Hoşgeldin marvel..
yakıt verisi olarak en son ölçümümü söyleyebilirim. tamamen şehiriçi kullanım ile 54lira ile 308km yol yaptım.
Hoşgeldin marvel..
yakıt verisi olarak en son ölçümümü söyleyebilirim. tamamen şehiriçi kullanım ile 54lira ile 308km yol yaptım.
Marvel hoşgeldin.
Slayerr scorpion kaskı aldım bugün ve eldivenleride, birde mont aldım korumalı, pantolon kaldı beyenemedim yardımların için sağol.
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
hoşbulduk arkadaşlar sağolun...hepimize iyi forumlar bu taraflardan kimse varmı aramızda ve bildikleri iyi bir usta
Geniş ayaklık ve çanta olmadığı ve sissy barın orjinal olmadığını dikkate alırsak, sorun yoksa biraz pazarlıkla alınabilir gibi duruyor.
4,16 lt/100 km olarak yazarsak aradan 1 ay geçince benzin fiyatı o zaman ne kadardı diye düşünmeyiz.
Hayırlı olsun.
herkese iyi akşamlar..
olgaç abi feyizoğlunda bir tane çadır şeklinde branda satılıyordu şimdi duruyor mu bilmiyorum..ama çok da güzel olur walla iyi denk gelirse..
dostum aramıza hoşgeldin.ilandaki motorda eleman bişi saklıyor gibi resmin alt kısmını neden kesmiş acaba?sana şuan itibariyle ben yakınım galiba..bir arkadaş vardı maraştan o da sattı motorunu er-5 aldı galiba.ben buraya geldiğimden beri ustaya hi,ç gitmedim bakımlarını hep kendim yaptım.elin biraz alet edevat kullanmaya yatkınsa periyodik bakımlarını kendin yapabilirsin..bu arada motor için çok da yakın yerlerde arama..ankaradan temiz denk gelebilir mesela..yakın olsun derken bakımsız bişi alma yani..
rıdvanın dediği gibi ufkumu açtım motor bakınıyorum 1000km ler falan hiç sıkıntı değil yane
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
valla dediğim gibi o mesafelerden de alıp gelirim mesele değil ama sonuçta birinin kefil olması gerek bilmediğim bir ilde ustaya göstersem bile keklenme ihtimalim yüksek..bizden birinin motoru olursa anca güvenirsem ve sizler onay verirseniz mesafe dert değil..elim alet edavat tutar fizik müh öğrencisiyim evde ve kendi arabamda bakım işlerini kendim yaparım manuel kitabı bulursam gerisi dert olmaz ama chopper tarzı daha önce kullanmadım r tarzında gider bakarım iyi kötü anlarımda ama bizim motorları alırken önemli olan nelere bakmak pek bilmem..r dan bıktım bel ağrısından boyun ağrısından sonuçta gt250r performansında gv 250 chopper rahatlığında almamak zor yani yardımlarını beklerim en yakın sensin kardeşim olmadı gider birlikte alırız iki tane, yolda birlikte geliriz adana sapağına kadar iki motor önlü arkalı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:49 ----------
http://www.araba.com/4350954/Kanuni-GV-250
bunda bi sıkıntı var galiba arkadaşlar sizce?
Arkadaslar gunaydin pazar gunumu bulusuyoruz netlestirelim
günaydın arkadaşlar dün kaldığı yerden devam foruma cevaplarınızı ve kulağınıza gelen motor ilanlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Bir şeyi yok motor pert olmuş sadece
Önden çok sert bir darbe almış, amortisörler yamulmuş, deponun 2 tarafı ezilmiş, hava filtre kutusu yerinde yok, far kırılmış, gösterge kırılmış, ön çamurluk yok.
Pazar günü buluşuyoruz ama nerede olduğu bile belli değil.
Arkadaşlar,
Karacama sarı far yakıştıramıyorum. Bilemiyorum gerçi arabama da yakışmıyor. Belkide ben sevmiyorum. Kısa ve uzun farların Beyaz olması için hangi marka model önerirsiniz.?
Beyaz far tevsiye etmiyorum. Çünkü beyaz ışık veren normal ampullerin aydınlatma gücü olması gerekenden ve standart bir ampulden düşük. Ancak xenon farla beyaz aydınlatma sağlanabilir ama merceksiz xenon takmak çevredeki sürücüleri çook rahatsız edecektir. Farımız da mercek takılabilecek kadar derin olmadığı için daha iyi bir aydınlatma için osram night breaker takıyoruz.
h4 ama osramin farki biraz daha kuvvetli isik vermesi, seni tatmin edecek sey beyaz isik... osramda sari, ben tatmin olmadim onunla...
enj karb kiyaslamasini bende zamaninda yapmistim ve niye enj sectim simdi fark ediyorum... egzosu beni cagristiran model enj idi ;oD
yoksa yakıtta herkes gibi bi fark olmadığı görüşündesiniz. bu arada memleket izmir, antepte öğrencilik sebebiyle buralardayız..
dediğinizin doğru olma ihtimali yükse hocam forumda gerilerde de okumuştum egsoz tek e döndükten sonra ses daha bi tok şeklinde yorumlar vardı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2296718/detay/
bu ilan ailemin oturduğu yere çok yakın bi bakarsanız mutlu olurum bilen arkadaşlar..
Bizim motorların kullandığı ampul H4. Ayrıca Ahmet'in dediği gibi sarı ışık veriyor. Sadece standart bir ampulden biraz daha açık bir rengi var, daha güçlü olduğu için.
Hiç egzoz sesi karşılaştırması yapmadım ama dikkat çekecek kadar fark olsaydı sanıyorum şimdiye kadar fark ederdim. Sonuçta aynı egzoz değil, ses biraz farklı çıkabilir ama bence tok ses sebebi kapalı alan ve heyecan
Eğer bütçe bunu karşılayabiliyorsa bence üzerine az daha koy sıfır al. Hem garantili olur, hem ilk kullanan sen olursun.
alemin en baba İZMİRLİsi burda.
bkz. isim bolumu ;oD
Osram Night Racer ampuller ile Osram Night Breaker ampuller aynı değiller sanırım. Acama yeni lasman adımı diye düşündüm. Feyizoglunda racer lar var.
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)