Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Ekim 2011, 12:11
Batuizm adlı üyeden alıntı
tuvaletide kullanacaksin sanirim can ;oD
Can seni sömürmeye geliyor
Bu arada ben de geliyorum tabii ki. Gelirken almak üzere sipariş var mı?
Reklamlar
-
21 Ekim 2011, 12:22
tuvaletide kullanacaksin sanirim can ;oD
ben kendimi misafirden saymıyorum
Gelirken bmonti alrıım baska bir sey istersen soyle
-
21 Ekim 2011, 12:49
dedigim gibi bira cigkofte vs isteyen getirsin, size tek vaad ettigim sinirsiz makarna ve votka ;oD yengeye de bi shot baileys belki ;oP
-
21 Ekim 2011, 12:57
dedigim gibi bira cigkofte vs isteyen getirsin, size tek vaad ettigim sinirsiz makarna ve votka ;oD yengeye de bi shot baileys belki ;oP
Tamam çiğ köfte bira getirrim ben.. ama şuşi yemeyecekmiyiz çiğ köfte sarmaz yanına heralde gurme olan sensin veya alayım ben şuşi yemiyenler çiğ köfte yesin
-
21 Ekim 2011, 13:06
off sofra mükemmel gözükmeye başladı, neden ben uzakta oturuyorum ?
yakında olsam 2 sisede sarap kapar gelirdim.
-
21 Ekim 2011, 13:11
Sorması ayıp olmasın siz kafaları çekip sonra da motor mu kullanıyorsunuz?
-
21 Ekim 2011, 13:12
gel sabah donersin armagan ev genis ;oD misafir var zaten 2-3 tane... sushi icin 9da siparis gecicez sushicoya... bu gece uzun olacak, şık giyinin, bolbol resim cekelim, belki havuzbasi falan yapariz, havaya gore...
-
21 Ekim 2011, 13:14
kilitci adlı üyeden alıntı
Ben iki bomonti içerim başka bir sey içmem
-
21 Ekim 2011, 13:14
@kilitci
nihahahah roarrrrhhh
Plt. Ahmet Can İZMİRLİ
-
21 Ekim 2011, 13:17
gel sabah donersin armagan ev genis ;oD misafir var zaten 2-3 tane... sushi icin 9da siparis gecicez sushicoya... bu gece uzun olacak, şık giyinin, bolbol resim cekelim, belki havuzbasi falan yapariz, havaya gore...
hocam zahmet vermiyeyim, ama gece ayık olan biri geçte olsa hatta (sabaha karsı da olur) metrobus duragına bırakabilirse işte sonra eve ugrayıp sonra avcılara gelirim
-
21 Ekim 2011, 13:25
misafir olmayida, agarlamayida cok severim (sorunuz can) cekibmeden kalabilirsiniz... ben cekinmemde soylim ;oD
-
21 Ekim 2011, 13:29
kilitci adlı üyeden alıntı
Yok öyle bir şey Eğer araç kullanılacaksa içki bir bardaktan ibaret oluyor.
-
21 Ekim 2011, 15:24
ya biri su sis baglanti zimbirtisindan bulsun bana aklima geldikce fittiriyorum. pazar izin gunum bi b.k alamiyorum...
ve ridvan ustaya bi soru;
4 sinyali, stop lambasini ledlilerle degismek beyni sapittirirmi? aku uzerindeki tuku azaltmak istiyorum, bukadar sikinti cektikten sonra acn ayni duruma dusmemek icin biraz elektrik sistemine dokunacagim
-
21 Ekim 2011, 15:32
ya biri su sis baglanti zimbirtisindan bulsun bana aklima geldikce fittiriyorum. pazar izin gunum bi b.k alamiyorum...
ve ridvan ustaya bi soru;
4 sinyali, stop lambasini ledlilerle degismek beyni sapittirirmi? aku uzerindeki tuku azaltmak istiyorum, bukadar sikinti cektikten sonra acn ayni duruma dusmemek icin biraz elektrik sistemine dokunacagim
Beynin oralarda işi yok. İstediğin gibi değiştirebilirsin. Ama sinyal lambaları sapıtacaktır. Çünkü sinyal flaşörü normal ampulün çekeceği akıma göre. Tabi onun da çözümü var. Led sinyaller için yapılmış flaşörler var. Ben hiç görmedim ama var Onlardan alıp takarsan o sorun da çözülür.
-
21 Ekim 2011, 16:44
selam
bu benim 2. motorum.
genelde diğer motorumu kullanıyorum.
diğer motorun 2.eli para etmediği için satmadım . bu motorla çanakkale ve şile seyahatlerim oldu.
uzun yolun keyifini transalp alarak çıkarmayı düşünüyorum.
---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:40 ----------
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
yahu arkadaş, bu tip ilanlara anlam veremiyorum.. adam sıfır km almış motoru, daha henüz bin km anca yapmış.. neymiş, cc büyütmek için satıyormuş.. sırf bu tip ilanların çokluğu nedeniyle motoru alırken çok ama çok tereddüt etmiştim.. sahibinden de vl250 arayın bakın bulabilecek misiniz.. kimse satmıyo.. arada denk gelirseniz de iki gün ya duruyo ya durmuyo, hemen satılıyo.. resmen alıp pişman olmuş da biran önce elinden çıkarmaya bakıyor gibi.. ilginç..
-
21 Ekim 2011, 17:01
antikor adlı üyeden alıntı
selam
bu benim 2. motorum.
genelde diğer motorumu kullanıyorum.
diğer motorun 2.eli para etmediği için satmadım . bu motorla çanakkale ve şile seyahatlerim oldu.
uzun yolun keyifini transalp alarak çıkarmayı düşünüyorum.
Armağan, bak motorun sahibi forumdan çıktı. Hadi gidip alalım
-
21 Ekim 2011, 17:01
Slayerrr adlı üyeden alıntı
O ilanın sahibi çok yüksek ihtimali 2011 başında 2010 model sıfır olarak aldı motoru. 2010 model olduğu için de bayi en fazla 6500 TL'ye sattı. Bu arkadaş da muhtemelen "nasılsa ikinci el parasına satıyorlar alayım yaz sonu satarım hiç zararım olmaz" diye düşündü hatta motora gelen zamla beraber aldığı fiyattan bile yükseğe satmaya çalışıyor.
dostum ben motorumu 6,900'e aldım. plaka masrafları vergi sigorta derken bana 7,400 gibi bir rakama geldi.
açıkçası şimdi satıp hemen yeni motor almıyacağımdan dolayı dört gözle satılmasını bekler bir durumum yok.
motorun bakım avcılar motopark polat ta yapıldı.
akü sürekli bittiği için nano jel akü taktırdım.(bir ay çalıştırmasan sorun yok)
ayrıca motorun beyni değişmiş olup motopark tarafından çıkma beyin takıldı.
ön cam ve yan çantaları malum motor temiz.
alan hayrını görsün
-
21 Ekim 2011, 17:06
dostum ben motorumu 6,900'e aldım. plaka masrafları vergi sigorta derken bana 7,400 gibi bir rakama geldi.
açıkçası şimdi satıp hemen yeni motor almıyacağımdan dolayı dört gözle satılmasını bekler bir durumum yok.
akü sürekli bittiği için nano jel akü taktırdım.(bir ay çalıştırmasan sorun yok)
alan hayrını görsün
Yukarıda yazdığım sadece tahmindi. Demek doğru tahmin edememişim
Çıkma? Motor garantili değil mi?
-
21 Ekim 2011, 17:15
alan hayrını görsün
Garantiden neden değiştirmedin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Armağan, bak motorun sahibi forumdan çıktı. Hadi gidip alalım
hayırlısı kismetimse neden olmasın?
-
21 Ekim 2011, 17:19
alan hayrını görsün
Arkdaşlar garanti kısmını sormuş cıkma beyni ne kadara aldın ? bunuda ben sorayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler