Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    orhan günaydın naber?harbiden kılavuz manyağı oldun ama çok teşekkür ederim cidden çok faydalı oldu benim için.koray pazarlık olayını bitirdi sanırım.sadece parayı verip alacak dimi?
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Günaydın İlker iyidir senden naber? İşin şakası tabiki, gönderirim her isteyene maksat paylaşmak bilgiyi

Evet anlaştık adamla, sadece parayı teslim alıp satış işlemini yapmak kaldı. Tabi Koray'ın içi içine sığmıyor bu aralar, bir aksilik çıkmasından da korkuyor. Satış işlemini de Cuma'ya yapmak istiyoruz ayrıca havanında güzel olmasını umuyoruz o gün motoru getirebilmek için. Gerçi meteoroloji Cuma için yağmurlu diyor ama inşallah yağmaz. Bakıcaz artık Koray'dan haber bekliyoruz.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    çok sevindim yaa hadi hayırlı olsun o zaman inşallah biran önce biter ve mutlu son görürüz alım işlemlerinde ben de bugün izinliyim sabahtan girdim nete.seni görünce merhaba diyim dedim.bende birazdan çıkıp izmirde ne kadar motor ekipmanı satan yer varsa dolaşacağım.netten almadan önce bakayım aradıklarımı bulursam izmir'den alırım diye düşünüyorum.bir hesap yapmam lazım.

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Korayın motoru hayırlı olsun arkadaşlar. Benim motorum 4000 km ye geldi bile. Kasım Aralık ve Ekim ayı ile 3 ayda 4000 km yol. Yakında ikinci kez yağını ve filtresini değiştireceğim. Aslında motorumun yağını değiştirmek ve yeni filtre takılışını görmek masraflı olmasına rağmen korkunç keyifli. Gerçekten arkadaşlar yeni yağı usta koyarken görmek sınırsız bir zevk sonunda vereceğim 50 lirayı bile büyük bir keyifle veriyorum. Halbuki arabada parayı öderken sinir oluyordum. Allah allah bendekide ne durum değil mi?
    Ya bu arada Korayın motorunun resimleri özellikleri nelerdir?
    Ayrıca GV lerde gerçek rodaj 2.ci yağ değşiminde bitermiş. 4000 km den sonra motor gerçek karakteri ile sahibiyle iletişime gerçek diyor usta..
    Bu arada Orhan kardeş gerçekten yolladığın kılavuz muhteşem ilk fırsatta bastıracağım. Çünkü uzun yollarda yanınızda kesinlikle olması gereken bir el kılavuzu.. Teşekkürler...
    Bu arada yaza şöyle bir programmı yapsak mı ne! Mesela sizler İstanbul Ayvalık Balıkesir Kütahya üzerinden İzmir (Yörük kardeşi unutmam) ve devamında sahilden muhteşem yollardan Fethiye- Kaş- Kemer Antalya buradan da çıkıp Antepe oradan urfa maraş kayseri aksaray konya ya (Konya ayrılma bölgesi olabilir)kadar bir büyük türkiye gezisi yapsak mı.. Tüm GV ciler..15 gün yeter sanırım.. İyi bir koordinasyonla ve tarihle herkes izin işini hallederse Orhan-İlker-Koray-Selçuk-Emrah olarak 5 motor yolların 15 gün tozunu attırırız yahu! Nası?
    Yada ben Kütahyaya gelir orada buluşur Batı karadeniz orta karadeniz ve doğu karadeniz yapsak sonra Ankarada dağılsak nası? Yaz için büyük plan di mi?
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    -
    Sağolasın İlker, bende sabahtan bir girip bakayım dedim seni gördüm Ama malum ay sonu işlerimi yetiştirmem lazım öğlene kadar. O yüzden kaçıcam birazdan. Bakalım arkadaşlar bende çok istiyorum şu Koray'ın işini hayırlısıyla halletmeyi...

Selçuk rica ederim önemli değil Dediğin gibi yanında bulunmasında fayda var. Yaz için düşüncelerin çok güzel ama benim için imkansız görünüyor 15 gün. Mayıs gibi evleneceğim kısmetse, o yüzden eşimle balayı felan derken hem 15 gün izin alamam, hemde eşimi bırakamam yeni evliyken. Gerçi bilmem belki onuda arkama atar gelirim oralara En büyük isteklerimden biri şöyle bir motorla uzun bir seyahat ama işte hep içimde kalıyor. Kısmet artık bir gün mutlaka yapacağım öyle bir seyahat. Herkese selamlar... Ben akşama doğru tekrar uğrarım. Görüşemezsek herkese iyi yıllar diliyorum şimdiden tüm GV 250'ci arkadaşlarıma

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    bende yaza evleniyorum kısmetse ama benimki ağustosu bulacak.selçuk çok güzel bir program gibi görünüyor.her neresi olursa olsun.ben uymaya çalışırım ama 15 gün fazla olur diye düşünülürse daha kısa bir parkur ayarlanabilir.hiç yapamazsak hatunları da alırız tam aile oluruz.onlar da kendi aralarında tanışır,kaynaşırlar kulağa hoş geliyor,ne dersiniz?selçuk dağılma noktasında da birlikte döneriz antalya'ya.
    birde merak ettiğim konu şu: selçuk motoru sen sıfır aldın,yanında klavuz vermiyorlar mı?benim aldığım elemanda varmış galiba ben kılavuzun orjinalini ondan alacağım.selçuk unutma tabi beni dostum bugüne bugün hemşo sayılırız askerlerin deyimiyle topraamsın sen benim

orhan akşama bende uğramaya çalışacağım ama uğrayamazsam tüm gv ailesinin (artık aile gibi olduğumuz kanısındayım) yeni yılını bende şimdiden kutlamak istiyorum. inşallah yeni yıl herkese sağlık mutluluk ve esenlikler getirir,hayırlara vesile olur.görüşmek üzere ;)

Motosikleti
    -
    Arkadaşlar müjde

Koray aradı şimdi. Kredi işi tamammış. Kısmetse Cuma gidip alıyoruz motoru...
    Valla heyecan yaptım işi gücü bırakıp siteye girdim sırf bu haberi yazmak için. Koray kardeşim kusuruma bakma senin haberi ben verdim ama

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    bende diyecektim orhan okuldayım sitedekilere yazarmısın diye...... korkum daha çok arttı.... birazdan gidip alıcam parayı bankadan... allahımmm çok yaklaştım galiba.... orhan ne diyecegimi bilemiyorum... yüzümde salak bir sırıtma var gitmiyo.... dersteydim aradıklarında haberi aldıktan sonra bütün çocukları öptüm tek tek.. şaşırdı onlarda nooooluyo bu adama diye..... anlatamadım tabi iyi bir haber aldım dedim... 45 kişi sınıf ya nasıl teşekkür edicem bilmiyorum hepinize... ama ayvalıka gelenlere süper teşekkürlerim var... rakı balık ayvalık sloganı bu napiimmm alkol almayanada ada çayı var orhan telefonlaşırız abi.. selçuk teşekkür ediyorum; motor 2006 ve 9400 km de.. siyah gri.. çantalar, krom pegler, uzun sisibar, bayrak çubuğu, sis farları, orjinal egzostun yanında gürültülü egzost, branda.. gezi konusundada sen anlatırken bile agzımın suyu aktı.. benim tayin durumu var darıcadan balıkesire ona göre belli olur.. o kadar uzun olmasa bile mutlaka buluşmalıyız.. ben çok istiyorum.. bankaya gidiyorummmmmmm .. akşam görüşürüz... dua edin benim için hayırlısı ise olsun diye.. bana hiç yanlız hissettirmediniz kendimi.. ilker cuma telefonla arıycam seni hatta hepinizi.... teşekkür herkese..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    -
    Koray kardeşim çok heyecanlıyım bende senin adına. Senin o yüzdündeki gülümsemeyi biliyorum, benim motoru ilk kullandığında da aynıydı yüzün
    Hadi bakalım git bankaya da akşam haber ver son durum hakkında.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    allllaaaaaaaahhh 2-0 oldu,2-0 oldu bu sefer topun başında koray vardı gooolllllll

allam çok sevindim ya.inşallah tamamına erdirir allam ve yazın ayvalık kokusu alıyorum ben içkili olandan almak istiyom ama hatuna ada çayı koray ya iki motorum varmış gibi çok sevinçliyim yaa orhan çok sağol arkadaşım.hayırlısıyla motoru da alın bakalım hemen resim istiyoruz

yav bu arada ben birkaç motor mağazası dolaştım.selçuk'un monta adam 240 lira dedi bana.çok pahalı fiyatlar veriyolar.ben internetten alacam artık karar verdim.

Motosikleti
    -
    Evet İlker hayırlısıyla şu motoru alıp Koray'ın garaja attık mı süper olacak
    Bende Ayvalık istiyorum...bende Ayvalık.... içkili olanından O zamana kadar evlenmiş olurum, tatil niyetine Ayvalık yaparız artık..

İlker mağazada giyin bedenine bak, ondan sonra internetten sipariş ver yoksa sıkıntı yaşama ihtimalin var. Aslında Feyizoğlundan alırsan bedenin olmasa bile kesinlikle değiştirebilirsin. Bence internetten alacaksan Feyizoğluna kesinlikle bak

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    orhan feyizoğlu biraz pahalı satıyor.motoliz.com diye bir site var aynı ürünler nerdeyse 30-40 ytl daha ucuz.

bu arada Airoh markası nasıl?bir bilgin var mı?

Motosikleti
    bak böyle ayvalık planı yapıpta sonra vazgeçmek yok... rakı balık yapıcaz, denize giricez, yakın yerleri gezicez ( çanakkale asos , akçay, altınoluk, iskele, bergama , dikili, çandarlı, izmir.... ayaaklarım yere basmıyor valla çok acayip bişey bu.. ilker bende kendim gol atmış kadar sevinmiştim sen gv ni aldığında.. şimdi evdeyim para cebimde adı büyük paraların... 4000 lira... cebime sığıyor.. inşallah bir aksilik olmadan yaparız şu işleri.. ilker airoh un bir modelini bende çok beğendim.. ama senin gibi hiçbir fikrim yok kalitesi konusunda.. şimdi sıra geldi kask vs... almayı düşündüğün şeyleri banada haber ver olurmu kardeşim... düzgün bişeyleri en azından kazıklanmadan alalım..

Motosikleti
    -
    Selam arkadaşlar. Şimdi geldim bende eve.

Airoh markasını biliyorum İlker ama kask konusunda kendi kaskım hariç başka kask kullanmışlığım yok. Ama benim CBF sitesinden bir arkadaş kullanıyor ona sorayım kaskın varmı bir kötü özelliği felan diye. Mesaj atayım cevap yazınca paylaşırım sizinle.

Evet Koray artık sende kask-mont-eldiven-dizlik arayışlarına girebilirsin. Gerçi motoru almaya gittiğimizde de konuşuruz bol bol.
    Koraycım valla inan senin adına bende çok sevinçliyim Artık denizi geçtik kaldı ufak tefek teferruatlar. Birde senin motoru garaja koyup bir kahve içtikmi karşılıklı bu iş tamamdır

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    koray senin için ne kadar mutlu oldum anlatamam.aman paranın başına bişi gelmesin motoru alana kadar kardeşim ben airoh ile cox arasında kaldım fiyatlar hemen hemen aynı ama airoh daha ergonomik gibi geldi bana.cox trip ile airoh sv55 sport arasında kararsızım.mont olarak bugün bir tane beğendim giydim çok süperdi sipidy gibi bir markası var tam olarak hatırlamıyorum ama 200 avro fiyatı olunca alamadım.selçuk'un montunu sordum 245 ytl gibi bişi söledi.başka mağazada ise selçuk'un montu için çin malı alma dedi adam.pakistan malı oluyormuş çoğu üretim yeri pakistan olanlar fena değil diyorlar.ama selçuk memnun o yüzden mont konusunda da selçuk'un prosev markası ile nic markası arasında kararsız kaldım.sen benden önce alırsan haberleşelim ona göre bilgi ve tecrübe aktarımı yapalım dostum.yazın bir terslik olmazsa ayvalık'a geleceğim inşallah.hiç yapamazsam bir haftasonu hatunu alır gelirim.

sağol orhan çok iyi olur.birde yeni bir başlık açayım diyorum.belki sitedekiler de fikir söylerler.

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşlar kusura bakmayın.. Ohaa be! 240 ytl mi? Ben onu Feyizoğlundan 94 YTL ye havale ile hem kendime hem eşime aldım. Ama korumalıkları süper.. İlker sanırım korumalıklara dikkat ettin. Ama resmen hırsızlık ya.. Çüşş... 94 nire 240 nire.. Bide 94 de de eminim kar vardır. Hay allah.. Bekle sabırlı ol! Bence internet daha mantıklı.. Sonra esnaf batıyormuş.. Batsın ya! Zihin yapısına bak. Bari 140 de!
    Bu arada Koray kardeşim çok mutlu oldum.. Allah tamamına erdirsin...

Bana gelince Koray kardeşim içkimide içerim balığımıda yerim, eğlencemide yaparım, Cuma namazına da gider kurbanımıda keserim, adaçayımıda içerim. Bu konunun üzerinede de tartışmayı hiç sevmem.. Ben böyleyim cezamı insanlar vermesin yeter..
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    -
    Arkadaşa mesaj attım İlker. Cevap gelince yazarım.

Koray meteoroloji Cuma için yağışlı gösteriyor. İnşallah yanılıyorlardır, yoksa meteorolojiye göre ancak pazartesi yağış kesiliyor diyor. Bakalım Cuma gelsinde hele bakarız havanın durumuna göre. En kötüsü yağış kesilse motoru alır benim motora bağlarız, hava düzelene kadar.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    ya selçuk gördüğüm mont seninkiyle birebir aynı.kırmızı idi.elemana ne kadar dedim?abi bu yeni geldi bir bakayım kataloğa dedi ve içeri girdi çıktı sonra 245 ytl dedi.bende eyvallah sağol dedim çıktım.ya esnaf almış başını gitmiş yok böle bişi.küçük küçük kazıklanır tamam eyvallah ama sen kocaman odunu çıkarmışsın bir tarafıma sokmaya çalışıyon çok sinir oldum.

Motosikleti
    -
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya selçuk gördüğüm mont seninkiyle birebir aynı.kırmızı idi.elemana ne kadar dedim?abi bu yeni geldi bir bakayım kataloğa dedi ve içeri girdi çıktı sonra 245 ytl dedi.bende eyvallah sağol dedim çıktım.ya esnaf almış başını gitmiş yok böle bişi.küçük küçük kazıklanır tamam eyvallah ama sen kocaman odunu çıkarmışsın bir tarafıma sokmaya çalışıyon çok sinir oldum.
    İlker eleman yanlış bakmış olmasın sakın fiyatına. Acayip anormal bir fiyat çünkü. Keşke deseydin internette 100 ytl civarına satılıyor sizde niye 245 ytl diye. Ne cevap verecekti merak ettim valla

Motosikleti
    tamam ilker haberleşiriz bende shubert e heveslendim ama stokta yok motomaxta.. senin söylediklerinin arasında kaldım bende.. orhanla gittiğimizde daha detaylı bakarız.. selçuk ne güzel açıklamışsın abi durumu.. o zaman bu yaz ayvalıkta buluşuyoruz.. çıpralar, rakılar benden.. motoru ıslatalım... orhan sen ne dersen o olur abi.. duruma bakıcaz.. hiç zorlamaya gerek yok.. gözümüz alırsa getiririz almazsa canımız sagolsun varsın geç olsun.. ben bu kadarını bile hayal edemiyordum.. desteklerinizle beklediğimden çabuk kavuşuyorum hayallerime.. bu arada aklımdayken ; GAZİANTEP MT bir gezi yapmış dün.. çok gururlandım.. eger bakmadıysanız bi bakın ona..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)

Bu Konudaki Etiketler