Ödemişte sanayideki hırdavatçılar da dahil olmak üzere bakmadığım hiçbir yer kalmadı, fakat bulamadım metylanı. Kavil diye bişey buldum ondan aldım, ama onun için de belli bir süre sonra küçük kılcal çizikler yapar dedikleri için kullanasım gelmedi. 4,5 liralık macun için 6 lira kargo ödemek de istemedim. Bi abim pirinç tozu diye açık mavi bir toz vermişti, onu iyice ıslatılmış bir bez yardımıyla uyguladım, inanılmaz bir sonuç aldım, özellikle plastik nikelajlı parçalar sanki yeni nikelaj yapılmış gibi oldu. Fakat yine de onu da sık kullanmak istemiyorum, sanki çizecekmiş gibi hissediyorum silerken. Şu anda motorum pırıl pırıl oldu, artık daha bir hevesle biniyorum.
Hatta çantalara perçin çakmak istiyordum süsleme için, sanayide perçin aradım, bi saraçta buldum. Sanayide sokaklarda dolanırken insanların yaptıkları işleri bırakıp hayran hayran motoruma baktıklarını farkettim, çok hoşuma gitti valla. Bizim burda motorların %99,9'u çin motorları olduğundan insanlar pek alışık değiller
Bi yerde "abi kaçlık bu motor" diye sordu elemanın biri, 650cc dedim, eleman "hmmm, süper bişeymiş abi ya" diye dolanıyodu, 650 liğe benziyo mu bu dedim, döndü baktı, daha mı büyük dedi, yok olm 250cc deyince çok şaşırmıştı
Züğürt tesellisi gibi bişey işte