can geliyoda mesut dragstar aldi bizden gizli sanki hayalet oldu. ugur gelmiyomu?
can geliyoda mesut dragstar aldi bizden gizli sanki hayalet oldu. ugur gelmiyomu?
icinizde calisma bahanesi bi tek benim tarafimdan kullanilabilir uyusuk insanlar ;oD ozledik mesutun sukunetini ne diyelim. onsuz bulusmalar cok gurultulu ;oD
ugurla konustum simdi, aksam isten cikinca ugurlara gec sen ridvan, sana soracaklari varmis. motirlari parlatin beni bekleyin, bende cikinca geleyim yaniniza, birlikte yola cikalim. can da bu arada yengeyi alip isten indigoya gecsin... sorusu, sorunu olan?
İnsane indigo değil aksam görüşürüz benim öbür arkdaslarida çağırdım onlardan da gelen olabilir haydi kopmaya gidiyoruz
indigo beni andi lol. b.koyden de bi ark alicam artci. terslik olmaz ise 9 da mekana daliyoruz.
Batuizm bende aksam taksime akiyorum sabaha kadsr ordayimmm hobaaaa.
bende kim benimle sabahlar acaba diyordum. iyi oldu bu haber ;oD
cunku bizim ridvan 9bucukta baslar mekanla inlemeye "nezaman kalkacaz? ben kalkayim ozaman" vs...
Zuhahah benim taksime akma nedenim farkli is guc security
mesutla konustum simdi dayanamadim hasretine ve vanda oldugunu ogrendim, yakinlari varmis orada, allahtan maddi hasar disinda bi kayiplari yok. yarin sabahtan burada olacak, bizlere ve motoruna olan ozleminden bahsedip ustune haftasonu biseyler yapalim dedi, ben malda yarinki korteji soylemeyi unuttum bunlari yazarken aklima geldi, dur arayip soylim bari ;oD
Rıdvan Ugur Ahmet ben kopustayiz Taksim'de
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:31 ----------
Armagan sen çatla
bende kopuyorum taksimde tek basıma up tıs up tıs
ohhh yeahhhh kop kopppppp
plt. batuuuuj lol ;oDDDD
herkese iyi geceler..walla uyumuş kalmışım yorgunluktan şimdi uyandım,yazayım öyle devam edeyim dedim uykuya
yaa işte olgaç sen anlat abi ben daha ne diyeyim..herkes tutturmuş ahmedin makarnası da ahmedin makarnası,halbuki iskenderunda bir değer yükseliyor.
işte bu yaaa..bir komutan edasıyla harekat emri verir gibi..dostum çok süper olmuş.kullandığın bazı cümlelerden tam harekat emri formatı geldi aklıma bence sen yanlış mesleği seçmişsin dostum
şimdi gelelim bugün(yani şu saat itibariyle dün oluyor artık) yaşadıklarımıza...
benim için çok yoğun geçti ve yorucu geçti..sabah olgaç abiyi otobüsten indikten sonra karşıladım,birlikte sohbet+kahvaltı yaptık.sonra karacayı görmeyi müteakip satış işlemlerini gerçekleştirdik.sonra şu sahtemi gerçekmi bilemediğimiz ama gerçeğe oldukça fazla benzeyen lazer marka kaska bakmaya gittik..
Hüseyincim adamın elindeki o ilandaki kask orjinalmiş,gerçekmiş ama artık yok.satmış elinde son kalan m bedenmiş.o da yok artık..üzgünüm..
neyse hemen sonrasında ben olgaç abiyi kuzenine bırakıp hemen koştur koştur giyinip çelenk koyma törenine katıldım,sonra olgaç abiyi de peşime takarak mesaiye gitmek zorunda kaldım..
artık en son "motosiklet kullanmayı öğreniyorum 1" dersine başladık..olgaç abinin yol yorgunluğunu da hesap edersek sanırım benden daha çok yoruldu..ilk başlarda fotoğraf çekmeyi pek akıl edemedik ama olgaç abi motor kullanmayı öğrenirken birkaç poz çektim.işte resimler..
evet şimdilik bu kadar..ha bir de komiktir..pratikler esnasında benzinimiz bitti.yedeğe geçtik bu sırada biraz uğraştık ve komik oldu.sonra gidip benzin aldık devam ettik..
herkese iyi sabahlar diliyorum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
canın sağolsun ilker, yine de teşekkür ederim..
Ahmet biraz uçtu ama hiç beklemediğimiz bir şekilde Uğur bir uçtu gece boyunca hiç yere inmedi.
---------- Post added at 10:28 ---------- Previous post was at 10:25 ----------
O nasıl bir forum bağımlılığıdır, gece uyanıp sigara içen gördüm ama foruma yazan görmemiştim
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)