plaka ve ruhsat çıktığında getirelim dediler istersen sonra gel plaka ve ruhsatı al fark etmez dediler ben salı hepsi birlikte gelsin dedim.
istersen alarmı iptal ettireyim servis diye güvendim iptal mi ettirsem kasapmıdırlar sence ? içime kurt düştü şimdi.
bu arada sahibinden.comda satılık ir sisybar var orginal adamla görüştüm ucuza bırakacak yolun avcılar tarafından geçerse bakabilirmisin orginal mü adam benimi yiyor? tamam güzel dersen havale geçerim istersen.
Piyasadaki kasapların fazla olmasından dolayı ben öyle dedim. Yoksa değil yapacak adamı tanımak, aldığın yeri bile bilmiyorum. Kabloları kesererk bağlarlarsa -ki öyle yapacaklardır- kabloları doğru düzgün birleştirmezlerse ileride sorun olabilir. Yani böyle olacak diye bir şey yok, sadece USTAlara güvensizlik.
Sissy bar gayet orjinal görünüyor. Bakmaya gerek yok. Hatta alacağın zaman haber verirsen gidip alabilirim.
sisi alma sisili canta al armagan, sisisi olan herkes rahatsizligindan sikayetci.
cuma akşamı herkes bir yerelere eğlenmeye mi gitti kimseden ses çıkmıyor?
gençlik ses verin nerelerdesiniz?
Sissy bar uzayınca artçı için daha konforlu olacağı kesin ama bence çok güzel durmuyor. Ama yapmak istersen sissy barı alıp taktıktan sonra da modifiye ettirebilirsin. Çanta vs.'yi de sonra alırsın bu kadar acele etme. Heyecan yapma
Bir yere gidebildiğim yok ben nöbetçiyim
çok ayıp hiç yapılırmı bu böyle adama? şimdi yarın sabah bayinin kapısında bittirme beni (= yok olmaz ya korede test filan etmişlerdir kesin. ya etmişler desene (=
bu arada ilandaki kişi ile görüştüm bana yeni çekilmiş resimleri gönderdi mail adresini verirmisin oradan sanada bi yollıyayım, 80tl diyor resimlere tamam dersen müsait zamanda alabilirmisin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
nöbet yerini terk etmenin cezası nedir
herkese iyi akşamlar..armağan hayırlı olsun motorun..resimlerini bekliyoruz ona göre..aslında montaj aşamasında yanında bulunsaydın iyi olurdu bence..çünkü montaj esnasında yaptıkları hata olursa özellikle çizik vs gibi..elemanlar gelirken olmuş bir açtığımızda böyleydi falan diyebiliyor.umarım başına gelmez..
bu arada ben de nöbetçiyim bugün haa
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
nabersiniz beyler;
Armağan Motorun fotolarını da bekleriz görmeye gidince
ayrıca dün motorumun yağ ve yağ filtresini değiştirdim Erdal ustaya, başka birşeye gerek olmadığını söyledi..
Rıdvan bir ara ses geliyor motordan demiştim sana; onu da söyledim usta az daha beni kovalıyordu motorun temiz çalışıyor bir sorunun yok dedi.. ön taraftan da ses geliyor demiştim, meğersem bizim arka silindirin egzoz çıkışından sonraki egzoz koruma vidasından geliyormuş..onu da değiştirdik şimdi pürüzsüz
Asıl bomba ise; polat abinin beni 5-10 dakika da olsa shadowla gezdirmesi oldu..resmen şok oldum..o nasıl bir tork arkadaş makine yerinde durmuyor hele birde smokehead egzoz vardı, bir ses var akıllara zarar (bizim forumla alakalı değil ama bahsetmek istedim gene de )
Ama herşeye rağmen Gv mi seviyorum makinemizin kıymetini bilelim..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Panik yapma hemen Öyle bir şey olmaz zaten de, hadi üretim hatasıdır denk geldi desek bile senin motorla beraber gelen motorlardan birinin beynini söküp seninkine takarlar.
rkurtuldu@gmail.com istediğin zaman gidip alabilirim. Hem eve yakın hem de haftaiçi işten çıkınca oradan geçiyorum.
Ben de yağı ve filtreyi geçen akşam değiştirdim. Bu arada bilgin olsun kış geldi diye 7 gibi kapatmaya başlamışlar. Bir de şu motora çinli muamelesi yapmaktan vazgeç artık. Yok şurdan ses geliyor, yok burası böyle falan Motor sorun çıkarmıyor diye zorla sorun bulmaya çalışıyorsun.
Necati bugün dragstar bakacaktı, full+full+full gibi bir şey. Almışsa bir tur verir artık
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
gnaydin arkadaslar belwdiye otobusunden saygilar sevgiler saat 07:07 bugunde is olurmu demeyin oluyo valla kazasiz belasiz gunlerrrr
ugur 2 haftadir bauhouse a gidip senin aldigin zincir yagindan soruyorum yok yok... castrol zincir yagi alicam ridvan en ucuzu? ;oD
alisveris yapicam baya ama soguklar ve mesai saatleri elvermiyor uzuluyorum... hatun buz kesmeye basladi arkada ona acilen mont almam lazim kariciiiimmmm usuyor ve ben kahroluyorum. offf of para olmaz vakit olur, para olur vakit yok
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)