Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Kasım 2011, 19:36
timoti adlı üyeden alıntı
Günün tavsiyesi: Havaların soguması ve asfaltların da buna bağlı olarak soğuk olması dolayısıyla lastikleriniz daha geç ısınacaktır. Yerler kuru bile olsa yeni yola çıktığınızda ani manevralar ve frenden kaçının.
Normal lastikler 7 derecenin altındaki sıcaklıkta dediğin gibi yol tutuşunu önemli ölçüde kaybeder. Sadece ilk yola çıktığında değil hava çok soğuksa sürekli olarak olur hatta. Ama İstanbul'da havalar henüz o kadar soğumadı
Batuizm adlı üyeden alıntı
gunun cakma tavsiyesi: havalar sogukya, atesli bi hatun olmadan yaninizda yataga girmeyin...
ek tavsiye: hatunu yarin tanimayacaksaniz, gece isinin gonderin geceden ;oD sabaha kadar yorganin altinda muhafaza etmeye calisin isiyi tek basiniza ;oP
Sen iyice tehlikeli olmaya başadın. Artık senle buluşunca totoyu seleden kaldırmamaya karar verdim.
Reklamlar
-
05 Kasım 2011, 20:40
gezi mezi olursa batuyu en önden yollamak lazım arkalarda kalmasın
-
05 Kasım 2011, 21:55
Bayramın 3. günü sanırım salıya denk geliyor...
bizim hatun bikaç kız arkadaşıyla birlikte darülacezeye yaşlıları ziyarete gideceklermiş ve güzel bi fikir attı önüme...
-bizim çeteyi de topla motorcular buluşması yapalım darülacezede!
düşünceleri alayım? tanıdık tanımadık ilk kez gelecek yada defalarca buluştuğumuz kişiler seyirci kalmayın fikrinizi söyleyin...
sonra liste işine girişelim ;oD
-
05 Kasım 2011, 22:18
bizim hatun bikaç kız arkadaşıyla birlikte darülacezeye yaşlıları ziyarete gideceklermiş ve güzel bi fikir attı önüme...
düşünceleri alayım? tanıdık tanımadık ilk kez gelecek yada defalarca buluştuğumuz kişiler seyirci kalmayın fikrinizi söyleyin...
Böyle bir etkinlik olacaksa bence bayramda olmasın. Tabii ki bayram, ziyaret falan güzel de. Onlar sadece bayramda hatırlanıyor genelde. Yani bayramda bizden hariç gidenler kesin olacaktır. Ama sonra? Kimsenin aklına gelmez. Demek istediğim bayram harici bir zamanda yaparsak daha güzel olur bence. Ama çoğunluk olarak benim gibi düşünmüyorsanız bayramda da gelirim benim için sorun yok
-
05 Kasım 2011, 23:14
Gidileceksede 3.gun olmasin calisiyom ridvan dedigin gibi bayram disindaz bi gun olsun ve benim izinli oldugum bi gun
-
06 Kasım 2011, 00:23
herkese iyi akşamlar..
timoti adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinizi selamlıyorum. Bugün yamahanın 1000 cc'lik bir yarış motoruna ardçı olarak bindim. Motor deli manyak bişey, 225km'ye bir anda çıktık (daha fazla da gidiyormuş fakat güvenli sınırlarda kalmışız!). Ama o motora binince anladım ki yarış motoru bana göre değil. Yarım saat bindim motora sırtım boynum ağrıdı. Ben alışmışım yayıla yayıla motor sürmeye
.
Günün tavsiyesi: Havaların soguması ve asfaltların da buna bağlı olarak soğuk olması dolayısıyla lastikleriniz daha geç ısınacaktır. Yerler kuru bile olsa yeni yola çıktığınızda ani manevralar ve frenden kaçının.
hakan hocam nerelerdesin yaw?yüzünüzü gören cennetlik oldu..evlilik nasıl gidiyor?umarım herşey yolundadır..bende dayımın suzuki gsxr750 sine binmiştim.motor inanılmaz hızlanıyor.ama artçı olarak benim korumam olmadığı için ben varken hızlı gitmedi.ama 250 km/s leri rahat gördüğünü söyledi..bende o an dedim ki bu hız olayı bana göre değil..ben dağ bayır gerile gerile doya doya gezmeliyim diye düşünüyorum.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
06 Kasım 2011, 00:36
arkadaşlar, hepinizin kurban bayramını şimdiden tebrik ediyorum.. iyi bayramlar..
-
06 Kasım 2011, 01:46
gezi ya da buluşma planı olsa bile ben katılamayacağım ..bayramda full çalışıyorum..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu arada ahmet cidden fenalaştı beyler mümkün mertebe artık ahmetin eve gitmeyelim yoksa oda kovalamaca oynarız valla
yakalanırsakta mucx yapar bu gazla
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
06 Kasım 2011, 02:48
Herkese iyi geceler,
Forumdaki tüm büyüklerimin, yaşıtlarımın ve kardeşlerimin kurban bayramını en içten dileklerle kutlar aileleri ve tüm sevdikleri ile birlikle sağılıklı mutlu huzurlu nice bayramlara vesile olmasını dilerim...
-
06 Kasım 2011, 12:33
hepinize mutlu bayramlar dostlarım..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
06 Kasım 2011, 13:05
Bayraminiz kutlu olsun etleri bitirmeyin mangal yapariz )
-
06 Kasım 2011, 14:48
Sağlıklı, mutlu, huzur ve manita dolu geçsin bütün bayramlarınız inşallahhhh
-
06 Kasım 2011, 15:17
herkese iyi bayramlar..sağlıklı mutlu ve bol seyirli daha nice bayramlara...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
06 Kasım 2011, 16:41
Herkese iyi bayramlar...
Bayram etkinliği yapmayı düşünen var mı? Aslında organizatörümüz Ahmet güzel bir öneri sundu ama ben biraz sabote eder gibi oldum. Tekliflerinizi bekliyorum.
Can, nerelerdesin yaşıyor musun?
-
06 Kasım 2011, 17:35
Yarin izinliyim bu gece karar verin etleri tuketmeyin
---------- Post added at 17:35 ---------- Previous post was at 17:31 ----------
Zincirimide temizledim gaz yagiyla cillop gibi oldu castrol zincir yagiyla yagladim cantlarida temizledim guzel oldu lakin zinciri temizlemek yaglamak yordu beni orta ayak olmayinca ileri yavas yavas ittirip durdurip yagladim iki takoz ayarlamak lazim arka teker icin .
-
06 Kasım 2011, 18:26
İyi fikir isterdm ama ben bu ara biraz yoğnum arkdaşlar onun için bayram bitene kadar hem foruma zor igreceiğim hemde yanınıza gelemiyeceiğim
mersinde kaynvalidem ve kayınbabam geliyor yarın bugünde evi toparlyorum yani bayram dolayısı ile kapalyım
wallaby adlı üyeden alıntı
Herkese iyi geceler,
Forumdaki tüm büyüklerimin, yaşıtlarımın ve kardeşlerimin kurban bayramını en içten dileklerle kutlar aileleri ve tüm sevdikleri ile birlikle sağılıklı mutlu huzurlu nice bayramlara vesile olmasını dilerim...
Sağlıklı, mutlu, huzur ve manita dolu geçsin bütün bayramlarınız inşallahhhh
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
herkese iyi bayramlar..sağlıklı mutlu ve bol seyirli daha nice bayramlara...
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Herkese iyi bayramlar...
Bayram etkinliği yapmayı düşünen var mı? Aslında organizatörümüz Ahmet güzel bir öneri sundu ama ben biraz sabote eder gibi oldum. Tekliflerinizi bekliyorum.
Can, nerelerdesin yaşıyor musun?
Herkesin ayramı kutlarım sevdiklernizle beraber olun
Yaşıyorum ama yoğunum arada okuyorum ama yazamadm
Ahmet dünde karsıya gecmek zorunda kaldım ondan aramadım gec dondum bu ara ailevi mevzulardan yıpranıorum
Ahmet senin evine makarna yemeğe gelemiyeceğiz bu gidişle sakata gelmiyelim hataya giderim ben rakibin makarnasına bakayım nasıl yapıyor
-
06 Kasım 2011, 21:37
Hepinize iyi bayramlar iki teker sevdalıları.
-
07 Kasım 2011, 02:08
İyi bayramlar.
Bende GV250 ciğime bayram hediyesi olarak led gösterge aydınlatma yaptım. Detaylar linkte.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...endin-yap.html
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
07 Kasım 2011, 02:24
herkesin bayramını kutlarım
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
07 Kasım 2011, 02:34
Değerli GV 250 dostlarının Kurban bayramını tebrik eder, huzur ,keyif dolu, geçmişe özlenen değil, geleceğe taşınan bir bayram tadında geçirmeniz dileğimle..
Vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)
Bu Konudaki Etiketler