serdarsom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Vulcan S
    Alıntı wallaby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haftaya saat 14:00da gel al demişlerdi geçen cuma. Dediğin gibi büyük ihtimal basıldı hazır şuan kartım o yüzden içim rahat maksimum 72 tl ehliyeti yanında taşımama cezası var onu öderim onuda dil döker hallederim olmadı Can ı ararım o çok güzel bağlama çekiyor anlttığı hikayelere halen gülüyorum.
    Armağan ben de senin gibi acemi bir kullanıcı olarak trafiğe kapalı sayılabilecek bir yerde geziyorum 10 gündür 60km yaptım; artık yokuşta kalkış ve sert frenleme eğitimine başladım kendi kendime Ama benim ehliyetin gelmesine daha 1aydan fazla var, bir sonraki dönem benimki:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    nihahahha can bu aksam bendeymis, rovansi alma vakti ;oD pazara kadar bekleyemem, yagmur yaar bulusma olmaz kahrolurum diyen varsa kopsun gelsin... film acar misir parlatir gene yolumuzu buluruz ;oD

Motosikleti
    S&T GV250
    başka gelenler de olacak mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    var armagan apartman gorevlisi ve securty pala da gelecek ;oD

Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    var armagan apartman gorevlisi ve securty pala da gelecek ;oD
    hehe süpermiş, şaka bir yana isze iyi eğlenceler öcünü alırsan bir kaç karede resim çek
    afiyetler olsun

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    vahh vahh biz calısalım siz parti yapın sabahlar olmasın hobaa yandann reismde atın arada canı keselerken :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    banyonun heryerini kamera doldurdum. canin mudur totosu birinden kacsa oburune kesin yakalanacak nihahahahooo ;oD gece 3 te istanbul ayaklanacak buraya resimleri koyunca "gunes niye 2 saat erken dogdu" diye ;oD

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    banyonun heryerini kamera doldurdum. canin mudur totosu birinden kacsa oburune kesin yakalanacak nihahahahooo ;oD gece 3 te istanbul ayaklanacak buraya resimleri koyunca "gunes niye 2 saat erken dogdu" diye ;oD

hhahahahahaha banyo ucreti al unutma keseyi bahşişi ayrı alırsın :D
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)

Motosikleti
    CRF 250L
    İyi akşamlar arkadaşlar;
    Çeşitli nedenlerle yıllardır ertelediğim motor olayına başlamak istiyorum, bir gv250 almaya karar verdim ama aklıma takılan bir sorun var bu motor stabilize yolda üzülür mü? sadece asvalt için mi uygundur? aynı sınıfta olmamalarına rağmen cbf 150 (ki hiç içime yatmıyor) stabilize yollar için daha mı uygundur? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Can hayatının en kötü kararını verip kendini pompacının kollarına bırakmışsın, geçmiş olsun.

Alıntı cem5106 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar arkadaşlar;
    Çeşitli nedenlerle yıllardır ertelediğim motor olayına başlamak istiyorum, bir gv250 almaya karar verdim ama aklıma takılan bir sorun var bu motor stabilize yolda üzülür mü? sadece asvalt için mi uygundur? aynı sınıfta olmamalarına rağmen cbf 150 (ki hiç içime yatmıyor) stabilize yollar için daha mı uygundur? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
    Sonuçta bu motorlar asfaltta kullanılmak üzere yapılmış ama cbf150 de farklı bir yol için yapılmamış. Aralarında bir fark yok yani. Tercihin bu ikisi arasında olacaksa stabilize yol Gv250 almamak için bir sebep değil.

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    ben 30 km lik yayla yolu deneyimimi söyliyecek olursan stabilize yol için gv 250 ye yazık olur..
    cbf bana göre daha mantıklı en doğrusu cross cinsi olnlar ya..
    vesselam..
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Selamlar herkese saygılar sevgiler öncelikle

bugün sabah üşenmeyip gittim istoça ve bende rev'it axis pantalonu kaptım..İlerleyen zamanlarda iyimi yaptım kötümü göreceğiz bakalım.. şu anki duruma göre iyi gibi..ama ayağıma her türlü rüzgar giriyor onu engelleyemiyorum.. tek çözüm; ya motosiklet botu ya da yağmurluk ayaklık giymek olacak gibi..ama o da çok teferruatlı ve kullanım bakımından (dur-kalklarda ayağımı yere koyduğum zaman) pek iyi değil..

Bunun dışında aklınıza yatan ya da başka birşey kullanan varmı ?
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar herkese saygılar sevgiler öncelikle

bugün sabah üşenmeyip gittim istoça ve bende rev'it axis pantalonu kaptım..İlerleyen zamanlarda iyimi yaptım kötümü göreceğiz bakalım.. şu anki duruma göre iyi gibi..ama ayağıma her türlü rüzgar giriyor onu engelleyemiyorum.. tek çözüm; ya motosiklet botu ya da yağmurluk ayaklık giymek olacak gibi..ama o da çok teferruatlı ve kullanım bakımından (dur-kalklarda ayağımı yere koyduğum zaman) pek iyi değil..

Bunun dışında aklınıza yatan ya da başka birşey kullanan varmı ?
    Hayırlı olsun, LBC alacaktın ne oldu? Ayağına rüzgar girmesi ayakkabıdan dolayı mı?

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, LBC alacaktın ne oldu? Ayağına rüzgar girmesi ayakkabıdan dolayı mı?
    Sağol Rıdvan..Evet LBC de karar vermiştim ama, fermuar olayından dolayı sıkıntı yaşayanlar olmuş birkaç yerde okudum, git-gel masrafı vb hesap ettim bunda karar kıldım.. 5 ay vade farksız taksit yaptılar, ekstra 4 taksitte benim banka verdi (garanti ) 9 ay taksitle (ayda 30 tl ) vade farksız almış oldum ve işime geldi açıkçası..

Ayakkabıdan dolayı da olabilir..sendeki botla birebir aynı bot var bendede, tam o bilek kısmına soğuk geliyor..sana bahsettiğim şey oydu aslında ayağına rüzgar geliyormu derken..
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol Rıdvan..Evet LBC de karar vermiştim ama, fermuar olayından dolayı sıkıntı yaşayanlar olmuş birkaç yerde okudum, git-gel masrafı vb hesap ettim bunda karar kıldım.. 5 ay vade farksız taksit yaptılar, ekstra 4 taksitte benim banka verdi (garanti ) 9 ay taksitle (ayda 30 tl ) vade farksız almış oldum ve işime geldi açıkçası..

Ayakkabıdan dolayı da olabilir..sendeki botla birebir aynı bot var bendede, tam o bilek kısmına soğuk geliyor..sana bahsettiğim şey oydu aslında ayağına rüzgar geliyormu derken..
    Bilek kısmınının büyük bölümünü zaten pantolon kapatıyor. Cırt cırtlarıyla da sıkıyorum ayağımı oynattıkça yukarı çıkmasın diye hiç bir yerden rüzgar girmemiş oluyor. Ayaklarım da hiç üşümüyor. Ama standart bir bot olduğu için her ne kadar rüzgar girmese de havalar daha soğuduğunda sıcak tutacağını hiç sanmıyorum. Korumalı botlar da pek rahat gibi durmuyor. Ya trekking botu alırım ya da nasıl olsa iş yeri yakın deyip idare ederim artık.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)

Bu Konudaki Etiketler