Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Ekim 2011, 16:06
raif serkan adlı üyeden alıntı
tekrar merhaba arkadaşlar.netteki bir aksaklık yüzünden cevap veremedim.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.moturumda sinyal kontrol yeri adı neyse bozuk,onun yerine farklı bir aparat takmış hemen yanına.korna bozuk.moturun far ve ışıklarını açan kontrol düğmeleri bozuk onun yerine de farklı bir aparat iliştirmiş yanına.arka sinyalin kapağı yok
)eksozu değiştirmiş,iki eksozu tek eksoz yapmış,beğenmedim :((eski haline getirmek istiyorum.birde gösterge panelinde sol singal ışığı gösteren gösterge çalışmıyor.bunun dışında motor iyi durumda.gaz kesme durumu gelince,bi ara 100 km ye vardığımda 3 saniye kadar bir duraklama oldu onun dışında yürüründe bir sorun yok.binen arkadaş biraz kilolu idi uzun yol basamaklarında biraz ayrılma var ama kaynakla düzelir.yani ucuza aldım moturu.elektirik ve bir kaç ayrıntı dışında bir problem gözüme çarpmadı.şu an tek düşüncem elektirik düzenini eski haline getirmek.sizce saydığım şeyler kaça patlar bana?
Bahsettiğin sorunlar sağ kütük+sol kütük+sinyal 170-200 TL arası tutar. İşçilik olarak ne kadar alırlar bilemem. Ama kesinlikle iyi bir yere gitmen lazım, yoksa daha kötü bir hale getirebilirler.
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
dostum sağol,işte bu linkteki motor gibi dolu bir motor istiyorum..şuan bu motora kilitlenmiş durumdayım..ama fiyatta anlaşabilirmiyiz bilmiyorum..sana haber veririm..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0348704/detay/
uğur ben de dediğin gibi düşünmeye çalışıyorum..kısmet..
Tamam senden haber bekliyorum. Ben de bakınırım.
gv250 yedek parça olayını nerden hallediyorsunuz ben biraz nette baktım çok pahalı geldi bana.
Servislerden alınabilir. Ama aynı zamanda hyosungsource.com'dan da alabilirsin.
Reklamlar
-
30 Ekim 2011, 16:39
-
30 Ekim 2011, 17:39
Batuizm adlı üyeden alıntı
aglamaktan yorulmayi unuttum... o ne duygu seliydi beni bogan arkadas... demekki animallah vatana yan gozle bakma gafletinde bulunsa cahilin biri bornoz terlik kovalarmisim onu idrakladim bugun.
satarim param yok, zaten dun benim hesap gumburtuye gitti, kime girdiyse hakkini helal etsin ;oD
Helal olsun Az bana girdi dipine kadar
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
ben katılamasam da bugün bayrağımla birlikte işime gittim.. en azından böyle kendini avuttum gelemediğim için..
Senin ortamın tekno dans dans beklenmeyen boomba danscı
---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:36 ----------
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Süpr olmus bunu benimde yapmam lazım hatta bir ara pazar toplanıp yapalım herkesin motoru acarız bizim garajda cabuk olur ) bakımını yaparız zincirlerin
Evet bu bağımda gv250 zincir ve yağ bakım hdrolik tamamlama bakımlarını yapalım sizde uyarsa..
-
30 Ekim 2011, 19:04
TEŞEKKÜRLER,
İskenderun'a indiğim saatten itibaren o kadar işine rağmen benden desteğini hiç çekmeyen, Karnımı doyuran, sohbeti ile keyif veren, hayatımda bisiklet haricinde ikiteker kullanmamış birine durmayı, kalkmayı, vites değiştirmeyi ve dönmeyi öğreten. ( gerçi çalışmam lazım pek yapamadım ama...) Geceni yarılarına kadar evininden uzak motosiklet yüklemeye çalışarak bana yardım cı olan İlker Kardeşime şükranlarımı sunar teşekkürlerimi hepinizin huzurunda sunmayı bir borç bilirim.
Sevgili İlker artık Ankara'da da yakın bir arkadaşın var.
Sevgilerle....
-
30 Ekim 2011, 20:10
herkese iyi akşamlar.yarın moturu iyi bir motorcuya bırakıp,eksikliklerini gidereceğim.mitmuallim gibi temizlik olayını öğrenmem lazım.nasıl yapılır nasıl edilir pek bir bilgim yok.sadece şu an binmekteyim ama bunları öğrenmeliyim.fethiye de var mı benim gibi moturu olan bilmiyorum.
-
30 Ekim 2011, 20:45
OSAGLAM yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah,
arkadaşlar buji olarak hangi marka model kullanıyorsunuz malum motoru alalı 2-3 hafta oldu bujileri deiştirim ne alcamı bilmiyorum
-
30 Ekim 2011, 23:31
cancalskan adlı üyeden alıntı
Süpr olmus bunu benimde yapmam lazım hatta bir ara pazar toplanıp yapalım herkesin motoru acarız bizim garajda cabuk olur
) bakımını yaparız zincirlerin
Evet bu bağımda gv250 zincir ve yağ bakım hdrolik tamamlama bakımlarını yapalım sizde uyarsa..
Yapalım, benim arka jantın rengi bile görünmüyor pislikten. Hafta içi bir akşam ya da hafta sonu bana uyar. Benim yağ değişim zamanı da geldi ama işyerinde değiştirebilirim. Ne de olsa koca atölye var.
herkese iyi akşamlar.yarın moturu iyi bir motorcuya bırakıp,eksikliklerini gidereceğim.mitmuallim gibi temizlik olayını öğrenmem lazım.nasıl yapılır nasıl edilir pek bir bilgim yok.sadece şu an binmekteyim ama bunları öğrenmeliyim.fethiye de var mı benim gibi moturu olan bilmiyorum.
Zincir temizliği ve arka janta sıçrayan yağları temizlemek için gaz yağı kullanabilirsin. Bazı benzincilerde (genelde sanayi sitesi civarındakiler) ve bazı nalburlarda bulunuyor. Zinciri temizlemek için gaz yağını fırçayla sürüp pisliğin akmasını sağlıyorsun. Bu sırada gaz yağının etrafa bulaşmaması için zincirin gaz yağı sürdüğün kısımlarını bezle silebilirsin. Daha sonra zinciri de yağladın mı işlem tamam. Arka jant ya da yağ bulaşmış başka yerler için de fırçayla gaz yağı sürüp sonra yıkayabilir/silebilirsin.
myhammer adlı üyeden alıntı
arkadaşlar buji olarak hangi marka model kullanıyorsunuz malum motoru alalı 2-3 hafta oldu bujileri deiştirim ne alcamı bilmiyorum
Tavsiye edeceğim marka NGK uyumlu olan model numarası da CR8E. Civarda bulamazsan şu adresten sipariş verebilirsin; http://www.ngkbujimarket.com/index.php
-
31 Ekim 2011, 01:45
herkese iyi geceler..
osaglam adlı üyeden alıntı
TEŞEKKÜRLER,
İskenderun'a indiğim saatten itibaren o kadar işine rağmen benden desteğini hiç çekmeyen, Karnımı doyuran, sohbeti ile keyif veren, hayatımda bisiklet haricinde ikiteker kullanmamış birine durmayı, kalkmayı, vites değiştirmeyi ve dönmeyi öğreten. ( gerçi çalışmam lazım pek yapamadım ama...) Geceni yarılarına kadar evininden uzak motosiklet yüklemeye çalışarak bana yardım cı olan İlker Kardeşime şükranlarımı sunar teşekkürlerimi hepinizin huzurunda sunmayı bir borç bilirim.
Sevgili İlker artık Ankara'da da yakın bir arkadaşın var.
Sevgilerle....
olgaç abi ne demek,ben motorsiklet arkadaşlığını asker arkadaşlığı kadar samimi buluyorum ve inanıyorum,çünkü gerçekten o kadar önemli ve tek bir ortak özelliğimiz var ki o tüm hayatımıza yetiyor.bir tane özellik ama aynı zamanda tüm hayatımız ortakmış gibi..
keşke işler bizi çok meşgul etmeseydi,aklımda seninle şöyle 50 km lik bir parkuru gezmek vardı ama nasip olmadı.bu arada çalışman lazım doğru ama çok çabuk öğrendin, ilk 5 dk içinde motorla gezmeye başlamıştın baya..bu bile iyiye işaret.ben ilk aldığımda ilk günümü sadece oturarak ve çalıştırarak geçirmiştim,nasıl kaldırırım bu motoru diye düşnüyordum
umarım bundan sonra kazasız belasız keyifle kullanırsın..bu arada diğer arkadaşlarımızı da beklerim.buralardan yolunuz geçerse dahi haber verin.misafir edeyim sizleri de..misafir arar oldum buralarda tek başıma..
mithat hocam bu arada çok iyi bir iş çıkarmışsınız.elinize sağlık gıcır gıcır olmuş maşallah..bu arada dediğiniz gibi ileride bence siz de 650 cc arayışına girersiniz bence de..
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız,tekrar hoşgelmişler..mithat hocamın dediği gibi merhaba diyip sona kaybolmayın da kadromuz artsın biraz..birbirimizden öğreneceğimiz o kadar çok şeyler oluyor ki..paylaşmak güzel şey..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
31 Ekim 2011, 01:50
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Bu arada yeni simalar foruma bir selam verip ortadan kayboluyor, bu arkadaşlarda tecrübelrini paylaşsalr iyi olacak ya.
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız,tekrar hoşgelmişler..mithat hocamın dediği gibi merhaba diyip sona kaybolmayın da kadromuz artsın biraz..birbirimizden öğreneceğimiz o kadar çok şeyler oluyor ki..paylaşmak güzel şey..
Evet kaybolmayın hatta bol bol yazın, sonra ben deli gibi tek başıma yazıp duruyorum
-
31 Ekim 2011, 01:57
-
31 Ekim 2011, 02:01
ilker abim şaka bir yana sende buralarda olsan varya bizim buluşmaların cidden tadına doyum olmaz..heleki makarna olayını söyledikten sonra ben senin başının etini yerdim sürekli
o derecede severim makarnayı, ama soslu olacak öyle kuru kuru değil
İstanbul şubesi var: Ahmet
-
31 Ekim 2011, 02:04
rıdvan bu arada mithat hocamda gördümde aklıma geldi..şu orta sehpa işine bir çözüm bulalım.. yukinin 250 lik cruiser modelininki uyuyor demişti kilitci arkadaş..biraz araştıralımda nerde varsa alalım .. yukinin yerinde yok onu sormuştum tel.de..cidden zincir olayında olsun başka şeyde olsun çok gerekli bir ihtiyaç..
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:02 ----------
Slayerrr adlı üyeden alıntı
İstanbul şubesi var: Ahmet
yaw çaktırma ortalığı kızıştırıp ahmete makarna yaptırtacaktım
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
31 Ekim 2011, 02:05
-
31 Ekim 2011, 02:07
rıdvan bu arada mithat hocamda gördümde aklıma geldi..şu orta sehpa işine bir çözüm bulalım.. yukinin 250 lik cruiser modelininki uyuyor demişti kilitci arkadaş..biraz araştıralımda nerde varsa alalım .. yukinin yerinde yok onu sormuştum tel.de..cidden zincir olayında olsun başka şeyde olsun çok gerekli bir ihtiyaç..
Sen alacaksın diye adamlar piyasadan çekti yukinin orta sehpayı Çözüm bulacak bir şey yok bul da alalım.
yaw çaktırma ortalığı kızıştırıp ahmete makarna yaptırtacaktım
Ahmet'e gaz vermeye gerek yok, her fırsatta bizi ağırlamaya çalışıyor sağolsun.
-
31 Ekim 2011, 02:07
ilker abim şaka bir yana sende buralarda olsan varya bizim buluşmaların cidden tadına doyum olmaz..heleki makarna olayını söyledikten sonra ben senin başının etini yerdim sürekli
o derecede severim makarnayı, ama soslu olacak öyle kuru kuru değil
kardeşim ne demek yaaa,istediğin sos olsun.şuan 8 farklı sos ile hizmet verebilirim yaneeee bilmiyorum artık istanbuldaki nasıl yapıyor
-
31 Ekim 2011, 02:09
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
sakın haaa
ahmet benim şubem olamaz..ahmet ile aramızdaki durum burger king ile mc donalds arasındaki durum gibidir.
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
kardeşim ne demek yaaa,istediğin sos olsun.şuan 8 farklı sos ile hizmet verebilirim yaneeee bilmiyorum artık istanbuldaki nasıl yapıyor
Rekabet kızışıyor
Bu arada sana TA başlığından da cevap vermeye çalışıyorum
-
31 Ekim 2011, 02:10
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bu arada sana TA başlığından da cevap vermeye çalışıyorum
hemen bakıyorum dostum..
-
31 Ekim 2011, 02:11
-
31 Ekim 2011, 02:12
ayrıca sen onu bunu bırakta şu pantalon işini hallet ya
Tembellik genlerimde var ne yapayım
-
31 Ekim 2011, 02:18
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)
Bu Konudaki Etiketler