Günaydın arkadaşlar
Öncelikle selam eder gözlerinizden öperim gününüz güzel geçer inşallah ohh iyi uyudum gece pazar gününün yorgunlugu ancak gitti .
Bayan rüzgar var özellikle riidvan dikkat et rüzgâr ucurmasin seni :p
Armağan ehliyeti kapinca haber ver kutlaya alınca o gazla resmini çekip yayınlama sakin hıri var hırsızi var
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:22 ----------
Valla yzarken benimde aklıma geldi adama işkence edicez diye kendimizemi işkence ediyoruz acep dedim niye dersen o motor bi günde ancak temizlenir
Rıdvan filmdeki gibi bi ay ver zamandan halledelim :D
Doğru söze ne denir..
Abi böyle şeyler söyleyip adamı iyice gaza getirmeyin n'olur zaten fotoğrafına tav oldum aletin :D
Kesinlikle katılıyorum, birazcık daha patır patır ses çıkarsa daha güzel olacak sanki..
Bu arada @styleoscar, zincir dişli tertemiz olmuş, benim de gidip temizleyesim geldi inan ki.. eline sağlık.. motorlara böyle bakarsak evladiyelik olacağı kesin
Nazar deymesin kızımızda çok güzelmiş hani Plalaklık güzelmiş ufak benim gibi kamyon plakalığı koymamışlar en azından. Rıdvan ustaaam bana bir plakalık keselim mi?
hasan abi sen çok yaşa dağıldım toparlayamıyorum
evet katılıyorum bu haftaki etkinliğimiz Rıdvanın motorunu temizlemek olsun eğlence çıkar.
herkese günaydın..o zaman hemen yeni bir başlık açalım,pazar günü kahvaltılı ve akşama makarnalı rıdvanın motorunu yıkama etkinliği diye.herkese duyuralım..herkesi davet edelim.bir köpük de gelenler vursun
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Ridvan motoru ilk gördüğümde modifiye yaptın sandım yazarken koptum valla megersem kirmis benim tosun cik cık yapiyordu giderken kesin senin motora laf atıyordu tosunumun ahlakı bozuldu
ayıpsın kanka seve seve
---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:44 ----------
abi alemsin iyi güldürdün valla aslında abi tam tersi, Rıdvanın yanına Ahmeti vereceğiz elinde kırbaç, motoru yıkamazsa vurucan kırbacı vurucan kırbacı, ya da artık Ahmet ne yaparsa
---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:49 ----------
abi aman sakın haa ! pazar gününden bahsediyorsun
-----------------------------------------------------------------------------------------
Armağaaaaaan; 2 dir kokumayı atlıyon galiba , benim orta sehpa noldu
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Haha ahmettten ses yok bugün vurucan kirbaci vurucan kirbaci
Yarın ve Perşembe günü hava yağmurlu görünüyor siz hala motoru yıkamaktan bahsediyorsunuz. Yarın yağmurda yıkanacak nasıl olsa
Arkadaşlar, güzel dilekleriniz için sağolun.
Bana kullandığınız önerebileceğiniz çizme markası var mı?
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
bu haftaici bigun bende toplaniyoz, benim evi tasicaz
ustune lahmacun bira cigkofteler benden, amelelik ikramiyesi ;oD
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)