LBC pantolonu bende düşünüyorum arkadaşlar Eğer topluca gidip alalım derseniz Üsküdar'a bana uyar
Senden ses cıkmıyor cihan efendi bir toplantıya gelde yüzünü görelim
---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
Evet hafta sonu yağmursuz olursa fikirleri bekliyorum...
Bana kalsa soyle bir tur atalım sıcak bir cafeye gidelim, sıcak bir cay kahve içelim, yer mekan neresi olur onerileriniz bekliyorum
S&T kanuni Gv 250
ben ve hatunda geliyo )
cumartesi toplasırsak ögle vaktinde bulusalım aksam mesai var ama pazar olursa farketmez
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:05 ----------
rıdvan koparttın milleti doktorculukta varmış
Tamam uzun zamandır beklenen büyük gv 250 buluşmas yapıyoruz Bugüne kadar en fazla 5 olduk sanrsam hedef 8 olsun
Hemen mükünse şömine bası bir sıcak cafe bulunsa araştırmacı gazeteci rıdvan bey bir el atsan cok ucuk pahalı olmasın cokta uzak olmasın soyle toplanıp 20- 30 km yapalım kafede otorurup sıcak caymız kahvemizi içeler için nargile oabilir
Şimdi
1-Can + Merve
2 Cihan
3 Hasan + Yenge
4 Mesut + Melike (size mecburiyet yazdım
5 Rıdvan (Sende Gel Evde Binekleme
6 Ahmet + şeyma (Sizde gelin bir hava alın
7 Armaggan (Sende Motorlu gel ama ehliyetin yoksa bunada Artc bekleriz rıdvan alır sanırsam)
8 sen sen sen ekleyn kendinizi lisete
--Uğur (Sen Çalışıyrsun belk senin yanına da ugrarız
S&T kanuni Gv 250
İlla özel bir etkinlik yapmamız gerekmiyor ama bence son güneşli güzel havalarda birini yakalamışken az da olsa gezelim diyorum. Uzun mesafe olması gerekmiyor. Sonra yine oturalım bir yerde, bir tur atıp eve dönecek değiliz.
Edit: Şu 20-30 km dolaşalım kısmından sonra anlaştık. Ama mekan bulma işini bana kitlemeyin
Evveeet sonunda motoruma kavuştum tüm şirket camda karşıladı reklem oldum daha şimdiden klasik sorularla karşılaştım bu motor 600 lük mü 800 lükmü diye
daha resim çekemedim heyecandan ne yapacağımı şarşırdım halen rüya gibi işte kızımın ilk resimleri
yanındaki şirketteki abisi suzuki intruder
heyecandan ağzım kulaklarımda
Hadi hayırlısı ve sağlıkla nice km lere diyelim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
Zamanla detay resimleri ve hislerinide bekliyoruz..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Mithat hocam teşekkürler kazasız belasız inşallah hepberaber...
benimde içime pek sinmedi bir garip sanki
evet sisi bar lazım tanıdıklarda varmı hatta bir dedikoduya göre 80 tlye varmış hemde parıl parıl
sirketten yeni geldim ama aklım yüreğim hep orada kaldı ehliyet yok pratik pek yok çalıştıkça iyi olacağız artık.
hafta sonundaki buluşmaya gelebilirim ama tabi artçın olarak. Ehliyet anca haftaya çıkar
hay maşallah bee...gıcır gıcır sıfır km...allah kem gözlerden ve kazalardan belalardan korusun..bu arada rodaja dikkat..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Herkese İyi Akşamlar Arkadaşlar
Slayerrr önerilerin ve yönlendirmen için sağol, sanırım dediğin kaskı alacağım ve eldiveni benimde ençok onlar hoşuma gitmişti.
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim güzel temennileriniz için
wallaby arkadaşım kazasız belasız afiyetle sür inşallah, maşallah parıl parıl, darısı benim başıma inşallah biran önce çıkarırım, bugün plaka ve ruhsat halloldu, bende oğlumu ziyarete gittim üstüne bindim çalıştırdım sevdim geldim eve, içim gitti onu bayide bırakınca, cumartesi arkadaşla çıkarıyoruz bir aksilik olmazsa, fırsat olursa benim işyerinin bahçesine gidip deneyeceğiz.
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
walla önce ben hayırlısı ile geleyim de motorlarımızı pompacı ahmetten dolduralım..zaten kampanya yapacakmış ahmet..bir depo fulleyene bir porsiyon kıymalı makarna verecekmiş..bolonez soslu makarna için bir depo fulleme ve bir lt yağ alman gerekecekmiş..bilmiyorum yaneeee ben öle duydum
bu arada ahmet dostum,hakkında ne hayırlısı ise o olsun..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Vay be abi, hayırlı uğurlu olsun, sonunda kavuştun karakaçana, inan ben almışım gibi sevindim. Kazasız belasız sür inşallah. Harika görünüyo. Yanındaki intruder muhtemelen 800cc ama maşallah cüsse olarak hiç de geri kalır yanı yok.
Işıl ışıl.. Hakikaten çok sevdim motorunu Güle güle kullan
Hayırlı olsun armaggan kendim almış gibi sevimdim gulle gulle kazasız belasz kullan en kısa zaamnda bir anazar boncuğu isddet ile tavsiyemdir
S&T kanuni Gv 250
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hep beraber sağlıklı kazasız sürüşler...
aa neden pas içinde Rıdvan adında bir arkadşım onu polisajda parıl parıl parlatmıştı yoksa parlatmadı mı
akıllandım artık donduğum yeter Ekipmanları takar gelirim..
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)