Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Ekim 2011, 12:16
Reklamlar
-
15 Ekim 2011, 13:44
günaydın herkeze...bu aksam motora bakcaz aksama yazarım atık gv sahibi olup olmadıgımı
-
15 Ekim 2011, 15:19
herkese merhabalar..daha yeni uyandım dün ve önceki gün full mesaideydim..malum duymuşsunuzdur buralar baya karıştı..
fonder'dan başlayalım o zaman şimdiden hayırlı olsun fonder umarım gönlündeki motora kavuşursun tez zamanda..
myhammer aramıza hoşgeldin..motorun temiz görünüyor.umarım kazasız belasız nice kmler yaparsın..
wallby,senin için de hayırlısı olur umarım.bişi soracam; sıfırlar kapora verdikten ne kadar zaman sonra eline geçecek?
mithat hocam saygılar,umarım ha gayret dersin de resimlerini paylaşırsın bizimle.
ahmet yeni tarifen hayırlı olsun,mantıklı düşünce,güzel seçim ;)
rıdvan,uğur ve can...hepinize sağlıklı ve mutlu haftasonları..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
15 Ekim 2011, 15:33
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
wallby,senin için de hayırlısı olur umarım.bişi soracam; sıfırlar kapora verdikten ne kadar zaman sonra eline geçecek?
üstadım iyi hafta sonları,
net bir tarih ay sonu yapılacak toplantıdan sonra verilecekmiş. o zaman bende kaporayı vereceğim.
-
15 Ekim 2011, 17:12
myhammer adlı üyeden alıntı
günaydın arkadaşlar bunlarda benim canavarın resimleri
Motorun guzelmiş kazasız beasız kulan malum benimki konjektor bekliyor hala ozledim
Fonder adlı üyeden alıntı
günaydın herkeze...bu aksam motora bakcaz
aksama yazarım atık gv sahibi olup olmadıgımı
İnşallah guzel cıkar kazasız belasız kullanırsın hayırl olsun simdiden
wallaby adlı üyeden alıntı
üstadım iyi hafta sonları,
net bir tarih ay sonu yapılacak toplantıdan sonra verilecekmiş
. o zaman bende kaporayı vereceğim.
Armagan ben bir ara benim motoru almadan ada motora kapora vermiştim sonra gttim geri aldım verdikleri tarihte gelmeyince motor küçükçekmecede kapora vereceiğin yer ile anlaş verdiniz tarihde gelmez ise paramı alrım dersin en azından.
-
15 Ekim 2011, 18:36
cancalskan teskler konjektör ne kadar servistenmi bekliyorsun
-
15 Ekim 2011, 19:02
cancalskan teskler konjektör ne kadar
servistenmi bekliyorsun
Evet servisten daha doğrusu kuralkandan bekliyoruz konjektoru 141 tl verdik 2 haftadır bekliyoruz...
Hatırlatma yapayım takviye ile motor çalştrdığınız anda takviyeyi geri cekinizin yoksa altanator konjektor ve byni yakabilrisiniz aynı benim gibi ben altanator ve konjektor yaktım
-
15 Ekim 2011, 19:16
takviyeli motor çalıştırmadan kastın ne jikle ilemi demek istedin
-
15 Ekim 2011, 19:23
Arkadaşlar herkese merhaba..
bu sabah malesef hiç de hoş olmayan bir sabaha uyandım.. sabah kalkıp baktığımda motosikletimin üç tane sinyalinin yerinden "koparılmış" olduğunu farkettim.. çok kötü moralim bozuldu.. etrafta ne kadar kanı bozuk insan olduğunu bir kez daha farketmiş oldum.. hemen çevredeki yedek parçacıları dolaştım, tabi ki kendi sinyalleri yok.. çin malı birkaç tane buldum fakat hiçbirisi bizimkilere takılamıyor, sap kısımları bizimkiler gibi değil.. internetten baktım, orijinalleri için tanesine 40 lira istiyorlar.. benim de aklıma siz geldiniz.. açıkçası benim olduğum yer küçük bir yer.. acaba müsait bi zamanınızda istanbuldaki yedek parça satan yerlerde bizim motora uyacak sinyal varmıdır diye (ille de orijinali olması gerekmiyor, çok sırıtmasın, ve tabi ki takılabilsin yeterli) bakabilecek birileri var mıdır..
bir de çok sıkışmış vidaları sökmek için bir püf noktası var mıdır, anahtarlı olanlarda sıkıntı yok ama tornavida ile sökülenler çok zorluyor.. hatta hiç kımıldamıyor bazıları..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
takviyeli motor çalıştırmadan kastın ne jikle ilemi demek istedin
akü yetmediği zaman başka bi aracın aküsünden takviye yaparak.. motor çalışınca akım birden çok fazla geliyor ve konjektörün yanmasına sebep olabiliyor..
