Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Armağan duy duy bu gece uyuma dua et sabaha kadar yağmur yağmasın diye

---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 16:52 ----------

Fuar zamanı yaklaşıyor arkadaşlar bilet bulmamız lazım sora caciga bağlamayalim motor tamircilerine sorun söyleyin bilet ayarlasinlar servislere ücretsiz veriyolar diye hatırliyorum. Rıdvan sen bizim herseyimizsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı myhammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuar zamanı yaklaşıyor arkadaşlar bilet bulmamız lazım sora caciga bağlamayalim motor tamircilerine sorun söyleyin bilet ayarlasinlar servislere ücretsiz veriyolar diye hatırliyorum. Rıdvan sen bizim herseyimizsin
    Daha 2,5 ay var acelesi yok. Fuar bir açılsın, ayarlarız.

Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Eyi bakalım

hayatta herkes yaptığı seçimin bedelini öder..:cherry:

mototor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 750 X
    eci veci vokke

son durum nedir arkadaslar, bulusma-gezi ne zaman olacak?

ona gore plan yapmam lazim, bu hafta sonu son gunlerim motora binmek icin, ptesi'den itibaren yokum. full motor ustunde gecirmek istiyorum son gunlerimi, sonrasinda huzur icinde uyuyabilirim, mezarima 2000km'de bir 10/40 yag, 250km'de bir de 12lt benzin dokun, vasiyetim budur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı mototor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eci veci vokke

son durum nedir arkadaslar, bulusma-gezi ne zaman olacak?

ona gore plan yapmam lazim, bu hafta sonu son gunlerim motora binmek icin, ptesi'den itibaren yokum. full motor ustunde gecirmek istiyorum son gunlerimi, sonrasinda huzur icinde uyuyabilirim, mezarima 2000km'de bir 10/40 yag, 250km'de bir de 12lt benzin dokun, vasiyetim budur.
    Pazar günü yapmayı düşünüyoruz ama Armağan'ın ehliyeti alması sebebiyle yağmurlar başlıyor. Yağmur yağmazsa Pazar günü etkinlik kesin olacak ama yağmur da yağacak gibi görünüyor. Sen motora binmeyince hiç görüşemeyiz herhalde. Armağan motoru yokken senden çok etkinliğe katıldı, utan.

mototor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 750 X
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar günü yapmayı düşünüyoruz ama Armağan'ın ehliyeti alması sebebiyle yağmurlar başlıyor. Yağmur yağmazsa Pazar günü etkinlik kesin olacak ama yağmur da yağacak gibi görünüyor. Sen motora binmeyince hiç görüşemeyiz herhalde. Armağan motoru yokken senden çok etkinliğe katıldı, utan.
    haklisin valla, ama armagan'la karsilastirilmam dogru degil, onun etkinliklere katilmak icin baya gecerli sebepleri var

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    haklisin valla, ama armagan'la karsilastirilmam dogru degil, onun etkinliklere katilmak icin baya gecerli sebepleri var
    Ne sebebi varmış bizden başka Şimdiye kadar yoktu en azından.

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250

ptesi'den itibaren yokum. full motor ustunde gecirmek istiyorum son gunlerimi, sonrasinda huzur icinde uyuyabilirim, mezarima 2000km'de bir 10/40 yag, 250km'de bir de 12lt benzin dokun, vasiyetim budur.
    hayırdır Mesut, motorumu satıyorsun yoksa ?
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

wallaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı cancalskan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evde elektirik ve suların kesilmesi ile ordada kalmmıs durumdayım hafta sonuna kadar yıkanamadığım için kokudan gelemiyeceiğim saka bir yana akşam hamama gidiyorum hafta sonu sağnak olmaz ise herseye varım takılırız zaten elektirik yok evde ne yapacagım )
    mum gaz lambası derken aman diyim yakmayın evi lazım olur ileride

