Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Aralık 2011, 20:37
osaglam adlı üyeden alıntı
Az evvel ehliyet sınavından geldim. Hayatımda böyle kolay soruların sorulduğu bir sınava öğrenim hayatım boyunca bile girmedim. Yzık diyorum...
Bu iş bu kadar kolay olmamalı. Önüne gelen herkes alamamalı... :(
Evet abi, haklısın. Ben özellikle ilk yardım kısmına bozuluyorum. Piyasada milyonlarca ehliyetli sürücü var ama içinden gerçekten ilk yardımın nasıl yapılacağını bilen 100 kişi (sağlık personeli dışı -ki onların ne kadarı biliyor o da mechul-) bulabileceğimizi sanmıyorum (kimse üzerine alınmasın ama ilk yardım olayı çok ciddi bir iş) Güya üç beş tane fi tarihinden kalma bilgilerle hazırlanmış ilk yardım sorularını çözdün mü seni "ilk yardım biliyor" olarak atayıp ehliyeti veriyorlar. Ben özellikle her yıl ilk yardım sınavları yapılması taraftarıyım. Ciddi ve uygulama temelli bir sınav olmalı ve geçemeyenin ehiyeti iptal edilmeli. Bu iş cidden çok ciddi bir iş. Ya ilk yardım yeterliliği istemeyeceksin ehliyeti verirken, ya da olması gerektiği gibi yapacaksın.
Reklamlar
-
10 Aralık 2011, 20:45
Batuizm adlı üyeden alıntı
bulusma saatini 2 saat one cekiyorum. erken cikicam. 6da gelmeye baslayin millet.
Biz planlı insanlar olarak buluşma saatini değiştiremeyip seni kınıyoruz.
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Evet abi, haklısın. Ben özellikle ilk yardım kısmına bozuluyorum. Piyasada milyonlarca ehliyetli sürücü var ama içinden gerçekten ilk yardımın nasıl yapılacağını bilen 100 kişi (sağlık personeli dışı -ki onların ne kadarı biliyor o da mechul-) bulabileceğimizi sanmıyorum (kimse üzerine alınmasın ama ilk yardım olayı çok ciddi bir iş) Güya üç beş tane fi tarihinden kalma bilgilerle hazırlanmış ilk yardım sorularını çözdün mü seni "ilk yardım biliyor" olarak atayıp ehliyeti veriyorlar. Ben özellikle her yıl ilk yardım sınavları yapılması taraftarıyım. Ciddi ve uygulama temelli bir sınav olmalı ve geçemeyenin ehiyeti iptal edilmeli. Bu iş cidden çok ciddi bir iş. Ya ilk yardım yeterliliği istemeyeceksin ehliyeti verirken, ya da olması gerektiği gibi yapacaksın.
Henüz kaza yapan motosiklet sürücünün kaskını çıkartmaya çalışma, yaralıyı kolundan bacağından tutup taşımaya çalışma sorunlarını aşamamışken sürücülerin ilk yardım yapması beklemek hayal. Ayrıca çoğu kişinin haberi bile yoktur ama kaza yapmış bir araç gördüğünde güvenlik önlemlerini almamak ve yardım cağırmamak suçtur ve cezası vardır. Ama pratikte değil cezası olması denetlemesi gerekenlerin bile böyle bir şeyden haberdar olduğuna şüphe ediyorum.
-
10 Aralık 2011, 20:50
tanidigim en planli insansin ridvan! kopun gelin low ivedilikle hemide!
-
10 Aralık 2011, 21:26
Ben zaten 6 olmasindn yanaydim ama geçti artık sheldeyiz hatunla prof yetiş gari
-
10 Aralık 2011, 23:18
Turtopu gibi evladı olan arkadaşımız Yörük İlkeri kutluyorum. Allah Analı Babalı Büyütsün...
Tey Tey TEy....
-
11 Aralık 2011, 01:28
afiyet olsun millet hepinize bakalım bir kaç güne istanbula geleceğim inşallah, tanışmak nasip olur belki bi kaçınızla
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9979692/detay/
abiler ve gv kullanıcıları yukardaki motor temiz gözüküyor ama km si yüksek mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Turtopu gibi evladı olan arkadaşımız Yörük İlkeri kutluyorum. Allah Analı Babalı Büyütsün...
Tey Tey TEy....
ilker abiden haber geldi mi ki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
arkadaşlar bizim motorlarda 2000 km de 250 gram yağ eksiltme normalmi?
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
-
11 Aralık 2011, 02:13
marvel adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bizim motorlarda 2000 km de 250 gram yağ eksiltme normalmi?
Cıvatası gevşek kalmış olmasın
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
11 Aralık 2011, 02:36
mayildiz adlı üyeden alıntı
Cıvatası gevşek kalmış olmasın
dediğine göre adamın motor yakmıyor sıkıştırınca contalardan atıyor dedi ama bana mantıklı gelmedi sizlere sorayım dedim,
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
-
11 Aralık 2011, 10:10
Herkese hayırli pazarlar olsun saat7:30 iş yerime geldim gecede emeği geçen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim güzel bir buluşma oldu seyma yengeye ayrıca teşekkür onca şeyin arasında birde bizimle ilgilendi .
Günaydın... Tostum geldi ben kahvaltı eder
Bu arada ilker haber bekliyoruz ....
-
11 Aralık 2011, 11:51
-
11 Aralık 2011, 12:21
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
-
11 Aralık 2011, 13:48
Tey Tey TEy....
Vaayy.. İlker baba.. En kısa zamanda iyi haberler bekliyoruz.. Bir sıkıntı olmamıştır inşallah..
-
11 Aralık 2011, 19:39
puhaha butun ceteyi eve kapattim forum olmus ;oD
-
11 Aralık 2011, 22:46
uyuma hasan az kaldı mesainin bitmesine ha gayret
---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
Ahmet foruma incir agaci diktin dibe vurduk bırak elindeki esirleri
-
12 Aralık 2011, 00:06
ben nasıl ki benim karıdan eski randımanı alamıyorsam o kafaya yediği yastıktan sonra, buradaki kimse ardık ne rıdvandan ne candan.... çeteden eski günlerindeki lezzeti alamayacak nihahahaha ;oD ilaç kattım içeceklerinize, ama benim yastık yiyen karım ilaçlı bardağın birini bana vermiş ;oD
-
12 Aralık 2011, 00:24
ben nasıl ki benim karıdan eski randımanı alamıyorsam o kafaya yediği yastıktan sonra, buradaki kimse ardık ne rıdvandan ne candan.... çeteden eski günlerindeki lezzeti alamayacak nihahahaha ;oD ilaç kattım içeceklerinize, ama benim yastık yiyen karım ilaçlı bardağın birini bana vermiş ;oD
Tabi ikinci hedef Can'dı ama onun içkisini sen içtin dimi?
-
12 Aralık 2011, 02:07
-
12 Aralık 2011, 03:13
herkese iyi geceler arkadaşlarım..yine güzel bir akşam geçirmişsiniz anlaşılan
bebeğimiz ayaz, 10.12.2011 tarihinde saat 09:45 sularında dünyaya geldi,çok şükür ne bebeğimiz de nede eşimde bir sıkıntı yok,inşallah hiç olmaz..o kadar güzel birşeymiş ki evlat sahibi olmak, allah evlat isteyen herkese nasip etsin. yalnız geceleri bebek sürekli ağlarken o ortama katlanmak bebeğin ağladığı zaman neye ihtiyacı olduğunu yada neyi olduğunu anlayamamak biraz tedirgin ediyor şu sıralar beni..keşke konuşsa da acıktım dese,gazım var dese ya da işedim dese ne kadar hoş olur.ama sadece ağlıyor ve gerisi size kalmış zor bir durum,aşırı uykusuz bir durum..ama yinede mükemmel bir duygu inanın..yakın zamanda bir fotoğrafını koyarım amcaları..şimdilik kendinize iyi bakın..görüşmek dileğiyle herkese iyi geceler tekrar..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
12 Aralık 2011, 03:37
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
bebeğimiz ayaz, 10.12.2011 tarihinde saat 09:45 sularında dünyaya geldi,çok şükür ne bebeğimiz de nede eşimde bir sıkıntı yok,inşallah hiç olmaz..o kadar güzel birşeymiş ki evlat sahibi olmak, allah evlat isteyen herkese nasip etsin. yalnız geceleri bebek sürekli ağlarken o ortama katlanmak bebeğin ağladığı zaman neye ihtiyacı olduğunu yada neyi olduğunu anlayamamak biraz tedirgin ediyor şu sıralar beni..keşke konuşsa da acıktım dese,gazım var dese ya da işedim dese ne kadar hoş olur.ama sadece ağlıyor ve gerisi size kalmış
zor bir durum,aşırı uykusuz bir durum..ama yinede mükemmel bir duygu inanın..yakın zamanda bir fotoğrafını koyarım amcaları.
.şimdilik kendinize iyi bakın..görüşmek dileğiyle herkese iyi geceler tekrar..
Abicim selamlar..
Allah Sağlıklı, sıkıntısız büyütmesine nasip olsun inş.
çok sevindim bu habere Hepiniz sağlıcakla kalasınız
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
12 Aralık 2011, 10:40
İyidi gece hersey için taşakkürler yenge yastık yedi ama gece de 5 dk ayrılmadı basından
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Tabi ikinci hedef Can'dı ama onun içkisini sen içtin dimi?
Ben çok içmem arada içer çoşarım oda denk gelirseniz bakalım benimde bayıldığım günleri görürürz
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
bebeğimiz ayaz, 10.12.2011 tarihinde saat 09:45 sularında dünyaya geldi,çok şükür ne bebeğimiz de nede eşimde bir sıkıntı yok,inşallah hiç olmaz..o kadar güzel birşeymiş ki evlat sahibi olmak, allah evlat isteyen herkese nasip etsin. yalnız geceleri bebek sürekli ağlarken o ortama katlanmak bebeğin ağladığı zaman neye ihtiyacı olduğunu yada neyi olduğunu anlayamamak biraz tedirgin ediyor şu sıralar beni..keşke konuşsa da acıktım dese,gazım var dese ya da işedim dese ne kadar hoş olur.ama sadece ağlıyor ve gerisi size kalmış
zor bir durum,aşırı uykusuz bir durum..ama yinede mükemmel bir duygu inanın..yakın zamanda bir fotoğrafını koyarım amcaları.
.şimdilik kendinize iyi bakın..görüşmek dileğiyle herkese iyi geceler tekrar..
İlker Ayaz yiğenimizin bağtı açık şansı bol olsun her daim sağlığı yerinde olsun ... Zor kısmı cabuk gecerde rahatlarsınız en kısa zamanda sonrada çok soru soruyor deme )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 65 kullanıcı var. (0 üye ve 65 misafir)
Bu Konudaki Etiketler