-
15 Ekim 2011, 19:52
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
bu sabah malesef hiç de hoş olmayan bir sabaha uyandım.. sabah kalkıp baktığımda motosikletimin üç tane sinyalinin yerinden "koparılmış" olduğunu farkettim.. çok kötü moralim bozuldu.. etrafta ne kadar kanı bozuk insan olduğunu bir kez daha farketmiş oldum.. hemen çevredeki yedek parçacıları dolaştım, tabi ki kendi sinyalleri yok.. çin malı birkaç tane buldum fakat hiçbirisi bizimkilere takılamıyor, sap kısımları bizimkiler gibi değil.. internetten baktım, orijinalleri için tanesine 40 lira istiyorlar.. benim de aklıma siz geldiniz.. açıkçası benim olduğum yer küçük bir yer.. acaba müsait bi zamanınızda istanbuldaki yedek parça satan yerlerde bizim motora uyacak sinyal varmıdır diye (ille de orijinali olması gerekmiyor, çok sırıtmasın, ve tabi ki takılabilsin yeterli) bakabilecek birileri var mıdır..
bir de çok sıkışmış vidaları sökmek için bir püf noktası var mıdır, anahtarlı olanlarda sıkıntı yok ama tornavida ile sökülenler çok zorluyor.. hatta hiç kımıldamıyor bazıları..
gecmis olsun.
denk gelirse bakarim bizim motorlarin sinyallerinden var mi diye.
sikismis vidalari sokmek icin de wd40 kullanabilirsin, genelde ise yariyor.
-
15 Ekim 2011, 19:58
bir de çok sıkışmış vidaları sökmek için bir püf noktası var mıdır, anahtarlı olanlarda sıkıntı yok ama tornavida ile sökülenler çok zorluyor.. hatta hiç kımıldamıyor bazıları..[COLOR="Silver"]
Sağlam olan sinyali söküp civardaki parça satan yerlere bakmaktan başka şansın yok gibi. Pazartesi günü unutmazsam ben de buralardan bakarım.
Sökülmeyen vidalar için WD40 kullanabilirsin. WD40'ı vidaya iyice sık, bir süre bekleyip açmayı dene. Eğer yine açılmaz, yalama olur gibi olursa, vidanın kenarlarından yan keskiyle tutup açabilirsin. Ama bu şekilde dikkatli olman gerekiyor, az sıkarsan vidayı sıyırabilirsin.
-
15 Ekim 2011, 21:49
slayerrr ında dediği gibi wd40 yada başka bir pas sökücü kullanbilirsin eğer yoksa vidaya biraz yağ damlat biraz bekle önce sık sonra gevşet fazla zorlama yalama yapabilirsin o zamanda slayerrr dediği gibi yankeskiyle sökersin.
-
15 Ekim 2011, 23:55
bir de çok sıkışmış vidaları sökmek için bir püf noktası var mıdır, anahtarlı olanlarda sıkıntı yok ama tornavida ile sökülenler çok zorluyor.. hatta hiç kımıldamıyor bazıları..[COLOR="Silver"]
Hüseyin çok geçmiş olsun memlekette ayarsız mı arıyorsun tonla, motorun brandası varmıydı? onun üzerinden mi koparmıs dengesiz. Neyse çok geçmiş olsun umarım aradığın parçaları bulabilirsin en yakın zamanda...
-
16 Ekim 2011, 00:24
wallaby adlı üyeden alıntı
Hüseyin çok geçmiş olsun memlekette ayarsız mı arıyorsun tonla, motorun brandası varmıydı? onun üzerinden mi koparmıs dengesiz. Neyse çok geçmiş olsun umarım aradığın parçaları bulabilirsin en yakın zamanda...
çok sağol Armağan.. hakikaten dengesiz insan çok.. olay benim tahmin ettiğim gibi olmamış.. dün akşam babam motosikleti abimlere bırakmıştı, ben abimlere bisikletle geldim, ordan motoru aldım eve döndüm.. meğer sinyalleri orda, abimlerin sitesindeyken koparmışlar.. ben motoru alırken karanlıktan dolayı farketmemişim.. eve döndükten sonra sabah farkettim ilk.. hatta bundan iki gün önce kornanın dışındaki plastik nikelaj kaplamalı parçanın yerinde olmadığını farketmiştim.. belki biyere filan çarpmışımdır, düşmüştür diye düşünüyordum.. taa ki bu akşama kadar.. akşam abim aradı, senin sinyalleri ve kornanın dışındaki kapağı bizim apartman boşluğunda ve girişteki çiçeklerin içinde dağınık halde buldum dedi.. aklıma şöyle bişey geldi hemen.. "iki gün önce kornanı bozdum, akıllanmamışsın, şimdi de sinyallerini parçaladım" şeklinde bir senaryo.. polise aktardım, geldiler, parmak izi aradılar kopardıkları sinyallerde.. ama bişey bulamadılar.. motorda da parmak izi bakalım dediler, motoru ben çok elledim bugün boşuna bakmayın dediysem de dinlemediler, motor simsiyah oldu çocuk işidir bu dediler.. ama bir çocuğun bu sinyalleri bu derece parçalayarak (sapındaki sert lastik kısım resmen orta yerinden kopmuş) çıkarabileceğini sanmıyorum.. neyse, bu kadarlık olsun dedik kapandı konu.. şu anda yine abimlerdeyim, umarım sabah kalktığımda daha kötü bi olayla karşılaşmam..
-
16 Ekim 2011, 02:04
motor sağlam çıktı pazartesi benimsin bebeim (Rıdvan ve Uğur a yağmur çamur dinlemden motorlarına atlayıp geldikleri için teşekkürler)
-
16 Ekim 2011, 02:09
-
16 Ekim 2011, 02:30
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bu akşam Furkan'a motor bakmaya gittik. Motor gayet temiz, km'si orjinal gibi duruyordu karanlıkta görebildiğimiz kadarıyla. Karar verdi mi bilmiyorum ama bir aksilik olmazsa Pazartesi günü gündüz gözüyle bir ustaya gösterip aramıza katılacak diye düşünüyorum.
Bu arada Uğur ve Furkan (inşallah ismi sallamıyorumdur
) söylemeyi unuttum, egzozun üzerindeki gariplik, sanki bir parçası kesilmiş gibi durması, anladığım kadarıyla artçının ayağı yanmasın diye egzozun üzerine haricen koyulan bir parça yüzünden.
Yağmur, çamur, karanlık ve en önemlisi sigara sıkıntısı
Akşam akşam 3 kuruşun peşinde olan şerefsiz tekel bayileri yüzünden iyi sigara aradım ama .
allahtan 3.de buldun isim doğru..sallamıorsun heycan yaptım ya..pazartesiyede çok var
-
16 Ekim 2011, 02:37
hadi bakalım kanka şimdiden hayırlı olsun diyelim.. pazartesi günü bizim ustaya da gösterip onay aldıktan sonra olay tamamdır
senin için o kadarda pazarlık yaptık kıymetimi bil
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
16 Ekim 2011, 02:40
Fonder adlı üyeden alıntı
heycan yaptım ya..pazartesiyede çok var
Eğer bir aksilik olmazsa motoru almana yaklaşık 2000 dakika var saymaya başla
-
16 Ekim 2011, 02:44
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bu akşam Furkan'a motor bakmaya gittik. Motor gayet temiz, km'si orjinal gibi duruyordu karanlıkta görebildiğimiz kadarıyla. Karar verdi mi bilmiyorum ama bir aksilik olmazsa Pazartesi günü gündüz gözüyle bir ustaya gösterip aramıza katılacak diye düşünüyorum.
Bu arada Uğur ve Furkan (inşallah ismi sallamıyorumdur
) söylemeyi unuttum, egzozun üzerindeki gariplik, sanki bir parçası kesilmiş gibi durması, anladığım kadarıyla artçının ayağı yanmasın diye egzozun üzerine haricen koyulan bir parça yüzünden.
Yağmur, çamur, karanlık ve en önemlisi sigara sıkıntısı
Akşam akşam 3 kuruşun peşinde olan şerefsiz tekel bayileri yüzünden iyi sigara aradım ama .
evet sonradan eklenmiş parça.. ilk baş egzoz komple değişmiş diye düşünmüştüm (karanlıktan ilk etapta göremediğimden) ama egzozun orjinal olduğu ortaya çıkınca farkettim..
zaten senin şu sigara merakın beni öldürüyor arkadaş içmesen öleceeen sanki
neyse kısa günün karı , ustanın da onayından sonra bir gv kullanıcısı daha olmuş olacak aramızda
herşeye rağmen yağmur çamur hikaye, önemli olan gv kardeşliğidir
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler