Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Ekim 2011, 11:35
Gunaydinnnnnnn arkadaslarr hayirli gunler herkese
Reklamlar
-
25 Ekim 2011, 15:10
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
arkadaşlar antalyada bir bayi sıfır km gv 250 leri 10bin350 liradan satışa koymuş, vatana millete hayırlı olsun.. direk armağan aklıma geldi.. umarım fiyatlar istanbulda da böyle değildir..
şakadır yani oldu gider dragstar alırım o fiyata tertemiz (= ne bu altından daha hızlı değerleniyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
Slayerrr adlı üyeden alıntı
10.375 TL? O kadar para verdikten sonra Hyosung'un hissesini isterim, fabrikaya ortak arıyor herhalde
Daha bir kaç ay önce zam gelen bir motora herhangi bir vergi artışı olmamasına rağmen tekrar zam geleceğini hiç sanmıyorum. Ben bu piyasada Gv bulunmamasını fırsata çevirmeye çalışan bir bayinin çakallığı. Ayrıca Stkanuni internet sitesinde halen 8367 TL olarak görünüyor fiyatı.
Kesin adamın çakallığı olmaz ya ankara 4.44 8100+ruhsat diyor daha yeni aramıstım nasıl oluyor?
hepsi bu Can'ın yüzünden come easy dedi fiyatlar fırladı işte...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------
myhammer adlı üyeden alıntı
Gunaydinnnnnnn arkadaslarr hayirli gunler herkese
günaydın, tünaydın selamlar
-
25 Ekim 2011, 16:11
http://www.feyizoglu.com/Granville-c...k_46512.html#0
Bu kask güzele benziyor. Arkadaşlar ne dersiniz Gri Siyah güzel durur. İlker senin fikrin nedir? Uygunmudur.?
-
25 Ekim 2011, 16:24
osaglam adlı üyeden alıntı
Bence gayet iyi. Ama aynı kaskın beyaz olanında pinlock(buğu önleyici) ve taşıma kılıfı hediyeli diyor. Eğer alacaksanız özellikle pinlocku kesinlikle isteyin. Kaskın buğulanması çok sorun oluyor bazen.
-
25 Ekim 2011, 16:59
Bence gayet iyi. Ama aynı kaskın beyaz olanında pinlock(buğu önleyici) ve taşıma kılıfı hediyeli diyor. Eğer alacaksanız özellikle pinlocku kesinlikle isteyin. Kaskın buğulanması çok sorun oluyor bazen.
Sanırım Beyaz'ı satamadığı için yanında hediyeleri var. Karar verirsem şansımı zorlayacağım. Birde şimdi farkettim stoğunda sadece M beden kalmış. Benim kafa 59 cm...
-
25 Ekim 2011, 17:08
Sanırım Beyaz'ı satamadığı için yanında hediyeleri var. Karar verirsem şansımı zorlayacağım. Birde şimdi farkettim stoğunda sadece M beden kalmış. Benim kafa 59 cm...
hocam merhaba,
denemeden kesin alma derim stok bilgisi içinde telefonla sormanda fayda olacağı kanısındayım stokta yok gözüküpte telefonda evet var diyenlerle karşılaştım
birde her markanın hatta her modelin M i aynı değildi nolan103 de M büyük geldi,n90 da m tam oldu
-
25 Ekim 2011, 17:29
Bu arada; daha gv250'ni kavuşamadın ne hayallerde geziyorsun diyeceksiniz ama... Hyosung GV700 Classic Deluxe Edition süper gözüküyor.
http://www.hyosung.com.au/cruisers/a...eluxe-edition/
Güzel olmuş...
-
25 Ekim 2011, 23:28
Mont için iki alternatifim var. İkiside eşit derecede konuma sağlayağı kanısındayım. Biri KUSHITANI marka sanırım cekette iyi bir marka. Fiyatı 1100 lerden 350 ye düşmüş.
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...t-pmu1318.html
Birdiğeri ise hudson robocop deri ceketi;
http://www.hudsonderi.com/?urun-182-...torsiklet.html
fiyatları ve tahminimce korumaları birbirine denk ama sizce hangisi daha afilli...
Her nekadar Kushitani çok yüksek meblalardan düşsede sanırım içimizdeki cruizer tutkusunu Hudson deri robocop modeli daha bir tetikliyor.
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:03 ----------
Bu arada dumur oldum forumdaki arkadaşlar 2009 yılından beri biliyorlarmış... Patladık yani...
-
26 Ekim 2011, 00:02
Mont için iki alternatifim var. İkiside eşit derecede konuma sağlayağı kanısındayım. Biri KUSHITANI marka sanırım cekette iyi bir marka. Fiyatı 1100 lerden 350 ye düşmüş.
fiyatları ve tahminimce korumaları birbirine denk ama sizce hangisi daha afilli...
Her nekadar Kushitani çok yüksek meblalardan düşsede sanırım içimizdeki cruizer tutkusunu Hudson deri robocop modeli daha bir tetikliyor.
Bu arada dumur oldum forumdaki arkadaşlar 2009 yılından beri biliyorlarmış... Patladık yani...
Kushitani görüntüsünün farklı olmasının haricinde Hudson'dan daha ağır.
Gv700 de yanlış hatırlamıyorsam 2010 başında piyasaya çıkmıştı. Ama Türkiye'ye hiç gelmedi. Sanıyorum Stkanuni olduktan sonra düşen satış rakamlarıyla daha pahalı bir modeli satamayacaklarını düşündüler.
Kask için de mümkünse denemeden almamanı tavsiye ederim. Armağan'ın yazdığı gibi beden farklılıkları olabiliyor. Mesela ben M beden olan LS2 kaskımı referans alıp Scorpion'u da M almıştım ama olmadı, L ile değiştirmem gerekti. Ayrıca kaskın içindeki süngerlerin zaman içinde biraz esneyeceğini ve kafanın kask içinde hareket etmemesi gerektiğini de unutmamalısın.
-
26 Ekim 2011, 02:45
iyi akşamlar herkese...
olgaç abi kask güzel,markası da güzel..alınabilir..ama stok sor.
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:03 ----------
mont olarak tabiki kushitani ama yine dayım almış yeni,sanırım bunun aynısı,rıdvanın dediği gibi baya ağırdı ama çok güzel çok beğenmiştim..
Kask için de mümkünse denemeden almamanı tavsiye ederim. Armağan'ın yazdığı gibi beden farklılıkları olabiliyor. Mesela ben M beden olan LS2 kaskımı referans alıp Scorpion'u da M almıştım ama olmadı, L ile değiştirmem gerekti. Ayrıca kaskın içindeki süngerlerin zaman içinde biraz esneyeceğini ve kafanın kask içinde hareket etmemesi gerektiğini de unutmamalısın.
ben kaskları feyizoglundan sipariş vermiştim..m beden istemiştim sitedeki beden ölçü rehberine göre ama ls2 nin m bedeni sanki s gibiydi olmadı,geri yolladım ve L beden olarak değişim yaptırdım..imkanın varsa ki ankara var.motomax bayisi var oradan gidip herşeyini deneyerek alabilirsin..deneyerek almanda fayda var..rıdvana katılıyorum bu konuda..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
26 Ekim 2011, 10:26
Günaydın,
Yarın ya da Cuma günü buluşuyor muyuz? Kimseden ses çıkmıyor.
-
26 Ekim 2011, 10:57
-
26 Ekim 2011, 12:12
abi kask on numara bi kask, ama anesmotor da 275 lira aynı kask.. hatta sahibinden de bi bayi aynı kaskı 199 liradan satışa koymuş, iskenderunda, ilker müsait olduğunda bakacaktı, eğer olumlu bi geri dönüş olursa iki tane birden alırız ordan
bu arada robocop deri ceket harika görünüyor..
-
26 Ekim 2011, 12:59
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
abi kask on numara bi kask, ama anesmotor da 275 lira aynı kask.. hatta sahibinden de bi bayi aynı kaskı 199 liradan satışa koymuş, iskenderunda, ilker müsait olduğunda bakacaktı, eğer olumlu bi geri dönüş olursa iki tane birden alırız ordan
bu arada robocop deri ceket harika görünüyor..
Cuma günü iskenderundayım. İlker'in vakti olursa bu kaska bakmak isterim. Fiyat avantajlı...
Sahte kask yapılacağını en azından bu tip ürünler için düşünmüyorum. Ürün ün orjinal olduğu kanısındayım...
-
26 Ekim 2011, 13:19
Cuma günü iskenderundayım. İlker'in vakti olursa bu kaska bakmak isterim. Fiyat avantajlı...
Sahte kask yapılacağını en azından bu tip ürünler için düşünmüyorum. Ürün ün orjinal olduğu kanısındayım...
abi o halde senden haber bekliyorum, çünkü benim de araştırdığım ve almak istediğim bir kask bu.. eğer sahte bir ürün değilse şayet ben de alırım, hatta senin aldığın beden alırım, çünkü benim kafam da 59cm
-
26 Ekim 2011, 13:36
Bence güvenmeyin bu kaska. Kask sonuçta sağlamlığını test edebileceğimiz bir şey değil. Kask sahte olabilir. Fiyatı zaten normale göre ucuz. Bu kask da normal değil, fark ettiyseniz deseni farklı. Biraz araştırıp "Lazer Granville Ltd Edition" olduğunu öğrendim. Yani sınırlı üretilmiş bir seri ve fiyatı normaline göre daha pahalıymış. 400 TL seviyesinde bir kaskın 200 TL'ye satılması garip oluyor haliyle.
-
26 Ekim 2011, 16:18
Sahte olacağını düşünmüyorum. Mesela Bell yada Shoei 2000-2500 tl lik kaskların sahteleri olabilir belki ama zaten yurt dışı satış fiyatı 100 dolar olan bir kasktan bahsediyoruz. Suriye üzerinden kaçak girmiş ürünler olabilirler. Tutki Yurtdışı etiket fiyatı 100 Dolar bir de orada kampanyalı alınmışsa...
Ne varki KUSHITANI SJL4 1100 Liralık montu Motomax 350 TL'ye satıyor...
Mağaza stoklarını eritmek yada Kapanacak bir işletmenin nakit sıkıntısını çözmek için son çabaları da olabilir.
-
26 Ekim 2011, 18:54
Selamlar herkese,
işler baya yoğun bu aralar o yuzden foruma pek bakamadım, herkesin bu ara isi var galiba pek hareket yok,
-
26 Ekim 2011, 18:58
-
26 Ekim 2011, 19:01
wallaby adlı üyeden alıntı
Selamlar herkese,
işler baya yoğun bu aralar o yuzden foruma pek bakamadım, herkesin bu ara isi var galiba pek hareket yok,
Batuizm adlı üyeden alıntı
is demeyin bana ;oD
Tek başıma canım sıkılıyor ama
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler