Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Kasım 2011, 14:58
herkese günaydınn,
sabahın 7 sinde kalkıp kağıthane iski binasının oralarda saçma sapan bir a2 sınavına girdim. Minübüs ve diğer acemi sürücülerinin arasından akan trafikte 100mt git gel yaptık ve bunun için 2 saat ayakta dikildik. neyse geçti bitti gitti tıpkı pazar sabah keyfim gibi..
sınavı geçtik dosyanın oluşmasını bekleyeceğim artık...
iyi pazarlar görüşmek üzere
Reklamlar
-
27 Kasım 2011, 15:00
herkese günaydın..armağan geçmiş olsun..artık prosedür kalmış geriye..geçmiş olsun aynı zamanda..
hasan abi günaydın sana da..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
27 Kasım 2011, 17:26
Bu saatte günaydın yazsam kızmazsınız dimi
-
27 Kasım 2011, 18:05
motomaxdan ciktik hatunla az once... hatuna mont, bana kislik eldiven ve neoplen maske aldim... cikinca aradim cani geliyoz dedim ;oD simdi ayip soylemesi lahmacun cigkofte sofrasindan kalktik i.neligine sizinle paylasayim dediydim ;oD
-
27 Kasım 2011, 20:19
i.neliğine de olsa teşekkürler paylaşımın için ahmet dostum yeni kıyafetleriniz ve teçhizatlarınız hayırlı uğurlu olsun..güle güle kullanmanız dileğiyle..bu arada günaydın rıdvan
-
27 Kasım 2011, 21:47
Batuizm adlı üyeden alıntı
motomaxdan ciktik hatunla az once... hatuna mont, bana kislik eldiven ve neoplen maske aldim... cikinca aradim cani geliyoz dedim ;oD simdi ayip soylemesi lahmacun cigkofte sofrasindan kalktik i.neligine sizinle paylasayim dediydim ;oD
yeni ekipmanlarlı hayırlı günlerde güle güle kullanın.
Afiyet bal şeker olsun olsun ne diyelim Canın müdürlüğümü kutlandı yani?
doğru adam müdür oldu terfi aldı bizleri görmez gözü hatta gv yi satışa çıkarmış harley bakıyormuş diye dedikodular bile çıktı
-
28 Kasım 2011, 00:18
o zaman come easy diyelim can'a...:p
-
28 Kasım 2011, 00:58
tsk arkadaslar... pantalonlar disinda tum eksiklerimizi giderdik, dizlik aldik onun acigi kapansin diyede... sahane oldu. karda zincir takip kullanicam neredeyse bu gazla okadar rahatladik hatunla...
-
28 Kasım 2011, 01:01
hadi size de come easy o zaman
-
28 Kasım 2011, 01:16
Batuizm adlı üyeden alıntı
tsk arkadaslar... pantalonlar disinda tum eksiklerimizi giderdik, dizlik aldik onun acigi kapansin diyede... sahane oldu. karda zincir takip kullanicam neredeyse bu gazla okadar rahatladik hatunla...
Eğer yakın zamanda pantolon almayacaksan, yağmurluk tavsiye ederim neredeyse pantolon kadar işe yarıyor, soğuğa karşı.
-
28 Kasım 2011, 01:32
Yas burdayim müdürde olsak Gv ciyiz bu arada rıdvan a acil sorum var arka stop yanmıyor dü ya ama fren yanıyor şimdi on ışıkta yanmıyor ama uzunlar yanıyor şimdi çıkıp Kartal'a gidip gelecegim uzunlarla olacak heralde acaba lamba haricinde bir sıkıntısı olabilirmi
Bu arada kutlama da yapacağız kısmet ise az kaldı bir güncelleme yapsınlar
-
28 Kasım 2011, 01:46
cancalskan adlı üyeden alıntı
Yas burdayim müdürde olsak Gv ciyiz
bu arada rıdvan a acil sorum var arka stop yanmıyor dü ya ama fren yanıyor şimdi on ışıkta yanmıyor ama uzunlar yanıyor şimdi çıkıp Kartal'a gidip gelecegim uzunlarla olacak heralde acaba lamba haricinde bir sıkıntısı olabilirmi
Bu arada kutlama da yapacağız kısmet ise az kaldı bir güncelleme yapsınlar
Off ki ne off. Stop yanmıyor dediğinde ilk aklıma gelen şey başına gelmiş. Muhtemelen bir yerlerde bir kablo hasar görmüş ve kısadevre var. İnşallah böyle değildir ama büyük ihtimalle böyle. Bunu düzeltmek çok zor olmaz, basit bir şey sayılır ama statör+konjektör bu durumdan pek hoşlanmayabilir. Ne kadar çok kullanırsan o kadar risk haberin olsun.
-
28 Kasım 2011, 01:48
Arkadaşlar iyi geceler, motor kaskosu konusunda beni yönlendirebilirmisiniz, fiyatları ve kapsamı vede hangi sigorta şirketleri. Şimdiden teşekkür ederim.
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
-
28 Kasım 2011, 01:53
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Off ki ne off. Stop yanmıyor dediğinde ilk aklıma gelen şey başına gelmiş. Muhtemelen bir yerlerde bir kablo hasar görmüş ve kısadevre var. İnşallah böyle değildir ama büyük ihtimalle böyle. Bunu düzeltmek çok zor olmaz, basit bir şey sayılır ama statör+konjektör bu durumdan pek hoşlanmayabilir. Ne kadar çok kullanırsan o kadar risk haberin olsun.
Valla ağzını bir hayıra ac saka bir yana söylediğin iyi oldu bakmam gereken bir yer var bir ara sert bir çukura girdim ondan oldu sanırsam bunun bir yeri filan fişi filan oynamasın yarın is çıkışı bakarmiyiz isin yoksa isin varsa servise giderim olmadı
-
28 Kasım 2011, 02:05
bizim başlıkta kaskolu motor kullanan sadece bir kişi vardı galiba..ucuz fiyat alan bir şirket ismi vermişti galiba..ama kasko işi biraz tuzlu olabilir..tuzundan ziyade kasko yapacak bir şirket bulabilir misin o bile muallakta olabilir..
-
28 Kasım 2011, 02:07
acemi06 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar iyi geceler, motor kaskosu konusunda beni yönlendirebilirmisiniz, fiyatları ve kapsamı vede hangi sigorta şirketleri. Şimdiden teşekkür ederim.
Bildiğim kadarıyla aramızda kasko yaptıran yok. Sebebi de çok uçuk fiyatlar. Tahminimce 1000 TL civarı isteyeceklerdir. Ama en çok motosiklet kaskosu yapan acente Şair sigorta Google'da ararsan bulursun. Yalnız plakası olmayan bir araç için fiyat veremezler. Hatırladığım kadarıyla sen daha motoru almamıştın.
cancalskan adlı üyeden alıntı
Valla ağzını bir hayıra ac
saka bir yana söylediğin iyi oldu bakmam gereken bir yer var bir ara sert bir çukura girdim ondan oldu sanırsam bunun bir yeri filan fişi filan oynamasın yarın is çıkışı bakarmiyiz isin yoksa isin varsa servise giderim olmadı
Yarın bakabiliriz. İşim olsa da senin işten çıkıp geleceğin saatte servis kapanıyor.
-
28 Kasım 2011, 04:36
-
28 Kasım 2011, 04:40
Arkadaşlar kasko tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Yılın Muhtelif Aylarında Kapsama Alanı Dışındayım
-
28 Kasım 2011, 10:38
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Yarın bakabiliriz. İşim olsa da senin işten çıkıp geleceğin saatte servis kapanıyor.
Tamam akşam bekliyorum ölçü aletlerinle gel sırayla ilk ahmetin motara baktın simdi benimkini dagıtalım inşallah bir sıkıntısı yoktur bu motor bozulunca kendimi hasta gibi hissediyorum :/
Yeni arkdaşlar hoş gelmişler en kısa zamanda motorlanmalarını ve aramıza katılmalarını bekliyorum
-
28 Kasım 2011, 11:36
gunaydin arkadaslar,
ridvan, pantolonu gule gule kullan, guzelmis ama ayak gecirmeli olmasi biraz garip, o fermuar baglantisini da yapamasalarmis cok daha iyi olurmus. bir de bi hafta daha beklesen ben bu haftasonu lbc almaya gidicem, birlikte gidip alirdik.
can, sana da 'hayirli olsun, motoruna kavusmussun' diyemeden bi daha ayrilik mi gorundu insallah buyuk bi sorun yoktur da hemen halledersiniz. come easy
bir de sorum var, motorun zinciri niye gevser? ben bikac ay once zincir gevsemis diye motopark'ta biraz gerdirmistim. bu aralar motor surerken, elimi gazdan cektigimde sakir sakir sesler geliyrodu, bi baktim zincire, gene iyice yavsamis. niye olabilir? iyi sikmadilar mi yoksa havadan falan mi? havadan degildir muhtemelen, kisin gerilmesi lazim da, garip geldi bana.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)
Bu Konudaki Etiketler