Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Kasım 2011, 01:59
Slayerrr adlı üyeden alıntı
LBC'nin çok yağmurda ya da uzun sürede su aldığını (söylenenlere göre) sana söylemiştim zaten, unuttun herhalde. Su geçirmese iyi olur ama su geçirip geçirmemesi çok da önemli değil benim için. Yağmur yağdığı zaman zaten üzerine yağmurluğu giyecem. Çünkü yoldan sıçrayan çamur, yağmurluk gibi emici olmayan ve parlak bir yüzeyden bile yıkanmadan çıkmıyor. Hatta sadece yerlerin ıslak olduğu bir zamanda üst yağmurluğu giymeyip monta sıçrayan bir kaç damla çamuru silerek çıkarmak için yarım saat uğraştım, hala az bir şey iz var. Kış boyunca ara ara yağmur yağacağı kesin olan bir şey, ben de aylarca dize kadar çamurla kaplanmış, rengi bile görünmeyen bir pantolonla dolaşamam. Pantolonu da haftada bir yıkayacak halimiz yok. Zaten 2 günden önce kurumayacağından ve çok sık yıkamak zarar vereceğinden pek mümkün değil. Su geçirmez olması beklenmeyen ani bir yağmur yağdığında işime yarar -ki öyle bir şey olduğunda da su geçirecek olsa bile kuru bir yerde durup yağmurluğumu giyene kadar su geçirmez sanıyorum.
Kısacası bence Türkiye gibi çamurlu yollara sahip bir yerde (hele ki metrobüs çalışması varsa
) pantolon su geçirmese bile çamurdan korunmak için yağmurluk giymek şart. Yağmurluk üzerine su tutunca bile büyük ölçüde temizlenebiliyor, ılık su ve az deterjanla pırıl pırıl olabiliyor.
Nerelerdesin sen? Hiç uğramıyorsun buralara
Dragstar alıyordun baharı mı bekliyorsun?
anladım rıdvan..o zaman yağmurluk yeterde artar bana..heleki dediğin gibi kirlenince zor çıkıyorsa o da ayrı dert..
aynen necati arada bir görün ya
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Reklamlar
-
14 Kasım 2011, 02:00
Hayırlı olsun. Metzeler kalitesi belirli bir marka, şüphe etmeye gerek yok. Anes motordan mı aldınız?
Rider diye Ankara'da İncek'te bir mağazadan aldım.
Motosikleti de bıraktım Çarşamba günü yeni lastikleriyle alacağım.
-
14 Kasım 2011, 02:00
LBC'nin çok yağmurda ya da uzun sürede su aldığını (söylenenlere göre) sana söylemiştim zaten, unuttun herhalde. Su geçirmese iyi olur ama su geçirip geçirmemesi çok da önemli değil benim için. Yağmur yağdığı zaman zaten üzerine yağmurluğu giyecem. Çünkü yoldan sıçrayan çamur, yağmurluk gibi emici olmayan ve parlak bir yüzeyden bile yıkanmadan çıkmıyor. Hatta sadece yerlerin ıslak olduğu bir zamanda üst yağmurluğu giymeyip monta sıçrayan bir kaç damla çamuru silerek çıkarmak için yarım saat uğraştım, hala az bir şey iz var. Kış boyunca ara ara yağmur yağacağı kesin olan bir şey, ben de aylarca dize kadar çamurla kaplanmış, rengi bile görünmeyen bir pantolonla dolaşamam. Pantolonu da haftada bir yıkayacak halimiz yok. Zaten 2 günden önce kurumayacağından ve çok sık yıkamak zarar vereceğinden pek mümkün değil. Su geçirmez olması beklenmeyen ani bir yağmur yağdığında işime yarar -ki öyle bir şey olduğunda da su geçirecek olsa bile kuru bir yerde durup yağmurluğumu giyene kadar su geçirmez sanıyorum.
Kısacası bence Türkiye gibi çamurlu yollara sahip bir yerde (hele ki metrobüs çalışması varsa
) pantolon su geçirmese bile çamurdan korunmak için yağmurluk giymek şart. Yağmurluk üzerine su tutunca bile büyük ölçüde temizlenebiliyor, ılık su ve az deterjanla pırıl pırıl olabiliyor.
Harika özetlenmiş, yüzde yüz katılıyorum.. Pantolonun öncelikli amacı soğuktan korumak olmalı bence de..
-
14 Kasım 2011, 02:11
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
anladım rıdvan..o zaman yağmurluk yeterde artar bana..heleki dediğin gibi kirlenince zor çıkıyorsa o da ayrı dert..
Bir tarafların donmasın çok soğuklarda
osaglam adlı üyeden alıntı
Rider diye Ankara'da İncek'te bir mağazadan aldım.
Motosikleti de bıraktım Çarşamba günü yeni lastikleriyle alacağım.
Lastik takmak için 3 gün mü bekletiyorlar.
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
Harika özetlenmiş, yüzde yüz katılıyorum.. Pantolonun öncelikli amacı soğuktan korumak olmalı bence de..
Soğuktan korunmak ve olası asfaltla temas halinde, asfaltın bacaklarımla sevişmek yerine bir öpüp bırakmasını sağlamak . (her ne kadar pantolon olmadığında dizlik de taksam da)
-
14 Kasım 2011, 02:30
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
14 Kasım 2011, 09:33
gunaydin arkadaslar sizlere yine otobusün sicak koltugundan sesleniyorum grip oldum 3gundur saftim kayik duzeldim gibi simdilik tosunumda iyi dinlendi bu aralar herkese hayirli isler bol gunesler
-
14 Kasım 2011, 10:03
-
14 Kasım 2011, 10:15
-
14 Kasım 2011, 12:06
cancalskan adlı üyeden alıntı
Hala yaşıyorum ve takip ediyorum bu ara iyice koptum dönüşüm muhteşem olur inşallah bu terfi bana yaramadı hiç zamanım kalmıyor (Biri benim genel müdüre soylesin maaşımı düzeltsinler ) hem müdür hem parasız cekilmiyor
Ahmet seeni bizim genel müdürle görüşteriyim hallet su işi iki gözümm.
Sayko Ahmet
Havalar soğudu bende su yandan fermuarlı pantolana yan gözle bakmaktayım alın deneyin sonra bende alayım
)
Uğur bugün LBC'ye bakacak sanıyorum. Ben de yarın Revit'e bakabilirim. Tabi eğer Hudson Şirinevler'de varsa.
Rıdvan hayırlı olsun canon cekimlerde baş artis olarak ahmeti öneriyorum
Ahmet'in Nü fotoğraflarını çekecem
Bir süredir meşgulsünüz dedik falan ama bir buluşma yapalım artık görüşmeyeli çok oluyor
-
14 Kasım 2011, 12:18
lastik havaniz ne ayarda
ön 28
arka 32 mi ayari nedir tam olarak
-
14 Kasım 2011, 12:25
myhammer adlı üyeden alıntı
lastik havaniz ne ayarda
ön 28
arka 32 mi ayari nedir tam olarak
Ön 25 Arka 29. Çok sık artçı alıyorsan arkayı 32 yapabilirsin.
Bu arada aklıma gelmişken yeni lastikler ilk 150-200 km kadar rodaj aşamasındadır ve yol tutuşu çok iyi olmayabilir. Dikkatli olmak lazım.
-
14 Kasım 2011, 12:38
yaz aylarindada aynimi bu hava basinclari prof.ridvan
-
14 Kasım 2011, 12:51
ridvan kendi sikletine gore basinc vermis, 50kg yuklu motora gore... eger metabolizmik bir mutasyon gecirmemis bir turk erkegiysen (80-110kg) on 28ler arka 30lar ustu iyi sanirim
-
14 Kasım 2011, 12:53
Batuizm adlı üyeden alıntı
ridvan kendi sikletine gore basinc vermis, 50kg yuklu motora gore... eger metabolizmik bir mutasyon gecirmemis bir turk erkegiysen (80-110kg) on 28ler arka 30lar ustu iyi sanirim
Ben ön 25 arka 31 kullanıyorum ) Buluşma olabilir burger yaparız veya başka bir sey uyarsa
-
14 Kasım 2011, 12:58
yaz aylarindada aynimi bu hava basinclari prof.ridvan
Evet, ama her zaman lastik soğukken ayarlıyoruz hava basıncını. Yani uzun süre motoru kullanıp değil de ilk 1-2 km içinde.
-
14 Kasım 2011, 13:17
-
14 Kasım 2011, 13:22
ben 80 kiloyum 28 mi 25 mi ön
Verilen değerler kullanım kılavuzunda yazanlar. Artçılı olduğu zaman bile ön lastik değişmiyor.
-
14 Kasım 2011, 13:47
ben on lastigi 30 basiyorum surekli, 25de gidon donmuyor.
arka da 32 bende
-
14 Kasım 2011, 14:06
Batuizm adlı üyeden alıntı
ben on lastigi 30 basiyorum surekli, 25de gidon donmuyor.
arka da 32 bende
Lastiğinin ölçüsü farklı olduğu için olabilir. 30 çok ama 28 falan olmasından zarar gelmez.
-
14 Kasım 2011, 14:37
Uzun süre ön 25, arka 29 kullandım ama gidonda zaman zaman sertlik problemi yaşıyordum.
Usta baktı göbeği accık gevşetti havayıda biraz fazla bas dedi. Şimdi gidon tüy gibi oldu.
Ön-arka 30 basıyorum.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler