Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Aralık 2011, 10:51
Bellagio adlı üyeden alıntı
Bu iki motosiklet de uzun zamandır internette gözüme çarpıyor.
Anadolu yakasındaki motosiklet daha iyi duruyor , muhtemelen sahibi aksi olduğu için satılmamıştır
Cumartesi günü ben bakabilirim motosiklete bu arada ;)
vallahi dediğim gibi duacınız olurum siz bakın onay verirseniz gelirim istanbula alırız birlikte
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
Batuizm adlı üyeden alıntı
Tunay senin yuzunden motorumu satiliga cikaricam sonunda... motor satin almak biraz sans isi, bi bicak batirip motora tadina bakamassin karpuz gibi. gel benim motoru al 6ooo e birakayim sana. izmirlisin diye oda ;oD
hemen alayım usta, memleketlim motorunu satıyor almam mı sen iste 8 vereyim bide sana izmirden deniz kokusu ve kum getiririm bir ara,
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:48 ----------
[QUOTE=myhammer;2512353]Günaydın arkadaşlarr iş dönüşü halk otobüsunden
hörmetler hehe tunay ben beşe birakiyom gel
Istanbulda hava süper [/QUOTE
tmmdır bende karar verdim zaten gv 250 üzerine galeri açacağım antebe..kendime almışken bir iki yol arkadaşı da olsun ki birlikte gezebilelim...Valla hi arkadaşlar, abiler çok sağolun ilgilendiğnizi görünce gerçekten mutlu oldum hepinize günaydın, işe gidenlere hayırlı işler...
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
Reklamlar
-
07 Aralık 2011, 11:30
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
eve gelir gelmez bendeki sanat eseri mikrofiber bez setlerimi çıkartıp bi güzel tekrardan sildim
şimdi gıcır gıcır..
şu bezler migrosta satılıyormu rıdvandada gördüm benim motor partlatmakta kullandık 10 numaraydı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
myhammer adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlarr iş dönüşü halk otobüsunden
Istanbulda hava süper
Hasan abim günaydınn Allah neşeni eksik etmesin
-
07 Aralık 2011, 12:02
Günaydın arkadaşlarr iş dönüşü halk otobüsunden
Istanbulda hava süper
Evet hava süper. Şu Beylikdüzü'nün hava raporlarında ayrı bir şehir gibi sunulması gerekiyor. Sabah baktım yağmur yok, yerler bile neredeyse kuru, yağmurluk giymeyeyim dedim. Avcılar'ı bir geçtim bir an da yağmur başladı. Neyse ki mont ve pantolon ıslatmadı beni.
wallaby adlı üyeden alıntı
şu bezler migrosta satılıyormu
rıdvandada gördüm benim motor partlatmakta kullandık 10 numaraydı?
O bezlerin kaynağı zaten migros Uğur vermişti.
Microfiber bez her yerde olan bir şey, ama sadece bez kuruyken işe yarıyor, ıslattığında herhangi bir bezden farkı kalmıyor.
-
07 Aralık 2011, 13:03
agaa bizim hatunlar kendi aralarinda gezi duzenlemisler, ileride motor alip ayri turda yapar bunlar can ;oD
-
07 Aralık 2011, 13:12
-
07 Aralık 2011, 13:31
agaa bizim hatunlar kendi aralarinda gezi duzenlemisler, ileride motor alip ayri turda yapar bunlar can ;oD
Hatun hazır ehliyeti kaybetmişken A2 ekletip öyle çıkartayım derse yandın.
-
07 Aralık 2011, 13:54
anaaam nasıl olur senden habersizhemide. Nüfüs sayım memuru geldiğinde evin reisi olarak kim yazıldı
hep bu can yüzünden oluyor yastık atmasaydı iyiydi
-
07 Aralık 2011, 14:21
Bu iki motosiklet de uzun zamandır internette gözüme çarpıyor.
