volkan hem güzel bir motor sahibi oldum hemde iyi bir arkadaş.. bundan 1 ay önce orhana dedimki ; motoru alacağım insanında iyi olması beni çok etkiliyor demiştim.. senide tanıdıktan sonra içim o kadar rahat ettiki.. aklımda hiç birşey kalmadı... çok huzurluyum.. çok uzak sayılmayız.. canın sıkıldımı atla arabaya gel abi.. ben mangalı hazırlarken sende hasret giderirsin motorunla , bi darıca eskihisar turu yaparsın.. hem görüşmüş kopmamış oluruz.. inşallah çok kısa zamanda en çok istediğin, gönlündeki motoru alırsın ve beraber buluşmalara katılırız.. misafir perverliğin için , bana yardımların için, herşey için teşekkür ederim.. bekliyoruz yengeyide bebişide.. tabi yeni arabanla inşallah..
EMRAH ; adada taşkahvede konuştuklarımızın bu kadar çabuk olacagı aklımın ucundan geçmezdi.. ben motoru almadan önce yüzlerce soru sordum size, sizde sabırla cevapladınız.. ama artık motorum var allah size sabır versin
milyonlarca soru sizleri bekliyor.. şimdi sıra havaların düzelmesine ve hep birlikte gezilere, buluşmalara geldi........ İLKEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR
NERDESİN ABİ
neyse azıcık daha geç olsun arıycam zaten seni
KOCAADAM; abi umarım kısa zamanda yeni işini kurar ve herşey planladığın gibi olur.. ayvalık davetimizin süresi yok abi
süresizdir
açık bilet
ne zaman istersen gel misafirimizsin
belki biz senden önce davranır biz sana geliriz.. dün sabah 10 da gittim istanbula, herşeyi hallettiğimizde motoru garaja koyduğumuzda saat gece 1 di..
ama hep dikkatli olduk.. yaş 30 olunca insan temkinli oluyor.. ama kazasız belasız hallettik.. tekrar teşekkür ederim abi sagolasın..