peki ankara'da motor pazarı var mı bildiğiniz? sanırım ulus'ta yiba çarşısının orda varmış. doğru mu?
selam beyler nabersiniz işlerin yoğunluğundan eve geç geldiğimden ancak okuyacak kadar kalabiliyordum pc başında..
okumayalı da baya ilerlemiş forum heyy klavyenize kuvvet
öncelikle Ahmet bak bu senin için:
bizim yerimize bunlara bak kanka sen yoksa foruma da giremez olacağız
http://www.youtube.com/watch?v=jmIeIKmWsX0
Armağan; cidden Furkan'dan sonra bir şanslı kişi de sensin sanırım forumda Rıdvan her konuda yardımcı olmuş sana neredeyse..hatta o kadar yardımcı olmuşki, denizciliği bırakıp pilot bile olacakmışsın bulutları görünce
Bu arada kaporayı verdiğini okumuştum ama cevap yazamamıştım..şimdiden hayırlı olsun diyeyim
Rıdvan; bu arada motor bahsettiğin hızı görmüyor demiştimya meğersem bende sorun varmış dün akşam teyzemlere gitmiştim bayram dolayısıyla, sabahta tem otoyolundan işyerime gelirken (sabah saat 7 de yollar da bomboş olunca ) ibreyi sonra dayıyorduk neredeyse ..ama şunu da belirteyim hiçbir arkadaşa tavsiye etmiyorum..en ideal ve en güzel hız 100-120 arası bence..
Can seninde işler yoğun galiba..Yoksa boş durmazdın 3-5 kelime yazardın..
Mesuttan bir haber alan eden varmı bu arada _? onunda sesi soluğu çıkmıyorda..
İlker abicim, şu makarna lafını açmayın ya arkadaş canım çekiyor sonra annemin başının etini yiyorum
Diğer arkadaşlara da selamlar ve katılımcı olmanızı bekliyoruz hee öyle 2 kelime yazıp kaçmayın
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Hatta tam olarak şurası oluyor
http://harita.yandex.com.tr/-/CBGABNPT
iyi akşamlar millet..
fuuzzle aramıza hoşgeldin dostum.rıdvan söylenecek herşeyi söylemiş..motora kendin de alışabilirsin ama imkanın varsa ben de parayı bastır o dersleri al derim.
uğurcum ahmetten korkuma artık makarna lafını açmayacağım.adam ne sölesem sokuyor..
myhammer, kaskın markası ne pedleri hoşuma gitti valla..ama dizlik de lazım sana.çok bişi değil,al işe yarıyor.hatta kapattığı alana soğuk bile girmiyor.tavsiye ederim..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
evet...ben de ilker..senin ismin neydi?kaçırmış olabilirim kusuruma bakma..
bu arada arakdaşlar bilgisayarım bugün itibariyle beni sattı..bataryası şarj olmuyor..kesin değişecek değil mi bu batarya?başka yapacak bişi yok değil mi?
evet değişmesi gerek eğer sorun bataryada ise..eğer pc ile dolaşmıyorsan evde çok fazla abicim , şarjda takılı kalsın bataryayı takmana gerek yok, böylece bataryanın da ömrü gitmemiş oluyor..
sorma abi ya, bu gidişle dediğim gibi foruma da giremeyeceğiz adam netten dürter bu seferde
zamanla öğrenirsinmerak etme katılımcı ve paylaşımcı olduğun sürece zaten herkesi tanımış olacaksın fazlasıyla
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
ya ben batarya takılı iken hep şarjda bıraktım herhalde ondan oldu galiba..akşam 2 saatte şarj olacakken bazen 2 gün takılı unutuyorum,2 sene anca dayanabildi batarya..şuan fişe takılı kullanıyorum..yaw bunların bataryası da amma pahalıdır şimdi ha..neyse yapacak bişi yok..
kaskın markası FREEM oyle bisey.o kask miyadini doldurdu aslinda ben boyadim o kaski mat siyahti ben kursuni renk fislattim karisik oldu dizligim var o gun takmadim .benimde labtob sarzi bitik bataryayi cikar fise tak oyle idare et ben öyle yapiyorum
---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:35 ----------
korkulur sizden :p
hakan hocam nerelerdesin yaw?yüzünüzü gören cennetlik oldu..evlilik nasıl gidiyor?umarım herşey yolundadır..bende dayımın suzuki gsxr750 sine binmiştim.motor inanılmaz hızlanıyor.ama artçı olarak benim korumam olmadığı için ben varken hızlı gitmedi.ama 250 km/s leri rahat gördüğünü söyledi..bende o an dedim ki bu hız olayı bana göre değil..ben dağ bayır gerile gerile doya doya gezmeliyim diye düşünüyorum.
Hocam forumu zaman zaman okuyorum fakat yazacak zamanı pek bulamıyorum. Evlilik iyi gidiyor. Eşim de motosiklete binmeyi sevdiğinden gezme konusunda da sıkıntı yaşamıyoruz. Fakat buralarda havalar oldukça soğudu kış için ufak da olsa bir araba almam gerekecek. Suzuki nin modellerine bakıyorum ne de olsa motorları güzel arabaları da iyidir heralde .
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Bugün biraz gaza geldim. Mali açıdan şimdi almamam gereken oyuncağımı aldım. Taksitti ertelemeydi falan aldık bakalım.
Artık bir DSLR fotoğraf makinem var. Bir Çinli motor parası ödeyecem ama olsun.
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)