Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Kasım 2011, 15:28
Batuizm adlı üyeden alıntı
sabah uyandim, bi an sasirdim,
burasi neresi ben burayi tanimadim,
kollarimda bi kadin, siisstt acaba neydi adin?
nezaman geldi? kafa guzeldi ben bayildim
hemen ayildim cevreme bakindim
ortalik daginik pantalonu bulamadim
kiza sordum pantalonum nerde? dedi bosver benimkide yerde!
kiza bakinca canim yine onu cekti
sexy bakislariyla verdi bana yetki
p.mpalamasyon GECE GUNDUZ
eridi bitti kollarimda hatun oldu DUMDUZ!
BEN MAKİNEYİM,
BUDA BENİM İSİM!!! ;oD
,
Ahmette yaklaşmamak lazım Fena
Reklamlar
-
03 Kasım 2011, 15:33
amele hareket ENGELLENEMEZ!
-
03 Kasım 2011, 15:40
sabah uyandim, bi an sasirdim,
burasi neresi ben burayi tanimadim,
kollarimda bi kadin, siisstt acaba neydi adin?
nezaman geldi? kafa guzeldi ben bayildim
hemen ayildim cevreme bakindim
ortalik daginik pantalonu bulamadim
kiza sordum pantalonum nerde? dedi bosver benimkide yerde!
kiza bakinca canim yine onu cekti
sexy bakislariyla verdi bana yetki
p.mpalamasyon GECE GUNDUZ
eridi bitti kollarimda hatun oldu DUMDUZ!
BEN MAKİNEYİM,
BUDA BENİM İSİM!!! ;oD
Sabah sabah kahkalara boğdun tek geçiyorum seni
-
03 Kasım 2011, 16:22
hadimkoye tasinicam yakinda...
temelli kurtulucaz bu problemden ;oD
Hadımköyde hadımmì ettitcen kendini sirf biz kurtulalim die :D
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
Arkadaslar bu yag vidasini lokmayla acicam kac numero olmasi lazim cevoda koctastayim acil yazin lokma alcem
-
03 Kasım 2011, 16:52
-
03 Kasım 2011, 17:59
myhammer adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bu yag vidasini lokmayla acicam kac numero olmasi lazim cevoda koctastayim acil yazin lokma alcem
Muhtemelen çok geç yazılmış bir cevap olacak ama yeni gördüm, yazayım bilgi olsun. Yağ boşaltma vidası 21 mm anahtarla açılıyor.
wallaby adlı üyeden alıntı
Hocam Bayramda çalışıyor musun?
ilk günler olmaz aile ziyaretlerinde söför rolünü üstlenmem gerekiyor ama son 2 gün free yim
Öğretttmenimmmm müsaitmisiniz?
Bayramda çalışmak? Ben bayramdan sonraki 2 günü nasıl tatil yaparım peşindeyim İstediğin zaman gelebilirsin.
-
03 Kasım 2011, 18:30
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bayramda çalışmak? Ben bayramdan sonraki 2 günü nasıl tatil yaparım peşindeyim
İstediğin zaman gelebilirsin.
ne kadar şanslısın beni bayramın ilk günü şirkete çağırıyorlar kısa bir iş için (= allahtan tüm gün değil ama pazar sabah kalkması yok mu off off
-
03 Kasım 2011, 18:52
wallaby adlı üyeden alıntı
ne kadar şanslısın beni bayramın ilk günü şirkete çağırıyorlar kısa bir iş için (= allahtan tüm gün değil ama pazar sabah kalkması yok mu off off
Şimdi sen böyle dedin ya, bayramda çalışma ihtimalim yok ama kesin Cumartesi günü bir şeyler olur beni de çağırırlar. Cumartesi günü işe gidersem senden bilecem
-
03 Kasım 2011, 19:23
Cevahirden ciktim taksimdeyim:D
-
03 Kasım 2011, 19:30
myhammer sen taksimde hangi mekana sokacaksinda bizi delilier gibi eglenicez yari fiyata? hangi mekanin guvenligi sana emanet? ;oD
-
03 Kasım 2011, 19:51
myhammer sen taksimde hangi mekana sokacaksinda bizi delilier gibi eglenicez yari fiyata? hangi mekanin guvenligi sana emanet? ;oD
HAcı ben gelip ısmarlarım naaşa zam olunca bu arada maaşıma zam yok daha :S
-
03 Kasım 2011, 19:55
cancalskan adlı üyeden alıntı
HAcı ben gelip ısmarlarım naaşa zam olunca
bu arada maaşıma zam yok daha :S
Belli mi değil, yoksa "hadi lan aldığın maaş neyine yetmiyo" mu dediler?
-
03 Kasım 2011, 20:27
Bayramin 1.gunu gece calisiyom 2gun izin ehehe
-
03 Kasım 2011, 21:15
arkadaşlar herkese merhaba.kuralkanın sitesinden bi kaç parça almam gerekiyor.sağ ve solda bulunan kontrol yerleri,elcek lazım.hava ve yağ filtreleri lazım.kuralkanın sitesinde bulunanları alsam hyosung gv 250 ye olur mu?yani st ile hyo arasında bir fark var mı?acil yardım gerekiyor.bir de kaç günde gelir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------
arkadaşlar sipariş verdim umarım bir terslik çıkmaz.yeşilyurt motordan sipariş ettim.kaç günde gelir arkadaşlar.
-
03 Kasım 2011, 21:47
raif serkan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkese merhaba.kuralkanın sitesinden bi kaç parça almam gerekiyor.sağ ve solda bulunan kontrol yerleri,elcek lazım.hava ve yağ filtreleri lazım.kuralkanın sitesinde bulunanları alsam hyosung gv 250 ye olur mu?yani st ile hyo arasında bir fark var mı?acil yardım gerekiyor.bir de kaç günde gelir...
arkadaşlar sipariş verdim umarım bir terslik çıkmaz.yeşilyurt motordan sipariş ettim.kaç günde gelir arkadaşlar.
ST ve hyosung arasında aslında bir fark yok ama kontrol yerleri (far-sinyal vs.) görsel olarak biraz farklı ve sol elciktekinde selektör butonu var. Bağlantı soketi olarak farkı yoktur.
-
03 Kasım 2011, 21:51
teşekkür ederim slayer.kaç günde gelir bir bilgin var mı?
-
03 Kasım 2011, 22:00
teşekkür ederim slayer.kaç günde gelir bir bilgin var mı?
Sen bence sipariş verdiğini unut, bu parçalar gelecekmiş gibi bekleme ki uzun süre sonra gelince sevinesin.
Kanuni'nin keyfine kalmış bir durum. Eğer parçaların hepsi ellerinde varsa ve yarın kargoya verirlerse Cumartesi günü gelir. Ama ben buna pek ihtimal vermiyorum. Araya bayram tatili de girecek. Yani bence en erken bayramdan sonraki hafta (10-15 gün sonra) gelir. Ama Cumartesi günü ya da bayramdan sonraki Perşembe-Cuma gelirse kendini şanslı say, hatta sayısal falan oyna. O kadar ümitsiz yani.
-
03 Kasım 2011, 22:08
hadi ya o kadar kötü mü?yarın arayacağım.yeşilyurt motordan sipariş ettim bi fark var mı arasında
-
03 Kasım 2011, 22:13
hadi ya o kadar kötü mü?yarın arayacağım.yeşilyurt motordan sipariş ettim bi fark var mı arasında
Hangi bayi üzerinden sipariş verdiğin bir şeyi değiştirmiyor. Aslında parça sorunu gibi bir şey de yok. Ama Kanuni işte keyfi nasıl isterse öyle çalışıyor. Can o kadar konjektör bekledi. Gittiği servis başka bir servisten bulmasaydı belki daha da bekleyecekti. Yarın Kuralkan'ı arayıp istediğin parçaların stokta olup olmadığını, varsa ne zaman gönderileceğini sorabilirsin. Ama bayiyi arama muhtemelen senin verdiğin siparişten haberleri bile yoktur.
-
03 Kasım 2011, 22:20
inşallah bir an önce gönderirler.200 lira ödedim.motor bakımda acilen gelmesi lazım ama umarım bir terslik çıkmaz çünkü sonuçta para veriyoruz ve karşılığını istiyoruz değil mi?birde kredi kartında paranın gittiği yer kuralkan değil yeşilyurt motor olarak görünüyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)
Bu Konudaki Etiketler