Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2010 GT250R
    30binde dişli zincir akü lastik bu yaz değişmiş full aksesuar 2007 gv galiba benim olacak hadi hayırlısı...
    -Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
    -Oklarımız bitene kadar efendimiz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2009 Honda Shadow Spirit
    Gün itibariyle arabamı satmış bulunmaktayım. Yaya kaldım... :(
    gerçi iyi fiyata sattım.2000 Honda Civic 1.6 ies Full. Tüplü. Çelikcantlı. 185.000 km. de sol taraf boyalı ....
    17.500 tl ye sattım.
    Fiat Linea düşünüyorum 34.500 tl 'ye.
    artık ekonomik bir araba şart bana...

Motosikleti
    2010 GT250R
    Alıntı osaglam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçi iyi fiyata sattım.2000 Honda Civic 1.6 ies Full. Tüplü. Çelikcantlı. 185.000 km. de sol taraf boyalı ....
    17.500 tl ye sattım.
    satayım benim kini hem güçlü hem ekonomik...

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    olgaç abi çok iyi fiyata vermişsin..hayırlı olsun..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı marvel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30binde dişli zincir akü lastik bu yaz değişmiş full aksesuar 2007 gv galiba benim olacak hadi hayırlısı...
    Kocaeli'dekini diyorsan fotoğraftaki lastikler orjinal lastiği, değişmemiş. Eski fotoğraf koyduysa bilemem tabi.

17.500 tl ye sattım.
    Hayırlı olsun.

serdarsom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Vulcan S
    Alıntı Bellagio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tok satıcıymış demek ki , ikinci el motosiklet bulmak meşakkatli bir uğraş ,
    ben 2 ay boyunca motosiklet aradım ,keza uğur 3 ay aramış.
    Bu dönem fiyatların en dibe vurduğu zaman, Şubat ayına kadar motosikletini almanı tavsiye ederim ;)
    Ben zaten salı günkü mesajımda motoru aldığımı yazmıştım ama gözünden kaçmış herhalde, yine de tavsiyen için teşekkürler;)

ben adamla iletişime geçemedim sen nasıl geçtin bilmiyorum abi ama bana cevap atmadı..beklemedeyim...motorun kurtköyde çıkması da gerçekten küfür gibi artık umudum sizsiniz..
    Ben 15Kasım'da mesaj yazmıştım, o 21Kasım'da dönmüştü. Ben mesajlaşalı çok oldu yani. Motorun Kurtköy'de olduğunu zannetmiyorum, muhtemelen o haftasonu Kurtköy'de VIAPORT'a gidecekti arada beni de çıkarmak istedi

İzmit'teki motoru diyorsun galiba. Fotoğraflarda çok temiz görünüyor. Hadi hayırlısı.

17.500 tl ye sattım.
    Fiat'a olan antipatim ve Focus'a olan sempatimden dolayı 2.el Ford Focus TDCi da düşünün derim

Motosikleti
    2010 GT250R
    Alıntı serdarsom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben zaten salı günkü mesajımda motoru aldığımı yazmıştım ama gözünden kaçmış herhalde, yine de tavsiyen için teşekkürler;)

Ben 15Kasım'da mesaj yazmıştım, o 21Kasım'da dönmüştü. Ben mesajlaşalı çok oldu yani. Motorun Kurtköy'de olduğunu zannetmiyorum, muhtemelen o haftasonu Kurtköy'de VIAPORT'a gidecekti arada beni de çıkarmak istedi

İzmit'teki motoru diyorsun galiba. Fotoğraflarda çok temiz görünüyor. Hadi hayırlısı.

Fiat'a olan antipatim ve Focus'a olan sempatimden dolayı 2.el Ford Focus TDCi da düşünün derim
    evet izmitteki motoru diyorum ama birde usta bulsam şöyle iyi bir usta gösterebileceğim çok daha rahat edecek içim, hayırlısı olsun abi ikimiz içinde...

Motosikleti
    Yamaha XVS 650 Dragstar - Custom
    Herkese merhaba, daha önce 250 cc olarak gerek japon, gerekse çinli motosikletlerin sahibi oldum. Suzuki vl 250 almayı planlarken, forumda bu motosikletin daha çok methedildiğini gördüm (gerek performans gerek ekonomik). Başlığın ilk 30-40 sayfasını okuyabildim ve genel olarak 5000 devir civarı gaz yememe ve vitesi boşa geçirme konuları dışında herkesin çok memnun kaldığı kanısına vardım. Yeni beyinler ile gaz yememe olayı çözülüyormuş sanırım, ama merak ettiğim şu anda 2007 model garantisi bitmiş bir motor alsam ve bu durum başıma gelse firmanın her hangi bir garantisi var mı, masrafı nedir veya bu sorun tamamiyle çözülüyor mu? Bu motorun eksileri nedir, almalı mı ve nelere dikkat etmeli? Kanuni mi, Hyosung mu? Bu sorulara cevap verebilecek bilgi ve tecrübeye sahip bir kişi açıklamalı olarak cevap verebilirse çok memnun olurum. Herkese kazasız sürüşler.

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Evvet sayın gv ciler yeni bir güne daha merhaba dedik saatlerimiz 07:10 nu gösterirken istanbulda hava soğuk dotler buz tutmuş vaziyette ve yerler ıslak mevkim darülaceze hepinize eyi günler

Gunaydinnnn

Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200 Custom
    Ben motosikleti satarken bir motosiklet pazarı mesaj atmıştı ,
    şimdi kontrol ettim de silmişim muhtemelen mesajı.

Sonuç olarak İstanbulda motosiklet pazarı var ama dediğin gibi sahibinden.com varken ona gitmeye gerek yok

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildiğim kadarıyla motosiklet pazarı yok. Ama sahibinden.com varken pek gerek de yok.

---------- Post added at 10:06 ---------- Previous post was at 09:47 ----------

Günaydın Hasan Abi,

Sen neden motosikletle gidip gelmiyorsun işe?

Alıntı myhammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evvet sayın gv ciler yeni bir güne daha merhaba dedik saatlerimiz 07:10 nu gösterirken istanbulda hava soğuk dotler buz tutmuş vaziyette ve yerler ıslak mevkim darülaceze hepinize eyi günler

Gunaydinnnn

---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:06 ----------

İkinci el bir Gv 250 aldığında ,karşına çıkabilecek en maliyetli sorun beyin arızasıdır , bunun da karbüratörlü modeller için maliyeti 300 TL .

Motosikletin yakıtı az , ivmelenmesi iyi , tip olarak güzel, yedek ve çıkma parçaları çok kolay bulunabiliyor.
    Vites boşa geçme sorunu hafif gaz verince ortadan kalkıyor.

Sonuç olarak fiyat-performans'ı baz aldığımızda 10 üzerinden 10 alacak bir motosiklet ;)

Alıntı austinphile adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba, daha önce 250 cc olarak gerek japon, gerekse çinli motosikletlerin sahibi oldum. Suzuki vl 250 almayı planlarken, forumda bu motosikletin daha çok methedildiğini gördüm (gerek performans gerek ekonomik). Başlığın ilk 30-40 sayfasını okuyabildim ve genel olarak 5000 devir civarı gaz yememe ve vitesi boşa geçirme konuları dışında herkesin çok memnun kaldığı kanısına vardım. Yeni beyinler ile gaz yememe olayı çözülüyormuş sanırım, ama merak ettiğim şu anda 2007 model garantisi bitmiş bir motor alsam ve bu durum başıma gelse firmanın her hangi bir garantisi var mı, masrafı nedir veya bu sorun tamamiyle çözülüyor mu? Bu motorun eksileri nedir, almalı mı ve nelere dikkat etmeli? Kanuni mi, Hyosung mu? Bu sorulara cevap verebilecek bilgi ve tecrübeye sahip bir kişi açıklamalı olarak cevap verebilirse çok memnun olurum. Herkese kazasız sürüşler.

Motosikleti
    Yamaha xmax250
    motor temiz kalsın diye necati ) otobüs rahat oluyo sabah arada aksam işe gittigim zaman motorla gidiyorum ama yagmurda kullanmamaya dikkat ediyorum bir kullanırsam daha sonu gelmez rıdvanın motoruna döner motorum [

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:49 ----------

mototor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 750 X
    abi kac defadir yazacam arada kayniyor. kediniz cok guzel, bakislari, surati falan

bende de 2 tane chinchila vardi bi aralar, sonra evi dagitinca, yeni ev arkadasim da 'ya kedi ya ben' deyince zor bir secim yapip kedileri eski ev arkadasima biraktim. ama en yakin zamanda gene kedi almayi dusunuyorum.

motor temiz kalsın diye necati ) otobüs rahat oluyo sabah arada aksam işe gittigim zaman motorla gidiyorum ama yagmurda kullanmamaya dikkat ediyorum bir kullanırsam daha sonu gelmez rıdvanın motoruna döner motorum [

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:49 ----------

http://www.yukleresim.com/images/axGZO.jpg

Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Amerikan shoter bu markası bile var amerikan ıran kırması dünya tatlisidir kendisi mis gibide kokar 3 yaşında sevgi pöturcugu kendisi .. stres topu gibi

Motosikleti
    Yamaha XVS 650 Dragstar - Custom
    Alıntı Bellagio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkinci el bir Gv 250 aldığında ,karşına çıkabilecek en maliyetli sorun beyin arızasıdır , bunun da karbüratörlü modeller için maliyeti 300 TL .
    enjeksiyonlu olanlarda kimse yaşamamış mı bu arızayı, yoksa fiyatı mı farklı? Bu arada kusura bakmayın belki daha önce defalarca konuşulmuştur ama malum sohbet odası gibi mübarek 630 sayfa o yüzden yardımlarınızı ve diğer sorularımın kısaca yanıtını bekliyorum.
    Austinphile

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    S&T Kanuni GV250 Aquila (2009)
    enj da yasayanlar olmustur ve garantiden degismistir. aslinda bahsedilen ariza ayak musuru denen anahtardan kaynaklandigi da soylenmisti bi usta tarafindan ve benim aklima daha cok yatmisti.

enj beyin arizasi 500-600 tl civari beyin nakliyle duzeliyor. bu beyni sansina cikma bulma ihtimalinde var 300 civarina. beyin aku takviyesiyle arizalaniyor genelde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı austinphile adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    enjeksiyonlu olanlarda kimse yaşamamış mı bu arızayı, yoksa fiyatı mı farklı? Bu arada kusura bakmayın belki daha önce defalarca konuşulmuştur ama malum sohbet odası gibi mübarek 630 sayfa o yüzden yardımlarınızı ve diğer sorularımın kısaca yanıtını bekliyorum.
    Enjeksiyonlu olanlarda böyle bir sorun yok. Ama bir kaç tanesinde boşta gaz verme gibi bir sorun olmuştu. Onlar da garantiden değişmiştir zaten.

Ahmet ne zaman geliyoruz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    gelin abi bu aksam, ev ariyoz hala ama toplayalim yinede biz evi... tasinma isi haftasonu yada onumuzdeki hafta ici olacak gibi. son kez yer iceriz bu evde bu aksam. 8 de bizdesiniz ok?

wallaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı audioslave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, 15 Aralık'ta OMM Riders'tan ARA Teorik eğitimi var.Ücretsiz 4 saatlik bir eğitim.Bilginiz olsun diye sizinle paylaşmak istedim.
    http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=10033
    sonunda evimin dibinde bir etkinlik
    Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet, ben nereden temin ediyorum sanıyorsun ben ayarlarım sana 1 tane
    sağolasın kardeşim ayarlarsan şahane olur
    Gunaydinnnn
    hasan abim günaydın sen olmadan güne başlayamıyoruz
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelin abi bu aksam, ev ariyoz hala ama toplayalim yinede biz evi... tasinma isi haftasonu yada onumuzdeki hafta ici olacak gibi. son kez yer iceriz bu evde bu aksam. 8 de bizdesiniz ok?
    ahmet kardeşim satmak gibi sakın düşünme ama gelemeyeceğim.
    ateşlendim bir yandan terliyorum bu ne tezattır diye kendime hayıflanıyorum bu arada, ama hafta sonu düzelir isem eğer cüseme yeten her türlü yükü kaldırmaya gelirim hatta ufak eşyalar için istersen bizimkilerin arabasıyla gelirim hemde tabak çanakları kırılmadan taşırız.
    siz siz olun hasta olmayın.

cancalskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu akşam maçım var hacı :S yarın akşam gelebilrim anca oda saat kaçta işim biterse :S
    S&T kanuni Gv 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    yarin olsun ozaman. nebilim en fazla sayiya ulasilacak gun olsun iste. ugur 2 kisilik sayilir mesut 4 ;oD

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler