8de makarna hazir. tasinma bugun olmayacak daha ortada ev yok tasinacak ;oD bira c.kofte paylasimi yaptir hasan abey ;oD
aksam bolusuruz hesabi biri c.koftesesin biri biralasin bizi ;oD
8de makarna hazir. tasinma bugun olmayacak daha ortada ev yok tasinacak ;oD bira c.kofte paylasimi yaptir hasan abey ;oD
aksam bolusuruz hesabi biri c.koftesesin biri biralasin bizi ;oD
Özel istediğin bi yer varmı çığ kofteleri aliym bira alamam çanta yok hem günah onu rıdvan halleder ben mis süt sütas ayran
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:26 ----------
Takilirim dukkan 8 demi açılıyor
Az evvel ehliyet sınavından geldim. Hayatımda böyle kolay soruların sorulduğu bir sınava öğrenim hayatım boyunca bile girmedim. Yzık diyorum...
Bu iş bu kadar kolay olmamalı. Önüne gelen herkes alamamalı... :(
bulabilirsen mutlaka oses olsun.
---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:12 ----------
en temizi bira icin efesin 5lt ficisi. ondan alsin biri musluklu pratik bisi.
Bildiğin yer varsa adresi yaz alım gelirken oses in adresi nerelerde var tükkkan
---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:44 ----------
Rıdvan dışarıda heralde ahmet ridvanin telini pm atarmisin
Yenimi beni nerde karsilican birde nerde oses var çığ köfte almak için
armağan ses ver ne durumdasin
---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:47 ----------
Ridvan imzamda telim var çaldır kaydedim yada Msj at
Aradım şimdi seni, kaydedersin. Akşam 7.30 gibi Küçükçekmece Shell benzinciye gelirsin, oradan beraber gideriz.
Neyin sonu doksan? Bir telefon numarası yazamadın mı?
Ben numaramı özel mesaj olarak gönderiyorum sen beni ararsın.
Şimdi fark ettim de sonu doksan olan benim numaraymış.
A noktası, Küçükçekmece tabelasını görüp gireceğin yer B noktası da benzinci. http://g.co/maps/rxpn6
Olur da geçersen, bulamazsan en yakın yerde durup ararsın.
Bugün kafam çok bozuktu, atlayıp motora durmadan gidesim vardı, hiç durmadan. Nereye olduğu önemsiz. Ama toto kıymetli gv 250 olmadığı için çıkamadım Gt250r ile takas etmek isteyen yok mu
takas edelim bi haftaligina, bi hafta sonra motorla hurdacida benimle karayollari refujlerinde bulusabilirsin ;oP
bulusma saatini 2 saat one cekiyorum. erken cikicam. 6da gelmeye baslayin millet.
birayi ustlenen cikmadi? noluyo len?
Bak bu habere çok sevindim ingilizcem olmadığı için yabancı forumlardan araştıramıyordum belki sen birşeyler bulursun.
Uğur lbc pantolon hakkında geçenlerde birisi şikayetçiydi özellikle fermuarının kalitesiz olduğunu bir süre sonra bozulduğunu ve diğer dikiş kısımlarının falan da iyi olmadığını söylüyordu. tabi yeni seri de iyileştirmişlerse bilemem.
Buradaki yorumlara da bir bak.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...almaliyim.html
Ahmet telefonu açmıyorsun buradan yazayım bız merve ile geldik kendimize bominti aldık size 8 adet Efes kutu aldık fıçısını bulamadık büyük olanı Hadi gel lem
geliyorumm geliyorummm ohhh geldim can kapiyi acin ;oD
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)