Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Aralık 2011, 23:05
Huysuz adlı üyeden alıntı
Özel bir şirkette Taner'le beraber çalıştık (o ayrılana kadar)
İsmim Atakan söylersen kesin hatırlar, hatta motorsiklet almaya çalıştığı dönemlerde ona 1-2 motorsikletde bulmuştum tanıdık vasıtası ile Japon falan ama anlaşamadılar galiba, ondan sonrada irtibatı kaybettik. Umarım bir gün seninle de tanışmak kısmet olur, hatta bir buluşmanıza katılıp GV'yide yakından incelemek isterim.
Umarım konuşmaya hızlı başlamadığım başlığınızda, kimseye rahatsızlık vermek istemem. Benide aranıza alırsanız belki GV'ci yaparsınız :D
Dediğim gibi 2nci motor olacağından Japon düşünüyorum ama şimdilik sadece inceleme aşamasındayım, GV'nin çekiciliği yüksek torkunda V motorunda, Japonlarda bu kadar yüksek tork yok açıkcası, tabi kendileri biraz yaşlı ve aynı zamanda ismini kanıtlamış markalar.
şirket ismi 80 desem doğru mu tahmin etmiş olurum
bizim forum gayet sıcaktır merak etmeyin, herhangi bir sorunuz, kafanıza takılan birşey olduğunda yardım etmekten çekinmeyen biz grubuz..
Gv nin japonu aratmayan bir kalitesi mevcut, şu ana kadar forumda sorun çıkarmış motoru olan bir arkadaş bulamazsınız ( kendi hataları dışında )
buluşmamıza denk gelmesek bile ben gelirim gene tanışırız , hatta abim de müsait olursa onunla geliriz
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Reklamlar
-
05 Aralık 2011, 23:37
Dogrudur 80, cevaplar icin cok tesekkurler, zaten okudugum kadariyle sicak insanlar oldugunuzu tahmin ediyorum, bulusmalarinizi izliyorim tam bir arkadaslik ve paylasim yuvasi.
Cay icmeye mutlaka beklerim abinle beraber, tanismista oluruz. Iyi aksamlar dilerim.
-
05 Aralık 2011, 23:40
Huysuz adlı üyeden alıntı
Dogrudur 80, cevaplar icin cok tesekkurler, zaten okudugum kadariyle sicak insanlar oldugunuzu tahmin ediyorum, bulusmalarinizi izliyorim tam bir arkadaslik ve paylasim yuvasi.
Cay icmeye mutlaka beklerim abinle beraber, tanismista oluruz. Iyi aksamlar dilerim.
tamamdır, müsait bir an bulduğumuzda oradayız İyi akşamlar, sağlıcakla kalasın
-
05 Aralık 2011, 23:57
Eyvallah İlker bey, doğmamış "çocuğa don biçilmez" derler bizim buralarda ben cumartesiden sonra tebrik edeyim dedim ama.. gerçi dua ederiz yine ..Evladınızın sağlılı bir biçimde dünyaya gelmesi ve sizi mutlu edecek bir yaşama sahip olmasını dilerim..
Gezenlerin en çok beğendiğim tarafı fotoğraf ve bilgi paylaşımlarıyla oralara gidemeyenlerede yarı gezmiş gibi yaptırtmları.. paylaşnşara şükranlar..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
06 Aralık 2011, 00:33
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
iyi akşamlar sizede, evet o benim..
acaba kim olduğunuzdan da bahsederseniz, sizi tanımış olurum
---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
hörmetler abicim
sen hala iett'lerde mi sürünüyon abi ya.. hava misss, sen iett takıl oldumu şimdi böyle
nerede Gv Aşkı
Armağaaaan; noldu benim orta sehpa işi
ridvanin motoru gibimi olsun bende yikamam ozaman motorlar. Karışır buluşsunca binerim sen nabiyon be yaa
-
06 Aralık 2011, 00:47
Hoş bulduk. İsmim ali istanbulda yasıyorum.21 yasındayım. Otomotiv sektöründe çalısıyorum. Uzun zamandır böyle birşeye niyetlendim sonunda gv 250 almaya karar verdim. Forumuda inceledim motor hakkında herks güzel cevaplar vermiş.En kısa sürede de inşallah bir terslik olmazsa almayı düşünüyorum.
-
06 Aralık 2011, 00:54
Bu gezi kaçarmıydı kaçtı işte Çok gelmek istiyordum ama olmadı kısmet değilmiş diyelim daha da geziye falan katılamam heralde soğuklarda pek motoru çıkarmıyorum motor yatışa geçti sayılır.
Çift eksozlu olanlar güzel ses duymak istiyorlarsa eksozun birini söküp bi denesinler.Geçenlerde arka lastiği sökerken mecburen söktüm eksozu bi deneyim dedim çıkan ses çok hoşuma gitti tabi öyle kullanılmaz çünkü ses düşük devirlerde iyi çıkıyor yüksek devirde bozuluyor.
-
06 Aralık 2011, 02:33
herkese iyi akşamlar..
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Eyvallah İlker bey, doğmamış "çocuğa don biçilmez" derler bizim buralarda ben cumartesiden sonra tebrik edeyim dedim ama.. gerçi dua ederiz yine ..Evladınızın sağlılı bir biçimde dünyaya gelmesi ve sizi mutlu edecek bir yaşama sahip olmasını dilerim..
Gezenlerin en çok beğendiğim tarafı fotoğraf ve bilgi paylaşımlarıyla oralara gidemeyenlerede yarı gezmiş gibi yaptırtmları.. paylaşnşara şükranlar..
vesselam..
mithat hocam güzel dilekleriniz için şimdiden çok sağolun.şimdi ve bundan sonra edeceğiniz dualar için de Allah razı olsun..saygılar..
huysuz aramıza hoşgeldin diyelim..umarım gönlünüzdeki motora tez zamanda kavuşursunuz.ve yine umarım kullanıcı adınız kadar huysuz değilsinizdir
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
06 Aralık 2011, 02:38
arkadaşlar bende foruma kayıt olalı çok olmadı ama ezeldir takip ediyorum aramıza katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum...
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
-
06 Aralık 2011, 03:04
-
06 Aralık 2011, 03:15
hay maşallah..bu rengi güzel olmuş..walla nazar değmesin..bu sıfırları görünce bir tane alsammı bende diyesi geliyor insanın güle güle kullan..
-
06 Aralık 2011, 03:41
arkadaş tekerin hep düz bassın Allah da nazarlardan saklasın ama çok mükeemmel yaa....aracımı satsamda keşke sıfırından alsam bende bir tane...
-
06 Aralık 2011, 03:43
-
06 Aralık 2011, 03:50
kardeş hepinizin motorlarını Allah kazadan beladan nazardan korusun ve tabi sizleride...ya bayinin elinde kalmış bi gv 250 bulsak 2010 -2011 model acaba sıfır fiyatında indirim yaparlarmı ki?
-
06 Aralık 2011, 04:05
walla ben yuh artık diyorum ve başka bişi demiyorum uğur..
rıdvan biraz feyz alır mı ki?yoksa aynı benim düşündüğüm gibi bu saatte deli değilim falan mı derki walla bu hareketinle başlığın en çok bonusunu kapmayı başardın dostum..seni diğer arkadaşların huzurunda kendimce en iyi huylu ve duygulu motorcu seçiyorum
-
06 Aralık 2011, 04:17
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
walla ben yuh artık diyorum ve başka bişi demiyorum uğur..
rıdvan biraz feyz alır mı ki?yoksa aynı benim düşündüğüm gibi bu saatte deli değilim falan mı derki
walla bu hareketinle başlığın en çok bonusunu kapmayı başardın dostum..seni diğer arkadaşların huzurunda kendimce en iyi huylu ve duygulu motorcu seçiyorum
o kadar yükümüzü çekiyor Gv'ler, biraz ilgi ve alaka gösterilmeyi hakediyor abicim
-
06 Aralık 2011, 11:42
-
06 Aralık 2011, 11:50
marvel adlı üyeden alıntı
kardeş hepinizin motorlarını Allah kazadan beladan nazardan korusun ve tabi sizleride...ya bayinin elinde kalmış bi gv 250 bulsak 2010 -2011 model acaba sıfır fiyatında indirim yaparlarmı ki?
Elinde kalmış olan bulabiirsen eğer tabii ki daha ucuza alırsın.
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
rıdvan biraz feyz alır mı ki?yoksa aynı benim düşündüğüm gibi bu saatte deli değilim falan mı derki
Ben akıl sağlığı yerinde bir insan olduğumu düşünüyorum.
Yani motoru temizlemeye 3 saat uğraşmam, uğraşacaksam bile gece 1'de yapmam bunu.
-
06 Aralık 2011, 11:53
işte elinde kalmış kimse varmı yokmu nasıl bilebiliriz :D
-
06 Aralık 2011, 12:14
Uğur bi gün bulusup rıdvan sulak bi yere götürelim ridvani bir ağaca bağlayıp motorunu yikayalim erol taş gibi kahkaha atalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)
Bu Konudaki Etiketler