bu istanbullu gvciler ne hareketli yahu cbr125r basşlıgını gecçizcez sayenizde:D
bu istanbullu gvciler ne hareketli yahu cbr125r basşlıgını gecçizcez sayenizde:D
hyosung gv 250
dostum hadi hayırlısı bakalım..çok şanslısın benim öğrencilik yıllarımda motorum yoktu etrafta motor denk gelirse haber veririm..
abi soğumaya başladı..özellikle güneş batınca ayaz oluyor buralar..abi motorun şuan bakıma ihtiyacı yok..yani yağ ve filtreler yeni değişti..en az 3000 km birşey yapmana gerek yok..bujiler yeni.zincirlerini ara ara yağlarsan iyi olur.(ortalama zincir yağının kalitesine göre değişir ama ben 500 km de bir yağlardım..)yani periyodik olarak yapacağın bişi yok.ama akünün durumu herhalde kötüleşmiştir.aküyü değiştirebilirsin.lastikler aslında hırpalanmamış durumda kuru zeminde problem yok ama ıslak zeminlerde yol tutuşu pek iyi değil orjinal lastiklerin..ilerde değiştirebilirsin istersen.aklıma şimdilik başka bişi gelmiyor.
can unuttum bu arada çok geçmiş olsun dostum müdürüm
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
beyler bizim motorun kullanım klavuzu varmı kimsede bilgisayar ortamında kanuninin değil ama eskileriçin türlçe. internettte aradim sadece ingilizce var.
hyosung gv 250
Yok aynı değil, Night racer/X-racer'a şimdi baktım. Olması gereken aydınlatmayı sağlayabilen, normal ampulden %20 daha parlak (beyaz) bir ampulmüş. Night breaker oto parçacılar ya da bauhaus'dan 15 TL'ye alınabilir. Ya da bu linkini verdiğin ampulden alabilirsin. Ama halojen bir ampule 60 TL verilir mi bilmem.
Gerçeriz, sorun değil.
Lastikleri metzeler'le değiştirdi diye hatırlıyorum.
Kanuni olması ne fark eder ki? Özellikle bakmak istediğin bir şey varsa, İngilizce servis dökümanından bakabilirim.
gençler haftasonu geliyor şu buluşma yerini netleştirelim artık birde liste yapalım ibret olsun diger kullanici forumlarina
@marvel, izmirin neresindensin?
abdurahman bende olması lazım dostum..mail adresini yolla göndereyim sana..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
izmir dikili ama izmirin heryeri sayılır çok şükür, aile biraz dağılı izmire buca da bornova da altındağda şemiklerde heryerde tanıdığımız var çok şükür ama ev olarak dikili izmir abimlerde manisada oturuyor soma da o yüzden ilanı sormuştum arası somayla 40 km diye..ama şuan üni nedeniyle gaziantepteyim..motorun sıfırını almak akıllıca bi seçim olur mu sizce çünkü 8500 e gelir plakaydı ruhsat vs derken. sende izmirlimisin @Dr.Aequitas
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
sağol yörük kardeş valla okula başladığım günden beri çalışıyorum sürekli farklı işlerde...şimdi aracımda satılık onu satarsam sıfır alabilirim belki ama sıfıra o kadar para vermek yerine temiz ikinci el tabi ki tercihim.. inşallah denk gelir senin de istediğin motoru alırsın..
selam arkadaslar,
dun avcilar motopark'a ugradim, hava filtresi, yag, buji degistirdim. bir de reflektif yelek aldim. erdal ve polat usta'nin selamlari vardi.
bugun oglen arasi da uskudar'daki lbc uretim yerine gittim, yandan fermuarli pantolon ve bir de lbc kislik eldiven aldim, henuz test etme sansim olmadi, kullandiktan sonra Ridvan'inki kadar olmasa da bi degerlendirme yazisi yazarim.
fiyat olarak da pantolona 160, eldivene 70tl dediler, ikisini toplam 200tl'ye aldim, feyizoglu'nda sadece pantolon 185tl. oranin sahibi de motorcu, hatta buranin en eski tayfasindanmis. el yapimi, istedigniz buyuklukte, istediginiz desenlerle canta yapabiliriz dedi, hatta gruplar icin yelek falan da tasarliyorlarmis. canta alacak birileri varsa bi baksin bence.
bir de motor cadiri vardi, saglam kaliteli biseye benziyordu ama bu ayki alisveris limitimi doldurdum, onun fiyati da 90tl'ymis. su cadir; http://www.lbc.com.tr/index.php?rout...&product_id=61
Akü ve lastikler değiti. Metzeler aldım lastik, Akü de Çin malı aldım.
Bende isterim...
---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:45 ----------
http://www.lbc.com.tr/index.php?rout...&product_id=61
Telefonda sordum banada 120 tl dediler...
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 16:52 ----------
http://www.motopark.biz/images/album.../motopark.html
Bu ürün harika ama bizim motorların fiyatında
İlker ben de isterim. dr.h.bardak@gmail.com
marvel ben ödemişliyim. 6 yılım bornovada geçti ama yine de izmiri pek bilmem doğrusu.
Bu arada istanbuldakileri cidden kıskanmaya başladım. Her türlü ihtiyaçlarını gidip yerinde görüp deneyip alma fırsatları var. Bi de buna fedakarlık da ekliyorsunuz, birbiriniz için pantolon, mont bakıyorsunuz. Gerçekten süper.
valla sorma gitsin istanbulda olsaydım şimdiye almıştım belkide motoru..bizim bu taraflarda kimse yok, bi gv deneyeyim desem bi Allah ın kulu çıkmaz ki siz orda arayıp soruyorsunuz herşeyi haftasonları görüşüyorsunuz bu kadar güzel iken insanın istanbula geçesi geliyor..
hi hi evet... istanbul cok guzel! birakin caaanim izmiri hemen gocun buraya!
canııım izmirde değilim can keşke canııım izmirde olsam...antepteyim ve antepte olmama nazaran söyledim bu cümleyi !
fark etmez, burada kaymak kesimden degilsen (%1) mutsuzsundur, goctugun memleketi ozluyorsundur.
sende haklısın kardeşim kendimden biliyorum izmir gibisi yok ya memleketime gidince bornovaya doğru sallanırken sabuncubelinden o deniz kokusu gelmeye başlıyor ya işte orda insanın gözü doluyor..ne zamandır istanbuldasın ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6006929/detay/
bilenler şu ilana bi bakabilirmi rica etsem ?
2006dan beri surgunum ;oD
bende 2007 den beri memleti yılda en fazla 30 gün görüyorum bayramda şubat tatiliydi, yaz okullarına kaldıkça gidemiyorum ki daha kalmadığım olmadı :D öğrencilik mi senin de?
arkadaşlar size bir sorum olacak
12 x 18 ufak plaka yaptırdım onu nasıl soğuk mühür vurdurabilirim yada orjinalini çantada kendisini arkada taksam sıkıntı olur mu?
ama yasal olarak takmak daha güven verecek.
yapan varmı yada bilgisi olan?
Rıdvan sen hiç plaka yüzünden sıkıntı çektin mi ?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)