gelipte grip bulastırmıyım kimseye zaten geleceklerde belli :D
gelipte grip bulastırmıyım kimseye zaten geleceklerde belli :D
grip, garip herkesi bekleriz... balkonda sana ozel masa ayarlarim myhammer, yada hazir senin ATE$inde yuksekken canin yaninda degerlendirelim... zira SİCAKLİK istiyordu evde ;oD
Sevgili arkadaşlar,
Bugün itibariyle GV250 üzerinde pardon İki teker üzerinde 200. km'i geride bıraktım.
Nevarki ehliyetsiz olarak fazla bir şansım yok. 10 aralıkta syazılı sınav Ocak ayının ilk haftasında da direksiyon sınavını müteakip kavuşacağım ehliyete...
Vites değişimleri ile bir sıkıntım var daha henüz sesinden anlayamıyorum. Mesela geçen gün gereksiz bir vites düşürme yapmışım. Drift yapmaya başlayınca anladım. Tırstımda...
Kaç devirde vites değiştirmeliyim.?
Vites yükseltirken 6000-8000 devir arası iyidir. Ben genelde 6000 dolaylarında yükseltiyorum. Vites düşürürken de 5000 devirin üstündeyken düşürmeni tavsiye etmem. Bahsettiğin gibi araka teker kilitlenebilir. Zaten 2000-3000 devire kadar düşmediğin sürece vites düşürmek pek de gerekmez. Ama bu devirlerin altında motor çok hantallaşır. Ayrıca en azından acemiyken her vites düşürdüğünde debriyajı yavaşça bırakırsan ve vites yükseltirken yaptığın gibi hafifçe gaz verirsen teker kilitlenmesi olayını engellemiş olursun.
SU LİNKE GÖZ ATIN GÜZELMİŞ
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...imsin-sen.html
evet evsahibine de birakin biraz insafsiz icmeyin
sıcak süt takılsak olmazmı oluru varsa ileriki günlerde bulusmalarda katılabiliriz
malibu var sutlu onu isitirim sana ;oD
milleti "beylikduzune metrobus getircez" diye kekliyolar... demiyolarki, ahmet verdi kisin ortasinda alevi ilceye patlatti asfaltlari, onu onarmaya calisiyoz... ridvanim ;oD
Çiğköfteler benden bugün
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
aksam oldu dönüs yolundayim ve tekrar otobüsun sicak koltugundan yayilmis vaziyette yaziyorum bu mesaji kulagimda kulaklik bnde kopuyorum valla hahaha suan sisliye dogru ilerliyoruz saat 20:28 hava fena deil yerler kuru iyi eglenceler genclerrr...
herkese iyi akşamlar..salı günü akşamdan beri iskenderun karanlığa gömüldü neredeyse..bu akşama kadar elektirksiz kaldık.çok ilginç ve bir o kadar da sıkıntılı geçti..telin şarjı bitti,duş alamadım,vs..ama bugün geldi ve şimdi size yazıyorum..bu isim olayı güzel olmuş..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Rıdvan, Günaydın.
Bu GV250 lerde vitesi boşa alamama sorunun çözümü yok mu...? Boşa alacağım diye yapmadığım hokkabazlık kalmıyor...
Abi motor çalışır vaziyetteyken ve hareket etmiyorken boşa geçirmek neredeyse imkansız. Bu da çok büyük ihtimalle vites kutusunun küçük olmasından kaynaklanıyor. Ben vitesi boşa alacağım zaman -mesela müstakil evimizin geniş bir bahçesi var ve bahçe kapısının yanına yanaşıp kapıyı elimle açıp sonra bahçeye giriyorum, dolayısıyla kapıya doğru yaklaşırken- hareketli haldeyken vitesi nispeten kolayca boşa alıyorum durmadan önce, ama eğer durana kadar boşa alamazsam stop edip öyle boşa alıyorum sonra tekrar çalıştırıyorum.
Bazı arkadaşlar devri 3000 civarına getirince vitesin durağan haldeyken daha kolay geçtiğini söylediler, bir kaç defa denemiştim ama çok da kolay olmamıştı benim için yine de. Onu da deneyebilirsin.
Yine de Ankara gibi bir yerde kesinlike kırmızı ışıklarda vitesle uğraşmanı tavsiye etmem. Mümkün olduğunca önün açık olacak bir pozisyonda bekle, vites 1de olsun gözün de aynada abi. Her an her şey olabiliyor, pek çok defa oldu da. Aman diyim dikkat.
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)