Anadolu yakasındaki motosiklet daha iyi duruyor , muhtemelen sahibi aksi olduğu için satılmamıştır
Cumartesi günü ben bakabilirim motosiklete bu arada ;)
Aynen öyle bence de aksi olduğu için satamıyor. Yadeyse kağıt üstünde en iyi motor o. Aksesuar tam, km az, fiyat uygun(4500'e bırakıyor). Ama adama bi arkadaşım Beylikdüzü'nden gelecek ben de Avrupa Yakası'ndayım diyorum adam 3 gün sonra mesaj atıp Kurtköy'de gösterebilirim diyor Ayrıca yaptığı bakımları ve aksesuarları yazmak yerine şöyle teklif vermeyin böyle gelmeyin demeyi tercih etmiş
-
07 Aralık 2011, 15:48
evet benimde haberim var kız kıza gezmeler başladı bunlar artık ayrı takılır scoterla başlasınlar
-
07 Aralık 2011, 16:47
Motorunu satacak insan genellikle oraya-buraya gelmez.
Sen gidersin bakarsın motosiklete yada bir ustaya götürürsün.
Gün içerisinde alamazsan kapora bırakırsın ertesi gün noterde satışını yaparsın.
Geçtiğimiz ay Yamaha Dragstar kaçırdım satıcı orta noktada buluşmak istemediği için.
Gel direk noterde satışı yapalım dedim ama yine de gelmedi. Ertesi gün de satıldı zaten.
serdarsom adlı üyeden alıntı
Aynen öyle bence de aksi olduğu için satamıyor. Yadeyse kağıt üstünde en iyi motor o. Aksesuar tam, km az, fiyat uygun(4500'e bırakıyor). Ama adama bi arkadaşım Beylikdüzü'nden gelecek ben de Avrupa Yakası'ndayım diyorum adam 3 gün sonra mesaj atıp Kurtköy'de gösterebilirim diyor
Ayrıca yaptığı bakımları ve aksesuarları yazmak yerine şöyle teklif vermeyin böyle gelmeyin demeyi tercih etmiş
-
07 Aralık 2011, 18:27
Motorunu satacak insan genellikle oraya-buraya gelmez.
Sen gidersin bakarsın motosiklete yada bir ustaya götürürsün.
Gün içerisinde alamazsan kapora bırakırsın ertesi gün noterde satışını yaparsın.
Geçtiğimiz ay Yamaha Dragstar kaçırdım satıcı orta noktada buluşmak istemediği için.
Gel direk noterde satışı yapalım dedim ama yine de gelmedi. Ertesi gün de satıldı zaten.
Elbette genel olarak alıcı satıcının ayağına gider. Ama sitede Kadıköy'de gözüküp Kurtköy'e çağırması da adeta gıcıklık yapar gibi...
-
07 Aralık 2011, 18:46
-
07 Aralık 2011, 19:29
Tok satıcıymış demek ki , ikinci el motosiklet bulmak meşakkatli bir uğraş ,
ben 2 ay boyunca motosiklet aradım ,keza uğur 3 ay aramış.
Bu dönem fiyatların en dibe vurduğu zaman, Şubat ayına kadar motosikletini almanı tavsiye ederim ;)
Elbette genel olarak alıcı satıcının ayağına gider. Ama sitede Kadıköy'de gözüküp Kurtköy'e çağırması da adeta gıcıklık yapar gibi...
---------- Post added at 19:29 ---------- Previous post was at 19:16 ----------
Rıdvan bugün tekrar benzin aldım , ama bu sefer kendim doldurdum deponun ağzına kadar
36 TL'ye 204 Km gitmişim,benzinin litresini 4.21'den aldım,
bu da; 4.2 lt / 100 km yada Km'de 18 kuruş yakıyor
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Fuelly'den baktım da senin motorla 4.1'in altına düşen yok. Muhtemelen ilk benzin aldığında depoyu kapağa kadar, son benzin aldığında da pompa atana kadar doldurdular.
-
07 Aralık 2011, 19:29
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Hatun hazır ehliyeti kaybetmişken A2 ekletip öyle çıkartayım derse yandın.
Bizim serpil de beni öyle kandırdı ehliyeti deismem lazım dedi sora nasılsa deiscek bari A2 de alayım dedi aldı valla heheheh. Kadıköy bahariyeden sevgiler saygilar hepinizi seviorum uleynn simit sarayindayiz hatunla
-
07 Aralık 2011, 19:42
Doğru söylüyor herkese selamlar ben serpil . Myhammerin yavuklusu
-
07 Aralık 2011, 19:56
[/COLOR]Rıdvan bugün tekrar benzin aldım , ama bu sefer kendim doldurdum deponun ağzına kadar
36 TL'ye 204 Km gitmişim,benzinin litresini 4.21'den aldım,
bu da; 4.2 lt / 100 km yada Km'de 18 kuruş yakıyor
Şimdi oldu. Sakin gidersen o kadar az yakması mümkün. Ama muhtemelen ehliyet çıkınca sakinlik kalmayacak
Bizim serpil de beni öyle kandırdı ehliyeti deismem lazım dedi sora nasılsa deiscek bari A2 de alayım dedi aldı valla heheheh. Kadıköy bahariyeden sevgiler saygilar hepinizi seviorum uleynn simit sarayindayiz hatunla
FLORENCE adlı üyeden alıntı
Doğru söylüyor
herkese selamlar ben serpil . Myhammerin yavuklusu
Eee pembe scooterı ne zaman alıyorsunuz?
-
07 Aralık 2011, 20:16
Bugünkü maça iddaa oynayan varmı
Rıdvan hayabusa alcakmis serpil
-
07 Aralık 2011, 20:33
Aynen öyle bence de aksi olduğu için satamıyor. Yadeyse kağıt üstünde en iyi motor o. Aksesuar tam, km az, fiyat uygun(4500'e bırakıyor). Ama adama bi arkadaşım Beylikdüzü'nden gelecek ben de Avrupa Yakası'ndayım diyorum adam 3 gün sonra mesaj atıp Kurtköy'de gösterebilirim diyor
Ayrıca yaptığı bakımları ve aksesuarları yazmak yerine şöyle teklif vermeyin böyle gelmeyin demeyi tercih etmiş
ben adamla iletişime geçemedim sen nasıl geçtin bilmiyorum abi ama bana cevap atmadı..beklemedeyim...motorun kurtköyde çıkması da gerçekten küfür gibi artık umudum sizsiniz..
Bugünkü maça iddaa oynayan varmı sorusuna da hayır dememek için bi 10 tl fenere yatırdım oda hem rengimiz belli olsun hemde oynamadım demeyeyim..kazanırsam iki üç günlük yemek para çıkar işte..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
[QUOTE=Bellagio;2512703]Tok satıcıymış demek ki , ikinci el motosiklet bulmak meşakkatli bir uğraş ,
ben 2 ay boyunca motosiklet aradım ,keza uğur 3 ay aramış.
Bu dönem fiyatların en dibe vurduğu zaman, Şubat ayına kadar motosikletini almanı tavsiye ederim ;)
[COLOR="Silver"]
benimde kışı beklememin sebebi buydu hatta ilk niyetim 2010 model bayilerde elde kalan bi gv yi uygun fiyata sıfır almaktı ama ayın son 20 günü ve elinde gv kalan bi bayi bulamadım henüz..ama sizlerinde yardımıyla inşallah şubattan önce bi gv sahibi olurum...
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
-
07 Aralık 2011, 21:41
Selam arkadaşlar, 15 Aralık'ta OMM Riders'tan ARA Teorik eğitimi var.Ücretsiz 4 saatlik bir eğitim.Bilginiz olsun diye sizinle paylaşmak istedim.
http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=10033
-
07 Aralık 2011, 23:16
wallaby adlı üyeden alıntı
şu bezler migrosta satılıyormu
rıdvandada gördüm benim motor partlatmakta kullandık 10 numaraydı?
[COLOR="Silver"]
evet, ben nereden temin ediyorum sanıyorsun ben ayarlarım sana 1 tane
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler