http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2826853/detay/
bu da benim canavar öylesine ilan verdim bakalım ederi neymiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2826853/detay/
bu da benim canavar öylesine ilan verdim bakalım ederi neymiş
iyi akşalar herkese..
abi sabahtan izin aldım,inşallah sıkıntı yaşamayacağız..ama yağmurlu görünüyor hava...kısmet..
uğurcum aynı ürünü ben afganistanda iken almıştım alman px'inden ürün keyifli ve yeşil ışığı çok kuvvetli yaklaşık 500 metreden fazla ışıtabiliyor.tavsiye ederim..ama heves meselesi,ben 2 hafta sonra attım,bir arkadaşa hediye ettim..
"security" görevinde kolay gelsin dostum..
armağan dostum geçmiş olsun..Allah soysuz şerefsizlerden bunları bir şekilde çıkarsın bunları...
benim şahsi düşüncem tam ederini yazmışsınız.pazarlıksız tam ederi bu olabilir kanımca..
bu arada bugün motoru yıkadım,temizledim,sonra yarın sabah yeni sahibine verecek şekilde otoparka koydum,ama yağmurlu görünüyor hava..umarım yağmaz da motor ıslanmaz,bütün temizlikler boşa gidecek..neyse hayırlısı bakalım..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
selamlar millet nabersiniz
Rıdvan; laserin bulunurluğu burada da var evet, ama bazı sitelerdeki satış fiyatları cidden çok cüzi oluyor ondan sordum..hem adamın ilandaki laser 100 mw ve o fiyata ise hemen tık diye alırım ..normalde 5-10 mw ler o fiyata satılıyor..
İlker abicim ufak yaştan beri bu laser tutkum olduğundan öyle sıkılıp köşeye atmam merak etme
Can senden naber nasıl işler ?
Ahmet zaten 2 kilo daha vermiştir adam '' iş demeyin bana '' diye söyleniyor baksana
Armağan; geçmiş olsun sanada bence ucuz yırtmışsın valla..
Bu arada Mesut nerelerde sesi soluğu duyulmuyor bayadır ?
bugün sabahın 5.30 unda kalktım malum bana müsade, şimdiden herkese iyi geceler..keyifli forumlar
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Aaa Can hala yaşıyormuş
Bu hafta buluşma yerine 29 Ekim kortejinde görüşecez sanıyorum. Ben 13.30 gibi çıkmayı düşünüyorum beraber gidelim mi? Can, Ahmet?
şşşt ne dicem bakın yarın yola çıkın,29 ekimde burada olun.deniz kuvvetlerinin çelenginden daha büyük bir çelenk yaptırıp koyacağım anıta,sırf sizin için..ne diyorsunuz bu teklifime? korteji burada yaparız
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
oncelikle bu aksam taksimde bu yakisikli, bekar bi gece yapacak. yarin full kortej havasi... aksam taksime akanlar???
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:10 ----------
hayirli cumalar myhammer, ridvan? can? ugur? low nirdesigiz?
yoo sana kitlicem benim hesabi yoksa niye yirtinayim ridvan diye? ;oD
İskenderun'dan sevgilerle...
Satış işlemini nihai sona erdirmiş bulunuyoruz. Allah kaza bela vermesin... Hayırlı olsun.
Bu arada ben böyle makarna hayatımda yemedim. Dediği kadar mış....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)