mardin kapısından atlayamadım
döküldü liralarım toplyamadım
---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
beninmde pantlon almam lazım
---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
beninmde pantlon almam lazım
yuru be hammer, tek kopan benim sanirdim burda ;oD
Uğur'un aldığı zincir yağınından kastın würth'se alma zaten. 40-45 TL verilir mi bir yağa Castol iyidir, yağladıktan hemen sonra motoru kullanmak yerine akşam yağlayıp sabah kullanırsan daha az sıçrar.
Alışverişe mesai saatleri neden elvermiyor ki? Pazar günleri mağazalar açık.
iş yerinden izin alamadığım için montajında orada olamadım ama tembihledim çok kesinlikle paranın geri kalanını vermem cizik vslerde dedim(= Aslında bugun gidip görecektim durumunu ama kurstan çağırdılar yarın direksiyon sınavı var diye bugun 1 saat çalıştık sonrada geç oldu dönüşte koruma demirini almak için bir yere uğradık oradaki usta senden bahsetti galiba sis farlarını monte edebilmek için koruma demirini delememişiniz.(= yada büyük tesadüf iskenderundan denizci dediuğur teşekkür ederim, bol bol resim atacağım emin olabilirsiniz
armagan sinav yeri netlestimi sutlucedeyse gelirim motoru alda tur yapak gv cilerle
Armaggan alda yeni modeli inceleyelim kazasiz belasiz tekrardan hayırlı olsun dikkat et
Ahmet dün yoktun motomax a baktım sen geldin mı diye ... Bugün dizlik aldım iki çift mesut un aldığından dizleri hem koruma hemde rüzgardan korusun diye bakalım faydasi olacak gibi ilk denemelerde iyiydi kısa mesafe bu arada Rıdvan klik klik ses geliyor demiştim ya o kesildi zincirden di heralde ... Yalnız arka stop lambası gitmiş onu değiştirmem lazım daha önce uğurla tecrübe etmiştiniz sanırsam
herkese iyi akşamlar..600. sayfamız hayırlı olsun,hasan abi açmış 600. sayfayı..
walla armağan hiç hatırlayamadım.koruma demiri için sipariş vereceğimiz zaman konuşmuş olabiliriz muhtemelen..
ahmet ben motoru olgaç abiye vermen önce yamalube almıştım,zincir yağı..çok iyi gelmişti bana..özellikle daha önceki spreylere göre muhteşemdi neredeyse hiç sıçratmadı..uyguladıktan 20 dk sonra binmiş yaklaşık 50 km gezmiştim ama jantta neredeyse hiç sıçrama yoktu..demekki rıdvanın dediği gibi akşamdan uygulayıp ertesi sabah kullansan çok daha iyi olacak.
üstelik fiyatı 25 tl gibi bişeydi..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Herkese Merhaba bende aranıza yeni katılmak üzereyim motorumun kaporasını yeni verdim ve haftaya ruhsat çıkaracağım. Uzun bir araştırmadan sonra S&T kanuni gv 250 ye karar verdim inşallah iyi bir seçim yapmışımdır diyorum, ilk motorum olacak ve ehliyeti bile ocakta alacağım kullanmayıda yeni öğreneceğim başlangıç için iyi bir tercihmi sizce, herkese saygılar
aramıza hoşgeldin..yapabileceğin en doğru seçimi yapmışsın..hayırlı olsun yeni motorun..kazasız belasız kullanman dileğiyle..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
sınav yeri miniatürkin orada değilmiş ne yazık ki, daha tepelerde bir yere olacakmış iskinin orası galiba sen daha iyi bilirsin, sabahın 08:30 unda dikecekler beni oraya sabahın köründe o yuzden erken yatacağım bu aksam
hoşgeldin, bence çok güzel bir tercih yaptın, bende yeni aldım motoru salı günü ruhsat çıkıyor ehliyette yarın bitiyor kısmetse,
buradaki arkadaşlardan yararlı birçok tavsiye alabilirsin. kazasız belasız sürüşler dilerim.
mot: koruma ekipmanlarını tamamlamayı unutma
bu sefer halk otobusunden sesleniyorum selamlar efenim saatimiz su anda 20:20 eve dönüs yolundayim tam harbiye duragindayim
ilkerr 600 sayfa bana nasip oldu 700. sayfa sana nadip olur ins.
acemi06 aramiza hos geldin yeni motorunda hayirli olsun gule gule kullann resimleri bekliyoruz
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
armagan nurtepede oluyo heralde yeri bilseydim gelirdim saglik olsun basarilar heycan yapma yuzumuzu kara cikarma basarilar
Armağan hayırlı uğurlu olsun sonunda motuna kavuşuyorsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Eskilerden bir Ayhan abimiz vardı başçavuş kendisi.Koruma demirini delemeyen oydu sis farı takmak için epey uğraşmıştı.
Hayırlı olsun güle güle kullan iyi bir seçim yaptığını motoru kullanmaya başlayınca anlayacaksın.
Ben 500. sayfada 10.000. mesajı yazdım ne olmuş yani
Stop lambası kolay değişiyor, zor olan plaka lambası. Stop lambası için sadece stopun üzerindeki 2 tane vidayı söküp değiştirebiliyorsun. En kısa sürede değiştir. Mesela yarın. Çünkü olay stop lambası patlaması değil de kısa devreyse -ki daha önce öyle bir şüphe vardı sanıyorum orada- konjektör ve statörün senin hakkına iyi şeyler düşünmeyebilir
İtinayla amatör fotoğrafçılık yapılır.
Hayırlı olsun, hoş geldin.
Bu arada pantolonda Revit'e karar verip bugün gidip aldım. Fotoğraflarını çekeyim 2 satır inceleme tadında bir şeyler yazacam.
prof bekliyorum revit hakkindaki yorumlarini
fiyatinida yazz banada lazim
Arkadaşlar güzel temennileriniz için teşekkür ederim, motoru çıkarınca resimlerini çekip buraya eklemeye çalışırım, ileriki zamanlarda koruma ekipmanlarını ( motor koruma demiri vs.) alacağım bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım olabilir.
hyrrrrr 12000 mesajını ben yazacaktım hiç oldumu şimdi
Haklısın arkadaşım, bu ekipmanları almak için vaktim var ehliyeti alana kadar bunları tamamlarım ve ehliyeti alana kadarda motorun üstüne koruma ekipmanlarım olsa dahi kesinlikle oturmam, sadece boş alanlarda gözetmen nezaretinde eğitim amaçlı sürerim, kasktan dizliğe bütün ekipmanlarımı eksiksiz alacağım, önce kendim sonra sevdiklerim için buna dikkat ederim
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)