Bahsettiğin şey şu, yani orjinal sis farı kiti. Ama fiyatı birazcık yüksek. Kargoyla beraber 337 TL.
http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=819
selamlar arkadaşlar;
bu sahibinden com daki sis farlarının içine led sistem koyup birde monte yaptıkmı süper olur, tabi birde ön fara far kaşı da ayarladıkmı olay tamamdır..
Rıdvan sen bir ara bunun tasarlamasıyla uğraşacağım diyordun, bir hareket varmı ?
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Bi ara bizim başlıkta fotoğraflı far kaşı yapımı anlatımı vardı gibi hatırlıyorum ama kim bilir hangi sayfadadır.. Benim de aklıma geldi o da, 600 sayfayı vodafonun 8 liralık internetiyle deşmem neredeyse imkansız
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
owww.. birazcık pahalıymış hakkaten. Bakalım egzozcular kaça yapar bu boru parçasını..
Arkadaşlar merhaba, herkese iyi haftalar,
Ahmet geçmiş olsun sıkıntısız atlattın çok şükür Rıdvan gibi bir arkadaşımız olması büyük nimet
içim içimi yiyor açıkçası cuma günü motor kısmetse fabrikadan bayiye geliyor, milletten borç harç satışı alıp vekaletname verip plaka sigorta vergi vs işlemleri geriye kalıyor bu konuda bilgisi olan varmı ? fiyatları ve nerelerden çıkartılıyor?
Zorunlu mali mesuliyet sigortasını nerede ve ne kadar yaptırdınız?
ÖTV ödeme belgesi motor alınırken yanında veriliyormu?
Kaskosu olan varmı gereklimi sizce?
Çok çok yakında kavuşuyorum karakaçanıma (=
not: bu arada onceki sayfalardan yukinin orta sehpası bizim motorlra uyuyor demişlerdi bizim burda yuki parçaları satan büyük bir toptancı var eğer alırsam isteyenlerede alırım ama parça direkt uyuyormu bizimkine yoksa biraz torna vs işi olacakmı?
Hem led far yapabilmek için, hemde senin yazdığın linktekiyle görüntü olarak güzel görünmesi açısından far kaşı da lazım..
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:46 ----------
Armağan senin adına bizde seviniyoruz inan kanka
- eğer motoru aldığın bayide hallettireceksen plaka ruhsat olayını, noterden vekaletname alacaksın.zaten motor satışı yapan yerde hazır kağıdı var bildiğim akdarıyla doldurup vereceksin..
- Kasko olayına gerek var tabi ama gel görki yapan yer bulmak zor, bulsanda uçuk miktarda para istiyorlar, o yüzden bunu unut sen
- bildiğim kadarıyla gene ÖTV olsun trafik sigortan olsun motor aldığın bayii hallediyor, bayiile bir konuş bakalım plaka ruhsat, ÖTV ve trafik sigortası için ne kadar masraf çıkartacaklar..ben bundan 1.5 sene önce sıfır motor aldığımda , plaka ruhsat trafik sigortası vergisi vb. hepsini bayii ya yaptırmıştım ve 300-350 tl civarı para vermiştim yanlış hatırlamıyorsam..ama tabi aradan çok zaman geçti
-AYRICA yuki dedin süper oldu, sen o toptancıya git yukinin 250 lik cruiser modelinin (zaten bir tane var )orta sehpası varmı diye soruver sana zahmet..varsa ben hemen alıcıyım bana kargolarsın
Bahsettiğin mesaj şurada; http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2261772
Şu fotoğrafları da şimdi atölyede çektim
Kullanılan malzeme;
Malzemeyi kesmek için alet;
Bir de bunları yapacak adam lazım.
Şimdi Cuma günü bir türlü gelmez
Plaka işlemlerini sen yapmayacaksın sanıyorum. Eğer öyleyse senin yapman gereken sadece vekalet vermek. Tabii trafik sigortası yaptırmak ama işlemleri yapacak kişi zaten trafik sigortası yaptırmak zorunda. Çünkü bildiğim kadarıyla sigorta olmadan ruhsat vermiyorlar.
Kaskosu olan da bildiğim kadarıyla yok. Aslında gerekli bir şey ama araba kaskosundan daha çok para istedikleri için kimse yaptırmaya yanaşmıyor tabii.
Orta sehpa da direkt olarak olmuyor biraz müdahale gerekiyor.
O benimde aklımda ama bende bulamadım hangi sayfada bulursam paylaşacağım..
Edit: gerek kalmadı rıdvanda saklıymış
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
sen tasarımı ayarla gerekirse sabahlar ben yardım ederim sana Ahmet var, Can var onlarda gelirler.. sen yeterki işe başla
çok teşekkür ederim,
elim ayağım oynuyor inananın (= Adamlarla konuştuğum 300 e plaka ve ruhsatı hallederiz demişti, birde vekalet 42tl.
cuma günü paraları bayılırken vekaletide vereceğim sonrada plakanın çıkması maksimum 3 gün desek haftaya çarşamba kazasız belasız gelir şirkete yada evin önüne koyarım
oradan eve kadar nasıl giderim orası mechul aileye ve arakdaşlara haber vereyim, 4 araba etrafımda kortej yapsınlar(=
Yuki içinde gidip sorayım varsa hemen forumdan girer yada olmadı telefonun bende var arar söylerim alayım mı diye
daha yan çanta var koruma demiri var alarm var branda var zincir kilit var, off var da var ama para yok.
cuma gelmez haftaya çarşamba hiç gelmez.
Bu hafta sonuda da motor direksiyon sınavı var ehliyette yakındır.
sakın havalar bozmasın yagmasın kıs hıc gelmesın, motoruma doya doya binmek istiyorum
117 TL ruhsatlar, 42 TL ÖTV, = 159 TL + sigorta (50-100 TL arası değişebilir) yan toplam 210-260 TL arası br masraf olacak. 300 TL istemeleri normal. Tabi 200'e kapatırlarsa sigortayla beraber iyi kar yapmış olurlar. Trafik tescil başvuruya yarın için gün verdiğine göre çok yoğun değil sanıyorum. Yani eğer Cuma günü motor gelirse Pazartesi bile alma ihtimalin var. Hatta işi verdikleri takipçinin trafikle arası iyiyse Cuma akşamı bile alabilirsin. Bir de eğer bayi-ev arası çok yakın bir mesafeyse, Cuma-Cumartesi günü alıp getirebilirsin. Ama çok yakın değilse trafiğe kayıtlı olmayan bir araçla gezmek riskli olur. Gatirebilirsin deme sebebim her ne kadar trafiğe çıkamasan da hafta sonu motoruna sarılırsın.
Fotoğrafını eklediğim makasla karton keser gibi kesilebiliyor. Ben tembel olmasam kendime yaparım.
Yaklaşık 3 TL fark ödeyerek Eskihisar-Topçular yerine Pendik-Yalova hattını kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü Eskihisar'da beklemeler hariç yaklaşık 45 dk'da geçiyorsun. Pendik'de kalkış saatleri belirli ve mesafe daha uzun olmasına rağmen yine 45 dk'da geçiyorsun. Fiyat olarak da motosiklet için Eskihisar 10 TL, Pendik 19 TL ama yol kısaldığı için 6 TL'lik benzin karıyla beraber 3 TL fark ödemiş oluyorsun. Ayrıca Eskihisar'daki bekleme süreci hariç yarım saat kadar zamandan tasarruf etmiş oluyorsun. Aslında gidiş dönüş saatlerin önceden belirliyse biletini 2-3 gün önceden alıp 5 TL'ye gidebilirdin.
Önceden alınca 14 TL değil de değişken bir indirim oluyor. Uçak şirketleri gibi önceden bilet alınca ve iş olmayan saatlerde bilet fiyatları düşüyor. Mesela 1 hafta önceden almadığın sürece Pazar akşamı indirimli olmuyor çünkü işlek bir saat. Ama hafta içi 1-2 gün sonrasına gayet indirimli alabiliyorsun. Hatta kardeşimin Bursa'dan Yenikapı'ya yolcu olarak 5 TL'ye geldiği oluyor. Aynı güne alırsan 25-30 TL arası.
Sefer saatlerine şuradan bakabilir; http://www.ido.com.tr/index.cfm?page...90&ln=TR#satis
Bilet fiyatlarını da şuradan görüp online olarak alabilirsin. https://online.ido.com.tr/web/sale/voyage.jsf?l=tr
evet kesinlikle katılıyorum..o sis farları kesinlikle hataydı.olgaç abi bir ara aramıştım seni ama telin kapalıydı..hal hatır sormak için..neler yapıyorsun? nasıl gidiyor motorlu hayat?
armağan dostum valla inşallah hayırlısı ile tez zamanda kavuşursun karakaçana heyecanını anlıyorum..muhtemelen forumdaki tüm arkadaşlar benzer heyecanları yaşamıştır zamanında..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
aynı şeyi yazmışım..bende sildim..biraz önce görünmemişti
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 73 kullanıcı var. (0 üye ve 73 misafir)