Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Kasım 2011, 12:38
myhammer adlı üyeden alıntı
bizim yani ben ve hatunun hafta ici gitmesi gerekiyodu ssk,bagkur isleri hafta sonu kapali devletin kurumlari yoksa iyi olurdu geze geze giderdik radar madar vardir die tirsarak gittim zaten bursa yollari oyle orhanhazi supurgelik falan radarli yollarmis pür dikkat gittim
Genellikle hız sınırlarına uyduğum için hiç etrafta radar aramadım ama şimdiye kadar yollarda ne hız kamerası ne de çevirme gördüm. Son bir yıl içinde radar koydularsa haberim yok, 1 yıldır gitmiyorum. Ama geçen sene İzmir yolunda hız sınırını geçtiğim oldu, (Görükle'yi geçince) hız kamerası da varmış. Ceza falan gelmedi.
Eğer amacım işe gider gibi hedefe ulaşmak değilse, 80-90'la etrafı seyrederek gitmek daha çok hoşuma gidiyor.
Reklamlar
-
24 Kasım 2011, 12:42
giderken deilde dönüs yolunda 2-3 yerde trafik yol kenarinda bekliyodu minibun birine ceza kitliyodu 70-80 gittim ara ara 90 100 gittim oda tirdi kamyondu bunlardan uzaklasmak icin
-
24 Kasım 2011, 14:08
wallaby sinav nerde olucak bu pazar gunumu sinavin
cumartesi günü kursta 2 tur döndürecekler motora alışmamız için (cbf250), pazar günüde kagıthane taraflarında sınav.
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Senin motor kesin Cuma günü gelecek mi? Belli olmuş mu?
şuan gümrükten çekme işlemleri devam ediyormuş yurdumuza giriş yaptılar cuma gününe yetiştirmeye çalışıyorlar yetişmez ise pzt günü dediler tekrardan öğleden sonra haber verecek pazarlama müdürü
dedim bana bak olmadı koreyi ararım Can ın adını veririm dedim
-
24 Kasım 2011, 14:17
wallaby adlı üyeden alıntı
cumartesi günü kursta 2 tur döndürecekler motora alışmamız için (cbf250), pazar günüde kagıthane taraflarında sınav
sutlucede olursa yaz buraya miniaturkun oralarda yapiyolar bazen dreksion sinavini bana yakin gelir iki moral veririm
-
24 Kasım 2011, 14:29
cumartesi günü kursta 2 tur döndürecekler motora alışmamız için (cbf250), pazar günüde kagıthane taraflarında sınav.
şuan gümrükten çekme işlemleri devam ediyormuş yurdumuza giriş yaptılar cuma gününe yetiştirmeye çalışıyorlar yetişmez ise pzt günü dediler tekrardan öğleden sonra haber verecek pazarlama müdürü
Ehliyeti de haftaya falan alabilirsen süper olur. Motoru kullanamam diyorsun ama motor gelsin üstünden inmezsin
-
24 Kasım 2011, 15:46
sutlucede olursa yaz buraya miniaturkun oralarda yapiyolar bazen dreksion sinavini bana yakin gelir iki moral veririm
tesekkurler geen ay yazılı sınava oralara yakın bir yerde girmiştim cumartesi günü haberveririm ogrenip ama sabah uykusundan feragat etme bence sabaım9 unda orda olacakmısız.
Ehliyeti de haftaya falan alabilirsen süper olur. Motoru kullanamam diyorsun ama motor gelsin üstünden inmezsin
ehliyeti sırf erken alabilmek için ücra yerden randevu alacağım boş olsun hemen versinler diye(= tuzla mesela
-
24 Kasım 2011, 16:03
ehliyeti sırf erken alabilmek için ücra yerden randevu alacağım boş olsun hemen versinler diye(= tuzla mesela
Öyle bir şey yaparsan ehliyet almanı bayağı bir yavaşlatmış olursun. Çünkü Tuzla'dan randevu alıp gittiğinde görevli polisin söyleyeceği şey "sürücü kursunun olduğu ilçe trafiğe başvurman gerekiyor, buraya boşuna gelmişsin" olur.
Ehliyet başvurusunu sadece sürücü kursunun bulunduğu ilçe emniyetten yapabiliyorsun. Eğer daha önceki ehliyetini başka bir ilçeden aldıysan ehliyetini alma işinin 1-2 gün uzama ihtimali var. Çünkü önceki ehliyetinin kayıtlı olduğu emniyetten ehliyet bilgilerini istiyorlar. Tabi son 2 yılda teknolojiyi kullanmayı öğrenip bilgiler ortak bir sistemde tutulmuyorsa.
-
24 Kasım 2011, 16:19
tesekkurler geen
ay yazılı sınava oralara yakın bir yerde girmiştim cumartesi günü haberveririm ogrenip ama sabah uykusundan feragat etme bence sabaım9 unda orda olacakmısız.
oluruz ne demek fotograflariz kare kare ani olur sinavdayken sutlucede olursa gelirim tabi cok yakinim
-
24 Kasım 2011, 16:45
Öyle bir şey yaparsan ehliyet almanı bayağı bir yavaşlatmış olursun. Çünkü Tuzla'dan randevu alıp gittiğinde görevli polisin söyleyeceği şey "sürücü kursunun olduğu ilçe trafiğe başvurman gerekiyor, buraya boşuna gelmişsin" olur.
Ehliyet başvurusunu sadece sürücü kursunun bulunduğu ilçe emniyetten yapabiliyorsun. Eğer daha önceki ehliyetini başka bir ilçeden aldıysan ehliyetini alma işinin 1-2 gün uzama ihtimali var. Çünkü önceki ehliyetinin kayıtlı olduğu emniyetten ehliyet bilgilerini istiyorlar. Tabi son 2 yılda teknolojiyi kullanmayı öğrenip bilgiler ortak bir sistemde tutulmuyorsa.
nasıl ya ama internette öyle demiyor size en yakın şubeye gidebilirsiniz ilçe farketmez deniyor? mantıksız şimdi söyle diyelim iş yerim karşıda evim kadıkoyde,kursumda işe yakın diye orda yazıldım ama evim kadıkoyde emniyet mudurlugune illa karşıdamı girmem gerekiyor? nerde bu devlet deli etmesinler beni illa ehliyetsiz kullanmam için mi zorluyorlar
-
24 Kasım 2011, 16:47
prof.doktor.ridvanin dedigi gibi
-
24 Kasım 2011, 17:00
peki arkadaşlar bana anadolu yakasından kağıthane ilçe emniyet müdürlüğüne gitmesini tarif edebilirmisiniz?
-
24 Kasım 2011, 17:36
Ver adımı kardeş hallederler koreden ucakla getiririz
-
24 Kasım 2011, 17:36
peki arkadaşlar bana anadolu yakasından kağıthane ilçe emniyet müdürlüğüne gitmesini tarif edebilirmisiniz?
Harita ekliyorum orada gayet belirli nasıl gidileceği. A noktası Zincirlikuyu civarında E-5 üzeri, B noktası da Kağıthane ilçe emniyet müdürlüğü. E-5'den çıktığın nokta yeni adalet sarayının olduğu yer. Haritada adalet sarayının orada trafiğin yer altına alındığı görünmüyor ama değişen bir şey yok. E-5'den çıktıktan sonra tünele gireceksin. Tünele girdiğinde sol taraftan "Kağıthane" yazan yerden çıkarsan aynı haritada olduğu gibi gidebilirsin.
http://g.co/maps/dt7w6
-
24 Kasım 2011, 18:03
cancalskan adlı üyeden alıntı
Ver adımı kardeş hallederler koreden ucakla getiririz
eywallah saolasın (=
Harita ekliyorum orada gayet belirli nasıl gidileceği. A noktası Zincirlikuyu civarında E-5 üzeri, B noktası da Kağıthane ilçe emniyet müdürlüğü. E-5'den çıktığın nokta yeni adalet sarayının olduğu yer. Haritada adalet sarayının orada trafiğin yer altına alındığı görünmüyor ama değişen bir şey yok. E-5'den çıktıktan sonra tünele gireceksin. Tünele girdiğinde sol taraftan "Kağıthane" yazan yerden çıkarsan aynı haritada olduğu gibi gidebilirsin.
http://g.co/maps/dt7w6
Rıdvan ustam hızır acil gibisin mübarek sağol
bu arada fabrikadan aradılar yarın sabah bayiye gelecekmiş motor
yarın satışı alıyorum kısmetse pzt salıda ruhsat çıkar sonra ehliyet çıkana kadar yatar şirket garajında aslanım (=
-
24 Kasım 2011, 18:14
bu arada fabrikadan aradılar yarın sabah bayiye gelecekmiş motor
yarın satışı alıyorum kısmetse pzt salıda ruhsat çıkar sonra ehliyet çıkana kadar yatar şirket garajında aslanım (=
Hayırlı olsun. Motor garajda yatacak da sen nerede yatacaksın? Gece yatağı yorganı alıp garaja gitme.
-
24 Kasım 2011, 18:23
Hayırlı olsun.
Motor garajda yatacak da sen nerede yatacaksın? Gece yatağı yorganı alıp garaja gitme.
sorma mesaiye kalırım artık her gece, güvenliğe tembih edeceğim oynamasınlar orasıyla burasıyla (= motorun yanında kamp kurarım artık uyku tulumu çadır
-
24 Kasım 2011, 18:31
-
24 Kasım 2011, 18:43
sorma mesaiye kalırım artık her gece, güvenliğe tembih edeceğim oynamasınlar orasıyla burasıyla (= motorun yanında kamp kurarım artık uyku tulumu çadır
Bence şimdiden bir branda al, kapalı garajda bile olsa uzun süre kullanmayacağın zaman (mesela ehliyeti bekleyeceğin bir hafta gibi) brandayı örtersin, ışıl ışıl parlayan motorun meraklı gözlerin dikkatini çekmez.
cancalskan adlı üyeden alıntı
ya rıdvan hoca arkdan bir klik kilik ses geliyor bulamadım
bu hafta görüşürsek bir bakalım zincirden olabilir tabi veya bir yere bir şey takılmış gibi oluyor
Ahmet ses ver pompi
Bugün-yarın buluşalım?
-
24 Kasım 2011, 20:02
yarin bulusalim canlarda motomaxa ugricam bi iki parca alisveris... uyarmi canim civanim? kuru pilav gunu olsun buda ;oD
yuzsuzlukte uzerime adam tanimam!
-
24 Kasım 2011, 23:40
OLUR BULUSURUZ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)
Bu Konudaki Etiketler