gv 250 sayfasını ziyaret edip sohbetimize katılan diğer arkadaşlarım öncelikle hoşgeldiniz.
bakın ben bu münakaşanın en başından beri tüm yazılanları takip ediyorum.tartışmalar selka (selçuk) arkadaşımızın gv 250 ile dragstar gibi 650-750 cc'lik motorları karşılaştırmasıyla başladı.selçuğun gidip kimsenin motoruna hakaret ettiğini yada kötülediğine şahit olmadım.sadece kendi fikrini beyan etti ki zaten forumun amacı fikirlerin beyan edilip paylaşılması değil midir?bu olayda ben selçuk arkadaşımızın arkasındayım çünkü az tecrübeli yada çok tecrübeli olması önemli değil.önemli olan paylaşımda bulunması.kırgızistan gezisi adlı başlıktada selçuk kendi başından geçen olayları anlatmıştır.az yada çok kendi tecrübesini aktarmıştır ki yola çıkacak olan arkadaşlar için yardımda bulunabilsin diye.şimdi bir arkadaş o sayfada "hasan'ı tanımadan konuşuyorlar halbuki hasan'ı tanısalar böyle konuşmazlardı" gibi bir cümle kurmuş.şimdi hasan bey kim tanımam ama o arkadaş selçuk'u tanıyor mu acaba?ben de o zaman şöyle söyleyim: ""selçuk'u tanımadığınız için sürekli "yanlış" anlayıp yada söylediklerini tam okumayıp yorum yaparak arkadaşı kötülüyorsunuz.bence siz de selçuk'u tanısanız böyle davranmazdınız.""
bazı arkadaşlar da tartışmanın tamamanı takip etmeden aradan bir cümleye takılıp onu takıyorlar.neyse bu tartışma bu şekilde uzayıp gidecek.
kısaca ben derim ki,selçuk arkadaşımızın tek amacı yardım amaçlı paylaşımlarda bulunmak.az yada çok tecrübelerini aktarmak.ama nedendir bilmiyorum bazı arkadaşlar ısrarla adeta YANLIŞ anlamak ister gibi münakaşa ediyor selçuk ile.şimdi bunları boşverin.herkesin motoru kaliteli olmak zorunda değil.herkes istediği rotayı çizip istediği yere gidebilir.bunu kimse değiştiremez engelleyemez de.o yüzden herkes motoruna binsin ve keyfini çıkarsın.
son olarak ta rica ediyorum arkadaşlar;selçuk ile tartışma içine girecek arkadaşlar bu sayfada yapmasınlar bunu,özeline mi atarsınız yoksa başka birşey mi düşünürsünüz bilmem ama buradaki diğer gv 250 sahibi arkadaşların keyfini kaçırmaya kimsenin hakkı yok.
bu sayfanın kullanıcısı,bir bireyi olarak; gv 250 haricinde motorunun markası ve modeli ne olursa olsun tüm arkadaşlar paylaşım için her zaman buyursunlar başımızın üstünde yeri var ama abuk subuk şeyler için lütfen bu sayfaya mesaj atmasınlar yada girmesinler.
herkese sonsuz saygılarımı sunuyorum ve tartışmaların biran önce bitmesini umuyorum.