korteje herkes katılıyomu burdan ? isimleri görelim )
korteje herkes katılıyomu burdan ? isimleri görelim )
1. slayer / ridvan
2. cancalskan / belli adi zaten, 1. gibi kil nickli degil
3. batuizn / en cakma nickte bu zaten ismi ahmet nick batu ozentinin
4. ?
Gv 250 ler ile haşır neşir olmuş bir servis bulman lazım ki derdine dermen olsun.
Bence motorunu forumdaki arkadaşların bildiği bir ustaya kontrol ettir.
Takip ettiğim kadarı ile avcılarda bir servise giden epey kişi var. Orası olabilir.
Bir sorun olduğu kesin GV250 130 ları çok rahat görür, hatta daha gazlarsan 140 -145 limit olsa gerek.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
canim ne midye bbira cekti be arkadas sabah sabah. az daha disimi sikayim da kortej aksami slayer kardesim beni birayla yikasin ;oD
kivirma, para biriktir ;oD
Kortejde gorusebilirsek tanisiriz artik gv cilerle
Gencler motorunuz rolantideyken kac bin devirde calisiyor ben motorumu aldiktan sora daha bi kac kere binme firsatim oldu devir 2000 de bana cok gibi geliyo su yakmito bu motor rolanti ayar yerini tam olarak söyleyinde rolantiyi dusurim biraz altta gordum bi yer var ama emin olmadan ellemek istemedim eski motorumda elle ceviriyodum bunda zor gibi sanki evet bilgiler dökulsun bakalim
çok güzel fikir valla. Hataya gezi müthiş olur
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:08 ----------
suhi nizi tadamadım,resimleriyle idare ederim artık bi kaç gündür bi takım seylerle ugrastıgım içn yazamadımda ama günlük okuyorum bu arada hayırlı olsun yörük..çok sevindim,umarım can ın dedigi gibi bi gezi ayarlanırda makarnandan da tadarız
! Rock'N Roll !:bounce:
herkese iyi akşamlar..
armağancım istanbula servisimiz olacak..servis de ben olacağım..yalnız abi mesafe uzak o yüzden tek kişilik sipariş almıyoruz,en az 5 kişilik sipariş vermeniz gerekiyor.ona göre
arkadaşlarım ben de %30 ama 3 makarna yiyene dilediğiniz bir makarnalı menü bedava..
can sen delirdin mi ahmet ile hiç şube açar mıyım ben?ben burada büyüyüp daha sonra istanbula akacağım ve ahmet ile savaşacağım onu iflas ettireceğim,şirketinin tüm hisselerini satın alacağım çok mu film izliyorum ne
ben deneme amaçlı izmir'de iken bir kez denemiştim 145 km/s i gördü sonra bir daha 130 u geçmedim hiç..genelde 100-110 mükemmel
dostum siz yeterki gelin bu tarafa ben sizin için cidden makarna kafe açarım..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Sevgili arkadaşlarım, linkte verilmiş kask konusundaki düşünceleriniz nedir.
http://www.yamahabaydar.com/?_Args=P...,OdesisMC,2122
Bu fiyata alternatif de olabilir. Kask için 350 liralık bir tasarrufum olacak.
Şimdiden teşekkürlerimi sunarım. sevgilerimle.
olgaç abi kask güzel.zeus geçtiğimiz seneden itibaren kendini göstermeye başladı..dayım aldı en son,yakından inceleme fırsatım oldu,en çok dikkatimi çeken şey hafifliği oldu.sağlam E.C.E onaylı..ingiliz malı diye biliyorum..motomax'tan almış dayım..istersen sana özelden yolladığım sitelere de göz gezdir..sanırım özel mesajlarına bakmıyorsun..
bu arada aradığın kask tipi kapalı kask olacak anladığım kadarıyla..çeneden açılır kaskları düşünür müsün?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Tabi düşünebilirim. Sanırım onlar daha rahat ama daha korumasız oluyorlar. Sonuçta racingci değiliz. o da uygun olabilir.
Şu an elimde bir kask var arkadaşıma çekilişten çıkmış. Nitro Racing N750-VX Dragon ( http://www.google.com.tr/imgres?q=ni...1t:429,r:0,s:0 )
Biraz hızlı motor kaskına genç işine benziyor. Bunu bana uygun fiyata veririm dedi. Bilemiyorum...
arkadaşlar antalyada bir bayi sıfır km gv 250 leri 10bin350 liradan satışa koymuş, vatana millete hayırlı olsun.. direk armağan aklıma geldi.. umarım fiyatlar istanbulda da böyle değildir..
10.375 TL? O kadar para verdikten sonra Hyosung'un hissesini isterim, fabrikaya ortak arıyor herhalde
Daha bir kaç ay önce zam gelen bir motora herhangi bir vergi artışı olmamasına rağmen tekrar zam geleceğini hiç sanmıyorum. Ben bu piyasada Gv bulunmamasını fırsata çevirmeye çalışan bir bayinin çakallığı. Ayrıca Stkanuni internet sitesinde halen 8367 TL olarak görünüyor fiyatı.
iyiki altina degilde gv 250ye yatirmisim parami lol. getirisi daha iyi olacak galiba
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)