Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı myhammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Prof ridvan sana bi soru 2005 model tosunumun yedek deposuna güvenip benzin almadım yedeğe düşünce alırım dedim demez olaydim çağlayanda e 5 te motorun depo yedege düştü fakat calistiramadim yedeğe çevirdim vanayi ama çalışmadı motor motoru salladım benzin yok gibi gürültüden zaten bir şey duyulmuyo kaldık !/ gibi yolda neden böyle oldu engin ve derin bilgilerinle cevap ver bakem yedeğe guvenemicemmi artık depo bitmeden yedek depo bitermi ben motoru aldım alalı ilk kez yedeğe düştü motor ve başıma bu geldi neyse gittim benzinciye aldık benzini bidona gittim tosunuma icirdim tek mars çalıştı oğlum yorumları alım
    Boşuna benzin almaya gitmişsin. Motorun çalışmama sebebi; karbüratördeki benzini tamamen bitirdiğin için benzin gelene kadar marş basman gerekiyordu. Biraz uzun sürebiliyor. Vurdurarak çalıştırırsan genelde tek seferde çalışır. Ama böyle olmaması için önlem alabilirsin. Mesela ben motor hafiften teklemeye başlayınca hiç durmadan, el yordamıyla vanayı bulup yedeğe alıyorum. Ama trafikteysem ya da yavaş gidiyorsam yani bunu yapamayacak durumda olduğumda, benzinin biteceğini hissettiğim anda kontağı kapatıyorum ki karbüratör tamamen boşalmasın. Böyle yapınca 1-2 marşta çalışıyor. Benzin aldıktan sonra çalışması şans olmuş. Ya da düşük bir ihtimal de sen zaten yedekte gidiyordun, yani bezini tamamen bitirdin.

Alıntı audioslave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben pazar günü linkte planlanan aktiviteye katılmayı düşünüyorum zaten oraya gelecek arkadaşlar da genelde cruiser kullanıcılarından oluşacak,ek olarak MT'den katılacak birkaç kişi daha olacak.Hazır aktivite vallaha.)
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...lik-pazar.html
    6. mesajda
    O gezi bize biraz uzun gelir sanıyorum, zaten 15 kişi gibi garip bir limit belirlemişler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    S&T Kanuni GV250 Aquila (2009)
    az once senin emaneti necatiye ilettim ridvan ve bi tur attim shadowla... polemik yaratmamak icin dusuncelerimi bulusmaya sakliyorum ;oD

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Vana yedekte değildi prof depo bitince el yordamıyla yedeğe aldim yedekte benzin yoktu heralde olsa çalışırdı ben bayağı marşa bastım zaten birazda bekledim karbüratöre benzin dolsun diye bulusmada detayli konuşuruz ok nerde buluşuyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az once senin emaneti necatiye ilettim ridvan ve bi tur attim shadowla... polemik yaratmamak icin dusuncelerimi bulusmaya sakliyorum ;oD
    Ben de 2-3 tur attım ama o zaman 1,5 beygirdi. Bir de selesi çok sertmiş.

Vana yedekte değildi prof depo bitince el yordamıyla yedeğe aldim yedekte benzin yoktu heralde olsa çalışırdı ben bayağı marşa bastım zaten birazda bekledim karbüratöre benzin dolsun diye bulusmada detayli konuşuruz ok nerde buluşuyoruz
    Yedek depoda benzin olmaması gibi bir ihtimal yok. Bir ara açıklamasını yaparım.

Motosikleti
    2010 GT250R
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5100701/detay/

arkadaşlar bu motor istanbulda sahibini bilen varmı aramızda?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı marvel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5100701/detay/

arkadaşlar bu motor istanbulda sahibini bilen varmı aramızda?
    O ilan benim de dikkatimi çekti. İnsan sıfır motor alıp neden hiç kullanmaz? Ama gayet uygun görünüyor. Ağustos'ta aldığına göre garantisi de vardır.

kilitci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Yedek depoda benim de sıkıntı vardı çalışmıyordu sonra vanayı söküp baktım yedek için olan kısmı tamamen tıkanmıştı hiç benzin geçmiyordu güzelce temizleyip takmıştım çalışıyordu sonra geçen gün benzin bitti aldım yedeğe çalışmadı tabi temizlememin üstüne 1 yıl kadar geçti heralde yine tıkandı.seninkide muhtemelen tıkalıdır bunu anlamak için vanayı rezerve tarafına çevirip motor çalışır vaziyette beklersen eğer tıkalıysa karbüratördeki benzin bitene kadar çalışıyor sonra stop ediyor.Zaten rıdvanın dediği gibi deponun içinde ayrı bir yedek kısmı yok herşeyi vana ayarlıyor.

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Alıntı kilitci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yedek depoda benim de sıkıntı vardı çalışmıyordu sonra vanayı söküp baktım yedek için olan kısmı tamamen tıkanmıştı hiç benzin geçmiyordu güzelce temizleyip takmıştım çalışıyordu sonra geçen gün benzin bitti aldım yedeğe çalışmadı tabi temizlememin üstüne 1 yıl kadar geçti heralde yine tıkandı.seninkide muhtemelen tıkalıdır bunu anlamak için vanayı rezerve tarafına çevirip motor çalışır vaziyette beklersen eğer tıkalıysa karbüratördeki benzin bitene kadar çalışıyor sonra stop ediyor.Zaten rıdvanın dediği gibi deponun içinde ayrı bir yedek kısmı yok herşeyi vana ayarlıyor.
    ben ayrı bi kısım olduğunu düşünüyorum bana kalırsa yedekteki benzin biraz üstte kalıyor ayrı bölümde tüm benzin bitincede o yedekte üstte Kalan yedek benzin devreye giriyor onuda vanayla akışını sağlıyor ben öyle düşünüyorum varsayım sadece

Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200 Custom
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bunu 6'mı yoksa 12'ye mi ayarliyim? bir de ışığın yanması mı yoksa sönmesi mi gerekiyor?
    6'ya getirdiğimde ışık yanıyor, 12'de sönüyor

kilitci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    ben ayrı bi kısım olduğunu düşünüyorum bana kalırsa yedekteki benzin biraz üstte kalıyor ayrı bölümde tüm benzin bitincede o yedekte üstte Kalan yedek benzin devreye giriyor onuda vanayla akışını sağlıyor ben öyle düşünüyorum varsayım sadece
    Vananın içeriye uzanan kısmında iki tane boru var biri uzun biri kısa uzun olan her zaman kullandığımız kısa olan da yedek yani deponun içindeki benzini belli bir seviyeye kadar kullanıyoruz sonra yedeğe aldığımızda dibinde kalanı da kullanmış oluyoruz.
    http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=363
    Buna bi bak nasıl olduğunu anlarsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Bellagio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bunu 6'mı yoksa 12'ye mi ayarliyim? bir de ışığın yanması mı yoksa sönmesi mi gerekiyor?
    6'ya getirdiğimde ışık yanıyor, 12'de sönüyor
    12'ye ayarlayacaksın 12 volt manasında. Işığın yanması akünün dolduğu anlamına geliyor. 6'ya ayarladığında akü zaten 6 volttan yüksek olduğu için dolu görünmüş oluyor. 12'ye ayarlayıp sabaha kadar şarj et, eğer 1-2 saat içinde ışık yanarsa çıkarıp tekrar tak.

Motosikleti
    2010 GT250R
    arkadaşlar motor nakliyesi konusunda bi bilgisi olan varmı? istanbul gaziantep arası

Motosikleti
    Tamamdır, o şekilde yaptım ama herhangi bir şarj belirtisi göremeyince teyit almak istedim

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12'ye ayarlayacaksın 12 volt manasında. Işığın yanması akünün dolduğu anlamına geliyor. 6'ya ayarladığında akü zaten 6 volttan yüksek olduğu için dolu görünmüş oluyor. 12'ye ayarlayıp sabaha kadar şarj et, eğer 1-2 saat içinde ışık yanarsa çıkarıp tekrar tak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    arkadaşlar motor nakliyesi konusunda bi bilgisi olan varmı? istanbul gaziantep arası
    Eğer ikna edebilirsen bir kaç kişilik koltuk parası verip otobüsün altına koyacaksın, ya da 1150 km süreceksin. Ben olsam sürerim ama bu havada değil. Bu havada istediği kadar ekipman olsun o kadar yol yapılmaz. He vaktin var da 3 günde falan gelirsen güzel olur.

Motosikleti
    2010 GT250R
    hocam sürmeye valla sürerim de gözümde büyüyor bu soğukta gv 250 sığarmı ki otobüs bagajına?? zaten yakacağından fazlasını isterse nolursa olsun sürerim...

Motosikleti
    Otobüs'ün altına koyup gönderiyorlar paketi.
    Motosikleti aldıktan sonra benimle irtibata geçersen nakliye konusunda sana yardımcı olurum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    hocam sürmeye valla sürerim de gözümde büyüyor bu soğukta gv 250 sığarmı ki otobüs bagajına?? zaten yakacağından fazlasını isterse nolursa olsun sürerim...
    200 TL benzin yakacağını düşünürsek sürerek getirmenin maliyeti en az 300 TL olur. 300 TL'de istemezler zaten. Ama haftasonu gibi otobüslerin dolu olacağı değil de iş yapmayan bir zamanı seçmen lazım. Gv'de rahatlıkla sığar bagaja. En fazla aynaları sökmen gerekir.

Motosikleti
    2010 GT250R
    valla o istanbuldaki ilanı ciddi ciddi düşünüyorum slayerr usta.. adamla bi kesin temasları kuralım fiyatta anlaşırsak bir kaç saat istanbula misafir olurum galiba uçakla gelir otobüsle dönerim diyorum..

Motosikleti
    Kamyon'un arkasında da gidebilir ama onu denk getirmek gerek.
    Hallere meyve-sebze taşıyan kamyonlar dönüşte boş dönebiliyorlar ;)

Motosikleti
    2010 GT250R
    ya benim biletim + 1 yada +2 bilet parasına razıyım yani doğu arabaları geliyor bizim bu tarafa diyarbakır falan onlarla anlaşırız çabucak galiba..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler