Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Aralık 2011, 03:47
Reklamlar
-
04 Aralık 2011, 03:50
eee hani resimler??
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
04 Aralık 2011, 04:07
sakarya ya yakın yada ordan bi arkadaşımız varmı acaba forumda
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
-
04 Aralık 2011, 04:30
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
eee hani resimler??
Yarın yüklerim. Yatacam şimdi. Sabah 9 gibi kalkmam gerekecek, buluşma-gezi yüzünden. O saatte gezi mi olur, hem Pazar günleri o saatte güneş doğuyor mu?
marvel adlı üyeden alıntı
sakarya ya yakın yada ordan bi arkadaşımız varmı acaba forumda
Bildiğim kadarıyla Sakarya'da kimse yok bizden.
-
04 Aralık 2011, 06:00
Selam arkadaslar,
Ya ilk plandan niye vazgecildi? Ahmet ne guzel mekani da ayarlamisti. Uzun zaman sonra bulusmaya gelebilecektim.
Neyse ogleden sonra arayp uzakta degilseniz gelirim.
Bu arada Ilker, gozunuz aydin simdiden, anali babali buyusun
---------- Post added at 04:00 ---------- Previous post was at 02:52 ----------
bir de bu gezi Cihan'in verdigi linkteki gezi mi?
-
04 Aralık 2011, 07:52
nöbette kimse yok sakaryada da serviste yok hadi bakalım hayırlısı..yarın yani bu sabah herkese iyi gezmeler...
-
04 Aralık 2011, 19:34
herkez geziyor, biz işten daha yeni geldik
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
04 Aralık 2011, 19:44
benim daha motorum bile yok :(
-
04 Aralık 2011, 19:50
marvel adlı üyeden alıntı
benim daha motorum bile yok :(
zamanla o da olur kardeş merak etme
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
04 Aralık 2011, 23:02
Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni kayıt oldum gv 250 motor almak istiyorum. Motor hakkında kullanan arkadaslardan bilgi alabilirmiyim. Uzun yol yapmayı düşünüyorum ben. Bir problem yaşarmıyım ? birde motorun yedek parça sorunu varmı kolay bulunabiliyormu ?
-
05 Aralık 2011, 00:40
Merhaba arkadaşlar.
kazuu58 hoşgeldin, bende henüz acemiymiyim bu konuda, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Arkadaşlar forma nasıl resim ekleyiyoruz, yardımcı olabilirimisiniz.
Yörük kardeşim sattığın motoru gördüm cumartesi, gerçekten çok temiz ve aksesuar yönünden oldukça zengin bir motormuş. İnşallah daha iyilerine kavuşursun biran önce.
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
-
05 Aralık 2011, 00:52
Kazuu hoş geldin öncelikle, sonra kimsin neredensin, neiş yaparsın gibi kısa tanıtım bilgilerini öğrenmemizde bir sakınca yoksa eğer...
Motor hakkında geçmiş sayfalarda en ince ayrıntıya kadar bilgi var .. sen neyi merak ediyorsun onu sor başta rıdvan olmak üzre bilgisi olan her kişi
seni bilgilendirecektir emin ol..
Uzun yol meselesinde 2010 da sarp sınır kapısına izmitten gidip geldim, 2011 de de ankara eskişehir bileceik sakarya izmit turu yaptım artcılı ve artçı olmadan her halde tık yok motorda tabiki bakımlı gerekli
parçalar değiştikçe..tam bir uzunyol motoru aslında gittikçe açılıyo.. kerata..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
05 Aralık 2011, 02:13
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
-
05 Aralık 2011, 02:34
herkese iyi akşamlar..
mototor adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar,
Bu arada Ilker, gozunuz aydin simdiden, anali babali buyusun
[COLOR="Silver"]
dostum çok sağol..darısı senin başına inşallah..
kazuu58 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni kayıt oldum gv 250 motor almak istiyorum. Motor hakkında kullanan arkadaslardan bilgi alabilirmiyim. Uzun yol yapmayı düşünüyorum ben. Bir problem yaşarmıyım ? birde motorun yedek parça sorunu varmı kolay bulunabiliyormu ?
aramıza hoşgeldin.daha bir 10 sayfa öncesine kadar diğer yeni arkadaşlarımız için bu muhabbetler yapıldı..bu başlıkta istediğin tüm bilgileri bulabilirsin..eğer takip ettikten sonra yine de kafana takılan bişiler olursa yardımcı oluruz.ama özet olarak geçmek gerekirse,motor alabileceğin para-kalite olayında en mantıklı motor.250cc segmentinde uzun yola en iyi gelen motor da bu.yağ soğutmalı radyatörü motora can katıyor resmen uzun yolda.temiz bakımlı bir gv250 alırsan sorun yaşamazsın..yedek parçasını hyosungsource sitesinden,kuralkandan ve yerel birkaç siteden temin edebilirsin.
acemi06 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
Yörük kardeşim sattığın motoru gördüm cumartesi, gerçekten çok temiz ve aksesuar yönünden oldukça zengin bir motormuş. İnşallah daha iyilerine kavuşursun biran önce.
acemi06 adlı üyeden alıntı
Resim ekleyemedim
teşekkür ederim murat..o motor üzerinde çok hassas çalışmıştım olgaç abi de şuan..eee olgaç abiyle tanışsaydın keşke gidip.tam bir motorcu dostu iyi bir abimiz.hayırlısı inşallah. bende kulağımın üstüne yattım pusuda uygun fiyatlı bir enduro denk gelir mi diye bekliyorum
resim eklemeye gelince imageshack programını kurup gerekli ayarları yaptıktan sonra resmi tutup metin kısmına atman yeterli..mt anasayfadan aratırsan resim ekleme diye böyle bir başlık vardı..adım adım ne yapman gerektiğini anlatan.ona ulabilirsin..
-
05 Aralık 2011, 02:36
Iyi geceler arkadaşlar ben yatar sabah 06:35 ayakta hazır kıta olmam lazım yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz..
-
05 Aralık 2011, 02:45
iyi geceler hasan abi o zaman..yarın için şimdiden kolay gelsin..çok sendroma girme ben şimdi izindeyim ya..camış gibin yatıyom
haftasonu gezginlerinden hala ses seda yok.hasan abi geldi ii geceler dedi gidiyor..resimlerde yok..nasıl geçti acaba?
mithat hocam saygılar bu arada..
-
05 Aralık 2011, 03:08
Bugünü bayağı bir uzun yaşadık. Sabah 9'dan neredeyse 1 saat öncesine kadar beraberdik. Gezinin buluşma noktasına gidiş ve dönüş dahil yaklaşık 200 km civarında bir gezi yaptık ve sonrasında Ahmet bizi eve davet etti. Her şey güzeldi. Fotoğrafları 4 Aralık Pazar Çatalca gezisi... konusunda bulabilirsiniz. Ben çektiklerimi yarın ekleyecem.
Uğur çok şey kaçırdın
-
05 Aralık 2011, 03:09
Resimler aşağıdaki linkte bolca mevcut
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ograflari.html
İyi Geceler...
-
05 Aralık 2011, 03:13
audioslave adlı üyeden alıntı
Bolca sayılmaz, ben ekleyince bolca olacak. Bir de ben hayaletim galiba. Tamam kendi çektiğim fotoğraflarda görünemem ama benim olduğum yerde başkalarının çektiği fotoğraflarda da çıkmamışım.
-
05 Aralık 2011, 03:30
o başlığı okudum canım.ama sadece rıdvanı tanıdım..bir de motorları.5 tane gv250 vardı tanlış saymadıysam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)
Bu Konudaki Etiketler