Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Ekim 2011, 19:48
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
vay be abi, setine bayıldım.. sorması ayıp ne kadara maloldu hepsi..
biraz toplama oldu açıkcası mont 340 / dizlik mafsallı 45 /kask ve buff aileden hediye geldi kafamı kırmıyım diye / eldiven ve pantalon eski kayak ekipmanlarım ((kış ıçın daha sıcak tutan olmaz heralde (= / bot olarakta gemide kullandığım çelik burun korumalı yüksek botlarım var
alt/ üst yagmurluk aldım mı tamamdır. rıdvan almış çok memnun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
bu arada armağan korumalarını tamamlamışsın sevindim açıkçası
sen sıfır almaya mı kararlısın bilmiyorum tam olarak ama, 2. el bakıyorum ben arada senin için
ehliyetin çıkmasına 40 gün civarı kaldı temiz az kmli bulabilirsek ne mutlu illa sıfır alacağım diye tuutturmuyorum tabi piyango lotto falan çıkarsa o başka
Reklamlar
-
23 Ekim 2011, 20:25
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
Senin motora ne yorum yapalım ki, zaten kusursuz
cancalskan adlı üyeden alıntı
sushi yenilebilir bir seymiş,
Evet, 2-3 gün aç kalırsan yiyebilirim.
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar biraz önce bir arkadaşımla ortaklaşa bir iş yapmaya karar verdik..ilk kez ticaret hayatına atılıyorum..tabi meslek itibari ile ben başında duramayacağım ama yönetimde olacağım..yaklaşık olarak %55 benim %45 hisseler arkadaşımın olacak..dükkan da ayarlandı sayılır.hadi hayırlısı bakalım...come easy bana
Hayırlı olsun.
wallaby adlı üyeden alıntı
bu arada tek eksiğim kaldı oda iki teker bir gidon (=
Korumaların hayırlı olsun.
-
23 Ekim 2011, 23:01
slm arkadaşlar, 1 ay kadar önce 24000 km de bi gv aldım. size bi kaç sorum olcak; motordan genel olarak memnunum fakat 100-110 km den fazla yapmıo bu normal mi sizce yoksa bi sorunu mu var? egzosların agzına delikler açtırılmış ondan falan olabilir mi pek anlamam ben de ya da bujilerden falan? tşkler..
-
23 Ekim 2011, 23:40
İlker yeni işin hayırlı olsun ne tür bi iş yapacaksın?
Armağan vallaha tebrik ederim daha motoru almadan ekipmanları almışsın bilinçli kullanıcı diye ben buna derim işte.İşin zor kısmını halletmişin kolay kısmı kalmış. İnşallah gönlüne göre bir motor alırsın güle güle kullan kıyafetlerini.
-
24 Ekim 2011, 00:23
arkadaşlar burda yeniyim. sanırım hafta sonu bir gv 250 alacağım.fiyatı uygun ama 43.000 km de.bir sorun olur mu bu makineler için.sahibi hiç bir sorunu yok dedi.sadece arka lastik değişecek dedi. fiyatı 3500 lira ama galiba pazarlık la biraz düşürebilirim.ne dersiniz acil cevaba ihtiyacım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
yok mu yardımcı olabilcek kimse?
-
24 Ekim 2011, 00:29
slm ben bi ay önce 24000 km de 3800 e aldım, yan deri çantalar, koruma demiri, ön cam ve püsküllü
-
24 Ekim 2011, 00:30
bombaci20 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar, 1 ay kadar önce 24000 km de bi gv aldım. size bi kaç sorum olcak; motordan genel olarak memnunum fakat 100-110 km den fazla yapmıo bu normal mi sizce yoksa bi sorunu mu var? egzosların agzına delikler açtırılmış ondan falan olabilir mi pek anlamam ben de ya da bujilerden falan? tşkler..
Vitesleri çok erken değiştirirsen son hıza ulaşman biraz uzun sürer. Ama her şart altında uzun da sürse en kötü ihtimalle 120 km/s hıza ulaşman gerekir. Egzozun hızı etkileyeceğini düşünmüyorum ama buji ve hava filtresini kontrol edebilirsin.
raif serkan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar burda yeniyim. sanırım hafta sonu bir gv 250 alacağım.fiyatı uygun ama 43.000 km de.bir sorun olur mu bu makineler için.sahibi hiç bir sorunu yok dedi.sadece arka lastik değişecek dedi. fiyatı 3500 lira ama galiba pazarlık la biraz düşürebilirim.ne dersiniz acil cevaba ihtiyacım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
yok mu yardımcı olabilcek kimse?
Özel mesaj olarak cevapladım. Ama genel olarak da 43.000 km'de bir Gv250 kurcalanmamış ve bakımları yapılmışsa hiç bir sorun çıkarmaz.
-
24 Ekim 2011, 00:33
gördüm kardeş mesajını sağolasın çok yardımcı oldun.dediğin gibi servise bir göstermeden almam zaten.umarım sorunu yoktur
-
24 Ekim 2011, 00:38
slayerr çok saol cvp için..
-
24 Ekim 2011, 00:57
plakadan hasar sorgulattım hiç bir sorunu yok diyor
-
24 Ekim 2011, 01:18
plakadan hasar sorgulattım hiç bir sorunu yok diyor
Ben kazalı olacağını pek düşünmüyorum ama eğer kazası varsa bile sorgulamada çıkacak diye bir şey yok. O sorgulamayla öğrenebileceğin sadece trafik sigortasına yansıyan hasarlar. Yani adam gidip de bariyere çarpar, motoru devirir ya da araç sahibiyle anlaşıp tutanak tutmazsa sorgulamada görünmez. Ayrıca sigortanın ödediği tarafın hasarını söylüyor sadece, motosiklet sürücüsü kusurluysa yani sigorta motosiklete ödeme yapmayacaksa yine hasar görünmüyor.
Hasar değil de kaza sorgulamasında ise kusurlu ya da kusursuz eğer tutanak tutulduysa kaza geçmişi olarak görünebiliyor. Ama polis ve jandarmanın tutanak tuttuğu kazalar görünmüyor. Motosiklet kazalarının çoğunun da yaralanmalı olduğu, yaralanmalı kazalarda da tutanağı polis ya da jandarma tuttuğu için de motosiklet kazalarının büyük bir çoğunluğu kaza geçmişi olarak görünemiyor.
-
24 Ekim 2011, 01:36
bombaci20 adlı üyeden alıntı
slm ben bi ay önce 24000 km de 3800 e aldım, yan deri çantalar, koruma demiri, ön cam ve püsküllü
merhaba, motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.. kısa zamanda motorunun fotosunu bekliyoruz
---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:32 ----------
motoru almadan bir servise (avcılar tarafına yakın isen motopark yetkili servisinde erdal usta tavsiyemizdir )göstermeni tavsiye ederim..servisteki ustanın söyledikleri doğrultusunda ve rıdvanın (slayerrr ) da söylediği gibi bakımları aksatılmamışsa 40.000 km bu motorlar için sorun değil..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
24 Ekim 2011, 01:39
herkese iyi akşamlar..
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun abicim..ne tür bir iş yapacaksınız ?
mitmuallim adlı üyeden alıntı
İlker bey , ticari hayat ne üzerine acaba alım satım mı yoksa zanaatkarlık mı? her neyse ticaret güzüeldir, Bol kazançler dilerim
osaglam adlı üyeden alıntı
Hayırlı olur inşallah. Başarılar dilerim. Gelince konuşalım. Olmaz mı?
kilitci adlı üyeden alıntı
arkadaşlar muhtemelen 3 ay sonra "İlker's MaKaRnA" adı altında sadece makarna yapan bir kafe açıyorum,böylelikle ahmet'in bu ülkede en iyi makarnacı olmadığını tüm Türkiye'ye ispat edeceğim..zamanla şube sayımı arttırmayı planlıyorum..biraz büyüteyim işleri sonra buluşma yeriniz olan burger king'in hemen yanına bir şube açacağım..büyüme hızına bağlı olarak uzak doğu damak tadlarını da başta siz değerli dostlarım olmak üzere tüm müşterilerime tanıtacağım.ve oraya gelip YENECEĞİM SENİ İSTANBULL dedikten sonra şubenin açılışını yapacağım.başta ahmet olmak üzere tüm gv ci arkadaşlarıma o zaman hizmetlerimize sunacağım tüm tadlar %30 indirimli olacak..sadece gv250 ile gelmeniz yeterli olacak..
başta mithat hocamın affına sığınarak size bunları yazmak istedim..
