Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Kasım 2011, 00:52
Reklamlar
-
01 Kasım 2011, 00:56
myhammer adlı üyeden alıntı
Tanışalım benim adım hasan güvenlikçiyim ben sütlüce tarafındayım yaş 34 iş yeri taksimde motorumun yağı deişmesi lazım ne zman deişiyoz
yeri sen ayarla
bi çay ısmarlarım
bide resim atayım
bugun cekildim sıcak daha
Eğer uyarsa Can'ın temizlik etkinliğine gelirsen değiştiririz. 2 lt yağ ve yağ filtresi al gel. Bir de fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla senin bir de kask alman lazım sanki.
-
01 Kasım 2011, 00:57
Tanışalım benim adım hasan güvenlikçiyim ben sütlüce tarafındayım yaş 34 iş yeri taksimde motorumun yağı deişmesi lazım ne zman deişiyoz
yeri sen ayarla
bi çay ısmarlarım
bide resim atayım
bugun cekildim sıcak daha
neresi o migros bakarsın indirim felan yabtırırsın bize
memnun olduk abicim ben yenibosna starcity 5M migrosta reyon görevlisiyim.. Yapabileceğim %5 indirim her zaman vardır ancak bu kadarcık oluyor
ayrıca şu motorlarda koruma demiri gördükçe içim gidiyor arkadaş ya.. bi biz alamadık şu pantalon eksiğim olmasaydı alırdım bi koruma motoruma..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
01 Kasım 2011, 00:58
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
ayrıca şu motorlarda koruma demiri gördükçe içim gidiyor arkadaş ya.. bi biz alamadık
şu pantalon eksiğim olmasaydı alırdım bi koruma motoruma..
Boşver koruma demirini. Koruma demiri olan kullanmak zorunda kalıyor
-
01 Kasım 2011, 01:00
-
01 Kasım 2011, 01:03
ben saat 22.00 da çıkacağımdan geç olur sanırım
yalan olduk arkadaş gene yaa
ama bir bakıma da iyi oldu ohh
benim motorumdan temiz motor olamazzz olmamalı bu piyasada
Gece beraber mi yatıyon motorla, nasıl bir ilişki var aranızda.
-
01 Kasım 2011, 01:04
Tanışalım benim adım hasan güvenlikçiyim ben sütlüce tarafındayım yaş 34 iş yeri taksimde
hah şöyle oldu şimdi..çok memnun olduk..buji olarak Türkiyedeki fiyatlardan daha ucuza yurt dışından getirtmiştim.internetten alışveriş yapıyorsan ki çoğu zaman çok avantajlı oluyor, bence yurt dışından al 4 lü paketler halinde ngk iridyum bujileri satılıyor.neredeyse 3 de 1 fiyatına falan gelmişti..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
01 Kasım 2011, 01:07
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Gece beraber mi yatıyon motorla, nasıl bir ilişki var aranızda.
oraları karıştırmayalım lütfen aramızdaki bağ çook fena
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:05 ----------
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
buji olarak Türkiyedeki fiyatlardan daha ucuza yurt dışından getirtmiştim.internetten alışveriş yapıyorsan ki çoğu zaman çok avantajlı oluyor, bence yurt dışından al 4 lü paketler halinde ngk iridyum bujileri satılıyor.neredeyse 3 de 1 fiyatına falan gelmişti..
hemen sıcağı sıcağına sorayım.. 4 tane buji kaça mal olmuştu abi sana ?
-
01 Kasım 2011, 01:08
oraları karıştırmayalım lütfen
aramızdaki bağ çook fena
Şarap mı yapıyonuz yoksa motorla
Bunu Ahmet'le Can anlar sadece
-
01 Kasım 2011, 01:28
Merhaba forumun en aktif topicinin güzel insanları sorum şu; daha önce venox kullanan gv 250 sahibi var mıdır aramızda? bi karşılaştırsak ayaküstü
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
01 Kasım 2011, 01:34
uğur yanlış hatırlamıyorsam kargo dahil 70 küsür lira idi..ben burada iskenderunda sormuştum tanesine 38 tl istemişlerdi..ben de sinirlenmiştim neden bu kadar pahalı diye..daha önceki sayfalarda buji değişim işlemi ve bujilerin resimlerini paylaşmıştım..ihtiyacı olan arkadaşlar geçmişi karıştırılarsa ki her geçen gün giderek zorlaşıyor karıştırmak ihtiyacı olan herşeyi bulabilirler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
01 Kasım 2011, 01:35
djan adlı üyeden alıntı
Merhaba forumun en aktif topicinin güzel insanları
sorum şu; daha önce venox kullanan gv 250 sahibi var mıdır aramızda? bi karşılaştırsak ayaküstü
Venox ve Gv250 deneme haricinde kullanan yoktur sanıyorum. Teknik ve tarz olarak tamamen aynı iki motoru alan olacağını sanmıyorum. Yakından incelediğim oldu ama hiç kullanmadım. Kısaca karşılaştırırsak;
Teknik olarak eşit özelliklere sahipler, malzeme kalitesi olarak da farklı değiller. Benim Gv seçmemdeki sebep görüntüsüydü. Ama venox teknik anlamda iyi de olsa sorun yaratabilecek şeyleri var. Türkiye'de az sayıda var, dolayısıyla satmak biraz uzun sürebiliyor. Yine az sayıda olduğundan ve sıfırı getirilmediğinden dolayı parça sıkıntısı oluşabiliyor. Çanta takmak mümkün değil gibi, aslında teknik olarak mümkün, takılabilir ama motorun yapısı itibariyle hiç yakışmıyor. Hatta forumdan Osbourne çeşit çeşit çantalar denemişti ama olmuyor. Bunlar haricinde bir sorunu yok. Görüntü keyfi bir şey, çanta ve satma konusu da göz ardı edilebilir ama parça konusu sıkıntı olabilir.
-
01 Kasım 2011, 01:38
Haklısın Osbourne'nin çanta maceralarını severek, heyecanla takip ediyordum 2 motorla da 1.88 boyla sıkıntı yaşar mıyım? Bnim bildiğim venox'un parçası sıkıntı ama hyosungtan biraz daha dayanıklı. yanlış mı sizce?
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
01 Kasım 2011, 01:45
djan adlı üyeden alıntı
Haklısın Osbourne'nin çanta maceralarını severek, heyecanla takip ediyordum
2 motorla da 1.88 boyla sıkıntı yaşar mıyım? Bnim bildiğim venox'un parçası sıkıntı ama hyosungtan biraz daha dayanıklı. yanlış mı sizce?
Boy sorunu yaşayacağını pek sanmıyorum 1.84'lük bir arkadaşım çok da sırıtmamıştı benim motorun üstünde. Venox'da nasıl olur bilmem ama sele yükseklikleri aynı olduğuna göre çok farklı bir görüntü olmaz. Parça dayanıklığı konusunda karşılaştırma olarak bir şey diyemeyeceğim. Ama ben yağ, filtre ve buji dışında bir şey değiştirmedim. Forumda da Can'ın yaşadığı muhtemel bir kısadevre sonucu statör+konjektör değişimi hariç parçaya (sarf malzeme hariç) ihtiyacı olan birisini hatırlamıyorum.
-
01 Kasım 2011, 01:46
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
uğur yanlış hatırlamıyorsam kargo dahil 70 küsür lira idi..ben burada iskenderunda sormuştum tanesine 38 tl istemişlerdi..ben de sinirlenmiştim neden bu kadar pahalı diye..
iyi fiyata almışsın cidden abicim..ngk nın sitesinden baktım az önce kargo dahil 4 buji 120 tl tutuyor..normal buji fiyatına iridyum almışsın neredeyse.. eski konuya bakayımda nereden aldığına olmadı bi siparişte ben vereyim..
-
01 Kasım 2011, 01:47
iyi fiyata almışsın cidden abicim..ngk nın sitesinden baktım az önce kargo dahil 4 buji 120 tl tutuyor..normal buji fiyatına iridyum almışsın neredeyse.. eski konuya bakayımda nereden aldığına olmadı bi siparişte ben vereyim..
E-bay'den almıştı. Yani aynı linki bulsan da artık geçerliliği kalmamıştır. Ayrıca sen bujiyi ne yapacaksın. Daha değiştireli kaç km oldu ki?
-
01 Kasım 2011, 01:48
iyiymiş diyelim ben alacaklarımı aldım sulandırmaya gerek yok posası yeter bana eğer ilanlarda uygun ve temiz gv250 görüp özelden mesaj atarsanız sevinirim.
Hayırlı geceler
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
01 Kasım 2011, 01:52
djan adlı üyeden alıntı
iyiymiş diyelim ben alacaklarımı aldım sulandırmaya gerek yok posası yeter bana
eğer ilanlarda uygun ve temiz gv250 görüp özelden mesaj atarsanız sevinirim.
Hayırlı geceler
Bütçe yazsaydın daha iyi olurdu.
-
01 Kasım 2011, 01:56
kredi çekeceğim için fazla acıtmasın istiyorum
---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:53 ----------
ayrıca beni tanıyan arkadaşlar bilirler gerçekten çok yol yaparım. Allah sağlık verirse bunu da 30000 km yapmadan satmam diye düşünüyorum. o yüzden bu kadar ince eleyip sık dokumam. bütçe olarak 5000 i geçmek istemiyorum. Eğer yardım ederseniz sevinirim temiz motosiklet bulma konusunda.
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
01 Kasım 2011, 01:56
djan adlı üyeden alıntı
kredi çekeceğim için fazla acıtmasın istiyorum
Gerek kalmadı cevaplamışsın.
Km olarak da Ahmet'in motoru 45.000 civarındaydı sanıyorum. Hiç bir sorunu yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler