Senin motorunun sübap ya da senkron ayarı gibi bir ihtiyacı olmaz, km itibariyle mümkün değil. Ben İzmir'e geleyim karşılaştıralım
Öyle usta diye geçinen adamlara bakım yaptırmaktansa hiç bakım yaptırma, emin ol daha iyi olur. O tipler eğer motordan anlamıyorsa "anlamıyorum, kurcalamayım bozarım" demek yerine sana dediği gibi kendince bir bahane bulup seni gönderiyor. Bu o kadar tehlikeli değil. Bir de senin motorun üzerinde deneyerek bir şeyler öğrenmeye çalışanlar var, o daha kötü. Eğer yaparsa şansa yapmış oluyor, yapamazsa da beyin bozuk gibi, olmayacak ve senin tamam değiştir demeyeceğin parçalara suçu atıp kendi hatasını gizlemeye çalışıyor. Kısacası bilmediğin ve referans almadığın yerlerde yağ değişimi gibi basit şeyler haricinde motorunu kurcalatma.
Bu arada bu sabah psikopatlığım tuttu, Küçükçekmece-Avcılar arası Amerikan filmi modeli bir kovalamaca sahnesi yaptık
140 km/s hızla makas atarak bir arabanın peşine düştüm ve yakaladım. Durdurmaya çalışırken kaçtı.
Sonuç: O kadar tehlikeye rağmen kaza geçirmedim, korumalara ve psikopatlığıma güvenerek durdurmaya çalıştığım araba durmadığı için içindeki 2 kişiden dayak yemedim
Hala sağlıklı bir şekilde yaşıyorum. Ama bütün suç dizliklerde, ne zaman dizliklerimi taksam gaza geliyorum