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmişler..onlara şimdilik indirim yok.. katılımcı oldukları sürece onlar da indirimden yararlanabilirler..
durum bundan ibarettir arkadaşlar..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
24 Ekim 2011, 10:24
günaydın arkadaşlar bol kazançlı günlerrr sizlerin olsun
birde harbiye askeri müzesinin karşısında bir gv 250 duruyor kaldırımda hergün orda sahibi burdan birimi )
-
24 Ekim 2011, 10:44
myhammer adlı üyeden alıntı
birde harbiye askeri müzesinin karşısında bir gv 250 duruyor kaldırımda hergün orda sahibi burdan birimi
)
Can'ın olma ihtimali gayet yüksek. Oralarda bir yerde çalışıyor.
-
24 Ekim 2011, 11:10
motor orda sahipsiz gibi duruyor
-
24 Ekim 2011, 11:42
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
herkese iyi akşamlar..
arkadaşlar muhtemelen 3 ay sonra "İlker's MaKaRnA" adı altında sadece makarna yapan bir kafe açıyorum,böylelikle ahmet'in bu ülkede en iyi makarnacı olmadığını tüm Türkiye'ye ispat edeceğim..zamanla şube sayımı arttırmayı planlıyorum..biraz büyüteyim işleri sonra buluşma yeriniz olan burger king'in hemen yanına bir şube açacağım..büyüme hızına bağlı olarak uzak doğu damak tadlarını da başta siz değerli dostlarım olmak üzere tüm müşterilerime tanıtacağım.ve oraya gelip YENECEĞİM SENİ İSTANBULL dedikten sonra şubenin açılışını yapacağım.başta ahmet olmak üzere tüm gv ci arkadaşlarıma o zaman hizmetlerimize sunacağım tüm tadlar %30 indirimli olacak..sadece gv250 ile gelmeniz yeterli olacak..
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmişler..onlara şimdilik indirim yok..
katılımcı oldukları sürece onlar da indirimden yararlanabilirler..
OO dükkan açabileck kadar iddalı geldiğine göre lezzet gayet başarılı demek ki, tebrik ederim,
bu arada istanbula servisiniz varmı? hemen sipariş verelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
kilitci adlı üyeden alıntı
Armağan vallaha tebrik ederim daha motoru almadan ekipmanları almışsın bilinçli kullanıcı diye ben buna derim işte.İşin zor kısmını halletmişin kolay kısmı kalmış.
İnşallah gönlüne göre bir motor alırsın güle güle kullan kıyafetlerini.
hocam çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bakalım hayırlısı...
-
24 Ekim 2011, 12:48
bundan sonra bende ucret aliyorum makarnadan lol. evin kapisinada ahmetin makarna tukkani yazicam. gvcilere yari fiyata
cumartesi bende izinliymisim yani kortejde bende varim yihuuu
-
24 Ekim 2011, 12:59
myhammer adlı üyeden alıntı
birde harbiye askeri müzesinin karşısında bir gv 250 duruyor kaldırımda hergün orda sahibi burdan birimi
)
Yok o benim motor değil ama dediğiniz yere cok yakınım ben ara sokakdayım o motorun kime ait olduğunu bilmiyorum arada bende görüyorum.
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Can'ın olma ihtimali gayet yüksek. Oralarda bir yerde çalışıyor.
Yüksek ama değil
Batuizm adlı üyeden alıntı
bundan sonra bende ucret aliyorum makarnadan lol. evin kapisinada ahmetin makarna tukkani yazicam. gvcilere yari fiyata
cumartesi bende izinliymisim yani kortejde bende varim yihuuu
Sevindim hacı gelmene hep beraber olacağız desene
---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:57 ----------
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
herkese iyi akşamlar..
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmişler..onlara şimdilik indirim yok..
katılımcı oldukları sürece onlar da indirimden yararlanabilirler..
Yörük hayırlı olsun bol kazançlar kısmet ise bir gezi planlayıp hataya gelelim veya sen Ahmet ile istanbula şube aç madem iki makarnacısınız birlikten kuvvet doğar hazır istanbulda müşteri potonsiyelin var 3-5 kişi de olsak çoğalırız yavaş yavaş
-
24 Ekim 2011, 13:15
ah bi gv 250 m olsa :D
biber hapı
lida
biber hapı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler