Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Ekim 2011, 18:02
Guncel hahahahaha bunuda yeni öğrendim
Reklamlar
-
17 Ekim 2011, 18:02
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
17 Ekim 2011, 18:13
cancalskan adlı üyeden alıntı
[/COLOR]Arkdaşlar uygunsa Cuma akşamı suşi yemeğe gidiyoruz bende hiç yemedim klavuzu ahmet olanın burnu suşiden cıkmazmış
Kan geldi yüzüme valla motor cıkacak diye
Suşi'den sonra Taksim yaparsanız içmeye gelirim ama suşi falan bana gelmez
-
17 Ekim 2011, 18:17
-
17 Ekim 2011, 18:18
sushiciye gitmicez, once evde pratik yapmak gerek ;oP bide sushiciye cikiyonda bize mi gelemiyon can efendy eve verecez siparisi benim hesapta, ama mekana gitsek daha renkli olur tabi...
-
17 Ekim 2011, 18:31
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
ben polat abiye sordum zaten bugün, furkana aldığımız makineyi göstermeye gittiğimizde..senin garip
yatıyordu oracıkta, küsmüş sana
büyük olasılıkla da yarın çıkar bence..
bende hiç suşhi muşi midir nedir yemedim, tam olarak nedir bu acep
sonra ölmeyelim
Çiğ balıktır aslı bunun börtü böcek yok Makinede küssün ben alırım onun gönlünü paslanma filan yok demi beni sıkıntıya sokma şimdi yarına cıkar inşallah
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Suşi'den sonra Taksim yaparsanız içmeye gelirim ama suşi falan bana gelmez
Yapabilriiz tabe sıkıntı yok..
Batuizm adlı üyeden alıntı
sushiciye gitmicez, once evde pratik yapmak gerek ;oP bide sushiciye cikiyonda bize mi gelemiyon can efendy eve verecez siparisi benim hesapta, ama mekana gitsek daha renkli olur tabi...
Ya bir mekana gitsek iyi olmaz mı ama motor gelrise sizede geliriz tabi ama susşiden sonra içmeye gidemeyiz taksime benim anladığım kadarı cuma sen ebn yengeler susiye gideriz bu bizim içmeyi seven ötv yi kutlar içer bizde onlara katılırız sonradan
-
17 Ekim 2011, 18:38
-
17 Ekim 2011, 18:41
ben niye icemiyorum acaba?
illa taksim illa para bayilmaca hadi bakalim
-
17 Ekim 2011, 18:43
ilk olarak evde pratik mantikli, biz bi defasinda kabuklu kabuklu karides salatasi yemeye calismistik disarda, sebek olup kalmistik
ahmet pilot esliginde sushi+icme'ye ben gozum kapali gelirim. ama benim ameliyat ihtimali var bu hafta, bi ara hatirlarsaniz macta darbe yemistim, sag dizimde on capraz baglar kopmus.
ameliyat, is guc neyse de, motora binemeyecem 1 aydan fazla, ona yaniyorum
-
17 Ekim 2011, 18:45
İlla Taksim demiyorum, herhangi bir yer olabilebilr. Ben siz dışarı çıkıp suşi yiyeceksiniz diye dedim. Hatta illa içki içelim bile demiyorum. Suşi hariç her şey bana uyar.
-
17 Ekim 2011, 18:49
mototor adlı üyeden alıntı
ilk olarak evde pratik mantikli, biz bi defasinda kabuklu kabuklu karides salatasi yemeye calismistik disarda, sebek olup kalmistik
ahmet pilot esliginde sushi+icme'ye ben gozum kapali gelirim. ama benim ameliyat ihtimali var bu hafta, bi ara hatirlarsaniz macta darbe yemistim, sag dizimde on capraz baglar kopmus.
geçmiş olsun mesut şimdiden ..
-
17 Ekim 2011, 18:50
sushi candir, hele wasabi ve zencefil tursusu yokmu yanindaki mmmm deisik lezzetlere herzaman acim acigim. midye ve kokorece bayilanlarin. tertemiz baliga iyk demesi tuaf. dene farkli damaklari. tanis farkli insanlarla. kaynas. ;oD
-
17 Ekim 2011, 18:51
-
17 Ekim 2011, 19:04
ridvan gibi şizo seviyesinde arastirmaci birinin liderligini oylamaya acmak istiyorum. bize hava durumuna bahli yol durumundan tutunda, guncel fiyat bilgileri ve bunlara bagli adam basi butceler gibi hesaplar esliginde herkesin ortalama mesafesinde, butcesinde ve zevkinde bi bulusma ayarlayabilecegine inaniyorum. tek ses, tek fikir, tek rota lazim artik bize. ha?
---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
sinif baskani olsun bu genc, kolluk da ayarlayalim ;oD
-
17 Ekim 2011, 19:11
Ya taksimi ben dedim adam siz suşi yerken bende içerim dedi ondan dedik yoksa taksim diye bir durum yok ben her yere varım.
mototor adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun mesut acil şifalar diliyorum. Taksimde flian olursak gelebilimisin bilmiyorum gerçi o ameliyattan sonra ayağa hemen kalkabiliyormusun onuda bilmiyorum gerçi biz sana geliriz olmadı
Slayerrr adlı üyeden alıntı
İlla Taksim demiyorum, herhangi bir yer olabilebilr. Ben siz dışarı çıkıp suşi yiyeceksiniz diye dedim. Hatta illa içki içelim bile demiyorum. Suşi hariç her şey bana uyar.
Şusi yi ben dedim ahmet ballandıra ballandıra anlatınca
sushi candir, hele wasabi ve zencefil tursusu yokmu yanindaki mmmm deisik lezzetlere herzaman acim acigim. midye ve kokorece bayilanlarin. tertemiz baliga iyk demesi tuaf. dene farkli damaklari. tanis farkli insanlarla. kaynas. ;oD
Tamam işte sen bıyle anlatınca bir deneyelim dedik sen nasıl diyorsan oyle olsun ister içeride ister dışarıda fark etmez bize
ridvan gibi şizo seviyesinde arastirmaci birinin liderligini oylamaya acmak istiyorum. bize hava durumuna bahli yol durumundan tutunda, guncel fiyat bilgileri ve bunlara bagli adam basi butceler gibi hesaplar esliginde herkesin ortalama mesafesinde, butcesinde ve zevkinde bi bulusma ayarlayabilecegine inaniyorum. tek ses, tek fikir, tek rota lazim artik bize. ha?
Rıdvan hiç bir seyi beğenmez benim bomontime bile laf ediyor şaka bir yana bana uyar ben sadece hazır Ahmet gibi şusi bilen bir adam var gidelim deniyelim dedim
---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
yaw arkadaş ne sorunlu adamsın sen, dermişim falan
ne güzel burgerde takılıyorduk yalan ettiniz he
biriniz suşi , biriniz içki anlamadım gitti yav
yokum ben arkadaş
Sen her zaman geliyorsun oyle yokum filan yok arkdaş için çiğ tavuk bile yanir sende gel çiğ balık ya hahah
Bu arada iki toplanma olabilir uyarsa şusi yiyecekler cuma yemiyecekler perşembe (burger) gibi olurmu?
-
17 Ekim 2011, 19:23
yok daha neler 2 toplantiymis. evin guzelligi burda iste, isteyen yer isteyen scar isteyen icer. bi masaya kuru pilav koy bi masaya sushi... illa disari diyenler icin 2 lafim var... 1- 8de cikiyorum isten, 2- 750 tlye calisiyorum ;oD kilo vermek icin, saglik ugruna (hikaye, yazin saglam kaslarla havuz basinda boy gostermek amac ;oD) kurus hesabina dondu ekonomim. mesut gecmis olsun unutuyorum cig baliktan hafiza balik oldu.
-
17 Ekim 2011, 19:25
Olm sen şimdi iyi bişey mi dedin kötü bişey mi.
-
17 Ekim 2011, 19:31
bundan bi cacik olmazmis pardon, bu zamanda vasifli bi lider bulmak ne zor
-
17 Ekim 2011, 19:39
yok daha neler 2 toplantiymis. evin guzelligi burda iste, isteyen yer isteyen scar isteyen icer. bi masaya kuru pilav koy bi masaya sushi... illa disari diyenler icin 2 lafim var... 1- 8de cikiyorum isten, 2- 750 tlye calisiyorum ;oD kilo vermek icin, saglik ugruna (hikaye, yazin saglam kaslarla havuz basinda boy gostermek amac ;oD) kurus hesabina dondu ekonomim. mesut gecmis olsun unutuyorum cig baliktan hafiza balik oldu.
Bana ev uyar aslında sorun yok ama ev olunca bizi ağırlama imkanına sahip sadece sen ve Can varsınız. Hep aynı kişilere gitmek olmuyor ondan dedim.
bundan bi cacik olmazmis pardon, bu zamanda vasifli bi lider bulmak ne zor
-
17 Ekim 2011, 19:57
2 saat içinde ortalık çorba oldu
tamam ayarlayın birşeyler varım arkadaş, ister suşi ister başka birşey, isterseniz hiçbirşey.. maksat muhabbet ne de olsa: cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler