Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Ekim 2011, 00:17
İlker bey, motoru elden çıkarma zamanı geldi demek , motorcu olmak böyle bir şey sanırım insan bir türlü belli bir cc de duramıyor , hayırlı olsun umarım gönül rahatlığı ile binebileceğin bir motora tez vakte kadar sahip olursun.. forumdan bir dost yıldız daha kayıyor artık hadi yolun açık olsun şimdiden .. ama ara sıra uğrarsan mutlu olacağımıza bilmelisin..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Reklamlar
-
20 Ekim 2011, 00:22
-
20 Ekim 2011, 00:26
myhammer adlı üyeden alıntı
bizim motorlarda yedek depo var dogrumu
) benimki 2005 model bilgi please
zannedersem son cıkan modellerde yedek depo olayı yok
)
evet dostum var..motorun sol tarafında deponun altında musluk var.. oradan gösteriyor nereye aldığında yedeğe geçeceği..tam yönünü unuttuğum için söyliyemiyorum maalesef..
evet yeni motorlar enjeksiyonlu olduğundan benzin musluğu yok..dolayılısıyla da yedek depoya geçme olayı yok
daha kötüsü motorun benzin deposunu söktüğünüz anda depodan fıştıran benzinle akraba oluyorsunuz
(bkz. Rıdvan )
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
20 Ekim 2011, 00:35
tam yukarı cevirince yedege geciyo ortaya getirince muslugu kapıyor ) asagı cevırınce acık
-
20 Ekim 2011, 00:48
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
abicim selamlar öncelikle;
kesinlikle transalp diyorum.bahsettiğin gibi zaten fazla km yapamayacağın için aradaki 3000 tl seninde gezme para olur
bildiğim kadarıyla da ilk aklında olan motor da transalp idi..suzukiyi alsan emin ol abicim aklın hep transalpte kalacak, o yüzden kap bir transalp bak keyfine abicim sana yakışır
[COLOR="Silver"]
evet sanırım xl650 olacak..teşekkür ederim yorumun için kardeşim..
mitmuallim adlı üyeden alıntı
İlker bey, motoru elden çıkarma zamanı geldi demek , motorcu olmak böyle bir şey sanırım insan bir türlü belli bir cc de duramıyor , hayırlı olsun umarım gönül rahatlığı ile binebileceğin bir motora tez vakte kadar sahip olursun.. forumdan bir dost yıldız daha kayıyor artık hadi yolun açık olsun şimdiden .. ama ara sıra uğrarsan mutlu olacağımıza bilmelisin..
vesselam..
mithat hocam iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..ben daha bir yere gitmiyorum hocam..aranızdayım ve aranızda olmaya da devam edeceğim..bu arada resimleri atacaktın kaldı hocam ;) bekliyoruz resimleri..
bu arada herkese come easy diyorum ve iyi geceler dilekleri ile yatıyorum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
20 Ekim 2011, 01:15
mototor adlı üyeden alıntı
ben bizim motorlarda top case'in cirkin durduguna inanirim ama bu guzelmis, siz kesin alacaksaniz, getirme isi de cok zahmetli degilse ben de alabilirim.
olculeri de iyi gibi, normal kask + nazi kaski sigmis, belki 2 kask da sigabilir.[COLOR="Silver"]
Mesut düşünürsen adama mail at üstü demirli ve arkda stop lambası olandan iki tane alacağız 100 $ fatura kessin birde eşentiyon iç çanta versin yok olmaz derse come easy de indirim yapsın senin ingilizce var irtibata geci ver
-
20 Ekim 2011, 02:04
Furkan'ın motoru tek parmak hareketimle çalıştırdım
Motorda bir sorun yokmuş, çok soğuk hava ve acemilik birleşince çalışmamış. Vurdurarak tek seferde çalıştı.
Furkan'da şimdi muhtemelen yeni motorun heyecanı ve aküyü doldurmanın gerekliliği ile geziyordur
cancalskan adlı üyeden alıntı
En uygunu budur abi birde süpper ingilizcenle bir oku üsteki demir ve arka lapaması ile kaca olur sipraiş vereceksen beraber verelim olmadı faturayı düşük keserse gelsin oyle tek paket sıkıntı olurmu bilmiyorum da bir konus sununla anlaşamassan come easy de adam beni tanır
http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-SILV...item4aaf2bd55f
hız değli guzel ürün bu daha buyuk rıdvanın attığından yanılmıyormsam
Rıdvan ölçülerine bak aynısımı bu ?
Benim linkini verdiğimle aynı, üst demiri ve yumuşak model sırt dayama ile 160 $ +kargo. Standart sırt dayama ve üst demir ile 130 $
Ölçüleri; Boy: 56cm En: 43cm Yükseklik: 30 cm
Ahmet'in linkini verdiği çanta ölçüleri; Boy: 38cm En:30 cm Yükseklik: 25 cm
Armağan bunları getirtebilir mi bilmem, sonuçta büyük ebatlı şeyler. Ama getirtemezse kargosu çantadan fazla tutar.
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
uğurcum, teşekkür ederim dostum,transalp alacağım hatta bir tane gözüme kestirdim istanbulda ama almışken tam kasıp dl650 mi alsam diye başladı şeytan dürtmeye..maliyet analizi yapıyorum.senede maksimum 5-6 bin km yaparım ben.xl650 ile dl650 arasında ortalama 3000 tl oynuyor.birisi dl650 5 lt yaksa xl650 6 lt yakıyor.her 100 km de 1 lt fazla ödesem 3000 tl için 80.000 km falan yapmam gerekecek o zamana kadar da muhtemelen gs1200 yaparım belli mi olur.
.o yüzden fiyat maliyet açısından xl650 daha mantıklı geliyor.kısmet..zaten yeni sezona kadar arabamla idare edeceğim bu sırada bebek falan büyüteceğiz.kısmet yani o zamana kadar da kafamda şekillenmiş olur.sizlerinde sürekli fikirlerinizi alacağım..
Sen şimdiden Transalp'i al ama İstanbul'da bırak ben çocuk büyüyene kadar motoruna bakarım, zaten bir enduro hevesi var.
Ama 1200gs alma onda anca parkmak uçlarıma yere basıyor gibiyim. Devirirsem 1 motor parası gider sonra
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
dostum benim boyumda çok uzun sayılmaz 175 cm ile ayak parmaklarımın sadece uçları değiyor ama araştırdığımda forumdaki kullanıcılar 170 cm boyundakiler bile kullanıyor demişlerdi..alışmak lazım galiba..bu arada ben elimden geldiği kadarıyla internete her girdiğim de aranıza katılırım..ileride de böle olacak inşallah..sıkıntı yok gibi
hoş dediğin gibi eski gvcilerden kimse yazmıyor artık.kimse selam vermiyor.o yüzden haklısın dostum..
Sana güzel bir link vereyim. Şu siteden motorun modelini seçip boy ölçünü yazıyorsun. O da sana motor üzerinde nasıl duracağını, ayaklarının yere ne kadar basacağını gösteriyor. http://cycle-ergo.com/
-
20 Ekim 2011, 03:19
aynen öle rıdvan :D varya çoook sağol cidden..üşenmedin kalktın geldin okadar yolu,bi kahve bile ısmarlayamadım..çok saol.. ya ben anlaymadım biz ugurla km 0 lamıstık ama 41 km yazıor suan..okadar sürdüğümü düsünmüorum..yani bu aksam 38 die gördüm en son yanlıs htrlamıosam.. 42km de bıraktım 5 km fln akü dolmustur sanırım... dah dogrusu hani gösterge km onu çözmeye çalıstım ilk :D:D:D üstteki 8.500 km civarı gösterio adamın bize satarkenki hali yan..bizim 0ladıgımz alttaki kısım oda 042-1 o beyaz kısımdaki 1 de her 100metre de bi artıor dogru anladıysam ..eger dogruysa 5km yapmıısım.. 5km idare edermi yarın içn fln akü bakımından..dolmusmudur biraz.?
-
20 Ekim 2011, 10:07
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Armağan bunları getirtebilir mi bilmem, sonuçta büyük ebatlı şeyler. Ama getirtemezse kargosu çantadan fazla tutar.
Hocam dediğin gibi büyük olduğu için sorun çıkar, 1. Amerikadaki acente gemiye parça götürürken genel müdürlükten yetki yazısı istiyor adamlar çok pimpirikli, desem kaptana git sen al kendi malzemen gibi sok desemde koltuk altında 2 koca çanta direkt dikkat çeker acenteler yemez (=
daha ufak şeyler için sorun yok. belki sadece demiri getirte biliriz. Polyester kalıp dökebilen var mı?
-
20 Ekim 2011, 10:16
Fonder adlı üyeden alıntı
aynen öle rıdvan :D varya çoook sağol cidden..üşenmedin kalktın geldin okadar yolu,bi kahve bile ısmarlayamadım..çok saol.. ya ben anlaymadım biz ugurla km 0 lamıstık ama 41 km yazıor suan..okadar sürdüğümü düsünmüorum..yani bu aksam 38 die gördüm en son yanlıs htrlamıosam.. 42km de bıraktım 5 km fln akü dolmustur sanırım... dah dogrusu hani gösterge km onu çözmeye çalıstım ilk :D:D:D üstteki 8.500 km civarı gösterio adamın bize satarkenki hali yan..bizim 0ladıgımz alttaki kısım oda 042-1 o beyaz kısımdaki 1 de her 100metre de bi artıor dogru anladıysam ..eger dogruysa 5km yapmıısım.. 5km idare edermi yarın içn fln
akü bakımından..dolmusmudur biraz.?
Muhtemelen 42 değil de 12 falandır gösterge. Ama biri ya da sen farkında olmadan sıfırlama çubuğunu biraz çevirmiştir. Çubuğu çevirince önce ramakları yukarı tamamlar en son olarak da 999 ve sıfırlanır.
-
20 Ekim 2011, 10:33
Rıdvan buz motoru aradın mı? ne diyorlar
---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:30 ----------
wallaby adlı üyeden alıntı
Hocam dediğin gibi büyük olduğu için sorun çıkar, 1. Amerikadaki acente gemiye parça götürürken genel müdürlükten yetki yazısı istiyor adamlar çok pimpirikli, desem kaptana git sen al kendi malzemen gibi sok desemde koltuk altında 2 koca çanta direkt dikkat çeker acenteler yemez (=
daha ufak şeyler için sorun yok. belki sadece demiri getirte biliriz. Polyester kalıp dökebilen var mı?
İki adet alsak kargo daha uygun olur gibi geliyor mesut bir mail atsın tam fiyatı cıkar tabi 100$ fatura kesmesi lazım adamın gümrüğe takılmaması için.Gümrüğe takılsa kargo ile getirirken cıkmazmı gümrükten?
-
20 Ekim 2011, 10:46
Rıdvan buz motoru aradın mı? ne diyorlar
Aramadım, metzeler düşünüyorum.
İki adet alsak kargo daha uygun olur gibi geliyor mesut bir mail atsın tam fiyatı cıkar
tabi 100$ fatura kesmesi lazım adamın gümrüğe takılmaması için.Gümrüğe takılsa kargo ile getirirken cıkmazmı gümrükten?
Gümrüğe takılırsa vergisi ödenip alınabilir. Ama bence ümidi kes sen o çantadan kargosu çoook para tutar.
-
20 Ekim 2011, 10:55
Aramadım, metzeler düşünüyorum.
Gümrüğe takılırsa vergisi ödenip alınabilir. Ama bence ümidi kes sen o çantadan kargosu çoook para tutar.
Ne dediler buz motordan bende metzeller düşünüyorum kartla alacağım ikimizde aynı anda alırsak belki indirim yaparlar
Ya valla ben alacağım yüzde 90 o cantayı istiyorum vurucam kırbacı vurucam kırbacı ki daha canta demirim yok
-
20 Ekim 2011, 10:57
İki adet alsak kargo daha uygun olur gibi geliyor mesut bir mail atsın tam fiyatı cıkar
tabi 100$ fatura kesmesi lazım adamın gümrüğe takılmaması için.Gümrüğe takılsa kargo ile getirirken cıkmazmı gümrükten?
şunu 3 yapabiliriz bende düşünüyorum
yada olmaz ise senden çıkan sisybarada talibim
-
20 Ekim 2011, 10:57
Ne dediler buz motordan bende metzeller düşünüyorum kartla alacağım ikimizde aynı anda alırsak belki indirim yaparlar
Can daha ayılamadın herhalde. Aramadım diyorum, metzeler alacam diyorum, sen ne dediler diyorsun
Buz motor michelin satıyor.
-
20 Ekim 2011, 11:00
wallaby adlı üyeden alıntı
şunu 3 yapabiliriz bende düşünüyorum
yada olmaz ise senden çıkan sisybarada talibim
Valla olabilir üc tane alsak gümrükte sorun olurmu sen adama bir mesaj at ebaydan boyle boyle istiyoruz diye ne diyecek bakalım kargosu fiyatı faturayı ayarlıyabilecekmi diye. En azından kargoyu paylaşırız.
Can daha ayılamadın herhalde. Aramadım diyorum, metzeler alacam diyorum, sen ne dediler diyorsun
Buz motor michelin satıyor.
Uyanmadım daha ben arıyacağım anladım aradım anladım Metzellere bakalım beraber olmadı.İndirim yaptırmaya calışırız sen ne zaman düşünüyorsun
-
20 Ekim 2011, 11:13
Metzellere bakalım beraber olmadı.İndirim yaptırmaya calışırız sen ne zaman düşünüyorsun
Param olunca almayı düşünüyorum
-
20 Ekim 2011, 11:42
-
20 Ekim 2011, 12:12
sonra sis fari elcik ve aynalar... ;oD
-
20 Ekim 2011, 12:17
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
Tekrardan merhaba,
77 Ankara doğumluyum ve burada ikamet etmekteyim. Savunma Sanayi sektöründe çalışıyorum. Allah ömürlerine ömür katsın iki aslanım var. Çok uzun zamandır cruiser motosikletli arkadaşlara hep imrendim. Ne varki 2 yakın arkadaşımı motosiklet kazasında kaybeden biri olarak ailemi çok zor ikna ettim. Bekledim. Yaşımın biraz ilerlemesini bekledim. Çünkü inanıyorum ki yaş ilerledikçe damarladaki kan yavaşlıyor. bende biraz duruldum. Artık öfke kontrolü daha kolay. Sağa sola zıplamıyorum. Zamanı gelmiş.
Aslında siteye üyelik tarihime bakarsanız uzun süredir takip etmeye, fırsat buldukça okumaya çalışıyordum. Nasip bu zamanymış. Hayırlısı. Ankara trafiği biraz zorlayacak ama alışacağız. Alışmak zorundayız. Ankarada araba kullanmak bile zorken motosiklet nasıl olacak bakalım.
İlker Arkadaşımın karaca'sının satın alınabilecek en temiz GV250 olduğuna inancım sonsuz. Bu sebepten Ankaradan çıkıp Hatay'a gideceğim. Getirmek biraz sıkıntılı olacak gibi ama bakalım ne yapacağız. Otobüsün altına konabiliyormuş . kötüyü düşünmek lazım ya almazlarsa.....
Şimdilik bu kadar hepinize saygılar,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)
Bu Konudaki Etiketler