Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Kasım 2011, 00:46
Reklamlar
-
19 Kasım 2011, 00:53
myhammer adlı üyeden alıntı
allah gönlüne göre versin ilker oda olur inşallah
teşekkürler hasan abi..allah hepimizin gönlüne göre versin
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
19 Kasım 2011, 00:53
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
19 Kasım 2011, 02:04
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
tamam anlaştık o zaman
evet o mavili benimmm
çatalı tutuşundan tanıdım
-
19 Kasım 2011, 02:48
myhammer adlı üyeden alıntı
çatalı tutuşundan tanıdım
heheh ilginç bir tespit
-
19 Kasım 2011, 12:28
yedek akuyu fulledim sabaha kadar... taktim motora, ilk marsta calidacak gibi oldu sonra hic umit vermedi... sanirim problem atesleme sistemindede var. minik bir sise enjektor temizleyici benzin katkisi bujileri temizlik ihtiyacina muhtac etmis olabilirmi? pufff asabim bozuldu dostlar... bujileri sokmem gerek ridvanla cadir kurucaz motor basinda bu gidisle
-
19 Kasım 2011, 22:03
Batuizm adlı üyeden alıntı
yedek akuyu fulledim sabaha kadar... taktim motora, ilk marsta calidacak gibi oldu sonra hic umit vermedi... sanirim problem atesleme sistemindede var. minik bir sise enjektor temizleyici benzin katkisi bujileri temizlik ihtiyacina muhtac etmis olabilirmi? pufff asabim bozuldu dostlar... bujileri sokmem gerek ridvanla cadir kurucaz motor basinda bu gidisle
Stator + konjektor 425 tl conta 10 tl işçilik 50 yağ 40 gecmis olsun
-
20 Kasım 2011, 01:18
Ahmet sen benim geçen yılki halime kaldın galiba, bende vurdurma yntemi ile motoru çalıştırdıktan sonra stop ve bir daha asla çalışmamıştı.konjektör, akü ,buji hepsi değişti olmadı,tam 2 hafta izmitteki serviste kaldı, adem ustaya sordum sorun nedir ateşleme sistemini baştan sona elden geçirdim tam bir günümü aldı ve sonunda oldu dedi. odur budur devam bir sorun yok tam bir yıldır, benim kırmızı enjeksiyon lambası devamlı yanıyordu arıza vermeden önce sende böyle bir durum oldu mu?
Ona bağlı bir sorun du sanırım ..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
20 Kasım 2011, 02:44
bende arıza lambası hiç yanmıyor, ateşlemede bir sorun gözükmüyor... sanki benzin ya fazla geliyor yada gelen benzin değil ;oD
-
20 Kasım 2011, 19:53
motora enjeksiyon temizleyici b.ktan yakit katkisi konur, statorden gelen 3 kablodan 1i kopuk oldugundan aku soguk bi sabah mars motoru yetersiz akuden motoru calistiramaz... marslar ve vurdurmalar ise yaramaz cunku bujiler atesleyemez uzerindeki vicik yakit ve katkidan...
sonunda buji degisir hikaye mutlu sona erer...
elde kalan altin tecrubeler ve motora, parcalarina guzelce check-up gozden kacan bikac eksikligin tamamlanmasi ve motora duyulan guven hissinin artmasi...
hemde hepsi bedavaya ne buyuk sans...
ayrica butun gicikligina ragmen esi bulunmaz bir dostun insan limitlerini zorlayan fedakar destegi... İyiki arkadasinim Ridvan. ruhsuz insan ;oD
-
20 Kasım 2011, 20:12
Arkadaşlar selam bir sorum olacak bu motordan almayı düşünüyorum forumuda bayadır takip ettim iyi övmüşsünüz kore malını (türklerin birşey yapamaması ne acı) sizlerin değerli tecrübelerini dikkate alarak almaya karar verdim gv 250 yi herhalde izmirden alacağım bu motorun son fiyatı ne kadar acaba 2012 de alırım herhalde ocak şubat gibi tam kışa denk getirirsem biraz pazarlık ederim diye düşünüyorum)) ama bu dolar euro falan uçtu şuan sıfıırnın son fiyatını bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
[COLOR="#FF0000"][/COLOR][B][/B][COLOR="#FF0000"][/COLOR]
SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR!
TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURUCUSU
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
20 Kasım 2011, 20:25
Krall83 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam bir sorum olacak bu motordan almayı düşünüyorum forumuda bayadır takip ettim iyi övmüşsünüz kore malını (türklerin birşey yapamaması ne acı) sizlerin değerli tecrübelerini dikkate alarak almaya karar verdim gv 250 yi herhalde izmirden alacağım bu motorun son fiyatı ne kadar acaba 2012 de alırım herhalde ocak şubat gibi tam kışa denk getirirsem biraz pazarlık ederim diye düşünüyorum
)) ama bu dolar euro falan uçtu şuan sıfıırnın son fiyatını bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
Fiyatı 8.367 TL. Ama pazarlık yapabileceğini pek sanmıyorum, 8.000'e bile düşmezler bence. Çünkü satılmayan bir motor değil, geldiğinde zaten fazla gelmiyor, onları da kısa sürede satıp bitiriyorlar.
http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=gv250
-
20 Kasım 2011, 21:01
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Fiyatı 8.367 TL. Ama pazarlık yapabileceğini pek sanmıyorum, 8.000'e bile düşmezler bence. Çünkü satılmayan bir motor değil, geldiğinde zaten fazla gelmiyor, onları da kısa sürede satıp bitiriyorlar.
http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=gv250
Teşekkür ederim... 1-2 ay kadar önce aradım izmirde fuar zamanıydı tam tarih veremeyeceğim adam 7.500 tl dedi ocakta 8.000 lira param olacak nasipse, peşinde umarım indirim yaparlar diye düşünüyorum... birde düz siyah almayı düşünüyorum bu forumda paylaşmışlar resmini gayet güzel duruyor üzerinde sarı saçlı bir bayan vardı... umarım hem siyahını bulurum hemde dediğim o fiyatlara bulurum diye düşünüyorum ama işte malum dolar euro falan uçuşta inecek gibide durmuyor.... o nedenle tam fiyatı bu aralar ne diye düşünüyordum, hiç kanuninin sitesine girmedim hep hyosung diye arattım malum site kapalı saol tekrar link için....hayırlısı artık...
[COLOR="#FF0000"][/COLOR][B][/B][COLOR="#FF0000"][/COLOR]
SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR!
TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURUCUSU
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
20 Kasım 2011, 21:21
ayrica butun gicikligina ragmen esi bulunmaz bir dostun insan limitlerini zorlayan fedakar destegi... İyiki arkadasinim Ridvan. ruhsuz insan ;oD
Yau ben de istiyorum ondan bi tane burda..
-
20 Kasım 2011, 21:42
Ruhsuz olduğuma katılıyorum.
Krall83 adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim... 1-2 ay kadar önce aradım izmirde fuar zamanıydı tam tarih veremeyeceğim adam 7.500 tl dedi ocakta 8.000 lira param olacak nasipse, peşinde umarım indirim yaparlar diye düşünüyorum... birde düz siyah almayı düşünüyorum bu forumda paylaşmışlar resmini gayet güzel duruyor üzerinde sarı saçlı bir bayan vardı... umarım hem siyahını bulurum hemde dediğim o fiyatlara bulurum diye düşünüyorum ama işte malum dolar euro falan uçuşta inecek gibide durmuyor.... o nedenle tam fiyatı bu aralar ne diye düşünüyordum, hiç kanuninin sitesine girmedim hep hyosung diye arattım malum site kapalı saol tekrar link için....hayırlısı artık...
Sanıyorum sen zam gelmeden önce sordun. Zam ne zaman geldi hatırlamıyorum ama zamdan önce fiyat 7600 TL diye hatırlıyorum.
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Yau ben de istiyorum ondan bi tane burda..
Başka şubemiz yoktur.
-
20 Kasım 2011, 21:57
sonunda buji degisir hikaye mutlu sona erer...
elde kalan altin tecrubeler ve motora, parcalarina guzelce check-up gozden kacan bikac eksikligin tamamlanmasi ve motora duyulan guven hissinin artmasi...
Keşke yaptığınız işlemleri yeni makinenle fotoğraflayıp burda da paylaşsaydınız. Güzel bir check-up tutorial olurdu.
-
20 Kasım 2011, 22:24
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Keşke yaptığınız işlemleri yeni makinenle fotoğraflayıp burda da paylaşsaydınız. Güzel bir check-up tutorial olurdu.
Motorla uğraşma derdinden ve özellikle de soğuktan hiç aklımıza gelmedi. Ama bugün motoru çalıştırdığımız zafer anının fotoğrafı var. Fotoğraftaki Ahmet USTA oluyor.
-
20 Kasım 2011, 22:28
ee Ahmet öyle abuk sabuk şeylerle uğraşırsan, olacağı buydu zaten.. iyi ucuz yırttın he, yoksa sana da birşeyler girerdi masraf olarak..
artık öyle şeylerle uğraşmama gereğini anlamışsındır umarım
-
20 Kasım 2011, 22:40
-
20 Kasım 2011, 23:16
anladim abi
sevildiğini unutma müdürrr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)
Bu Konudaki Etiketler