Çıktım gidiyorum meyrobusteyim bu arada justin geri donmedi ;) aksam yetişe bilirsem senin yagmurluk altından alacağım
Yok kullanıyorum sikintinyok senin aldığın yagmurluktan aldım birde bot için yagmurluk aldım birde paraya kiyip eldiven aldım kısa hazırım şimdi bir lastik kaldi o da metzeller me77 lastiklerin çifti 425 tl ye geliyor 5 taksit takması bedava bakalım durumu dusetirem alacağım taksitle filan
Gozun aydin
Havalarda acicak.zaten kaynasirsin motorunla :p
hadi bakalım gözün aydın kanka doya doya kullan.. şansına yağmurda yok bu hafta.. tadını çıkarmaya bak motorunun
bu arada lastiğe vade farksız mı yapıyorlar taksit olayını ?
ama benim gönlüm nedense michelinden yana..bende arayım yarın bakalım buz motoru onlarda durum neymiş..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Vade farksız gibi konuştu bonusa bu arada michline de arka lastik 270'lira idi birde ellerinde yoktu ama city grip alacaksan onu bilmem tabi
tek lastik işime yaramaz.. değiştirirsem takım olması daha iyi..arar öğrenirim yarın takım olarak varmı yokmu diye..
metzelerde iyi marka tabi ama küçüklüğümden beri o michelindeki karakteri hep sevmişimdir
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:08 ----------
hmm arada 40 tl gibi bir fiyat oynuyor nakitte..ama 5 ay vade farksız ödemek daha iyi gibi..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
iyi akşamlar arkadaşlar..can hayırlı olsun,motoruna kavuşmuşsun..geçmiş olsun diyelim dostum..diğer herkese de selamlar..
arkadaşlarım şu an itibariyle karacamı,ona iyi bakacağını düşündüğüm,kendi camiamızdan bir arkadaşımıza sattım.o da yakında başlığımızda aktif bir üye olarak aramızda olacaktır muhtemelen..internetteki ilanı da kaldırdım..seneye kısmetse enduro ile devam edeceğim..ama hep buralardayım bundan şüpheniz olmasın..tekrar herkese esenlikler diliyorum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
inan öyle planlarım var ama bakalım kısmet..o zamanlar bir gelsin,iç işleri bakanını da razı edersem birlikte yola çıkıp gelebiliriz oralara..
yok dostum hanım da motorcu ama bizim bebek bize ayak bağı olmazsa (işte burada tereddütlerim var) her yere gider motorla..birlikte baya hatırı sayılır yollar yaptık karacayla..
ya en kötü ihtimalle görev kurs bişi çıkar bir şekilde benim istanbula yolum düşer..o zaman sizinleyim hayırlısıyla..yoksa sizin geleceğiniz yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
ya rıdvan aklıma geldi de istanbuldan motor beğenirsem eğer,hesabına eft yapsam benim için motoru alıp şöyle turlayıp bir de servise gösterme imkanın olur mu?öyle bişi olursa senin tamam demenle ben biner otobüse gelir alırım motoru diye düşündüm bir an..böyle bir durumda rahatsız edeyimmi seni dostum?
teşekkür ederim dostum çok sağol.bu arada ben kaçırdım verdiğin sayfayı özelden bana numaranı yollar mısın ben benimkini yolluyorum sana özelden..
hımmm demekki bunu kaçırmışım ben
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)