Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Aralık 2011, 19:31
Reklamlar
-
14 Aralık 2011, 19:34
myhammer adlı üyeden alıntı
Fuar zamanı yaklaşıyor arkadaşlar bilet bulmamız lazım sora caciga bağlamayalim
motor tamircilerine sorun söyleyin bilet ayarlasinlar servislere ücretsiz veriyolar diye hatırliyorum. Rıdvan sen bizim herseyimizsin
Daha 2,5 ay var acelesi yok. Fuar bir açılsın, ayarlarız.
-
14 Aralık 2011, 20:37
Eyi bakalım
-
14 Aralık 2011, 21:29
hayatta herkes yaptığı seçimin bedelini öder..:cherry:
-
15 Aralık 2011, 02:33
eci veci vokke
son durum nedir arkadaslar, bulusma-gezi ne zaman olacak?
ona gore plan yapmam lazim, bu hafta sonu son gunlerim motora binmek icin, ptesi'den itibaren yokum. full motor ustunde gecirmek istiyorum son gunlerimi, sonrasinda huzur icinde uyuyabilirim, mezarima 2000km'de bir 10/40 yag, 250km'de bir de 12lt benzin dokun, vasiyetim budur.
-
15 Aralık 2011, 02:46
mototor adlı üyeden alıntı
eci veci vokke
son durum nedir arkadaslar, bulusma-gezi ne zaman olacak?
ona gore plan yapmam lazim, bu hafta sonu son gunlerim motora binmek icin, ptesi'den itibaren yokum. full motor ustunde gecirmek istiyorum son gunlerimi, sonrasinda huzur icinde uyuyabilirim, mezarima 2000km'de bir 10/40 yag, 250km'de bir de 12lt benzin dokun, vasiyetim budur.
Pazar günü yapmayı düşünüyoruz ama Armağan'ın ehliyeti alması sebebiyle yağmurlar başlıyor. Yağmur yağmazsa Pazar günü etkinlik kesin olacak ama yağmur da yağacak gibi görünüyor. Sen motora binmeyince hiç görüşemeyiz herhalde. Armağan motoru yokken senden çok etkinliğe katıldı, utan.
-
15 Aralık 2011, 02:50
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Pazar günü yapmayı düşünüyoruz ama Armağan'ın ehliyeti alması sebebiyle yağmurlar başlıyor.
Yağmur yağmazsa Pazar günü etkinlik kesin olacak ama yağmur da yağacak gibi görünüyor. Sen motora binmeyince hiç görüşemeyiz herhalde. Armağan motoru yokken senden çok etkinliğe katıldı, utan.
haklisin valla, ama armagan'la karsilastirilmam dogru degil, onun etkinliklere katilmak icin baya gecerli sebepleri var
-
15 Aralık 2011, 03:12
-
15 Aralık 2011, 04:01
mototor adlı üyeden alıntı
ptesi'den itibaren yokum. full motor ustunde gecirmek istiyorum son gunlerimi, sonrasinda huzur icinde uyuyabilirim, mezarima 2000km'de bir 10/40 yag, 250km'de bir de 12lt benzin dokun, vasiyetim budur.
hayırdır Mesut, motorumu satıyorsun yoksa ?
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
15 Aralık 2011, 11:06
-
15 Aralık 2011, 11:27
-
15 Aralık 2011, 11:39
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
hayırdır Mesut, motorumu satıyorsun yoksa ?
Mesut Pazartesi günü dizinden ameliyat olacak. Motora binmem 2-3 ayı bulur diyordu. En azından kışa denk gelmiş olması iyi. Fuara gelir artık motosikletiyle.
wallaby adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese günaydın,
saatlerimiz 09:00 ı gösterirken masa başında elimde kahvem camdan içimizi ısıtan güneşle aydınlanan istanbula bakıyorum ve içimden;
Ben kahvemi içemiyorum. Gerçi çay içecektim ama kettle da su bitmiş, kalkıp doldurmaya üşeniyorum.
Pazar günü yağmur yağmama ihtimali giderek artıyor. Şimdilik sabah 8'den sonrası yağmursuz görünüyor.
-
15 Aralık 2011, 11:45
arkadaşlar herkese günaydın...
mayıs ayı gibi ankara dan gv 250 almak istiyorum, ankara da olan varsa ve satmayı düşünürse aklında bulunsun...şimdiden irtibat kurabiliriz. şu an ankara da hiç satılık gv 250 görünmüyo..şehir dışından da alabilirim ama genellikle güven olmaz diyolar..ama forumda birinden satın alınabilir diye düşünüyorum, bu seferde şehir dışından ankara ya getirme kısmı kalıyor ki uzun yol alacak kadar profesyonel olmadığımı düşünüyorum. uzun yol tecrübem hiç yok...
-
15 Aralık 2011, 12:23
erro adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkese günaydın...
mayıs ayı gibi ankara dan gv 250 almak istiyorum, ankara da olan varsa ve satmayı düşünürse aklında bulunsun...şimdiden irtibat kurabiliriz. şu an ankara da hiç satılık gv 250 görünmüyo..şehir dışından da alabilirim ama genellikle güven olmaz diyolar..ama forumda birinden satın alınabilir diye düşünüyorum, bu seferde şehir dışından ankara ya getirme kısmı kalıyor ki uzun yol alacak kadar profesyonel olmadığımı düşünüyorum. uzun yol tecrübem hiç yok...
Günaydın, hoşgeldin.
Mayıs'a daha çok var ama Ankara'da olup da senden önce motor alma derdinde olanlar da var. Ankara'daki Gv kullanıcıları motorundan ayrılamıyor herhalde. Şehir dışından almanın güvensiz olmasını anlayamadım. Sanıyorum ki 5 milyon Ankaralıyla arkadaş değilsiniz. Dolayısıyla başka şehirdeki tanımadığınız adamla Ankara'daki tanımadığınız adam arasında fark yok. Şu farkı olur, motoru alacam diye başka bir şehire gidersin motor istediğin/beklediğin gibi çıkmaz, boşuna zaman ve para kaybetmiş olursun. Onda haklısın. Onun için de almayı düşündüğün motorların ilan linklerini buraya atarsan uzaktan yapılabildiği kadarıyla değerlendirme yapıp boşuna başka bir şehre gitme ihtimalini minimuma düşürmeye çalışırız. Getirme kısmını çok dert etme, en kötü ihtimalle otobüsün altına koyar getirirsin -ki bu şekilde getiren çok kişi var, pek sorun olmuyor. Hayırlı olsun şimdiden.
-
15 Aralık 2011, 12:38
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Günaydın, hoşgeldin.
Mayıs'a daha çok var ama Ankara'da olup da senden önce motor alma derdinde olanlar da var.
Ankara'daki Gv kullanıcıları motorundan ayrılamıyor herhalde. Şehir dışından almanın güvensiz olmasını anlayamadım. Sanıyorum ki 5 milyon Ankaralıyla arkadaş değilsiniz.
Dolayısıyla başka şehirdeki tanımadığınız adamla Ankara'daki tanımadığınız adam arasında fark yok. Şu farkı olur, motoru alacam diye başka bir şehire gidersin motor istediğin/beklediğin gibi çıkmaz, boşuna zaman ve para kaybetmiş olursun. Onda haklısın. Onun için de almayı düşündüğün motorların ilan linklerini buraya atarsan uzaktan yapılabildiği kadarıyla değerlendirme yapıp boşuna başka bir şehre gitme ihtimalini minimuma düşürmeye çalışırız. Getirme kısmını çok dert etme, en kötü ihtimalle otobüsün altına koyar getirirsin -ki bu şekilde getiren çok kişi var, pek sorun olmuyor. Hayırlı olsun şimdiden.
evet bahsettiğim olay boşu boşuna gitme olayı...ankara da en azından görüp kontrol ettirme imkanı var...Ankara da ya hiç gv 250 yok ya da ayrılamıyorlar dediğin gibi...otobüs altını hiç duymamıştım şaşırdım gerçekten tren de bir alternatif olabilir tabi demiryolu olan bi yer olması lazım..
evet henüz vakit var ama insan heyecanlanıyo işte..ilk motosikletim olacak..şu an ekipmanları topluyorum yavaş yavaş...fikirlerin için teşekkür ederim...
-
15 Aralık 2011, 12:46
erro adlı üyeden alıntı
evet bahsettiğim olay boşu boşuna gitme olayı...ankara da en azından görüp kontrol ettirme imkanı var...Ankara da ya hiç gv 250 yok ya da ayrılamıyorlar dediğin gibi...otobüs altını hiç duymamıştım şaşırdım gerçekten
tren de bir alternatif olabilir tabi demiryolu olan bi yer olması lazım..
evet henüz vakit var ama insan heyecanlanıyo işte..ilk motosikletim olacak..şu an ekipmanları topluyorum yavaş yavaş...fikirlerin için teşekkür ederim...
Trene yükleyip indirmesi biraz sıkıntılı olur.
-
15 Aralık 2011, 12:52
yok hocam bizim arkadaş istanbul dan sıkıntı olmadan getirdi kargo treni ile...bi sorun yaşamadı..150 lira gibi de bi masrafı oldu diye hatırlıyorum...
-
15 Aralık 2011, 13:05
Sorun olmasından kastım, tren otobüse göre epey yüksek ve yükleyip indirmek için yardım edecek biri ya da bir şey yok. Biz 3-4 kişi gider, yükler, indiririz dersen sorun olmaz tabi
-
15 Aralık 2011, 13:20
slayer, hyo kanuniye geçmeden önceki modeller için parça sorunu var mı...bildiğim kadarıyla motor kısmında bir takım değişiklikler olmuş, enjeksiyon falan...
-
15 Aralık 2011, 13:34
erro adlı üyeden alıntı
slayer, hyo kanuniye geçmeden önceki modeller için parça sorunu var mı...bildiğim kadarıyla motor kısmında bir takım değişiklikler olmuş, enjeksiyon falan...
Parça olarak eski modellerde olup da yenisinde olmayan sadece karbüratör var, yenilerinde enjeksiyon olduğu için. Karbüratör için zaten parça ihtiyacın olmaz, diğer parçalar da kanunen distribütörün (Stkanuni) stoklarında bulunmak zorunda. Ama zaten çoğu kişi her serviste bulunan sarf malzemeleri bile hyosungsource.com'dan almayı tercih ediyor.
Kısacası parça sorunu falan yok, ama olursa da yaklaşık 10 gün içinde tedarik edebileceğin Kore merkezli güvenilir bir internet sitesi var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)
Bu Konudaki Etiketler