günaydın ulkemin güzel insanlarııııı
gunaydin arkadaslar,
gezi fotograflarina baktim, cok sey kacirmisiz katilmayanlar olarak.
bir de tam olarak neresiydi gittigniz yer?
gv250 orkestra grubu
bataride :can
gitarda :ridvan
darbuka : serpil
davul : hasan
saz vurmalı : ahmet ( vurmalı odlugu için )
Armagan: gitar :
yengelerde Assolist
ne bu böyle çingene çalgıcıları gibi
günaydın arkadaşlar gezi güzel olmuş gördüğüm kadarıyla, darısı başımıza artık...havalar iyice bozmadan bişiler yaparız inşallah gerçi aralık ayındayız kış yok mevsimler iyice sapıttı ama hayırlısı...
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
bu ne yorgunluk arkadas yaa, sanki victoria's secret mankenleri butun gun podyum niyetine bedenimi cignemis gibi
Senin verdiğin örnekler bile senin gibi.
Gezide çektiğim fotoğraflardan foruma eklediklerime şuradan bakabilirsiniz.http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2510630
Daha kişisel olanları (sadece 1 kişini olduğu kareler mesela) Facebook'a ekleyecem.
Şu fotoğrafları buraya da koyayım, gezideki bizim grup;
Soldan sağa;
Hasan abi, Can, Ahmet, Ahmet'in eşi Şeyma, Can'ın eşi Merve, Hasan abinin eşi Serpil, Armağan, Cihan.
Bu fotoğrafta soldan ikinci de Necati, diğerlerini yazmıştım zaten.
Bu da Ocakbaşı, Ahmet'in yeri'nden bir fotoğraf.
ne yakisikli yapmisin son resimde len beni, amma manita duser bu resme ;oD bide kalabalik resimde "kocca gv nasi yok oldu" kompozisyonu guzel olmus. bu resmi motoru one alip cekelim bidahakine. sekil de soyle olsun; hatunlar aynayla ugrassin, ben lastik sisireyim, ridvan sen biyere tornavida sok (motor uzerinde bi yer olsun), can basimizda cetele tutsun (totomun muduru), devamini getirsin iste millet kendine gore... ;oD
Dizliklerin ne kadar iyi olduğunu sen bir de Şeyma'ya sor. Buluşma noktasına gelirken test etmek zorunda kalmışlar.
Bunun gibi daha çok fotoğraf çekebilirdim ama kalabalık olmanın dezavantajları yüzünden pek çekemedim. Hem istediğim yerde duramıyordum hem de tam bir şey yakalıyorum, birileri gelip konuyu bozuyor. Neyse olanlarla idare edecez artık.
Senin daha seksi fotoğrafların da var. Facebook'a ekleyecem.
Ya şimdi dikkat ettim de Necati biraz garip durmuş Allahtan arkasındaki Hasan abi, Ahmet değil.
siradaki bulusma haftaici olsunda hem ugur gelsin hemde ben yag deisimi falan yapayim hemencik.
simdi konusturmayin beni ;oD adimiz cikmis tamam... ama okadar fotograf cektirdik hanginizin omzuna ellerimi koyup firikige zorladigimi gordunuz? hasan abi bundan sonra gizli tehdittir benim icin, sessiz cigliktir! ;oD
wayy be çok güzel olmuş resimler..imrenmemek elde değil.kocaman yüreklerinize sağlık..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
herkese günaydın,
sabah suratımdaki sırıtma ve uykusuzluk haricinde bir sıkıntım yok cok şükür. (artçı olmanın yararları) çok keyif aldığım bir geziydi bir dahakini kendi motorumla yapmak için can atıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, Ahmetmiz sağolsun akşam evinde ağırladı bir güzel filmimize seyrettim makaramızıda yaptık dolu dolu bir gün geçirmek böyle güzelmiş. Gerçekten uzun süredir keyif almadığım kadar huzurlu ve mutluydum halen de mutluyum
Cihan, Necati ve Hasan abi ile de tanışma fırsatım oldu sonunda yüz yüze de görüştük. darısı istanbul dışındakilere...
not Necati sen kulaklık taktığın için hissetmiyorsun ama arkandakiler sesinden titredi bir sonraki uzun yolda egzosuna pamuk tıkıyacağım az ses çıksın
son olarak Rıdvana tekrar tekrar teşekkür.daha ne kadar da etsem yetmez her ile her eve bir Rıdvan şart
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)