Armağan hayırlı olsun çok güzel maaşallah güle güle kullan.
Haftasonu gezisi için söz vermiyim ama gelmek istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa gelirim.
Armağan hayırlı olsun çok güzel maaşallah güle güle kullan.
Haftasonu gezisi için söz vermiyim ama gelmek istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa gelirim.
Hayırlı olsun güle güle kullan buluşmaya gelirsin artık rıdvana artcimi olcan yoksa
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız günler dilerim.
armagan kazasiz belasiz gunlerde, keyifle kullanmani dilerim motorunu... bu yaza damga vuracak gibi bizim cete. belki akdenize sureriz demiratlarimizi su dilinden dusmeyen makarnalarindan yemek icin ilkerin (iyi dileklerin icin saol adin gecmisken adamim)
ne demek adamım..siz gelmek isteyin yeterki.makarnan senin yiyeceğin en vasat yemek olsun burada ;)
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Mustafa, Hasan ve Olgaç abilerim tüm iyi dilekleriniz için teşekkkür ederim,
Grubun pompacısı doğuştan fizyonlu Ahmet çok sağol inşallah yaza hepberaber gezer tozarız hayalimdi hep. İlker abinin makarnasını tatmak bir yana bir meslektaşımla da tanışmanın vereceği mutluluk bir başka olacaktır.
Hüseyin hocam güzergah izmir den geçmesede ortak bir yerde muhakak buluşalım
yaz biran önce gelsin kış direkt pas geçsin bu sene mümkünse...
Armağan; kazasız belasız güle güle kullan kardeşim motorunu
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
arkdaşlar gunaydınlar sabah sabah iyi haberilerim var korumalarımı sabah test ettim dizlikler işe yarıyor saka biryana sabah daha ilk ısıklarda arabanın birine arka soldan patladım
detaylar : sabah işe yetişnme telaşı ışıkların 20 saniye yeşil 60 sn kırmızı yandığını bilerek öndeki araba ile sarıda gecmek niyetinle öndeki arabaya kısa mesafe gidiyorum adam gazladı tabe 1 sn kalmış yazdı 1 saniye yazarken adam durma cigisini geçtiği halde sen yayaların gectiği yolun göbeğinde hızla giderken ani freni patlat benim bir gözüm ışıklarda bir baktım adam koca toyota ile durdu onumde takip mesafesi az kıvrılma sansım olmadı soluna doğru kaçtım arka fren kitledi lastikler sağ olsun süper yol tutuyor bole anlarda kuru havada bile Tabi ben adama yakın duracağım diye 2 vites hafif gaz vermiştim rahat 40-50 varım. Frenle beraber arka sol tarafa benim sağ ön patladı yere yatırdık motou kaldırdım yatan yerde çizik yok bu koruma demiri ne guzel bir şeydir araba çarpan sağ tarafda gidon kolu biraz çizik ön camurluk catlak 4-5 cm kadar başka bir sorun yok
aldığım dersler arabanın nerde duracağı belli olmaz gider gazlıyor diye bakma en kısa zaman da lastik değiştir.
Bu arada sağ dizlikği vurdum hafif dizlik fena değil işe yaradı dizliğin altına gelen tambon yüzün hafif bir bacağım agrıyor onun hariçinde hafta sonu ne yapıyoruz
---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:54 ----------
bu arada adamın tambon çizildi boyası kaltı benim koruma demiri halletmiş ama kırık yok 150n istedi boyaya 100 liram var dedim verdik hellaleştik fazla verdim sanki ama neyse Can'a geleceiğine canın cebine gelsin
S&T kanuni Gv 250
Makarnanaın Hatay yöresinde yenebilecek en vasat yemek olduğu kanısındayım. Her nekadar İlker güzel yapsada...
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
Büyük geçmiş olsun. Lastikler çok önemli.
Bu arada İlker bizim motosaikletlere çadır nasıl olur kullanan var mı? Branda değil...
Can geçmiş olsun cana gelen mala gelsin dediğin gibi kışın lastikler önemli yerler zaten sakat gece donan yollar sabah güneşin açmasıyla ıslak oluyor buda bizim için tehlike pür dikkat yola devam tekrar geçmiş olsun sende birsey yoksa no problem buluşmaya gelcen caymak yok
Bu arada günaydin cümleten hayırlı işler bol gunesler
Can gecmis olsun, aynen dedigin gibi Can'a gelecegine mala gelsin
Armagan, hayirli olsun sana da, cok guzel gorunuyor, gule gule kullan.
bir aksilik cikmazsa ben haftasonu lbc'den pantolon almaya gidecegim, ayni yerde cadir da var, ona da bakmayi dusunuyorum, ama biraz garip duruyor, cok merak uyandirir, insanin basina gelenlerin bir kismi da meraktan gelir
su cadir; http://lbc.com.tr/eski/Motocad.html
---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:48 ----------
bu konu onemli aslinda, kaza aninda ne yapmamiz lazim hic bilgim yok benim. bizim trafik sigortasi karsiliyor mu karsi tarafin masrafini, ne kadara kadar karsiliyor?
Trafik sigortası karşı tarafın masrafını poliçede yazıldığı kadar karşılıyor. En son 15.000 TL'di. Her yıl arttırılıyor bu rakam. Zaten bir arabaya motosikletle 15.000 TL'den fazla hasar verdiysen ölmüşsündür
Yapılması gereken de kaza tespit tutanağı dolduruluyor ve sen karşı tarafa, o da sana ehliyet,ruhsat, sigorta poliçesi fotokopilerini veriyor, mümkünse bir de plakalar görünecek şekilde fotoğraf çekiyorsun. Fotoğraf şart değil ama olması iyi. Hatta kanunen fotokopiler de şart değil ama fotokopiler olmayınca sorun çıkartmaya çalışıyor sigorta şirketleri. Ama tabii ki benim gibi birisine sorun çıkartamıyorlar. Fotokopi olmadan daha önce aracımı yaptırmıştım. Mümkün olduğunca kanun-yönetmelikleri bilmek iyi bir şey.
günaydın arkadaşlar,
Can büyük geçmiş olsun, abi yapma gözünü seveyim işe 2 dakika geç git sağlam git yavaş git. Senki koskocaman müdürsün kendi sağlığına güvenliğine dikkat et Korumaların 1 kez daha güzel bir şekilde koruduğunu test ettin artık test etme sen test pilotu olma
tekraradan geçmiş olsun...
gecmis olsun can
Can geçmiş olsun,yakın takip çok tehlikeli arabalar zınk diye dururken biz biraz daha geç duruyoruz,çokça son anda çarpmaktan yırttığım zamanlar oldu.Önemli bir şey takip mesafesi hele birde dönüşlerde....
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)