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

lütfen içimdeki motor aşkını başka şeylerle karıştırmayalım

Arkadaşlar herkese günaydın,
    saatlerimiz 09:00 ı gösterirken masa başında elimde kahvem camdan içimizi ısıtan güneşle aydınlanan istanbula bakıyorum ve içimden;
    Lay lay lom galiba sana göre sevmeler ,Hopa şina nay galiba sana göre sevilmeler diyor güne başlıyorummmm
    Sabah anonsu olmadan başlamayalım alıştıkkk, Hasan abim saygılar günaydınlarrrr

Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Günaydın türkiye günaydın ıstanbul,eskişehir,konya,papuayenigine,günaydın kongo cumhuriyeti istanbul dan sevgiler saygılar saatlerimiz 09:25 i gösteriyor bugün gece çalışıyorum bu bakımdan gençlerin önünü açayım dedim hatırlarsınız dün ahmet heladan bizlere seslenmişti türkuler eşliğinde bugünün kazananı armağan oldu ve hanesine 10 puanı yerleştirdi hopa sinanay şarkısıyla Forumumuza yazmaya devam ediyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırdır Mesut, motorumu satıyorsun yoksa ?
    Mesut Pazartesi günü dizinden ameliyat olacak. Motora binmem 2-3 ayı bulur diyordu. En azından kışa denk gelmiş olması iyi. Fuara gelir artık motosikletiyle.

Alıntı wallaby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese günaydın,
    saatlerimiz 09:00 ı gösterirken masa başında elimde kahvem camdan içimizi ısıtan güneşle aydınlanan istanbula bakıyorum ve içimden;
    Ben kahvemi içemiyorum. Gerçi çay içecektim ama kettle da su bitmiş, kalkıp doldurmaya üşeniyorum.

Pazar günü yağmur yağmama ihtimali giderek artıyor. Şimdilik sabah 8'den sonrası yağmursuz görünüyor.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    arkadaşlar herkese günaydın...
    mayıs ayı gibi ankara dan gv 250 almak istiyorum, ankara da olan varsa ve satmayı düşünürse aklında bulunsun...şimdiden irtibat kurabiliriz. şu an ankara da hiç satılık gv 250 görünmüyo..şehir dışından da alabilirim ama genellikle güven olmaz diyolar..ama forumda birinden satın alınabilir diye düşünüyorum, bu seferde şehir dışından ankara ya getirme kısmı kalıyor ki uzun yol alacak kadar profesyonel olmadığımı düşünüyorum. uzun yol tecrübem hiç yok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese günaydın...
    mayıs ayı gibi ankara dan gv 250 almak istiyorum, ankara da olan varsa ve satmayı düşünürse aklında bulunsun...şimdiden irtibat kurabiliriz. şu an ankara da hiç satılık gv 250 görünmüyo..şehir dışından da alabilirim ama genellikle güven olmaz diyolar..ama forumda birinden satın alınabilir diye düşünüyorum, bu seferde şehir dışından ankara ya getirme kısmı kalıyor ki uzun yol alacak kadar profesyonel olmadığımı düşünüyorum. uzun yol tecrübem hiç yok...
    Günaydın, hoşgeldin.
    Mayıs'a daha çok var ama Ankara'da olup da senden önce motor alma derdinde olanlar da var. Ankara'daki Gv kullanıcıları motorundan ayrılamıyor herhalde. Şehir dışından almanın güvensiz olmasını anlayamadım. Sanıyorum ki 5 milyon Ankaralıyla arkadaş değilsiniz. Dolayısıyla başka şehirdeki tanımadığınız adamla Ankara'daki tanımadığınız adam arasında fark yok. Şu farkı olur, motoru alacam diye başka bir şehire gidersin motor istediğin/beklediğin gibi çıkmaz, boşuna zaman ve para kaybetmiş olursun. Onda haklısın. Onun için de almayı düşündüğün motorların ilan linklerini buraya atarsan uzaktan yapılabildiği kadarıyla değerlendirme yapıp boşuna başka bir şehre gitme ihtimalini minimuma düşürmeye çalışırız. Getirme kısmını çok dert etme, en kötü ihtimalle otobüsün altına koyar getirirsin -ki bu şekilde getiren çok kişi var, pek sorun olmuyor. Hayırlı olsun şimdiden.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın, hoşgeldin.
    Mayıs'a daha çok var ama Ankara'da olup da senden önce motor alma derdinde olanlar da var. Ankara'daki Gv kullanıcıları motorundan ayrılamıyor herhalde. Şehir dışından almanın güvensiz olmasını anlayamadım. Sanıyorum ki 5 milyon Ankaralıyla arkadaş değilsiniz. Dolayısıyla başka şehirdeki tanımadığınız adamla Ankara'daki tanımadığınız adam arasında fark yok. Şu farkı olur, motoru alacam diye başka bir şehire gidersin motor istediğin/beklediğin gibi çıkmaz, boşuna zaman ve para kaybetmiş olursun. Onda haklısın. Onun için de almayı düşündüğün motorların ilan linklerini buraya atarsan uzaktan yapılabildiği kadarıyla değerlendirme yapıp boşuna başka bir şehre gitme ihtimalini minimuma düşürmeye çalışırız. Getirme kısmını çok dert etme, en kötü ihtimalle otobüsün altına koyar getirirsin -ki bu şekilde getiren çok kişi var, pek sorun olmuyor. Hayırlı olsun şimdiden.
    evet bahsettiğim olay boşu boşuna gitme olayı...ankara da en azından görüp kontrol ettirme imkanı var...Ankara da ya hiç gv 250 yok ya da ayrılamıyorlar dediğin gibi...otobüs altını hiç duymamıştım şaşırdım gerçekten tren de bir alternatif olabilir tabi demiryolu olan bi yer olması lazım..

evet henüz vakit var ama insan heyecanlanıyo işte..ilk motosikletim olacak..şu an ekipmanları topluyorum yavaş yavaş...fikirlerin için teşekkür ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    evet bahsettiğim olay boşu boşuna gitme olayı...ankara da en azından görüp kontrol ettirme imkanı var...Ankara da ya hiç gv 250 yok ya da ayrılamıyorlar dediğin gibi...otobüs altını hiç duymamıştım şaşırdım gerçekten tren de bir alternatif olabilir tabi demiryolu olan bi yer olması lazım..

evet henüz vakit var ama insan heyecanlanıyo işte..ilk motosikletim olacak..şu an ekipmanları topluyorum yavaş yavaş...fikirlerin için teşekkür ederim...
    Trene yükleyip indirmesi biraz sıkıntılı olur.

Motosikleti
    tracer 900
    yok hocam bizim arkadaş istanbul dan sıkıntı olmadan getirdi kargo treni ile...bi sorun yaşamadı..150 lira gibi de bi masrafı oldu diye hatırlıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Sorun olmasından kastım, tren otobüse göre epey yüksek ve yükleyip indirmek için yardım edecek biri ya da bir şey yok. Biz 3-4 kişi gider, yükler, indiririz dersen sorun olmaz tabi

Motosikleti
    tracer 900
    slayer, hyo kanuniye geçmeden önceki modeller için parça sorunu var mı...bildiğim kadarıyla motor kısmında bir takım değişiklikler olmuş, enjeksiyon falan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    slayer, hyo kanuniye geçmeden önceki modeller için parça sorunu var mı...bildiğim kadarıyla motor kısmında bir takım değişiklikler olmuş, enjeksiyon falan...
    Parça olarak eski modellerde olup da yenisinde olmayan sadece karbüratör var, yenilerinde enjeksiyon olduğu için. Karbüratör için zaten parça ihtiyacın olmaz, diğer parçalar da kanunen distribütörün (Stkanuni) stoklarında bulunmak zorunda. Ama zaten çoğu kişi her serviste bulunan sarf malzemeleri bile hyosungsource.com'dan almayı tercih ediyor.
    Kısacası parça sorunu falan yok, ama olursa da yaklaşık 10 gün içinde tedarik edebileceğin Kore merkezli güvenilir bir internet sitesi var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)

Bu Konudaki Etiketler