Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    S&T Kanuni GV250 Aquila (2009)
    haa sevdiysen sorun yok ;oD

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    herkese iyi akşamlar..
    ahmet büyük geçmiş olsun..daha önceden de dediğim gibi rıdvanın kıymetini bilin,çok tecrübeli ve gördüğüm kadarı ile bilgiye aç bir arkadaşımız..başka şubeleri olsa iyi olacak ama

krall83 aramıza hoşgeldin..umarım tez zamanda gönlündeki motora kavuşursun..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    saol ilkerim, yardimseverligi yeter ridvanin gerisini salla zaten ;oD

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    valla iyi yırttin ahmet usta zafer pozunda harika peki olayin asıl kahramani nerde prof.doktor ridvan motorun eski sagligina kavustu gozun aydinnnnnn

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol ilkerim, yardimseverligi yeter ridvanin gerisini salla zaten ;oD
    duygusuz olduğu için ona böyle davranıyorsun öyle değil mi?
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ceviz gibi kabugu var ridvanin, ama ici cok seker ;oD tanidigim en fedakar dost. bisi biliyomu bilmiyomu daha anlamadim ama arizali bir motor basinda yalniz olmaktansa, hicbisi bilmeyen biri bile olsa yaninda daha iyi... ridvanin belkide fazla bilgisi yuzunden bi buji degisimiyle duzelecek sorunu butun sistemleri gozden gecirdikten sonra hallettik. iyide oldu, motor blogu disinda herseye vakif hale geldim. gozumden kacan bi iki eksik vida ve kopuk kabloyuda tamamladik bu sayede... bundan sonrasi aksesuar projeleri ve periyodik bakimlar.

eyw hammer...

Motosikleti
    2009 Honda Shadow Spirit
    GV250'nin benzin deposunu mat siyah folyo kaplatmayı düşünüyorum. Güzel olacağı kanaatindeyim. Kaplatanınız var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı osaglam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GV250'nin benzin deposunu mat siyah folyo kaplatmayı düşünüyorum. Güzel olacağı kanaatindeyim. Kaplatanınız var mı?
    BENCE güzel durmaz, sebebi de bana göre çift renk deponun daha güzel ve daha büyük görünmesi. Mat olmasa da parlak siyah depolu örneklerini 2009-2010 model Gv250'lerde görebilirsin.

Dr.Aequitas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Vulcan VN 900 Classic
    Alıntı osaglam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi kıyma karacaya. Ne hayallerini kurmuştum ben o motorun. Ona yapılacak her şey yapılmış zaten. Tek yapman gereken ehliyeti alıp vızır vızır gezmek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cift renk bana da kotu gorunuyor. kaplama ekonomik bir cozum olabilir, ama guzel bir metalik boya daha fena olur hani

myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    bana gorede kendi renkleri daha iyi ellemeyin renkleri kalsin selam cumleten yarin bursa yapicam gelmek isteyen varmi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı myhammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana gorede kendi renkleri daha iyi ellemeyin renkleri kalsin selam cumleten yarin bursa yapicam gelmek isteyen varmi
    Hafta içi tabii ki olmaz ama motorla mı?

Motosikleti
    Armode sosis çanta var feyizoğlunda 30 lira. 30x12cm. Kullanan var mı. Ya da ucuz ve güzel bir sosis çanta önerisi olan olur mu?
    http://www.feyizoglu.com/Armode-Sosi...6_43957.html#0
    Bir de sis farı takmayı planlıyorum farın sağına ve soluna. Hepsiburada da 12 liraya çifti. Alsam iş görür mü sizce. Ve tekrardan sis farı önerisi olan olur mu?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/mot...oryId=20029252

Motosikleti
    2009 Honda Shadow Spirit
    Alıntı Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir de sis farı takmayı planlıyorum farın sağına ve soluna. Hepsiburada da 12 liraya çifti. Alsam iş görür mü sizce. Ve tekrardan sis farı önerisi olan olur mu?
    Uzak dur derim. İlker'de hata yapıp almış onlardan fakat motorun kalitesinde değil. Ben Ankara'da taktırayım dedim. abi yazık edersin motora dediler. çok dandikler ve ucuz gösteriyor motosikleti. Alacaksan kaliteli bir şey al ama oda aküyü götürüyormuş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Armode sosis çanta var feyizoğlunda 30 lira. 30x12cm. Kullanan var mı. Ya da ucuz ve güzel bir sosis çanta önerisi olan olur mu?
    http://www.feyizoglu.com/Armode-Sosi...6_43957.html#0
    Sosis çantaların aralarında pek fark yok, neredeyse hepsi aynı. İstediğini alabilirsin. Ama o sis farlarını alıp üzerindeki (H3 55w) ampullerle kullanırsan sık sık akü bitip yolda kalabilirsin. Ayrıca sis farı bulmak sorun değilde takmak biraz sorun.

Motosikleti
    2009 Honda Shadow Spirit
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cift renk bana da kotu gorunuyor. kaplama ekonomik bir cozum olabilir, ama guzel bir metalik boya daha fena olur hani
    Olabilir tabi tanıdık bir çok arkadaşım var. Otomobil boyası yapıyorlar. Rica etsem 10 dakika sürmez ama bu seferde yok motosiklet düştü mü kaza mı yaptınız soruları cabası...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Sis farı konusunda şunu tavsiye edebilirim. Görüntü olarak fena durmuyor, Ahmet bundan almıştı ama henüz takmanın bir yolunu bulamadı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...469716/detay/?

Motosikleti
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sosis çantaların aralarında pek fark yok, neredeyse hepsi aynı. İstediğini alabilirsin. Ama o sis farlarını alıp üzerindeki (H3 55w) ampullerle kullanırsan sık sık akü bitip yolda kalabilirsin. Ayrıca sis farı bulmak sorun değilde takmak biraz sorun.
    Peki sisleri alsam, ampullerini değiştirsem olur mu? Ve tabi kaç wattlık ampullerle değiştirmem gerekir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sis farı konusunda şunu tavsiye edebilirim. Görüntü olarak fena durmuyor, Ahmet bundan almıştı ama henüz takmanın bir yolunu bulamadı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...469716/detay/?
    vaay, bu gösterdiğin sisler çok güzelmiş. Bunlardan alayım bari. Ama buna göre bi demir tasarlamam lazım önce.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Peki sisleri alsam, ampullerini değiştirsem olur mu? Ve tabi kaç wattlık ampullerle değiştirmem gerekir?
    Ampulleri değiştirirsen tabii ki olur ama LED kullanmalısın. En azından görünebilecek kadar aydınlatıp, kayda değer bir elektrik tüketimi olmayan sadece LED var çünkü. Benim verdiğim linkteki sis farlarının ampulleri fazla elektrik çekmez. Ama onları da alsan en azından soketine uygun ledli ampul takmanı tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    elin degmisken bana da tasarla ;oD

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler