Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı myhammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim yani ben ve hatunun hafta ici gitmesi gerekiyodu ssk,bagkur isleri hafta sonu kapali devletin kurumlari yoksa iyi olurdu geze geze giderdik radar madar vardir die tirsarak gittim zaten bursa yollari oyle orhanhazi supurgelik falan radarli yollarmis pür dikkat gittim
    Genellikle hız sınırlarına uyduğum için hiç etrafta radar aramadım ama şimdiye kadar yollarda ne hız kamerası ne de çevirme gördüm. Son bir yıl içinde radar koydularsa haberim yok, 1 yıldır gitmiyorum. Ama geçen sene İzmir yolunda hız sınırını geçtiğim oldu, (Görükle'yi geçince) hız kamerası da varmış. Ceza falan gelmedi.

Eğer amacım işe gider gibi hedefe ulaşmak değilse, 80-90'la etrafı seyrederek gitmek daha çok hoşuma gidiyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    giderken deilde dönüs yolunda 2-3 yerde trafik yol kenarinda bekliyodu minibun birine ceza kitliyodu 70-80 gittim ara ara 90 100 gittim oda tirdi kamyondu bunlardan uzaklasmak icin

wallaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GV250
    wallaby sinav nerde olucak bu pazar gunumu sinavin
    cumartesi günü kursta 2 tur döndürecekler motora alışmamız için (cbf250), pazar günüde kagıthane taraflarında sınav.
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin motor kesin Cuma günü gelecek mi? Belli olmuş mu?
    şuan gümrükten çekme işlemleri devam ediyormuş yurdumuza giriş yaptılar cuma gününe yetiştirmeye çalışıyorlar yetişmez ise pzt günü dediler tekrardan öğleden sonra haber verecek pazarlama müdürü
    dedim bana bak olmadı koreyi ararım Can ın adını veririm dedim

Motosikleti
    Yamaha xmax250
    Alıntı wallaby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cumartesi günü kursta 2 tur döndürecekler motora alışmamız için (cbf250), pazar günüde kagıthane taraflarında sınav
    sutlucede olursa yaz buraya miniaturkun oralarda yapiyolar bazen dreksion sinavini bana yakin gelir iki moral veririm

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    cumartesi günü kursta 2 tur döndürecekler motora alışmamız için (cbf250), pazar günüde kagıthane taraflarında sınav.

şuan gümrükten çekme işlemleri devam ediyormuş yurdumuza giriş yaptılar cuma gününe yetiştirmeye çalışıyorlar yetişmez ise pzt günü dediler tekrardan öğleden sonra haber verecek pazarlama müdürü
    Ehliyeti de haftaya falan alabilirsen süper olur. Motoru kullanamam diyorsun ama motor gelsin üstünden inmezsin

Motosikleti
    S&T GV250
    sutlucede olursa yaz buraya miniaturkun oralarda yapiyolar bazen dreksion sinavini bana yakin gelir iki moral veririm
    tesekkurler geen ay yazılı sınava oralara yakın bir yerde girmiştim cumartesi günü haberveririm ogrenip ama sabah uykusundan feragat etme bence sabaım9 unda orda olacakmısız.
    Ehliyeti de haftaya falan alabilirsen süper olur. Motoru kullanamam diyorsun ama motor gelsin üstünden inmezsin
    ehliyeti sırf erken alabilmek için ücra yerden randevu alacağım boş olsun hemen versinler diye(= tuzla mesela

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    ehliyeti sırf erken alabilmek için ücra yerden randevu alacağım boş olsun hemen versinler diye(= tuzla mesela
    Öyle bir şey yaparsan ehliyet almanı bayağı bir yavaşlatmış olursun. Çünkü Tuzla'dan randevu alıp gittiğinde görevli polisin söyleyeceği şey "sürücü kursunun olduğu ilçe trafiğe başvurman gerekiyor, buraya boşuna gelmişsin" olur.

Ehliyet başvurusunu sadece sürücü kursunun bulunduğu ilçe emniyetten yapabiliyorsun. Eğer daha önceki ehliyetini başka bir ilçeden aldıysan ehliyetini alma işinin 1-2 gün uzama ihtimali var. Çünkü önceki ehliyetinin kayıtlı olduğu emniyetten ehliyet bilgilerini istiyorlar. Tabi son 2 yılda teknolojiyi kullanmayı öğrenip bilgiler ortak bir sistemde tutulmuyorsa.

Motosikleti
    Yamaha xmax250
    tesekkurler geen
    ay yazılı sınava oralara yakın bir yerde girmiştim cumartesi günü haberveririm ogrenip ama sabah uykusundan feragat etme bence sabaım9 unda orda olacakmısız.
    oluruz ne demek fotograflariz kare kare ani olur sinavdayken sutlucede olursa gelirim tabi cok yakinim

Motosikleti
    S&T GV250
    Öyle bir şey yaparsan ehliyet almanı bayağı bir yavaşlatmış olursun. Çünkü Tuzla'dan randevu alıp gittiğinde görevli polisin söyleyeceği şey "sürücü kursunun olduğu ilçe trafiğe başvurman gerekiyor, buraya boşuna gelmişsin" olur.

Ehliyet başvurusunu sadece sürücü kursunun bulunduğu ilçe emniyetten yapabiliyorsun. Eğer daha önceki ehliyetini başka bir ilçeden aldıysan ehliyetini alma işinin 1-2 gün uzama ihtimali var. Çünkü önceki ehliyetinin kayıtlı olduğu emniyetten ehliyet bilgilerini istiyorlar. Tabi son 2 yılda teknolojiyi kullanmayı öğrenip bilgiler ortak bir sistemde tutulmuyorsa.
    nasıl ya ama internette öyle demiyor size en yakın şubeye gidebilirsiniz ilçe farketmez deniyor? mantıksız şimdi söyle diyelim iş yerim karşıda evim kadıkoyde,kursumda işe yakın diye orda yazıldım ama evim kadıkoyde emniyet mudurlugune illa karşıdamı girmem gerekiyor? nerde bu devlet deli etmesinler beni illa ehliyetsiz kullanmam için mi zorluyorlar

Motosikleti
    Yamaha xmax250
    prof.doktor.ridvanin dedigi gibi

Motosikleti
    S&T GV250
    peki arkadaşlar bana anadolu yakasından kağıthane ilçe emniyet müdürlüğüne gitmesini tarif edebilirmisiniz?

cancalskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250

Ver adımı kardeş hallederler koreden ucakla getiririz
    S&T kanuni Gv 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    peki arkadaşlar bana anadolu yakasından kağıthane ilçe emniyet müdürlüğüne gitmesini tarif edebilirmisiniz?
    Harita ekliyorum orada gayet belirli nasıl gidileceği. A noktası Zincirlikuyu civarında E-5 üzeri, B noktası da Kağıthane ilçe emniyet müdürlüğü. E-5'den çıktığın nokta yeni adalet sarayının olduğu yer. Haritada adalet sarayının orada trafiğin yer altına alındığı görünmüyor ama değişen bir şey yok. E-5'den çıktıktan sonra tünele gireceksin. Tünele girdiğinde sol taraftan "Kağıthane" yazan yerden çıkarsan aynı haritada olduğu gibi gidebilirsin.

http://g.co/maps/dt7w6

Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı cancalskan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ver adımı kardeş hallederler koreden ucakla getiririz
    eywallah saolasın (=
    Harita ekliyorum orada gayet belirli nasıl gidileceği. A noktası Zincirlikuyu civarında E-5 üzeri, B noktası da Kağıthane ilçe emniyet müdürlüğü. E-5'den çıktığın nokta yeni adalet sarayının olduğu yer. Haritada adalet sarayının orada trafiğin yer altına alındığı görünmüyor ama değişen bir şey yok. E-5'den çıktıktan sonra tünele gireceksin. Tünele girdiğinde sol taraftan "Kağıthane" yazan yerden çıkarsan aynı haritada olduğu gibi gidebilirsin.
    http://g.co/maps/dt7w6
    Rıdvan ustam hızır acil gibisin mübarek sağol

bu arada fabrikadan aradılar yarın sabah bayiye gelecekmiş motor
    yarın satışı alıyorum kısmetse pzt salıda ruhsat çıkar sonra ehliyet çıkana kadar yatar şirket garajında aslanım (=

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    bu arada fabrikadan aradılar yarın sabah bayiye gelecekmiş motor
    yarın satışı alıyorum kısmetse pzt salıda ruhsat çıkar sonra ehliyet çıkana kadar yatar şirket garajında aslanım (=
    Hayırlı olsun. Motor garajda yatacak da sen nerede yatacaksın? Gece yatağı yorganı alıp garaja gitme.

Motosikleti
    S&T GV250
    Hayırlı olsun. Motor garajda yatacak da sen nerede yatacaksın? Gece yatağı yorganı alıp garaja gitme.
    sorma mesaiye kalırım artık her gece, güvenliğe tembih edeceğim oynamasınlar orasıyla burasıyla (= motorun yanında kamp kurarım artık uyku tulumu çadır

cancalskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    ya rıdvan hoca arkdan bir klik kilik ses geliyor bulamadım bu hafta görüşürsek bir bakalım zincirden olabilir tabi veya bir yere bir şey takılmış gibi oluyor Ahmet ses ver pompi
    S&T kanuni Gv 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    sorma mesaiye kalırım artık her gece, güvenliğe tembih edeceğim oynamasınlar orasıyla burasıyla (= motorun yanında kamp kurarım artık uyku tulumu çadır
    Bence şimdiden bir branda al, kapalı garajda bile olsa uzun süre kullanmayacağın zaman (mesela ehliyeti bekleyeceğin bir hafta gibi) brandayı örtersin, ışıl ışıl parlayan motorun meraklı gözlerin dikkatini çekmez.

Alıntı cancalskan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya rıdvan hoca arkdan bir klik kilik ses geliyor bulamadım bu hafta görüşürsek bir bakalım zincirden olabilir tabi veya bir yere bir şey takılmış gibi oluyor Ahmet ses ver pompi
    Bugün-yarın buluşalım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    S&T Kanuni GV250 Aquila (2009)
    yarin bulusalim canlarda motomaxa ugricam bi iki parca alisveris... uyarmi canim civanim? kuru pilav gunu olsun buda ;oD

yuzsuzlukte uzerime adam tanimam!

Motosikleti
    Yamaha xmax250
    OLUR BULUSURUZ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)

Bu Konudaki Etiketler